35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Licso #33533 

-
Tominho94 #33532 
-

-
-
Tsaba01 #33529 bocs a sok zmodis képért.
-
sztem több is:D -
Minek csináljunk neked? (Van már 100 féle..)
Ott a FAQ!!!!! -
nézz már körül egy kicsit omfg:S és ne hogy már egy linket se találj..:S -
MasterMonk #33525 vagy valaki csinál nekem 1 scania truckot?
aki csinálna az pls privi -
MasterMonk #33524 és van használatlan géped? -
privát -
MasterMonk #33522 ez a pótkocsi privát?
am sziasztok új vok
tudtok adni 1 oldalt ahonnan reg nélkül le tom szedni a Prism 3D Engine-t?
és akinek van ojan szerelvénye amit nem használ (lehetőleg Scania)+1 pót azt linkelje be pls
köszönöm -
csgamer #33521 Helloo! Nemtudjátok, hogy honnan lehetne 18 WoS Haulin-hoz leszedni Szemerey skint?
Mert ami link fentvan mind törölve lett :S
-
Zsolt7411 #33520 Oké sikerült köszi. -
A config.cfg-ben megkeresed a fáradtságot és 1-ről 0-ra állítod az értékét, majd elmented!
Már csak az élvezet van hátra! Jó gurit!
-
Zsolt7411 #33518 oké megnézem.köszi -
Configba -
Zsolt7411 #33516 De a mentés fájlba vagy ott valahol? -
Hát foggalmam sincs,mert már más configom van:( -
Zsolt7411 #33514 Azt is elmondod hogyan?köszi
-
Igen ki lehet kapcsolni. -
Zsolt7411 #33512 Van magyar map is meg magyarositás is a sulyok.hu oldalon. -
Zsolt7411 #33511 Sziasztok.
A haulinban kilehet kapcsolni valahogy a fáradságot?
válaszokat előre is köszi. -
divaldo #33510 Helló. Nem tud valaki valamit a Magyar Map-ról? Magyarosítás nincs véletlen a játékhoz? -
Ha azsem oldja meg, akor tölcsle mégegyszer. -
Hát akkor már nem tom. Okozhatja a hibát az operációs rendszer, a géped konfigrációja ha nem haladja meg a játék gépigényét, a játék motorjának sérülése (bár kizártnak tartom) , lehet hogy a letöltött fájl is roszz már alapból. Próbáld meg reinsatlálni az egész játékot , ez általába mindent megold. -
Licso #33507 még egy kérdésem lenne, hogyan lehet ETS-ből Haulinba konvertálni kamionokat? ha vki lenne olyan kedves és ezt is leírná nagyon megköszönném
egyébként varsanyi92 köszi a segítséged, bár már pmbe megköszöntem de azér még 1szer is köszi -
Ezt is megcsináltam de még mindig!:( -
Igen! -
Dokumentumok\18 WoS Haulin\ mapából töröld ki az alábbi fájlokat is:
game.crash
prism3d.log
-
Üres a mód mappád?
-
Megcsináltam de így is!:( A betöltés közepén allandóan prism3d hibát talál,vagy amikor kezdeném akkor a betöltéskor is prism3d hibát észlel! -
Jah sztem ezt a patch telefítést nyugodtan bele lehetne írni F.A.Q.-ba. -
Ha tele van a mod mappa mindenféle cuccal (pl.:Tz express truck & trailer pack, mapok) akkor ürítsd ki,csaka minimálisan szükségek cucok legyenek benne,mert valószinű hogy a játék túl van modolva. Ha viszont csak egy két darab kamion illetve pótkocsi van a mod mappába akkor szedd ki mindet és az alap térképen prógálgasd hogy mikor fagy ki vagy lép ki a játék , ha megvan a fagyás akkor szed ki azt a modot és többet nem fog ilyet csinálni. Fontos ,hogy az alap mapon csináld, merta különböző eu illetve lengyel vagy román mapok elég hibásak tudnak lenni és ez is nagyban befojásolhatja a 3d-s motor működést.
#33491 Licso: A patch feltelepítése így már elég bonyolult el lehet vele szórakozni egy jódarabig, ráadásul nem is biztonságos. Ha Xp-d van akkor így kell megoldani: Startmenü->Futtatás ide be kell pötyögnöd, hogy regedit . Itt a HKEY_CURRENT_USER/Software/Valusoft ban kikeresed a haulin bejegyzését és kitörlöd, ugyenezt meg kell csinálni a
HKEY_USERS/S-1-5-21-299502267-1529454029.../Software/Valusoft/18 WoS Haulin bejegyzéssel. Ha mind a 2 bejegyzést kitörölted , akkor próbáld meg felrakni a patch et, ha nem megy indísd újra a gépet és úgy próbáld, ha még mindig nem megy fel a patch akkor indisd el a játékot, de amit belépett lépj ki , és próbáld megint felrakni a patch et ha most se megy fell akkor írj a fórumba hogy nem lett jó a dolog akkor megnézem, hogy mit nem írtam le . (Sztem így működni fog , nálam működött.)Van mégegy megoldás , az op rendszer újratelepítése. -
Tudna valaki segíteni??A játék-közben vagy kilép magátol a játék vagy prism3d hibát talál!Mit csináljak?? -
De mivel a dummy nem a pótkocsin van hanem a kamionon jóval a modell mögött, így egy tolatásnál amikor a kamion és a pótkocsi derékszöget zár be akkor a te megoldásod szerint (amikor is a dummy a kamionon kap helyet), a kereket a kamionnal lesznek párhuzamosak nem pedig a pótkocsival, tehát kifordul a kerék a pótkocsi alól. A 8x4 eseknél közvetlen egymás mögött helyezkednek el a kerekek , nincs közöttük egy szakadéknyi űr , így azon nem olyan felünő. Szemléltetés majd holnap mert most hirtelen el kell lépnem (de sztem így már érthető lessz, és ebből nem karok vitát csinálni :D )
-
vajo #33497 Miért fordulna ki? szerintem meg nem, hiszen a dummy ott tartja. pl a 8x4-eseknél is ahol fordul az első és második tengelysor. ott sem fordul ki. A kerék marad ott. max a pót egy kicsit viccesen mozogna. -
De ez akkor is csak egyenesbe múködik, mert kanyarba kifordul a pót alól a kerék. -
vajo #33495 Bár ehhez a pótnak törölni kell a kerék dummyjait.(ennyit akartam még) -