35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Licso
  • Tominho94
  • kazai21
  • leho94
  • Tsaba01
    bocs a sok zmodis képért.
  • Félember #33528
    sztem több is:D
  • kazai21
    Minek csináljunk neked? (Van már 100 féle..)
    Ott a FAQ!!!!!
  • Félember #33526
    nézz már körül egy kicsit omfg:S és ne hogy már egy linket se találj..:S
  • MasterMonk
    vagy valaki csinál nekem 1 scania truckot?
    aki csinálna az pls privi
  • MasterMonk
    és van használatlan géped?
  • TóNyóóóóóóó
    privát
  • MasterMonk
    ez a pótkocsi privát?
    am sziasztok új vok
    tudtok adni 1 oldalt ahonnan reg nélkül le tom szedni a Prism 3D Engine-t?
    és akinek van ojan szerelvénye amit nem használ (lehetőleg Scania)+1 pót azt linkelje be pls
    köszönöm
  • csgamer
    Helloo! Nemtudjátok, hogy honnan lehetne 18 WoS Haulin-hoz leszedni Szemerey skint?
    Mert ami link fentvan mind törölve lett :S
  • Zsolt7411
    Oké sikerült köszi.
  • Rubio #33519
    A config.cfg-ben megkeresed a fáradtságot és 1-ről 0-ra állítod az értékét, majd elmented!

Már csak az élvezet van hátra! Jó gurit!
  • Zsolt7411
    oké megnézem.köszi
  • kazai21
    Configba
  • Zsolt7411
    De a mentés fájlba vagy ott valahol?
  • kazai21
    Hát foggalmam sincs,mert már más configom van:(
  • Zsolt7411
    Azt is elmondod hogyan?köszi
  • kazai21
    Igen ki lehet kapcsolni.
  • Zsolt7411
    Van magyar map is meg magyarositás is a sulyok.hu oldalon.
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

A haulinban kilehet kapcsolni valahogy a fáradságot?

válaszokat előre is köszi.
  • divaldo
    Helló. Nem tud valaki valamit a Magyar Map-ról? Magyarosítás nincs véletlen a játékhoz?
  • krisztianp16
    Ha azsem oldja meg, akor tölcsle mégegyszer.
  • varsanyi92
    Hát akkor már nem tom. Okozhatja a hibát az operációs rendszer, a géped konfigrációja ha nem haladja meg a játék gépigényét, a játék motorjának sérülése (bár kizártnak tartom) , lehet hogy a letöltött fájl is roszz már alapból. Próbáld meg reinsatlálni az egész játékot , ez általába mindent megold.
  • Licso
    még egy kérdésem lenne, hogyan lehet ETS-ből Haulinba konvertálni kamionokat? ha vki lenne olyan kedves és ezt is leírná nagyon megköszönném

egyébként varsanyi92 köszi a segítséged, bár már pmbe megköszöntem de azér még 1szer is köszi
  • Ricsi234
    Ezt is megcsináltam de még mindig!:(
  • Ricsi234
    Igen!
  • Rubio #33504
    Dokumentumok\18 WoS Haulin\ mapából töröld ki az alábbi fájlokat is:

game.crash
    prism3d.log
  • varsanyi92
    Üres a mód mappád?
  • Ricsi234
    Megcsináltam de így is!:( A betöltés közepén allandóan prism3d hibát talál,vagy amikor kezdeném akkor a betöltéskor is prism3d hibát észlel!
  • varsanyi92
    Jah sztem ezt a patch telefítést nyugodtan bele lehetne írni F.A.Q.-ba.
  • varsanyi92
    Ha tele van a mod mappa mindenféle cuccal (pl.:Tz express truck & trailer pack, mapok) akkor ürítsd ki,csaka minimálisan szükségek cucok legyenek benne,mert valószinű hogy a játék túl van modolva. Ha viszont csak egy két darab kamion illetve pótkocsi van a mod mappába akkor szedd ki mindet és az alap térképen prógálgasd hogy mikor fagy ki vagy lép ki a játék , ha megvan a fagyás akkor szed ki azt a modot és többet nem fog ilyet csinálni. Fontos ,hogy az alap mapon csináld, merta különböző eu illetve lengyel vagy román mapok elég hibásak tudnak lenni és ez is nagyban befojásolhatja a 3d-s motor működést.

#33491 Licso: A patch feltelepítése így már elég bonyolult el lehet vele szórakozni egy jódarabig, ráadásul nem is biztonságos. Ha Xp-d van akkor így kell megoldani: Startmenü->Futtatás ide be kell pötyögnöd, hogy regedit . Itt a HKEY_CURRENT_USER/Software/Valusoft ban kikeresed a haulin bejegyzését és kitörlöd, ugyenezt meg kell csinálni a
    HKEY_USERS/S-1-5-21-299502267-1529454029.../Software/Valusoft/18 WoS Haulin bejegyzéssel. Ha mind a 2 bejegyzést kitörölted , akkor próbáld meg felrakni a patch et, ha nem megy indísd újra a gépet és úgy próbáld, ha még mindig nem megy fel a patch akkor indisd el a játékot, de amit belépett lépj ki , és próbáld megint felrakni a patch et ha most se megy fell akkor írj a fórumba hogy nem lett jó a dolog akkor megnézem, hogy mit nem írtam le . (Sztem így működni fog , nálam működött.)Van mégegy megoldás , az op rendszer újratelepítése.
  • Ricsi234
    Tudna valaki segíteni??A játék-közben vagy kilép magátol a játék vagy prism3d hibát talál!Mit csináljak??
  • varsanyi92
    De mivel a dummy nem a pótkocsin van hanem a kamionon jóval a modell mögött, így egy tolatásnál amikor a kamion és a pótkocsi derékszöget zár be akkor a te megoldásod szerint (amikor is a dummy a kamionon kap helyet), a kereket a kamionnal lesznek párhuzamosak nem pedig a pótkocsival, tehát kifordul a kerék a pótkocsi alól. A 8x4 eseknél közvetlen egymás mögött helyezkednek el a kerekek , nincs közöttük egy szakadéknyi űr , így azon nem olyan felünő. Szemléltetés majd holnap mert most hirtelen el kell lépnem (de sztem így már érthető lessz, és ebből nem karok vitát csinálni :D )
  • vajo
    Miért fordulna ki? szerintem meg nem, hiszen a dummy ott tartja. pl a 8x4-eseknél is ahol fordul az első és második tengelysor. ott sem fordul ki. A kerék marad ott. max a pót egy kicsit viccesen mozogna.
  • varsanyi92
    De ez akkor is csak egyenesbe múködik, mert kanyarba kifordul a pót alól a kerék.
  • vajo
    Bár ehhez a pótnak törölni kell a kerék dummyjait.(ennyit akartam még)
  • kazai21