140
-
#100 akkor mi a pöcsnek neked ps3? -
#99 Lecserélem 40"-esre, azt sem fogom messzebről nézni, mert így kényelmes monitor-táv. -
#98 Na én meg 63 centis LCD-t bámulok fél méteren belülről most is! És?! -
dez #97 Ha összekevernéd, nem az interlace sorvillogásról beszélek. -
dez #96 Főleg este, az egész lakást bevillogja, mint egy stroboszkóp. :P -
dez #95 Engem 10m-ről is zavar... És igazából mindenkit, aki már elszokott tőle. -
#94 Hát ez messze nem így van...
50hz meg csak 1-2 méteren belül zavaró. Amúgy nemtom hány hz-ről van szó, de nem is érdekel. -
dez #93 Ha 50Hz-es, az is taszítja az embert a villogásával. :D -
dez #92 Akkor sokkal kisebb képet látsz, mintha beülnél mondjuk egy moziba. Nem tudom, mi értelme egy bélyeget nézegetni. -
dez #91 Egyébként számold bele, hogy függőlegesen kb. akkora egy 83cm-es 16:9-es, mint egy 4:3-as 66cm-es. Továbbá, nagyfelbontású, éles képet jobb érzés adott távolságból nézni, mint kisfelbontásút.
Nekem kicsinek tűnik a 2-3m-ről nézett 66cm-es TV-m, és bőven el tudnék viselni élesebb képet. -
#90 3 méterről, de 55 centiset... 72-est meg 5 méterről. De látom csak félig olvastad el... -
dez #89 Miért, te hány méterről nézel TV-t, 10? -
dez #88 Hát, amit az utóbbi időben néztem már mind tudta. Lehetett választani többfajta zoom között, és általában a pixelarányosból is volt több fokozat. Egyeseken programozható automata átkapcsolás is van: annak föggvényében kapcsol különféle zoomokra, vagy zoom nélküli képre, hogy 4:3-as egész képet kitöltő, 4:3 de szélesvásznú, vagy 16:9-es műsor. Viszont az eladók általában az idétlen széthúzásra állítják a kiállított darabokat. -
#87 Aki meg 2-3 méterről akar 0,8-1,5m-es képernyőt nézni, az menjen agyturkászhoz :) -
#86 Azok annyival dragabbak is sajnos.
Meg azert a resize nem igazan kifinomult sajnos a TVknel. -
dez #85 Illetve ma már talán mindegyiken. -
dez #84 Jobbakon lehet pixelarányt megtartva is zoomolni. -
Marlosh #83 Az ott egy font jel akart lenni es nem egy "es" jel...... -
#82 Egy valami azert flusztral engem.
A legtobb 16:9-es.
Halalom amikor tojasfejek merednek a kepernyorol ram. -
dez #81 next -
dez #80 Hát igen, de HD-s tartalomra értettem, nexgen konzol, BD, HDDVD. -
dez #79 Ja, a két LCD, amit írtam "csak" 720p-s (v. 768p-s), de szélesvásznú kép esetén itt is majdnem 4x-es a felbontás. -
#78 Na azert meg manapsag ezt nem mernem kijelenteni, a Magyar analog TV adasok mellett. :PPPPPP -
dez #77 Itthon van 1080i-s, kb. 80cm-es CRT-s 140e körül. 76cm-es LCD 200e körül, 83cm-es meg 300e körül (jófajta panellel, szal elég szép a képe). És fokozatosan mennek lefelé az árak.
Aki meg nem lát különbsége egy 720x576-os és egy 1280x720-as, vagy épp 1920x1080-as kép között 2-3m-ről 0,8-1,5m-es képen, az menjen szemészhez. :) -
#76 Ausztriaban mar 82cm 1080i-s LCD HDTV-t lehet venni 599 Euroert.
