PlayStation 3: kompatibilitás felsőfokon

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mielõtt fontos kérdésekkel kapcsolatben beír az ember, érdemes visszaolvasni (pár hozzászólást nem nehéz), felmerült-e már a dolog. Lásd #3. Erre konkrétan semmi esély, mert csak a tech-analfabéta (lásd többi kérdése, link a cikkben) riporter buta ötlete volt.

UNREG
Eddig kb. 640x480 volt a játékok felbontása (SDTV ugye), a PS3-nál 720p vagy 1080p (HDTV) ami durván 6X-os felbontásnövekedés. Számolj, ha egy hosszabb PS2 játék kitöltött egy DVD lemezt, akkor a PS3 esetében egy DVD kevés lesz. Vagy több lemezre jön ki, vagy egy Bluray-en. Az utóbbi lesz.

Itt egy jó példa a felbontásnövekedésre:
kis kép a PS1-es GT1,
középsõ kép a PS2-es GT4,
nagy kép a PS3-as GTHD.

Megnovekedett tarhely?hmmmm,filmeknel meg ertem,de jatekoknal? kifejtened? (nem flame vagy offense😊)
"Ezenfelül a PS3-at nem szimla konzolnak pozicionálták, hanem home-centernek, amibe beletartozik a HD mozizás."
Ez a baj😞 Nekem a Playstation ne legyen mas mint egy jatekallomas😊

UNREG
Több okból van benne Bluray, egyrészt a játékok megnövekedett tárhely igénye miatt, a HD felbontás mellett, a másik, hogy a Sony pont a PS3-al akarja elterjeszteni a Bluray-t.
Ezenfelül a PS3-at nem szimla konzolnak pozicionálták, hanem home-centernek, amibe beletartozik a HD mozizás.

Amúgy meg az idõ fogja eldönteni, hogy helyes lépés volt vagy sem. 500-600 dollár sokkal kevesebb, mint egy sima BD lejátszó, lehet, hogy csomóan pont ezért fognak PS3-at venni...

nekem is a PS3 lesz az elsõ konzolom, most már nemigazán éri meg szarakodni egy géppel asszem, az lenne a jó ha még oprendszert is lehetne futtatni rajta valamiképp és akkor teljesen olyan lenne mint egy számítókép
Én akkor mondok le a ps3ról ha nagyon felárazzák, vagy nem hozza a beígért terraflopsokat 😊
Ez lesz az elsõ konzolom...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Nem nyilvanvalo? Feleslegesen megdragitja az alapgepet,a jatekokat (Blu-ray lemezen lesznek "masolasvedelmi" okokbol)!
Eleg lett volna opcionalisan,kiegeszitokent kiadni a Blu-ray lejatszot es egy sima dvd lejatszoval ellatni a ps3-t(akinek kell megveszi,akinek nem kell nem veszi meg)
Meg a nyugati (angol) forumokon is sokalljak az ps3 arat,csakugy mint a pre-order jatekoket!
Szoval ilyen szempontbol az xbox360 jobban all a kulso HD-DVD-vel(ha majd lesz hozza)
Persze en akkor is ps3-t fogok venni😊
UNREG
Miért is volt ostobaság?

Pontosan! Ritka ostoba lepes volt a Sonytol integralni azt a Blu-ray lejatszot😞(
Sanyix
Hát a blu ray éppen hogy nem rulz. Sztem sokan amiatt mondanak majd le a ps3-ról.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NEXUS6
"az IBM is elég fura
nem tudnak egyneletes minõségben procit elõállítani?"

Hogyne tudna, gondolom produkálhat olyan 70-80%-os kihozatalt. Ha még a 6 mûködõ SPE-s procikat is el tudják passzolni akkor talán a 90%-ot is. Szerencsére a több magos procik ilyen szempontból jó üzletnek tûnnek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ez az PS3 And Blu ray RULZ <#alien>
XBOX LOL
PS2 POWAH!!!
Mike
most mibaj?
konzolt akarok, csak nemtom melyiket

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ttt ttt
Nos, ha annak a bizonyos plakátnak nem lenne az alján egy psp, egyértelmûen csak az aggressziót és a rasszizmust lehetne kiolvasni belõle. Pont ez volt a cél vele, mármint, hogy felkapják és gyorsan bejárja a világot, amit teljesített, most már könnyen eltüntetik, mert a beruházás búsásan megtérült.<#levele> Én jól megbüntetném a Sonyt eme "melléfogásért" <#boxer>
De a PSP3 jöhetne már...

Lenny
Azért írtam, azt, hogy ha tényleg így lesz. 😊

R Ö R G E

Sir Quno Jedi
vegyé

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
ez jó hír!

Mike
hm... elég béndzsán néz ki, meg a kontrollere sem tetszik
a francba
lehet, mégis xboxot fok venni?

az IBM is elég fura
nem tudnak egyneletes minõségben procit elõállítani?

