52
-
Su0my #12 és ez mióta számít valamit is? eccsém, én meg még nem láttam életemben mittomén élő hiúzt, ettől még nem jelenti azt, hogy kihalt volna ez a faj.. seggfaj -
Su0my #11 te meg maradj ilyen elmebeteg... de sötét:D -
asdasd22 #10 Hozzátenném hogy még a BME-n se! Mondjuk meglepő módon itt kb 100 fiura jut 2 lány... (legalábbis az elsőévesek között, onnan azért páran kidőlnek még) -
asdasd22 #9 Olyan nőt nem láttam még aki értett a számítógéphez...
Előitéleteim vannak igen. 22 évvel a hátam mögött :) )
(Azért k. öregnek nem érzem magam :D:D:D) -
Turmoil #8 Nem csak reklám, de "azt reméli, hogy a naptárból akár 100 000 példányt is el tudnak majd adni", 10 dollár (2k huf) semmi egy naptárért, azzal is csinált 1M USD bevételt:)
Azt mondom: ÜGYES! -
#7 Maradjanak csak a nök a BTK-n meg a tanárszakokon... ahoz értenek... Ha van olyan hely ahova NEM KELLENEK nők, azaz informatika. Elég baj van velük más munkahelyeknél is.
-
#6 Mellesleg nőként nehéz lehet férfi munkatársakat irányítani, ha előző nap jól megbámulhattak meztelenül/bikiniben. Van egyfajta cégszerű viselet, ami NEM véletlenül kötelező kultúrált cégeknél.
Volt anno olyan rendőrnő akit pont az ilyen önjelölt magamutogatásért rúgtak ki, hogy jogosan-e, azt meg mindenki másképpen látja. -
#5 No én ismertem egypár női IT managert, ne akarjatok naptárat róluk! :D -
#4 A szakmai tudás meg mellékes ugye? :| -
nedudu #3 Szerintem meg jo latni, hogy szep csajok/nok is dolgoznak a szakmaban. Sot tudnek Mo-n is ilyen naptarat elkepzelni :-) -
Walaki #2 Én ezt eléggé reklámszagúnak érzem. Biztos, hogy sokkal ismertebb lesz ezutan Sonja Bernhardt cége és több üzletet kötnek. Persze kíváncsi lennék egy nő véleményére is, hogy egy ilyen naptártól kedvet kap-e a menedzseri munkához. -
#1 EZ már mekkora egy hülyeség! Csak ezzel tudják bizonyítani, hogy nők is és infósvezetők is 1xrre?!! LOÁL!