18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Megtudnátok mondani hogy hogyan kell a mapot berakni a játékba?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Boccs hogy ilyen vagyok csak még kezdõ vok!
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Csináltam dxtbmp-vel egy skint ami dds kiterjedésû
De hogyan tudom azt beletenni a játékba?
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Mi lehet a hiba???<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>A kamion scs fájlát beraktam a mod mappába de nem jelenik meg Mit tegyek?
milyen fájllal kell valamit ügyködni?
(sry de nem vagyok jártas ilyen téren)
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Abban is van valami, hogy traffic-ot felesleges írni, de szerintem csak akkor, ha olyan kamiont teszel be, ami a már meglévõt cseréli le, azonban, ha olyat, ami még nincs, és a forgalomban is szeretnéd viszont látni, akkor már nem vagyok benne biztos, hogy osztom ebbéli véleményedet!
Azért köszi! Te legalább reagáltál kérdésemre, ezért külön köszönet!
Frissíteni szeretném a mapomat de nem igazán tudok dönteni!
Esetleg tudnátok ajánlani egyet ami már bevált másnál?
Elõre is köszönöm!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
semit nem kell átirni
erre gondoltál ugye?
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Jelentkezni nálam lehet privibe esetleg megadom az msn címem.
A skint nagyon szépen köszönöm Gergõ kollégának.
[/img]
Worfhatschauzen ban!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
keresem ezt a nyerges vontatót ha tudtok ilyet légszi lenkeljétek be köszönöm
Hol vehetem meg EREDETIBEN A JÁTÉKOT?
Csá!