Igaz nem markas, de azert szepen mennek le az arak. -
Marlosh #75 Azt nem tudom Mo-n hogy megy ez,de errefele olyen &1000 korul vannak a HD-Ready tv-k,igaz jo nagyok:)
Most abba ne menjunk bele,hogy milyen tavolsagbol jo ezeket nezni,abba se hogy par ev mulva mar mas lesz a "meno",maradjunk annyiban,hogy igenytelen vagyok es nem kell a "jo minoseg",baromi dragan..... -
dez #74 Egyébként a Blu-ray nehezebb másolása nem csak a Sonynak jó, hanem a játékfejlesztőknek is. Azaz több exklúzív játék lesz rá, közte sok nagy volumenű. -
dez #73 Lassan 100e-ért is lehet kapni HD-set. 300-ért meg már majd egymétereset, elég jó képminőséggel.
Pár év múlva röhögni fogsz a mai kijelentéseden, hogy neked nem kell HD. ;) -
#72 most nem akarok belédkötni de az XBOX1-en is egy módosított win2000 fut(ott)... -
#71 Amúgy max 4 dvd-ig én el tudnám viselni a játékokat... -
#70 Hát ha nem tudják egy duplarétegű dvd-re felpaszírozni a játékot, akkor az a fejlesztőket minősíti. Jahogy tele lesz előrerenderelt videokkal amik jósok helyet foglalnak? Én ha videozni akarok, akkor filmet nézek nem játékot. Játékban az átvezető legyen a játék motorjával renderelve, ne médialejátszóként működjön... és máris simán ráfér egy sima egyrétegű dvd-re is. Ja meg sok fejlesztő még mindíg nem ismeri a tömörítés fogalmát. -
#69 "meg internet is legyen rajt mi? LOL"
Kapaszkodj meg, lesz rajta. -
#68 Lesz rajta!;)
(Linux)
Én is gratulálok.
Amúgy mit gondolsz mit csinál egy konzol amíg a pléjsztésön logót mutogatja?
Bebútolja az OS-t. (igaz nem a windózt)
Ja, ez poénvolt, amit írtál, leesett!;)
Vagy mégse? Ahogy a kanadai favágó mondja: viccnek kicsit dúrva lett volna!;)))) -
#67 gratulalhatok?
akkor nem lenne konzol ha mar oprendszer lenne rajt...szal eleg hulye otleteid vannak
meg internet is legyen rajt mi? LOL
grat... -
Marlosh #66 Ok kiraly,hogy van 1! jatek amihez kell,nyilvan kesobb lesz tobb is,de mi van ha nekem pont az a stilus nem jon be amiben ilyesmi van?ha nekem nem kellenek olyan jatekok (pl ff13 nagyon nem) amik csak Blu-rayen jelenhetnek meg?
Sot tovabb megyek,HD minosegu film sem kell,mert nem akarok kiadni parszazezer forintot tvre!
Akkor miert is jo nekem a beepitett Blu-ray meghajto?
Nyilvan kenyelmes lesz kesobb,amikor baromira elterjedt mar a Blu-ray,de attol meg lehetne kiegeszito es nem alapkiszereles......
-
#65 Ez a FSAA hiány nekem is feltünt, manapság már elég ciki. Bár gondolom nem mindegyik játékra lesz jellemző.
Emléxem még talán megadriveon volt valami játék, ami ditherezéssel próbált több színt kihozni a gépből, elég ronda volt amikor jobb minőségű tv-n/moncsin meglátta az ember, bár a júnosztyon meg egész pofás volt.
Szal nesze neked HD élmény! -
dez #64 Persze ez még jó nagy (volt), mert a szokásos cellamérettel csinálták. Azóta elvileg már van kisebb cellaméretes is piacon. -
dez #63 Már tavaly láttam (Bp., Nyugatinál), márkáját nem tudom. -
#62 1080p-s plasmát már lehet nálunk is kapni? Milyen márka?
Igen pl. a GT4 fut 720p-ben. -
#61 Akkor ajánlom figyelmedbe az SE két fejlesztőének a nyilatkozatát, amelyben kifejtik, hogy az FF 13. részét már nem tudnák 1 duplarétegű DVD-re paszírozni, ezért is tartják előrelépésnek azt, hogy a PS3 BD meghajtóval rendelkezik.