18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dylan96
ez melyik map?

mikor felraktam a tz truck packot,akkor csaklow-on ment, mert a feléig jutott el a csíknak, tz truck pack nélkül mediumon is megy 😄

LTomi
Annak semmi köze ahhoz. xD

Los Angeles, California

94mike
vedd ki a sok kamiont,és ragd be eggyenként,ameiknél ki dob az nem jo<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

aerolive
nézd meg a prism3d logba az utolso pár sort, lehet vmelyik kamion szarakodik

Doog
Van egy gondom.
Telepakoltam a mod mappát kamionnal és mikor indítom a játékot félig eljut a csík és utána kifagy.
Próbáltam újratelepíteni de semmi.

Mi lehet a baja ?

...::::::...

sziasztok,
europai térképet hol találok a jatekhoz?
Dylan96
a DPD-nel szunet van 1 napra!a tgx meg nem alhat😄

RS
A-a csak a Révész logo! A többit én csináltam!
#19037: Kösz!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Helló!Valaki segitene nekem egy pótkocsi skinezésben kellene rá egy Dávid&Bea KFT-és skin elõre is köszi!!!!!
istenostora03
Vagy az egész skinnért? XD

Gyönyõrû az egész mindenestül 😄

RS
Új cég, új pótkocsi... Révész Eurotrans

A logóért köszönet Atikah-nak! (istenostora03)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

helo. segitenélnekem? ezt az interiort énis beraktam és csak a kormány és a mutató lászottak, segitenél nekem berakni h minden látszódjon?
Új kamion révészes skin készül rá<#wink>
igen
LeWyTy
És mûködik jól?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kösz a linket. igen biztos nekem igy van
LeWyTy
http://db.truckerfan.de/index.php?subcat=2
Pirosasz: és ez így bisztos?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valaki tudja, hogy hol lehet atalitani az ido mulasat?nagyon hamar besotetedi.<#szomoru1>
Dylan96
A TGX szerviszbe van!kaptam 1 VOLVOT adig
<#idiota>

RS
Olvass vissza! <#phone>

betudnád nekem linkelni a truckerfan letöltés részlegét?
Doog
Értem köszi. 😊

ezt a gépet énis beraktam már és a forgózsámolyos pótnál mindig csak az elsõ tengely jelenik meg de ha dupla pótot kérsz akkor megfogod kapni az egész pótot.
Doog
Csak a pót nem jelenik meg. Ha írok egy trailer_strage-t akkor kilép prism3d hibával. Letöltöttem egy trailer_storage-t de azzal sem jó.
Pedig a truck_storege-nál jó a kamion megjelenik, azt én írtam.

Ha pedig egyáltalán nem csinálok semmit csak pakolok a mod mappába akkor megjeleneik a pót de csak 2 kerék.

Doog
Nekem sikerült berakni.
Gyere majd msn-re elmagyarázom.

LeWyTy
#19011!

Imrusssss

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

LeWyTy
<#rinya><#falbav>
Akkor nemtud valami hasonló szép szerelvényt?
Csak ne nyerges legyen.<#worship><#worship>
Bocs a sok problémámért, csak szeretném megtalálni az ízlésemhez leg megfelelõbbet.

Dylan96
meg altam meg kerdezni hol van a ceg!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

aerolive
nekem is csontra ugyanez van... lefagy

LeWyTy
z 1.6-os fennvan.Mer így nemmûködik?
#19011-valaki lécci<#rinya><#rinya><#sir>

Dylan96
neked font van a pacth??mert ha nem akkor kuldom a linket!!

LeWyTy
A F.A.Q-ban van egy cucc a rendõrök ellen de má nemlehet letölteni.
Tud adni valaki más linket?

LeWyTy
De nekem ez kell!!!<#falbav><#rinya><#sir><#szeret>

LeWyTy
Kérhetnék valakítõl egy hatalmas szivességet?Ehhez mûködõ storage file-t.Mer én nemértek hozzá turorillal se <#szomoru1>
KÖSZI!

LeWyTy
Nemhiszem el!
Lefagyasza a játékot<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Dylan96
a kamion meg a pot egybe van!!!!

Fodorgyurma
truckerfanon nézz szét asszem van hozzá hasonló!!

Dylan96
meg altam aludni!!<#idiota>

LeWyTy
De a pótjához

Fodorgyurma
de ha alulra felrakom a lámpákat akk felülre is felteszi!!

LTomi
Hogy ne nézzem meg, hogyha egybõl bejön, amint megnyitom az oldalt? <#buck>

#19000: Ízlés dolga. Én sem az alapot szeretem, de ezektõl a Michelin figuráktól pl. hányhatnékom van. 😄

Los Angeles, California

LeWyTy
És nincs esetleg valakinek linkje hozzá?<#buck>

LeWyTy
Az ilyen pót 2 részbõl ál?

Fodorgyurma
Én tod nem vok paraszt hogy csak sima autóvál járok! magyarul olyannal amiben van 1 vagy 2 ágy 2 ülés és egy kormány és 2 vagy 3 pedál!!

Fodorgyurma
Ezek Dani képei:

Az új cégnél!!

Dylan96
LTomi ha nem teccik akkor nem kell megnezni!!!