IT-menedzserek bikiniben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanulj tino;)
más: mennyire informatikus az a számtechboltos aki nem tudja mi az az ext3-as filerendszer. (és nem az, hogy hozza helyre, hanem hogy ugyan hogy kerülhet az egy winchesterre?..) pasi volt. --> érdeklõdés kérdése csak minden.
\"The voices are back... Excellent.\"
Kivéve, ha olyan helyen dolgozol, ahol mindíg extrém szoros határidõk vannak, és hegyekben állnak a "valamikor ezt is meg kéne csinálni" munkák. Ilyen esetben a vérprofik nem 10 hanem 12 vagy még több órát dolgoznak, mert jobban bírják és jobban motiváltak, mint a kezdõk, sürgõs munka meg mindíg van.
:D
Ami nem megy, azt kár erõltetni <#gonosz1>#gonosz1>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Azért csak hajrá csajok, nem ám megsértõdni! Bizonyítsatok! És mi leszünk a legboldogabbak, ha csinos bikinis csajokkal dolgozhatunk együtt <#vigyor>#vigyor>
Én nem elõítéletes vagyok, csak a tapasztalat beszélt belõlem, és ezt nem kell indukcióval bizonygatni. Egyetlen egy nõt ismerek, aki elég profi módon programozgat, de nagy általánosságban nincs túl nagy rálátásuk az informatikára/fejlesztésre/rendszertervezésre stb.
Biztos nem véletlenül van olyan kevés nõi autószerelõ nõ, vagy villanyszerelõ nõ stb. Õket ez egyszerûen nem érdekli, mint ahogy az informatika sem. De ezzel nincs is semmi vaj. Amelyik nõ tehetséges, van érzéke hozzá, az jöjjön az IT szektorba dolgozni, de nem értem minek ezt erõltetni.
Egyébként meg a naptárat nem a "pocakosodó negyvenes bunkó" férfiaknak csinálják, hanem épp a nõk figyelmét akarják felkelteni.
-------------------
"Az informatikus nõ szerint létezik:
Vírus férfi: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent elsajátít.
Internet férfi: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
Szerver férfi: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
Windows férfi: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
Powerpoint férfi: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
Excel férfi: Azt mondják, mindenfélére jó, de te csak az alapmûveletekre használod.
Word férfi: Mindig van egy meglepetése számodra, és nincs olyan ember világon, aki megértené.
DOS férfi: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
Backup férfi: Azt hiszed róla, hogy minden ott van amire vészhelyzetben szükséged lehed, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
Scandisk férfi: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
Képernyõvédõ férfi: Semmire sem jó, de szórakoztat.
Kábel férfi: Csak akkor jó, ha be van dugva.
Infravörös férfi: Érintkezés nélkül akarja fenntartani a kapcsolatot.
USB port férfi: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
Képernyõ férfi: Mindent megmutat neked, de õ semmit sem lát belõled.
Billentyûzet férfi: Minden funkciójához más-más parancs vagy parancskombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól mûködik.
Modem férfi: Jó kapcsolatteremtõ, de elõbb-utóbb megszakad a kapcsolat.
RAM férfi: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
Merevlemez férfi: Mindenre mindig emlékszik.
Egér férfi: Csak akkor mûködik, ha lökdösöd.
Multimédia férfi: Tõle minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
Felhasználó férfi: Semmit sem csinál jól, állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot.
E-mail férfi: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, a fontos dolgokat meg nem közli.
Számítógép férfi: Az elõzõek tökéletlen kombinációja; minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz benned."
forrás: http://www.sepsiszentgyorgy.info/csigalepcso/arch14/info_no.htm
Ahhoz, hogy a nok is elfogadhato letszammal tudjanak az IT-ben dolgozni, ahhoz nem "modern" agymosas kell, hanem a meglevo ferfiallomany tanitasa megpedig emberi kapcsolatok apolasara munkahelyen.
PS: meg mielott valaki belemmarna, csak halkan hozzafuznem, hogy ferfi vagyok
en mar lementem 7-ig :) (eljen az ujrafelhasznalhato kod)
Quno: nem azt a rendõr csajt erotikus fotók miatt rúgták ki. Ha egy nõ jó vezetõ akkor meg nem szólsz be neki, hogy tegnap láttad bikiniben. Ha meg bunkó vagy, röpülsz, mert senki nem akar bunkóval együtt dolgozni. Hol itt a probléma?
