52
  • Su0my
    és ez mióta számít valamit is? eccsém, én meg még nem láttam életemben mittomén élő hiúzt, ettől még nem jelenti azt, hogy kihalt volna ez a faj.. seggfaj
  • Su0my
    te meg maradj ilyen elmebeteg... de sötét:D
  • asdasd22
    Hozzátenném hogy még a BME-n se! Mondjuk meglepő módon itt kb 100 fiura jut 2 lány... (legalábbis az elsőévesek között, onnan azért páran kidőlnek még)
  • asdasd22
    Olyan nőt nem láttam még aki értett a számítógéphez...
    Előitéleteim vannak igen. 22 évvel a hátam mögött :) )

(Azért k. öregnek nem érzem magam :D:D:D)
  • Turmoil
    Nem csak reklám, de "azt reméli, hogy a naptárból akár 100 000 példányt is el tudnak majd adni", 10 dollár (2k huf) semmi egy naptárért, azzal is csinált 1M USD bevételt:)
    Azt mondom: ÜGYES!
  • craesh
    Maradjanak csak a nök a BTK-n meg a tanárszakokon... ahoz értenek... Ha van olyan hely ahova NEM KELLENEK nők, azaz informatika. Elég baj van velük más munkahelyeknél is.
  • Sir Quno Jedi
    Mellesleg nőként nehéz lehet férfi munkatársakat irányítani, ha előző nap jól megbámulhattak meztelenül/bikiniben. Van egyfajta cégszerű viselet, ami NEM véletlenül kötelező kultúrált cégeknél.

Volt anno olyan rendőrnő akit pont az ilyen önjelölt magamutogatásért rúgtak ki, hogy jogosan-e, azt meg mindenki másképpen látja.
  • Sir Quno Jedi
    No én ismertem egypár női IT managert, ne akarjatok naptárat róluk! :D
  • Sadist
    A szakmai tudás meg mellékes ugye? :|
  • nedudu
    Szerintem meg jo latni, hogy szep csajok/nok is dolgoznak a szakmaban. Sot tudnek Mo-n is ilyen naptarat elkepzelni :-)
  • Walaki
    Én ezt eléggé reklámszagúnak érzem. Biztos, hogy sokkal ismertebb lesz ezutan Sonja Bernhardt cége és több üzletet kötnek. Persze kíváncsi lennék egy nő véleményére is, hogy egy ilyen naptártól kedvet kap-e a menedzseri munkához.
  • Sir Quno Jedi
    EZ már mekkora egy hülyeség! Csak ezzel tudják bizonyítani, hogy nők is és infósvezetők is 1xrre?!! LOÁL!