35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Ricsi234
    Nekem is ezt írja:(
  • vajo
    tudok egy jobb módszert.... :D
    Megcsinálod zmodban a kamiont, majd beimportálod a pótkocsit.
    És a pótkocsi legelső kerekéhez beraksz egy dummyt, és elnevezed wheel.fl meg wheel.fr vagy micsoda. És törlöd a pótot. és elmented a modelt. Gémbe felveszed a pótot, tádám...működni fog, vagy is fordulni és nem fog kifagyni, de ennek az ötletnek a hátránya az hogy nem tudom a többi pótnál is működne ez!
    De ez az elmélet alapján működne....
    Erre jutottam pár perc gondolkodás alatt.
  • Licso
    sziasztok, most reggeltem a fórumra, lehet hogy már írtátok, de nem írná le nekem valaki hogy az 1.6os patchot hogy tudnám felrakni? mer amikor rákattintok a telepítőjére akkor azt írja ki hogy "Corrupted instalation. Reinstall application from original CD"
  • Félember #33490
    kurva szép ;) grat
  • Atikah
    ezjóféle
  • Tominho94
    Fasza!
  • Tsaba01
  • Tominho94
    Mapa polski 0.9 vagy EU mapok valamelyike...
    Magyar map meg nincs...
  • 111222
    Hali tudtok valami jó pályát a Haulinhoz ? Ha esetleg van Magyar map azt is megnézném. Válaszokat előre is köszi ha lesz.
  • Rubio #33484
    Rendben és köszi!
  • kazai21
    Akkor majd ha sikerült etsbe szólj:)
  • Rubio #33482
    Alkalmasint megköszönném, de előbb még befejezném azt a projektet, amit az ETS-be készítek és amint megjelent a game-ben megkereslek (és ha még akkor is áll az ajánlatod, akkor szívesen venném!

(Egyébként a Truck of the Years 2008 Edition-os TGX-et szeretném átkonvertálni...)

(Na ez jól kezdődik, mert amire felhívtad a figyelmem az most épp kínai nekem, pedig visszafelé már megy!)
  • sovatalevi
    hali.megkerek valakit h linkelje be a tz express truckot.elore is koszonom.
  • kazai21
    gloss,generic-re

De ha gondolod segítek.
  • Rubio #33479
    Na igen! Ezt már én is néztem, épp hogy hozzászóltam és máris mindenki lelépett! Mondjuk úgy elég nehéz maradni, hogy az ember feltesz egy kérdést és senki még csak a füle botját sem mozdítja, pedig nem hiszem, hogy ne tudná rá senki sem a választ. (Nem az előző hsz-emben volt feltéve a kérdés, hanem már napokkal (de lehet, hogy már hetekkel) ezelőtt.)

De most megismétlem, hátha lesz rá vállalkozó, aki válaszol:

Azt szeretném megtudni, hogy ha az ETS-ből konvertálnék egy kamiont a Haulinba, akkor mire kellene odafigyelnem?
  • kazai21
    Nah mivan nagyon kihalt a topik?:(
  • Rubio #33477
    Szerintem a pót kereke (a dummy-val együtt) a traktor .pmg fájljában van megoldva, hasonló módon, mint amikor be van függönyözve a kabin. Azaz nem kell mást tenni, mint úgy megoldani, hogy amikor megveszed a traktort, akkor nem látszik a vontató mögött ez a plusz kerék, viszont amikor rákapcsolod a pótot (ahol szerintem megjelenéskor ez a kerék nincs a helyén, a videóból ez nem derül ki, gondolom nem véletlenül), akkor nemcsak összekapcsolódik vele, hanem még a kormányzott kerék is megjelenik alatta!

Egyetlen hátránya, hogy ez a traktor, csak ezt a pótot tudja húzni, mert a többi alatt elég bután nézne ki ez a plusz kerék.

Jelenleg más ötletem nincs (és szerintem nem is valószínű, hogy másképpen oldotta volna meg e problémát)...
  • marko952

Na ilyen az igazi 3 tengelyes..
  • varsanyi92
    Nem olyan egyszerű az... attól hogy a dummyt átnevizi, attól még nem fog működni mert a pótkocsi def fájljába is be kéne a forduló kereket írni, úgy mint a kamion defjébe van külön első meg hátsó kerék, de attól meg kifagy a játék.
  • Penge88
    Hm, kár érte... MErt jó volna, jobb mint billel... Mind1, megcsináltma billel is a fuvar utolsó szakaszát, csak ha már álmos a csávesz, akkor lesz szar. Köszi szépen.
  • kazai21
    Hát nem tudok róla:(

Néztem a Beállításoknál,de nem volt ott,hogy egérrel lehessen menni.
  • vajo
    Dummyt átnevezte.. ennyi :D
  • Penge88
    Jó reggelt! Olyan kérdésem lenne, hogy semmiféle módon nem lehet a játékot egérrel irányítani? ETS-ben láttam, hogy lakótársam egérrel nyomta, mondom de jó, akkor biztos a Haulin is tudja, mert otthon kormánnyla nyomom, de albérletben nincs kormányom. És nézem, csak billentyűzet van... :((( Van erre valami megoldás/patch? Előre is köszi a választ
  • gigamen
    Leírták a lényeget előttem ezzel a megoldással csak gond lenne a való életben pont hogy ellenkezőleg kellene hogy kanyarodjon de például vizen való feluszást szimulálni jó lenne
  • R420
    Ati ami ebben a hsz.-eden található DAF arról van linked játszanék vele,köszi ha van akkor privátban küld el thx.
  • leho94
    ban
  • Félember #33466
    úgygondoltam csak nem tudtam rendesen megfogalmazni... így talán érti is szegény gyerek^^:D
  • kazai21
    Gondolom kamionról leszedta az első kereket.
    Vagy is a Dummy-t.
  • Scania R580
    Ott az egész tengely fordul, nem csak a kerék!··
  • Félember #33463
    nem rossz de rosszul van megcsinálva... bohóc kerekesnek hívják és az lenne a lényege hogy ha te balra fordítod a kormányt akkor ez jobbra fordul de itt ugye nem így van...
  • marko952
    *Zsír
  • marko952

Ezt hogy csinálhatta?
    Zsr!
  • Félember #33460
    hát az is lehet...:D
  • kazai21
    Sziasztok!
    Valaki tudna linkelni egy állat szállítós pótkocsit?:)
  • varsanyi92
    Én szerintem megkezdték a bodzaszedők a lámpa vezetékeit.
  • carloelsa
    lehet az is hogy kontakt hiba van...
  • Félember #33456
    kiégett az izzó
  • Fagyas Trans
    Ujj gép köszönet Majkapapinak :)
  • Fagyas Trans
    Bocs nem tudja valaki h a Pótkocsin a hátsó lámpák miért nem világítanak?
  • Fagyas Trans
    Itt hétvégézek! Jó hétvégét mindenkinek!