18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackjoe
Helló All! Szeretném kérdezni hogy nem e tud valaki egy nyitott scania t tíousú kamiont amit nyugodt szívvel szerkesztgethetnék mert én sehol sem találok! Ugyhogy ha valaki tudna egy szépet kérném linkelje be! Kösszi

\"I\' love this game\"

Rubio
Sziasztok!

El kelne egy kis segítség! Az a gondom, hogy javaslatotokra, kivettem a tz_truck pakkot, és töltöttem le néhány kamiont. Ugyan figyeltem arra, hogy olyan ne legyen a mod mappában, amelyik ugyan azt a kamiont írja felül, illetve beírtam a megfelelõ sort a truck_storage.sii és a traffic_storage.sii fájlokban, de még sem jelennek meg a game-ben.

Mit nem csináltam meg, vagy csináltam jól?

Fodorgyurma
Asszem itt olyan nincs de a B az a motorfék!

kazai21
Szép😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Van gyorsan hajtás patch a HAULINHOZ? mint pl. a KING OF THE ROAD-BAN hirtelen megállsz, csak a "B" betüvel.

Csá!

Fodorgyurma
Nagy tudomány nem kell hozzá hogy lásd tudsz még 1 póttal vinni ugyanazokat a fuvarokat...
Szal azért dobd ki mert 2 póttal is ugyanazt tudod vinni!

keresem ezt a pótot amit belinkeltetek az nem jó mert rakodáskor kilép [/URL[/img] keresem ezt a pótot köszi a rendesek vagytok amugy hogy segitettek ha valakinek nyügje van ti segitetek<#eljen>

marko37
bocsi az alattam lévo hsz szol neked

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
probáld meg ugy válalni a fuvart hogy double egg vagy double caffe biztos vagyok benne hogy megjelenik az egész potkocsi

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

bazsa06
New logo😄 köszönet érte Gigamen pajtásnak😄😉

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

bazsa06
hmhm..😄 nagyon fasza!
gyere fel msn-re pls!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

gigamen
Még felpakolnak aztán irány az ágy.

#28642 Mert dupla rakományt kell húznod.
süni96

HELP!miért olyan a pót?<#szomoru1><#szomoru1>

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

istenostora03
ez kibaszott jó kép :B

Dylan96
<#hawaii>

devid1414

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

RS
Azt a pótot be tudnád linkelni? Kösz!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kalee
Igen az õvé!Én hoztam át ETS-be!

gigamen
Ne OFF-olj
marko37

ez is a tiéd ugy értem privi

devid1414
elpukant egy lég csõ és a tesom eljõtt segíteni😄
[/url][/img]

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

marko37
fekete skint rakjál bele

marko37
bocs papi nem neked ment levinek

marko37
jah bocs én<#lama>mit is képzelek csak gondoltam lessz ojan rendes

papi08
Váltottam, Szerintem szép modell:

13 éve itt. Szép idő.

levi9468
Hát én szerintem nem arra célzott it h neked szerzi meg! xD

süni96
szép gép

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

marko37

kaptam 1 kis hüvös fuvart

marko37
ha megprobálnád megszerezni nagyon megköszönném

Dylan96
Letolteni azt biztos nem de en meg tom szerezni..xD

Volvo Fh12 460
hello mindenki. Azt szeretnémkérdezni h amikor át skineztem egy pótótt és meg is alphaztam is akkor is csillog ez mért van. Lécci irjátok meg ha valaki tudja 😄 de nem tudom mondjuk h igy kell e alpahzni de én igy csináltam Import Alpha Chanel és utánna beraktam egy sima fehér sknit de ki probáltam a saját skinjével is :S

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

van valakinek ötlete hogy mikor rakodni akarok a sóderes schmtz pótba akkor kiad egy ilyen hiba üzenetet jó lenne ha irnátok valami biztatót köszönöm

TóNyóóóóóóó
ezt te nem fogod tudni sehonnan se letölteni...

kazai21
Nagyon szép😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Dylan96
Holland...

gigamen
Hú de jó kis pót ez valami norvég vagy svéd pót?
Fodorgyurma
Gyajj!
Te mindig a kidolgozatlan pótokat szeded ki??:S

marko37

fiuk ha valakinek megvan ez a potja vagy tudja honnét lehet letölteni legyenszives szoljon köszönöm

papi08
Szerintetek?

13 éve itt. Szép idő.

devid1414
Nem én csináltam a képeket😄 De szért szívesen segíttetem!😄

papi08
Kár hogy a kamionnál kb 9-10 cm-rel nagyobb a pót😄 Azért köszi!
#28613: 😄

13 éve itt. Szép idő.

gigamen
Jó sok pénzed van ezért nekem évekig kell dolgozni<#buck>
papi08
Nagyon köszi!!!!!! Hálás Vagyok!

13 éve itt. Szép idő.

devid1414

papi08
Hali! Új gép. Skin hamarosan. Amint lesz EU-s állatszállító ki lesz cserélve el!
Kommenteket!

13 éve itt. Szép idő.

gigamen
Áhh gyönyörû gép<#eljen>Tuning is szép rajta.
marko37

én is elindulok

RS
Minden elismerésem! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Rubio
<#wave>

Prémium driver
jól néz ki,a Scania is meg a skin is,sok grat!

Jamaica a Jamaicaiaké.