140
  • dez
    Egyébként a ps2 is ismeri a 720p-t, csak kevés játék támogatja.
  • dez
    MM-ben is van, plazmából, csak kicsit drága. :D
  • Super DANTE
    Pl. Sony Bravia X sorozat, de az USA-ban és Japánban már most is lehet kapni 1080p HD felbontást kezelő képmegjelenítőket.
  • Marlosh
    Majd elgondolkodok rajta,ha jonnek:)
  • dez
    Ezen majd újra el lehet gondolkodni, amikor jönnek a több-DVD-s gamék...
  • dez
    "Többen bíztattak, hogy próbáljuk ki a Kameót, mert ezen már jobban megmutatkozik, hogy mire képes a gép, de ettől sem esett le az állunk. Attól viszont igen, hogy a sportjátékok időnként beszaggattak. Amikor a küzdelem kezdetén a kamera beúszott az arénába, többször rángott a kép."
    link
    Meg máshol is olvastam hasonlót.
  • Mike
    szvsz konzolt nem így vesz az ember, hanem hogy milyen a doboz szine, milyen a kontroller, és hogy milyen programok jelennek meg rá
  • Indigo
    Ez a szerencsétlen az 576 újságban is "igzbogz"-nak hívja az xbox-ot. Kb ennyire kell komolyan venni a hsz-eit is.
  • Mike
    ezért büntipont fix befigyel :(
  • xen
    Na! Lehet normálisan is érvelni ps3 mellett, teljes mértékben igaz amit írtál. De! Az igaz, hogy nagyon is ésszerű BD lejátszó helyett ps3-at venni. Viszont aki nextgen konzolon akar játszani és nincs túl sok pénze az biztos, hogy X360-at vesz warez miatt.
  • xen
    A faszod rángat bazmeg! Még nem is láttál x-boxot te paprikajancsi.
  • BlueGold
    És milyem megjelenitőn fogsz játszani 1920x1024-ben? Amit és eddig láttam LCD Tv-t azok max 1344x720p-t tudtak HD-Ready felirattal.
  • Marlosh
    Lattam (COD2) es lovesem sincs mirol beszelsz....
    Amugy sem az elsimitast vagy az arnyekolast szoktam nezni egy akciojatek kozben.....
    "NEM FOG JÁTÉKOKAT MEGJELENTETNI HD-DVD-n CSAK FILMEKET."
    Es? Filmeknel meg latom ertelmet a nagyobb felbontasnak -fuggetlenul attol,hogy nekem a dvd is boven eleg-,de jatekoknal?
    Klassz atvezeto videok?Kiraly!Majd ha eleri az animacios filmek szinvonalat(Shrek,stb.)akkor okes,addig nem erdekel:)
    "A BR-é a jövő, házimozi szempontból mindenképpen."
    Miert is?

• Marlosh
    Ha konzol,akkor nem kell bele "minden"!
    Amugy meg aruld mar el,miert is nem jo,hogy nincs az xbox360-ban HD-DVD meghajto?
    Jatszani lehet vele es lassuk be:ez a lenyeg! (konzol)
  • Dzson
    Láttál már X3,6-on "HD" játékot? Rááángat és nincs rajta FSAA. Az IGAZI HD felbontású játékoz nagyfelbontású textúrák is kellenek, és ugye itt négyzetesen emelkedik az méret ebben az esetben, nem pedig duplázódik.

A BR-é a jövő, házimozi szempontból mindenképpen. Én márazt rühelltem, hogy sima igzbogzhoz vegyél dvd kit-et, hogy tudj rajta dvd-t nézni, most meg x3,6-nál vegyél hozzá külső HD-DVD meghajtót 2x annyiért, mintha azt a gépbe építették volna. Jah, és a mikroszoft NEM FOG JÁTÉKOKAT MEGJELENTETNI HD-DVD-n CSAK FILMEKET.
  • fourgee
    Tiszta baromság a külső HD-DVD, vagy külső BluRay ötlete. Praktikus lenne? Akkor ennyi erővel praktikus lenne az is, ha lehetne bele tenni ramot, több winchestert, a proci meg a video vezérlő cserélhető lenne, hogy a későbbiekben fejleszteni lehessen, de akkor csináljuk már meg az ethernetet meg a hangvezérlőt is cserélhető, kártyásra, hogy rugalmasabb legyen. Ja, hogy az már PC, nem konzol? Na, ezért kell bele az új meghajtó, mert ha már kiad érte pénzt az ember, akkor legyen benne minden.
  • Marlosh
    Hmm,nem gyoztel meg igazan,2 okbol sem:
    1. Xbox360-on csomo jatek HD-s es rafert 1 dvdre(es az hosszu is meg minden) (pl. Oblivion,Burnout Revenge, COD2, Chromehounds) Igaz,"csak" 720p:)

2. A hivatalos velemeny szerint azert lesznek Blu-ray lemezen a jatekok,hogy elkeruljek a masolasokat! Miert nem azt irtak akkor (is),hogy a megnovekedett grafikai minoseg miatt?

