Tökéletes turbulenciákat festett van Gogh
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem is érdekelne!
Honnan tudják , hogy egy modell nem teljesen korrekt ?
na ilyen egyszerû cikk és jöttek máris a nagyokosok meg demagógok. valóban az van a cikkben hogy tökéletes, de a lényeg inkább az lenne hogy szabályos, az egyik elméletbe illõ turbulenciákat festett, miközben nem volt ennek tudatában, ezt kellene belátni...
Ez kicsit olyan lehet , mint mondjuk egy szerkesztéssel elõállítható geometria szabadkézzel való megrajzolása bizonyos pontosságal. Csak itt ugye a színnel és a fénysûrûséggel illesztették a képlethez az örvényeket. Azért elég durva. Lehet , hogy télleg földönkívüli volt. 😄
Ez egy nagy szélhámosság, a mucsoszok nagyon ráérnek.
Bulvárlap utolsó oldalára illõ cikk.
Molnibalage, engem érdekelne!
Hát igen. Kellõ kutatással egy egérszarról is meg lehet állapítani, hogy a mélyén valami fantasztikus matematikai törvényszerûség bújik meg... 😊
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Nem akarom leszólni, de az egész cikk egy nagy marhaság. Nincs olyan, hogy "tökeletes turbulencia".
(Ha nem hiszed kérdezz meg bárkit a BME Áramlásan tanszékén... Én is ott sertepertélek.)
Arról nem is szólva, hogy több turbulencia elmélet és leírás létezik. Különöbözõ turbulencia modellek és egyik sem adja vissza a valóságot még. Kicsit hosszú lenne leírni, hogy mi a gond, de ha valakit érdekelne akkor röviden leírom.
(Ha nem hiszed kérdezz meg bárkit a BME Áramlásan tanszékén... Én is ott sertepertélek.)
Arról nem is szólva, hogy több turbulencia elmélet és leírás létezik. Különöbözõ turbulencia modellek és egyik sem adja vissza a valóságot még. Kicsit hosszú lenne leírni, hogy mi a gond, de ha valakit érdekelne akkor röviden leírom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez a hír elég bulváros lett....
Kakornak igaza van, a világban több millióan éheznek, szükség lenne új fajta gyógyszerekre, hatékonyabb gépekre, erre a "tudósok" ilyen fantasztikus, és a világ szempontjából biztos marha lényeges dolgokkal foglalkoznak. 😊
Kakornak igaza van, a világban több millióan éheznek, szükség lenne új fajta gyógyszerekre, hatékonyabb gépekre, erre a "tudósok" ilyen fantasztikus, és a világ szempontjából biztos marha lényeges dolgokkal foglalkoznak. 😊
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Ez nem igaz.
És mi van akkor ha valóban "tökéletes" örvényt festett? Biztos földönkívüli..
Igen, de nem garancia, hogy sikeres leszel, nagy részük megélni nem tud, csak aki villant valami durvát akár festõ akár kutató. Nagy lutri az egész óriási bátorság kell a mûvészethez, + mai világban stabil anyagi háttér.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Zseniség õrültséggel párosult. Sajna.
milyen sok ideje van bizonyos embereknek .... hihetetlen
és ezért pénzt is kapnak. Kutató akarok lenni ...
és ezért pénzt is kapnak. Kutató akarok lenni ...
Mint tudjuk, van Gogh elmeállapotainak alakulásában nem elhanyagolható szerepet játszott az abszint is.
Valóban nem semmi, bár ezt az örvényesdit így se nagyon értem...
nemsemmi 😊
← ElőzőOldal 2 / 2