49
-
#9 Jó nagy lesz a fogyasztása... -
#8 megmondták ők korábban is, hogy 100 magig is lehet, hogy nem lesz megállás
persze vlszleg nem mindenhol állják meg a helyüket a zöbbmagos procik
PH!n olyat olvastam vhol, hogy mivel a programozók tojnak a többmagokra, valahogy majd ugy építik meg őket, hogy 1 magnak látszódjanak, de igazából több van és az alkalmázok mindegyiket terhelve fussanak majd
vagy legalábis valami hasonló -
drwho #7 Hát azé, mert a mai so called programozók már nem a sebesség optimalizációra gyúrnak, hanem arra, hogy minél hamarabb használható kód kerüljön ki a kezük közül. Másrészt muszáj is, hogy ez így legyen, mert a portolhatóság egyik feltétele, hogy már nem asm-ben írnak, hanme valami magasabb szintű nyelven, azok meg lassabbak. -
#6 Szegény earth symulator! Még emlékszem amikor a korházban beindították a 500 mHz-es 25 mB-os R11?-et. Most az asztal mellett jobb fűti a szobát. Amikor a Silikongraphics kék csodáira csotgott a nyálunk. Azt nem értem, miért nem érzékelem ezeket a szédítő teljesítményeket? -
Kryon #5 Szép álom.... -
Kryon #4 Ezek szerverprocik lesznek,ott főképp a vállalati szervereknél lehet,hogy nem árt,amúgy fejlesszenek csak nyugodtan.....
A gépeink egyébként ikrek -
#3 heh...32 magos processzrokrol szol a cikk..erre Core Solo-rol van kep....LÁL :D
nosza nesze
ez meg akkor is jobban kene :
-
Akuma #2 Tényleg nem normálisak, de ezt ne kiabáld el, jobb ha erről az Intel és AMD nem tud Gyártsák csak az atomgyors gépeket, legalább hamarabb érik el a jó gépek a megfizethető kategóriát! -
MagyaR #1 Ezek nem normálisak. Nekem kettő is bőven elég :).
Esetleg 4 év alatt olyan nagy fejlődés következne be,h ogy szükség lesz ezekre a procikra?
2002ben én tökéletesen elvoltam a 2,4ghz-es sima 1 Mb-os intel procimmal.
A mostani csak 600 mhz-el, 32 bittel és 1 maggal,
vagyis (3 mb-al) jobb.
Szal ez a mostani nincs 2-szer jobb mint a régi volt, de 4 év múlva 16-szor jobbat vegyek? :).