NEXUS6
Nos tegyük fel lenne egy olyan plakát, amin monnyuk magyar gyártmányú akármit hirdetnének, és ott egy fehér srác így fogná egy dzsipszi vagy egy kínai fejét, mint a sanyis plakáton.

Rasszista lenne?

Az a gáz hogy miközben állampolitikává válik a más civilizációk elleni harc, az embernek fel sem tünnek ezek a dolgok.

De tegyük hozzá, soxor a kisebbeségek az õket védõ jogszabályokat elég pofátlan és aggresszív módon értelmezik. És valahogy nem a harc, a diszkrimináció megszüntetése jön le, hanem hogy azt is jól tökönrugják aki "gyõzött" a harcban. Csak ettõl még senkinek nem lesz jobb.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Az egy régi kép, ilyen az új kontroller.

Munch
Nem értem hogy hogy eshet kézbe ez a PS3 controller.

Elég nagy butaság rasszizmust látni abban a reklámban. Egyszerüen csak arról van szó, hogy jön egy új fehér szín a PSP-hez, ami a Sony szerint le fogja nyomni az addig egyeduralkodó fekete színt.
Szó sincs fajelméletrõl meg egyéb baromságról, ezt csak néhány pihentagyú találta ki, akik így akartak hírnevet szerezni maguknak.

"Szóval ha veszek egy fehér Playstation-t, akkor rasszista vagyok"
A reklamhadjaratban hasznalt kepekrol van szo, nem arrol hogy a keszulek most feher-e vagy fekete. Lehetne akar hupizold is, senkit se erdekelne.
Lattad a feher Playstation-t hirdeto oriasplakatot? Ahol a feher csaj "lenyomja" a feketet? (Vagy ha nem is "lenyomja" de semmi esetre se "baratsagos" vele.) Nos ezzel a plakattal van pl. problemaja egyeseknek.

"Fekete már régen van, már csak a sárga hibázzik!"

Nem egészen

a vörösökkel és barnákkal mi lesz? marad a customizált megoldás? inkább cserélhetõ elõlap kéne neki
Ombika
CSak lenne mar a kezunkbe az is keso lenne!😛

Ügyesen levágtad az idézet elsõ felét, ami így szól:

"Érdekes lehetõségként merült fel - bár nem sok esélyt adnak erre -"

Vagyis csak felmerült, nem sok esély van rá. Sõt, ismerve a konzolok mûködési elvét, semmi esély, mert nem engedhetik meg, hogy olyan hardveres különbségek legyenek, amelyek számítanak a játékok futtatásásnál.

Jó régi képeket találtak ehhez a cikkhez, ugyanis az irányító már régóta tudható hogy nem így fog kinézni, hanem ugyanúgy mint az elõzõ generációké!

Fekete már régen van, már csak a sárga hibázzik!

Lenny
"az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem mûködik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag" Ha ez tényleg így lesz akkor gratulálok!<#levele>

R Ö R G E

Lenny
"az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem mûködik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag" Ha ez tényleg így lesz akkor gratulálok!<#levele>

R Ö R G E

Axon
Szóval ha veszek egy fehér Playstation-t, akkor rasszista vagyok.

Atyaég, ma fehér pólóban és fehér zokniban jöttem melózni. Mily szörnyû kirekesztõ, gyûlölet keltõ rasszista vagyok. Mentségemül szolgáljon, hogy a rövidnadrágom és a cipõm nem fehér, így valamit sikerült törlesztenem a négerek felé...

LOL

Annyi kényelmetlen érzés van...
pl. hazafelé, mikor már nem bírsz a fütykössel, és majdnem becélzol a gatyádba. Szinte másodperceken múlik minden.

Hülyeség.

mikloss
"A fehér színben érkezõ hordozható konzolokat népszerûsítõ reklámhadjáratot leállították, elismerve, hogy az itt alkalmazott képek kényelmetlen érzéseket kelthettek egyes emberekben. " ez miért? rasszizmus mert fehér a gép? lol <#mf2><#banplz> Jah csináljanak sárgát meg feketét is, hogy mindenki örüljön...

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

(...és van még pár hülye kérdése a riporternek/újságírónak. 😄)

Mellesleg fõleg érdekes ez a megfogalmazás a címet tekintve. 😛

"Érdekes lehetõségként merült fel, hogy az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem mûködik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag."

Elolvasva a szöveget, ez az újságíró fejébõl pattant ki, és az ember válasza az volt, hogy nem hiszi, hogy a Sony ilyesmiben gondolkodna. (És természetesen a Sony által van elõírva a min. 7 mûködõ SPE <+ a mindenképp mûködõ CPE>.)

Nos, a cikkben a magok száma az SPE-kre vonatkozik, így nincs hozzászámolva az CPE (általános CPU) mag.

Darth Sith
én szivesen vigyáznék azokra a hatmagos procikra, amelyek nem kellenek nekik... <#mf1>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

← ElőzőOldal 3 / 3