18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mukodik<#sir>#sir><#sir>#sir>
ez szép<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De akkor LeWyTy javítsa ki az ablakot!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Los Angeles, California
#19155 : Köszönöm neked is!😊
Bisztos bevan kartonozva<#nyes>#nyes>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A garázsod közelében parkolónak is kell lennie.Küld át oda (transport veiche)úgy jólessz.

Los Angeles, California
"-Replace or add following lines in vehicle/truck/definition/xxxx.sii
interior_hood_model: "/vehicle/interior/mercedes/hood.pmd"
Under wisps or wheels...
interior_data: interior.agressor
Last before }"
Ezt átírom:
interior_data: interior.kenworth2
Erre :
interior_data: interior.agressor
meg beillesztem ezt a sort: interior_hood_model: "/vehicle/interior/mercedes/hood.pmd"
És már a kamion sem jelenik meg. 😄
...::::::...
Los Angeles, California
a következõt kell csinálni:
"Amelyik kamionnak a belseje, megkeresed az .scs fájlt, megnyitod (total commander ugye), és megkeresed a kamion*\vehicle\truck\definition\kamion*.sii-t
ezt megnyitod, és legalul lesz egy sor:
interior_data: interior.keenworth - na, ezt kell átírni erre:
interior_data: interior.keenworth2 "
Csak nekem ez van ott: interior_data: interior.keenworth2
És nem tudom mire kell átirnom.
(Bocs a sok hsz-ért!)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#19133 : Ja. 😄 Nem tudom miért ilyen pedig minden max-on van az élsimítás is.
Aki tud adni irjon privit😊 köszönöm
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Mert nekem nem jelenik meg ne a shoowromban,sesehol:S:S
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Most mindenkinek ez a mercie lesz?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros