18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gigamen
Én is vagy 1-2 hónapot szenvedtem mire öszejött a tlejes mod mappa és most tökéletesen müködik minden europai.Ha jol válogatod össze a modokat elég sok mindent meg tudsz benne csinálni nekem 15 mod van benn,és a játéknak semmi baja csak jol össze kell tesztelgetni.
marko37
én rengeteg idöt szántam arra hogy jol összerakjam a mod mappámat hál istennek 1-2 cucc kivételével tökéletesen müködik

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

bazsa06
Vagy lehet a te pótodnak hibásak a file-jai és nem jeleniti meg a játék! nálam már volt ilyen!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!

gigamen
Valószinû hogy neki más mod-ok vannak benne a játékban és neki engedi hogy berakja.Tehát ha annyira szeretnéd benn látni azt a pótot te is ugyan azokat a mod-okat tedd be.Bocs h mindezt két hsz.-ben intéztem el.
gigamen
Virushoz semmi köze.
valaki tugya hogy miért van az hogy van egy barátom aki szintén haulinozik és õ betesz egy pótot és ugyanazt a pótot már én nállam nem fogagya el telepitettem uj xp-t friss drivereket mi lehet a baj már leformáztam az egész vincsesztert is tehát virus is ki van zárva <#rinya>

gigamen
Letöltöd a mappot és a map és mapedits tömöritett állományt berakod mod mappába és ennyi.
Béla9248
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy hogyan kell a mapot berakni a játékba?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

köszönöm marko

marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

müködö renault magnum interort tud valaki?<#worship>

simoradik95
Köszi de akkor sem engedi.

total commender

tmartin
valahogy bõvebben létszi mert nem igazán értem hogy hogyan kéne meg hogy milyen programmal csináljam
Boccs hogy ilyen vagyok csak még kezdõ vok!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

94mike
a kamion ba vissza huzod^^ ott adni fog egy is táblát,keresd meg ezt:TÖMÖRÍTÉSI ELJÁRÁS: ezt Raktározra állíto,és késsz;)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

tmartin
Sziasztok!
Csináltam dxtbmp-vel egy skint ami dds kiterjedésû
De hogyan tudom azt beletenni a játékba?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

bazsa06
szevasz! hát nem megfelelõ a kamionod def. fájl-a és nem cseréli le az alap kamionra ezért csinálni kell neki Truck Storage.file-t!ott át írod a kamionod adott sii. file-t és be teszed a truck storage.scs-t a mod mappába! :)

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!

simoradik95
Syasztok
Mi lehet a hiba???<#conf><#conf><#conf>A kamion scs fájlát beraktam a mod mappába de nem jelenik meg Mit tegyek?

Hogy tudok mercedes actrossra skint csinálni?
milyen fájllal kell valamit ügyködni?
(sry de nem vagyok jártas ilyen téren)

Elég régi gép. Meg tök alap, nem fikázni akarlak, de másik skint festhettél volna rá. Bárki be tud linkelni egy alap gépet.

Fodorgyurma
Legalább vetted volna a fáradtságot és csináltál volna rólla egy másik képet!-.-

RENCES
mondom hogy nem kell traffic!!én se rakom bele azt futkoznak össze vissz a a belerakott kamionok!!

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

az uj gépem

Rubio
Köszi! Ebben lehet valami, csak még nem értem, hogy mit!

Abban is van valami, hogy traffic-ot felesleges írni, de szerintem csak akkor, ha olyan kamiont teszel be, ami a már meglévõt cseréli le, azonban, ha olyat, ami még nincs, és a forgalomban is szeretnéd viszont látni, akkor már nem vagyok benne biztos, hogy osztom ebbéli véleményedet!

Azért köszi! Te legalább reagáltál kérdésemre, ezért külön köszönet!

Béla9248
Sziasztok!

Frissíteni szeretném a mapomat de nem igazán tudok dönteni!
Esetleg tudnátok ajánlani egyet ami már bevált másnál?

Elõre is köszönöm!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Nem tud valaki linket adni egy dobozos tandem póthoz??

RENCES
valamit elbasztál a truck_strongéba!!traffic ot meg szerintem felesleges írni!

RENCES
vagy csak szimplán kereket kéne bele rakni mivel alapból nincs benne!!

Rubio
Erre tud valaki válaszolni?

gigamen
Vagy lehet olyan trailer packod van ami nem engedi hogy lecserélje amire szeretnéd.
marko37

semit nem kell átirni

sajna nem tudom mit kell átirni

gigamen
Szép ez a modell<#eljen>
gigamen
Lehet át kell irogatni a trailer fájljai között valamit.
és az miért van hogy mikor megvenném a pótot akkor kilép egy prism 3d exe leáll hibaüzenettel? ja és amugy köszönöm a pótot

marko37

erre gondoltál ugye?

devid1414

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.

tugya valaki hogy a müködõt honnan lehet letölteni?

simoradik95
Új szerzeményem:

süni96
kössz

Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

Hellosztok! Akinak van 3 tengelyes renault magnum tandem és hozzá 2 tengelyes pótkocsi vagy tud egy oldalt ahol van ilyen az írjon !!Köszönöm szépen!!:d
RS
Double fuvart kell vállalni.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

szijartomark
Bocs a 2.ért.

szijartomark
Itt vannak az elsõ képek a céges autómról.
Jelentkezni nálam lehet privibe esetleg megadom az msn címem.
A skint nagyon szépen köszönöm Gergõ kollégának.

94mike
Magyar országon nem forgalmazzák...én egy német országi piacon vettemmeg:/
Worfhatschauzen ban!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

gigamen
Szerintem nem fogsz találni nyitott scania t modellt, mondjuk én tudok neked adni olyat ami cabrio(de nyitott pmg-set nem)

keresem ezt a nyerges vontatót ha tudtok ilyet légszi lenkeljétek be köszönöm

nem kell megvenned szerintem telepitsd ujra a haulint

Mi a hiba???? Elindítom a játékot, és kiírja: hogy A PRIM3SD kellemetlen problémát okozot.

Hol vehetem meg EREDETIBEN A JÁTÉKOT?

Csá!

Gabeszgabe
Nagyon jó kép lett gratula hozzá! <#taps><#taps>

http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!