• dez
    Egy kérdés: a specben ott vannak a hagyományos felbontások, és az 1080p. De érdekes módon a 720p nem. Pedig ugye jóval megterhelőbb 1080p-ben számolgatni. Meg felesleges is, ha valakinek 720p-s megjelenítője van.
  • dez
    (Mármint ez lett volna a cím... :D)
  • dez
    Még jó, hogy az SG nem tényként hozta le...
  • dez
    Azért mielőtt fontos kérdésekkel kapcsolatben beír az ember, érdemes visszaolvasni (pár hozzászólást nem nehéz), felmerült-e már a dolog. Lásd #3. Erre konkrétan semmi esély, mert csak a tech-analfabéta (lásd többi kérdése, link a cikkben) riporter buta ötlete volt.
  • UNREG
    Eddig kb. 640x480 volt a játékok felbontása (SDTV ugye), a PS3-nál 720p vagy 1080p (HDTV) ami durván 6X-os felbontásnövekedés. Számolj, ha egy hosszabb PS2 játék kitöltött egy DVD lemezt, akkor a PS3 esetében egy DVD kevés lesz. Vagy több lemezre jön ki, vagy egy Bluray-en. Az utóbbi lesz.

Itt egy jó példa a felbontásnövekedésre:
    kis kép a PS1-es GT1,
    középső kép a PS2-es GT4,
    nagy kép a PS3-as GTHD.

• Marlosh
    Megnovekedett tarhely?hmmmm,filmeknel meg ertem,de jatekoknal? kifejtened? (nem flame vagy offense:))
    "Ezenfelül a PS3-at nem szimla konzolnak pozicionálták, hanem home-centernek, amibe beletartozik a HD mozizás."
    Ez a baj:( Nekem a Playstation ne legyen mas mint egy jatekallomas:)

• UNREG
    Több okból van benne Bluray, egyrészt a játékok megnövekedett tárhely igénye miatt, a HD felbontás mellett, a másik, hogy a Sony pont a PS3-al akarja elterjeszteni a Bluray-t.
    Ezenfelül a PS3-at nem szimla konzolnak pozicionálták, hanem home-centernek, amibe beletartozik a HD mozizás.

Amúgy meg az idő fogja eldönteni, hogy helyes lépés volt vagy sem. 500-600 dollár sokkal kevesebb, mint egy sima BD lejátszó, lehet, hogy csomóan pont ezért fognak PS3-at venni...
  • ension
    nekem is a PS3 lesz az első konzolom, most már nemigazán éri meg szarakodni egy géppel asszem, az lenne a jó ha még oprendszert is lehetne futtatni rajta valamiképp és akkor teljesen olyan lenne mint egy számítókép
  • irkab1rka
    Én akkor mondok le a ps3ról ha nagyon felárazzák, vagy nem hozza a beígért terraflopsokat :)
    Ez lesz az első konzolom...
  • Marlosh
    Nem nyilvanvalo? Feleslegesen megdragitja az alapgepet,a jatekokat (Blu-ray lemezen lesznek "masolasvedelmi" okokbol)!
    Eleg lett volna opcionalisan,kiegeszitokent kiadni a Blu-ray lejatszot es egy sima dvd lejatszoval ellatni a ps3-t(akinek kell megveszi,akinek nem kell nem veszi meg)
    Meg a nyugati (angol) forumokon is sokalljak az ps3 arat,csakugy mint a pre-order jatekoket!
    Szoval ilyen szempontbol az xbox360 jobban all a kulso HD-DVD-vel(ha majd lesz hozza)
    Persze en akkor is ps3-t fogok venni:)
  • UNREG
    Miért is volt ostobaság?
  • Marlosh
    Pontosan! Ritka ostoba lepes volt a Sonytol integralni azt a Blu-ray lejatszot:((
  • Sanyix
    Hát a blu ray éppen hogy nem rulz. Sztem sokan amiatt mondanak majd le a ps3-ról.
  • NEXUS6
    "az IBM is elég fura
    nem tudnak egyneletes minőségben procit előállítani?"

Hogyne tudna, gondolom produkálhat olyan 70-80%-os kihozatalt. Ha még a 6 működő SPE-s procikat is el tudják passzolni akkor talán a 90%-ot is. Szerencsére a több magos procik ilyen szempontból jó üzletnek tűnnek.
  • dcyrax
    Ez az PS3 And Blu ray RULZ
  • ALANWAKE
    XBOX LOL
    PS2 POWAH!!!
  • Mike
    most mibaj?
    konzolt akarok, csak nemtom melyiket
  • ttt ttt
    Nos, ha annak a bizonyos plakátnak nem lenne az alján egy psp, egyértelműen csak az aggressziót és a rasszizmust lehetne kiolvasni belőle. Pont ez volt a cél vele, mármint, hogy felkapják és gyorsan bejárja a világot, amit teljesített, most már könnyen eltüntetik, mert a beruházás búsásan megtérült. Én jól megbüntetném a Sonyt eme "melléfogásért"
    De a PSP3 jöhetne már...
  • Lenny
    Azért írtam, azt, hogy ha tényleg így lesz. :)
  • Sir Quno Jedi
    vegyé
  • Mike
    ez jó hír!
  • Mike
    hm... elég béndzsán néz ki, meg a kontrollere sem tetszik
    a francba
    lehet, mégis xboxot fok venni?

az IBM is elég fura
    nem tudnak egyneletes minőségben procit előállítani?
  • NEXUS6
    Nos tegyük fel lenne egy olyan plakát, amin monnyuk magyar gyártmányú akármit hirdetnének, és ott egy fehér srác így fogná egy dzsipszi vagy egy kínai fejét, mint a sanyis plakáton.

Rasszista lenne?

Az a gáz hogy miközben állampolitikává válik a más civilizációk elleni harc, az embernek fel sem tünnek ezek a dolgok.

De tegyük hozzá, soxor a kisebbeségek az őket védő jogszabályokat elég pofátlan és aggresszív módon értelmezik. És valahogy nem a harc, a diszkrimináció megszüntetése jön le, hanem hogy azt is jól tökönrugják aki "győzött" a harcban. Csak ettől még senkinek nem lesz jobb.