18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marko37
én is szivesen meghalgatnám vagy elolvasnám mert letöltöttem és megált a tudomány

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
logok sok sörrel

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
nemkell dollárba fizetned http://games.webtars.hu/index.php?p=product_list&list_type=long&category_id=Driving itt megveheted forintért

Doog
Ne cukkoljátok már LeWyTy-t. :D
Elmagyarázom neki, hogy kell betenni.

...::::::...

Doog

leho94

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

marko37
kérdésem lenne hozzád honnan van meg ez neked fél éve keresem!ez a kamion van kint nekem az msn képemen küld el a linket ahonnan le lehet tölteni azt hittem hogy ez privát

istenostora03
LeWyTy-nek ;)

LTomi
BREAKING NEWS | BREAKING NEWS | BREAKING NEWS | BREAKING NEWS | BREAKING NEWS |

Kicsit kutakodtam a TIR körül, és megtaláltam, hogy az MTV online videótárában meg lehet nézni az eddig leadott részeket, ha valaki lemaradt volna róluk!!!!!

Egyszerûen fel kell menni a http://www.mtv.hu/videotar/ címre és a "tag-keresés" nevû szövegmezõbe beírni hogy TIR. Ekkor lesz több találat, de kijönnek az elsõ helyeken a TIR eddig leadott részei is!!! Arra még nem találtam megoldást, hogy hogyan lehetne letölteni, de keresgélek tovább.

Los Angeles, California

Doog
Ja tényleg :D

LeWyTy
Jah
Akkor esetleg beléphetné vagy valai.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Doog
Mondtam, hogy elmagyarázom msn-en. XD
Meg amúgy is tök tetszik :) jól néz ki.

LeWyTy
Én talátam<#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ez nemér!

LeWyTy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezt most muszály volt <#rinya><#rinya><#rinya><#schmoll2><#schmoll2><#shakehead><#sir><#wilting>

Doog
Most melyik a legjobb map szerintetek ? Valamit kellene letöltenem mert most az alap van. :D

Doog
Itt az új szerelvényem. Végre sikerült betenni azokat a kamionokat amelyeket szerettem volna.

Leálltam hogy bevárjam a cégtársamat hogy mehessünk tovább Svédországba a scánia gyárba<#buck>
Doog
Gondolkoztam ja.
De nálunk legalább van élet, és itt non stop nyitva tartás van.

94mike
hát nem tudom,a legtöbb kut 9 kor bezár,
ritka ahol éjjel nappali van elöbb gondolkozzni kéne

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Doog
Mér te láttál már olyan kutat ami este bezár ? <#wilting>

94mike
Szép let!
éjjel napali kut?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Valaki lefotózta, miközben vettem kaját a benzinkúton.

<#rolleyes>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

aerolive
szerintem várd meg az Euro Truck Sim-et :) ... augusztusban jön.

94mike
oksa:) és akkor rakok smileyt amikor szerettnék:)

Szathy
Igazad van és nekem is, mert már azóta sikerült utánanéznem és a Long Haul a legújabb rész. Köszi a segítséget, majd dobókockával kidobom, h melyikért fizetek 20 dollárt :)

leho94
Rosszul tudod..Nézz utána és azután rakosgass szmájlit..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

94mike
Én ugy tudom hogy a HAULIN az eddigi legujjab <#idiota>
Én jácottam a pttm el is mint sokan mások
az a leg könnyeb,Bár a Haulinis elég ecccerü
meg tudtommal ahoz több oldal van ahonnan le tudunk tölteni

Doog
Szerintem a Haulin, de ha könnyen és sokat szeretnél módolni akkor a PTTM a legmegfelelõbb mert azt a legkönnyebb.

LongHaul ugyan az mint a Haulin és ahhoz nincsenek vagy elvétve vannak kiegészítések.

Szathy
Helló srácok!
Már hosszabb ideje csorgott a nyálam egy kamionos játékra és most végül elhatároztam, hogy megveszem valamelyik 18 Wheels of Steel részt. Ebben szeretném a segítségeteket kérni...

Ha jól tudom, az American Long Haul a legújabb rész (2007 tél), de tõletek szeretném megkérdezni, hogy a kora ellenére melyik epizódot lenne a legérdemesebb egy kezdõnek megvenni? Tapasztalatom eddig csak a Hard Truck 18 WoS-lel volt (néhány óra), tehát nagyjából képben vagyok a sorozattal kapcsolatban. Azt akarom megtudni, hogy melyik rész a legjobb szerintetek?
Privátban is írhattok nyugodtan.:)
Köszi

aerolive
:)

------------

na most jöttem a gammából, és hát nemkicsit ideges lettem, a jó édes anyját annak, aki kitalálta az AI-k intelligenciáját, mi az, hogy 0,5 másodperc alatt lefékez? ez már eddig is idegesített de mostmár le kell írnom ...

melyik a szebb?:P
aerolive
hát mindegyik jó, egyik nagyobb, másik szebb, a harmadik csak autopálya, szóval szerintem próbáld ki az eu, rignroll, polski mapokat és aztán te magad eldöntöd.

most akarok belekezdeni a játékba.. de zavarba hozott ez a bõség a modok terén.. akkor melyiket ajánljátok?:) ezt a rignrollmodot?
aerolive
hát amerika, sok út, sok város, 98% autópálya ... viszonylag szépen megvan csinálva. route 66on mentem meg ilyen sivatagos területen

LTomi
Trucklife-ról, és SheryO 3D-rõl tölthetõ, legújabb verziója a V4-es. Sokak szerint ez a valaha készült legjobb a Haulin'-hoz, csak rövid (szerintem igaz, mindkettõ tény). Az alap maphoz ad hozzá egy kaliforniai részt a nyugati parton.

Los Angeles, California

Dylan96
fol rakon!<#idiota>

meg raktak aztan fere altam aludni!<#idiota>

Haulin' RignRoll road map
errõl tudtok valamit?
LTomi
Nem lehet valami erõs géped. <#buck>

Los Angeles, California

köszönöm. jol tudom hogy ez a legujabb az eu mapok közül?

kérhetném , hogy adj meg valami direkt linket , mert a lengyel oldalon finoman szolva se tudok eligazodni..)
gyemant04
truck-phorum.eu

... Mixed Martial Arts

EU Map 2.8 by RicoMercedes
emberek , ezt honnan?:)
94mike
Meik mappon szakitassz????

norbi56
xD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

aerolive
áá csak kiégetem a kokszot a hengerfalról ...

norbi56
szegény motorját szétpörgeted:D

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
csak úgy repeszt az a Kamaz:)

aerolive
naplementébe nyugisan ...

pihi a belsõ sávba ...

lehet hogy kérdezték már,de ezt honnan lehetne leszedni?:D

ez a eu 2.8-as