Craesh: na, te sem vagy nagy szakember a véleményed alapján. Ha majd feljavulsz, akkor telán eljutsz olyan munkahelyre, ahol
1, jól fizetnek,
2, tágul a látúköröd a témában.
asdasd22: sok mindent nem láttál még. google: asia carrera. Amúgy meg gratulálok, hogy büszke vagy az elõítéletedre. :-/ Majdnem olyan sötét lehet odabent, mint Indigónál. Ez a nõk alacsonyabbrendûségérõl szõtt elméletek gyenge egóra utalnak. Dolgozzatok rajta erõsen :))
nedudu: ne igy piszkáld õket :)))) azért nem rtak vissza, mert bólogatnak, és egyszerre egy dolgot tudnak csinálni LOL.
pemga: aha, és gondolod nem lesz büszke magára a csajszi? kb: "Én így nézek ki, hát te hogy? Ja, hogy pocakosodó negyvenes bunkó vagy, aki kitette a naptárat a falra? Na, te sem bizniszelni akarsz, mert az alapmûveltséged hiányos. Akkor verd rá a naptárra, mert velem nem fogsz üzletet kötni, csá"
mrzed: gratulálok az élményedhez, gyerünk általánosítsunk (az inteligensebbek kedvéért: bizonyítsuk teljes indukvióval, hogy akkor az it-ben minden nõ plázacica)
craesh: ez költõi kérdés volt? Elég szánalmas helyeken dolgozhattál eddig. Tanuljál szorgalmasan, manageld önmagad és még eljuthatsz olyan helyre, ahol szakemberek dolgoznak. Mondjuk a mostani hátrányoddal ez kb a nyugdijkorhatár, de mondottam ember, küzdj és bizva bizzál :DD
És amúgy megsúgom, hogy csak a kezdõk ülnek napi 10 órát a gép elõtt. A vérprofiknak 9 is elég ;)
Zsoldos: "Mi koze a sportnak a foglalkozashoz? " A valóságban semmi. A sötétek fejében meg... nézz végig a lenti hozzászólásokon ;D
Amúgy ha nem nyomnék második mûszakot mennék eddzésre, mint régen.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Mi koze a sportnak a foglalkozashoz? Aki 10 orat lehuz a mcdonaldsban ugyanugy 10 oraja megy el ra, mint aki 10 orat szoftverfejleszt.
Sok szakmát lehet még mondani, ahol 10 órákat kell görnyedni különbözõ eszközök elõtt/mellett, és mindenhol vannak ilyenek is, olyanok is.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Az aki napi >10 órákat a gép elõtt ül és fejleszt annak se ideje se ereje edzõteremre, az hogy >100 kiló vagy <80 csak a genetika dönti el az illetõnél
Szóval igen, a külsõ megmondja hogy ki vagy és mennyire profi ... egy hülyéreszoláriumozott hidrogénfej ugyebár már csak a külsejére eltöltött idõmennyiség miatt sem lehet profi semmiben
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De ezzel nem azt mondom hogy ez baj, hisz nem baj ha nem értenek hozzá, csak ne az legyen, hogy "na vegyük elö megint az egyenlöséget mindenkinek" szöveget, és akkor minden idiota szöke picsa akinek nincs munkája, meg kirugták a pizzás pult mögül egyböl ilyen helyekre jöjjön, ahol még elönyösebben is veszik fel öket pont azért mert kisebbségben vannak a nök.
De sajnos a valódi munkáért dolgozni is kell, és az rögtn kiderül, akár egy szóból is hogy ki mennyit ért a dolgokhoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lényeg, hogy láttunk már szerintem mindannyian karón varjút.
Ellenben rengeteg infós-zsenit láttam már, aki, ha elcseszõdik a net, már fikázza is az aktuálisan telepített rendszert, meg formázná a vinyódat, de odáig nem jut el, hogy ránézzen a falból kitépett kábelre.
Szóval mindenre vannak példák és ellenpéldák. Akiket én ismerek csajokat, és nem értenek az IT-hez, azoknak nincsen is közük az IT-hez.
Akiket meg már láttam ilyen munkakörben, teljesen normálisan végezték a dolgukat.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Brr :D
Seggfej :)
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Elõitéleteim vannak igen. 22 évvel a hátam mögött :) )
(Azért k. öregnek nem érzem magam :D:D:D)
Azt mondom: ÜGYES! <#taps>#taps>
Volt anno olyan rendõrnõ akit pont az ilyen önjelölt magamutogatásért rúgtak ki, hogy jogosan-e, azt meg mindenki másképpen látja.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem