18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki be tudna nekem linkelni egy elé állat szállító pótkocsit??
Elõre is köszi!
http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!
Miért nem csinálsz 1 TARTÁLYOST Azzal is nagyon jó lenne😄
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Söfõr csalást akartam csinálni vagyis meg is csináltam a leírtak szerint de semmi 1db sem lett! Vki tudja mi az oka?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Oda tedd az ilyeneket léccives.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
tud vki nekem linket adni révészes kamionhoz vagy póthoz???
köszi elõre is
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Mi a pénznek a cheat kódja a játékban?
Mert én azt találtam hogy cheat money de az nem használ, vagy hogy mikor kell beírni a consolba?
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
sory
Reggel keztek megpakolni most végeztek!!<#bdead>#bdead>
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Grat!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Budapest
Nyíregyháza
Pécs ezeket meg találod!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560