18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Kicsit kutakodtam a TIR körül, és megtaláltam, hogy az MTV online videótárában meg lehet nézni az eddig leadott részeket, ha valaki lemaradt volna róluk!!!!!
Egyszerûen fel kell menni a http://www.mtv.hu/videotar/ címre és a "tag-keresés" nevû szövegmezõbe beírni hogy TIR. Ekkor lesz több találat, de kijönnek az elsõ helyeken a TIR eddig leadott részei is!!! Arra még nem találtam megoldást, hogy hogyan lehetne letölteni, de keresgélek tovább.
Los Angeles, California
Akkor esetleg beléphetné vagy valai.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezt most muszály volt <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#wilting>#wilting>
...::::::...

De nálunk legalább van élet, és itt non stop nyitva tartás van.
ritka ahol éjjel nappali van elöbb gondolkozzni kéne
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
éjjel napali kut?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
<#rolleyes>#rolleyes>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Én jácottam a pttm el is mint sokan mások
az a leg könnyeb,Bár a Haulinis elég ecccerü
meg tudtommal ahoz több oldal van ahonnan le tudunk tölteni
LongHaul ugyan az mint a Haulin és ahhoz nincsenek vagy elvétve vannak kiegészítések.
Már hosszabb ideje csorgott a nyálam egy kamionos játékra és most végül elhatároztam, hogy megveszem valamelyik 18 Wheels of Steel részt. Ebben szeretném a segítségeteket kérni...
Ha jól tudom, az American Long Haul a legújabb rész (2007 tél), de tõletek szeretném megkérdezni, hogy a kora ellenére melyik epizódot lenne a legérdemesebb egy kezdõnek megvenni? Tapasztalatom eddig csak a Hard Truck 18 WoS-lel volt (néhány óra), tehát nagyjából képben vagyok a sorozattal kapcsolatban. Azt akarom megtudni, hogy melyik rész a legjobb szerintetek?
Privátban is írhattok nyugodtan.:)
Köszi
------------
na most jöttem a gammából, és hát nemkicsit ideges lettem, a jó édes anyját annak, aki kitalálta az AI-k intelligenciáját, mi az, hogy 0,5 másodperc alatt lefékez? ez már eddig is idegesített de mostmár le kell írnom ...
Los Angeles, California
errõl tudtok valamit?
kérhetném , hogy adj meg valami direkt linket , mert a lengyel oldalon finoman szolva se tudok eligazodni..)
emberek , ezt honnan?:)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |