Nyíltan magyarellenes játék Romániában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, egy ismerõsöm földrajz-egyetemista korában járt Dobrudzsában, és megmutatták nekik a lepratelepet, ez kb 3 éve volt.
Románok az ûrben <-- ez mekkora poén, hahhaaa
Ha kiadják, remélem lesz magyar kampány <#boxer> <#nevetes1>
Bakker, te aztán rendes agymosást kaptál.
"A románok "ott" vannak mi meg "itt".." - valaki mesélt már neked arról, hogy az országhatárok nem feltételenül esnek egybe a nemzetek határaival? Pl Magyarország határa az tipikusan nem esik egybe a magyar nemzet határaival. Romániában nem 2-3 magyar él, hanem még ma is milliónál több.
"Kár ezen kiborulni egy percig is, nem tehetsz ellene semmit." - mi az hogy nem tehetsz ellene semmit? Demokráciának csúfolják azt, amiben élünk. Van magyarországon román nagykövet, szépen magához kéretheti az államfõ, és elmondhatja neki a rosszallását, szankciókat helyezhet kilátásba romániával szemben.
"Ez a fajgyûlõlet." - Az hogy álljunk ki a nemzetünk tagjaiért, szigorúan demokratikus eszközöket igénybe véve?
"Nincs jogod felelõségre vonni, vagy megvetni bárkit is nézetei miatt." - kicsit tájékozódj már az alkotmány környékén, hogy mit is ír errõl. Magyarországon bármely kisebbség vagy többség elleni uszítás igen keményen büntetendõ, illetve elítélendõ tevékensyég (büntetik ha állampolgár teszi, elítélik ha külföldi). Ugyanitt írnak a Magyarországról elszakadt magyar nemzetiségûek védelmérõl is.
"Rengeteg nációt..kissebséget érnek sokkal komolyabb attrocitások, mint ez a játék." - vagyis ha te valakit pofon vágsz, majd ugyanezt az illetõt egy haverod megszúrja késsel, akkor te bûntelen vagy, mivel te 8 napon belül gyógyuló, õ meg 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztatok? Nem, ez egyátalán nem így van. Mindkettõ büntetendõ, elítélendõ.
Te nem vagy tisztában az általad használt szavak értelmével, csak hányod egymás után õket, mintha random generátorral írnád a hozzászólásaidat. Van benne pár hívószó (fajgyûlölet, nem tudsz tenni semmit, semmi közöd hozzá), de az hogy ezek közül egy is megáll-e vagy sem, az abszolúte nem érdekel.
gordonmail
<#violent><#worship>
<#violent><#worship>
<#violent><#worship>

(O_o)

gordonmail
A baj AZ, hogy a kibaxott romanok/cigányok betelepültek annak idején, és most is települgetnek és ki akarnak baszni minket az országunkból, ezt NEMszabad hagyni.

Énnekem van egy Romanos gamem, amiben cigányokat kell írtani, a kedvenc játékaim közé tartozik <#boxer><#violent><#worship><#nezze>

(O_o)

én azt mondom: magyar jobbosok kipróbálhatták mien az ha extenziv, agressziv politikát folytatnak(1941-44), és láttuk mi lett belõle, szal hiába ugatnak igy ugy, nem tehetnek semmit!!! csak kárognak meg gyûlölködnek! ez nem vezethet sehova. különben is, románok bokor papa nélkül is megesznek minket vacsorára ha arra kerülne sor. de ez lehetetlen, mivel nem a XX. szd elsõ felében vagyunk, megváltoztak a nemzetközi kapcsolatok, nem lehet cask ugy lerohanni bárkit is...
ez a játék meg, hmf, amatõr próbálkozás, kis jobbos románok által megalkotva

Moyko
Nem tudom minek kell itt vészmadarat jáccani..meg csinálni a fesztivált. A románok "ott" vannak mi meg "itt".. Õk "azzal" jáccanak mi meg mással. Kár ezen kiborulni egy percig is, nem tehetsz ellene semmit. Ez a fajgyûlõlet. Ez van. Nincs jogod felelõségre vonni, vagy megvetni bárkit is nézetei miatt. Sajnos ez van... Rengeteg nációt..kissebséget érnek sokkal komolyabb attrocitások, mint ez a játék.

There is only one Boss!

Ezt a lerohanás dolgot milyen nyelven olvastad ki a hozzászólásomból? Segítek, magyarul nem ezt jelenti. Magyarul annyi van benne, hogy romániában egy németellenes játék meg egy magyarellenes játék nem teljesen egy kategória, mivel románia területén német kisebbség nem túl jelentõs, viszont magyarok élnek ott, érték õket attrocitások (most már nem verik, csak hátrányosan különböztetik meg õket), és románia 80%-a örül, ha attrocitások érik õket. Egyébként felhomályosítalak, Bush inkább a románoknak segítene mint nekünk.
Annyit érsz mint az érveid. Pont.
"Netrunner, ez azért lehet, mert Tomcat egy vérestorkú fasz. És õ tényleg az. Nem kicsit a magyar nemzet szégyene."
Ok, és ha tomcat az akinek írod, akkor már kiirthatóak a magyarok? Szerintem György Péter egy mocskos románbérenc áruló, mivel az Oláh Action (1000 éves amiga játék, ultragagyi) miatt kiverte a balhét, most meg lapít, mint sz.r a fûben. De mellé lehetne állítani a full liberális társaságot is.
Moyko
ÉS?

Mit karasz tenni? lerohanod õket?

Lebombázod romániát? Bush segít szivesen.. csak mond hogy sok az olaj Romániaban...

There is only one Boss!

"Most komolyan ezen vagyunkleakadva? Magyarokat kell irtani egy játékban, hát borzalom... Mit gondoltok a 2.vh játékokról, és a benne felvonultatott német katonákról?"
Apró pici különbség: nemrég készült romániai felmérés szerint a románok 80%-a gondolja azt, hogy a legfõbb ellenségük, és a gondjaik okozójai a magyarok (a maradékból gondolom fele magyar, fele meg a normális kisebbség). Most szerinted magyarországon hány % mondja azt, hogy a legfõbb ellenségei, és gondjai okozói a németek?
"Ez az egész gyûlölködés, amiatt a qrva szavazás miatt van, hogy ki milyen állampolgár lehet...."
Ha a 90-es években még nem küldtek volna el a TV elõl miután köpött a maci, akkor láthattad volna, hogy jóval a kettõs állampolgársági szavazás elõtt is verték a magyarokat a jelenleg romániához tartozó Erdélyben, meg falujaikat lerombolták buldózerrel, stb. Ez nincs benne a történelem könyvedben?
Moyko
a nicked tükrözi a mondani valód ... pont.

There is only one Boss!

rohadt neonacik... mar megint.. <#levele><#gun><#boxer><#violent><#bdead>
"Magyarországon ez bûncselekménynek számítana (mindegy melyik nemzet ellen irányul). Románia annyira ellentmondásos, mint a tálib vizespóló."
Magyarországon ez annyira nem számít semminek se, hogy hivatalos/ismert személy füle bojtját se mozdította az ügyben. Egyedül Tomcat beszélt róla a mokkában, de az idióta csiszár ebbõl is azt akarta kihozni, hogy tomcat provokálja a románokat... A magyarországi vezetés magyarelenes - ez van.
icewolf
most ugyanaz lemegy itt is mint a játékok topicban... grat.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Moyko
sztem ez nem több mint amikor bármely más játéban Észak koreát, Németeket..kínaikat..ameraikaikat..japánokat..kell ölni.. benne volt hogy mi is sorra kerülünk. :D
Ha nekik ez kell, ("erre verik"), annyira nem tud felzaklatni.

Ez egy játék... nem valami propaganda.. de arra kétségtelenül jó hogy letöltse a sok hülye.. és játszon vele.. és majd mi fogjuk irtani a magyarokat az ürben.. há há háhá háhá az egész egy vicc.. az is nevetséges aki ezen felháborodik.

There is only one Boss!

Le kell szögezni néhány dolgot:
A románok mentalitása ma is agresszív, expanziós (=hódító, terjeszkedõ). (!)

Én Bukarestben végeztem az egyetemet, és ott a történelemtanárom (ma is írogat nagyromániás cikkeket, a neve Deac Augustin, és erdélyi román származású amúgy) nyíltan hirdette a katedráról a román nacionalista célokat.

Ezek egyike az, hogy a román nemzetre küldetés vár, és úgy, ahogy a ma szentnek nevezett Stefan cel Mare (Nagy István) moldvai fejedelemnek meghatározó szerepe volt a törökök által épp levert bizánci császárság örökösödésében (XV.század második fele), úgy Romániának domináns szerepe kell, hogy legyen elõször Európa eme térségében (regionális hatalom), majd még késõbb meglátjuk.
Épp ezért, a román nacionalisták mindig is hatalmas ellenszenvvel tekintettek azokra, akik expanziós törekvéseiknek útját állják: régen a magyarok, ma az oroszok, ukránok. Amerikában viszont szövetségest keresnek.

Lényegében, ez a számítógépes játék sem más, mint ezeknek a gyerekkorból beléjük csöpögtetett eszméknek a megnyilvánulása.

Kara kánként folytatom tanításom.

Ha jhól tudo cvan már ijen játék a címe:Oláh Action.
Mi a ráknak? Hogy adjad alá a lovat? Csak azért csinálni egy játékot, hogy egy "legyen mivel válaszolnunk", és egész Európában rajtunk fognak röhögni, hogy a "hülye magyarok, meg a kretén románok egymást PC játékokban fikázzák". Na ez igazi hírnév egy államnak. Ezt szerintem hagyjuk csak meg a románoknak.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Ja amikor a Panzersben Budapest volt a pálya úgy vigáztam, minél kevesebb épület semisüljön meg.
De Most komolyan akkor csináljunk egy románellenes játékot! Jo?!

Netrunner, ez azért lehet, mert Tomcat egy vérestorkú fasz. És õ tényleg az. Nem kicsit a magyar nemzet szégyene.

Egyébként Munkas-t jó lenne azért meghallgatni. Senki nem játszott még ezzel a játékkal, ki tudja, hogy mi van benne.

Peti0011
A Jó Éde Ku.. Any.-kat a sok mocskos Román Ge.ket
A gyurcsany meg ezeket élteti a Szlovakok is gec...k meg ezek a szemetek is Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjj<#gun><#violent><#idiota>

Csá

2 Bed Design
helyesen: 2 Bad Design

bocs egy kicsit elsiettem és elirkáltam..
a románok rövid 'o', és az utolsó mondatba a 'nem' nem kell :-) azaz: "azok a vitaszítók és mocskos nacionalisták akiknek..."

a balettpatkány

"románok 80 százaléka jelölte meg a magyarokat a románok legfõbb ellenségeként"

Elvették Erdélyt, én is félnék attól akit megloptam!

Kibaszott románok!
Most meg a Szlovákoknál is egyre szarabba helyzet, Vajdaságról ne is beszéljünk.
KIP
Egyszerû a képlet a magyaroknak kell írni egy olyan játékprogramot ahol a románok ellen irányul a harc.
Szerintem így lenne igazságos a csata. Mellesleg a románok sokkal primitívebbek mint a magyarok, csak gondoljatok bele hogy a cigányok nagy része honnan jött, és most nem indiára gondolok. Nem is fokozom tovább mert még rasszistának néztek :D
sazsmadar: Lehet, hogy tényleg korrigáltak a dolgon, de én ilyen szöveget nem olvastam. Persze nemrégiben láttam egy olyan román honlapot is, ahol az Erdélyi autonómia kérdésérõl lehetett szavazni, és furcsa módon a támogató szavazat linkje nem változtatott az eredményen.

Morden23: Hát ezt nem tudom, nem néztem végig a képeket, de nem lepõdnék meg rajta. Ez is csak a román (gyáva, intrikus) hadtörténelmet igazolná. Persze lehet, hogy ez nekik érték.

Már mint most az enyémre gondolsz?

Egyébként az általad említett járékot nem ismerem. De ha így van akkor azellen pedig tiltakozzon az akit sért.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Trianont egyáltalán nem magunknak köszönhetjük, mit te is írtad mi akkor az osztrák-magyar monarchi tagjai voltunk. Már a nevében is bennek van hogy nem voltunk független ország. Sõt nekünk a monarchia kulcskérdéseiben vajmi kevés befolyásunk volt.
Ha pedig az a sok kisebbség most a Magyarországon lenne akkor jobban élnének, csak 1 példa: Trianon elõtt a nagy Magyarország teljes területét behálózó vasúthálózattal rendelkezett. Mit csináltak vele a románok mikor megkapták? 90%-át hagyták megrohadni. (ezt egy dokumentumfilben láttam)
A játékról meg annyit, hogy igenis nyíltam magyarellenes, de sajnos néhány pacifista hozzászólót ez a legkisebb mértékben sem hatja meg. Nem tudom hallottatok e tomcat mokka-beli szereplésérõl az ügyben... az egészbõl Csiszárék (és az egész magyar média hallgatása) azt akarja kihozni, hogy nem azok a vitaszítók és mocskos nacionalisták akiknek van pofája kimondani, hogy "ez a játék Magyar ellenes és legalább ki kellene venni belõle a magyarokra vonatkozó részt"
gusztustalan mind a rómánok játékírók mind a magyar média hozzáállása...

a balettpatkány

"Asztalos Csaba viszont arról szeretné meggyõzni õket, hogy..."

Meggyõzni? Mi ez az egész diszkriminációellenes tanács szar? Nem tudja betiltani?

Ez nem teljsen igaz, vannak "fantasy" játékok, ahol igenis keményen kiírtadó ellenségek.

Kurva egyszerû a képlet: nem az a lényeg, hogy a románok minket beraknak ellenségnek, mert ez szerintem nem baj. A kérdés az, hogy hogyan is néznek ki a magyarok a játékban? Egy, a "Román Csillagflottának" ellenséget jelentõ fél, aki harcol a szabadságáért, vagy egy eltaposandó, lázongó féregrakás?

Pl. a Command & Conquer Generals játék ezt a pofátlanság határáig vitte el, amikor a "terroristák" oldal egyértelmûen arab komái mászkáltak a sivatagban. Az amerikai daliás katona vígan menetelt "roger sir", "Right", "on my way", "Serving the country" felkiáltásokkal, közben az arab ilyeneket mondott, hogy "Please, let me rest" meg "Please, give me shoes".

Hát a jó kurva anyádat.

A szar az egeszben hogy a fejlesztocsapat fele magyar szarmazasu...szoval mi vagyunk a szar!:(

Van benne igazság amit mondassz, hogy már csak mi vagyunk a kerékkötõik, csak akkor az teljesen másképp hangzana, hogyha az lenne a sztori, hogy már az egész világ az uralmuk alatt áll, és most a gonosz marslakók ellen kell hadakozniuk. Ha ez lenne a sztori, akkor szerintem senkinek se állna fére az orra. De itt az a cél, hogy a magyarokat kell kiírtani. Nem azok ellen kell harcolni, hanem kiírtani. "Szánalom nélkül gyilkold a romántól idegen mocskok millióit!"

Nekem van német ismerõsöm és a COD sorozat a kedvenc játéka.Egyébként GSO-n már egy hete kint van
Szerintem a második világháborús játékok nem nyíltan a németek ellen irányul. Egyikben sem találkoztam olyan feladattal, hogy az összes németet ki kell írtai. És ezek egy megtörtént eseményt dolgoznak fel. Segíti beleképzelni magát a játékosnak az akkori helyzetbe. És ennyi. Átélheted a normandiai partaszállást borzalmait úgy, hogy utána fel tudsz álni a székbõl ha meguntad. Harcolhatsz a dzsungelben a japánok ellen, stb. De egyikben sem a gonosz németeket, és japánokat látod, hanem az ellenséget, aki le akar lõni. És ez errõl szól.

Nem mintha kedvelném a románok nacionalizmusát (sõt a nemzetük utóbbi száz évben nyújtott „teljesítménye” sem egyezik az én értékrendemmel), de nézzétek már meg miket is írnak a játék honlapján, mielõtt ilyen kirohanásokat tennétek.
Azért mert pár „újságíró” eltanulta romáktól a: „Pozitív diszkriminácó kell nekünk a rasszista magyarokkal szemben!” szlogent és kicsit kiszínezte az olvasottakat, még nem biztos, hogy ez az igazság. (Igaz, sajna megszoktuk már, hogy a magyar média nem tájékoztat, hanem magyaráz és megmondja, mit is kell gondolnunk az adott kérdésrõl, és ettõl nehéz elszakadni.)
Mondjuk én csak az angol verziót olvastam, de abból nem érzõdött több nacionalizmus, mint bármelyik game bevezetõjébõl. Minden játékban van egy ellenség. Sõt a sztori szerint már mindenkit legyõztek a románok, és már csak a mi vagyunk az ellenség. E szerint (maguk után) a Magyarokat tartják a legjobbnak az egész galaxisban, hisz a többieket simán lenyomták.
Remélem azért lehet majd játszani a Magyar oldalról is és akkor halomra lõhetjük a román haderõt, és helyreállíthatjuk a világ természetes rendjét :)

A lepratelepet már feloszlatták a 90-es évek végén, 2000-es évek elején. Nem egy falu volt, hanem ha jól emlékszem 3, és igen, a Duna deltájában.
A trianoni históriát inkább nevezzük úgy, hogy mi szoptunk vele, õk meg nem profitáltak szart sem, mert nézd meg, hogy hol tartanak.

Amúgy nem értem a parát, igaza van Yv@n-nak. Pluszban inkább örüljetek neki. Ilyen ötletes nacionalizmussal simán elintézik maguknak a negatív PR-hullámot, és voltjáték-nincsjáték. Kinek fogják eladni, he?

Gyuri12: Elég sok nép van, ami kimutatja a másik ellen az olthatatlan gyûlöletét, sõt, vannak vallások is. Ez nem újdonság.
Te miért is rühelled a ruszkikat? Mert rosszabb volt a megszállásuk marketingje, mint a náciknak?
És 12 évesen ne beszélj 3. világháborúról, mert ha lesz, akkor nem azok miatt a kurvára nemes patrióta nézetek miatt lesz, amiket te itt elég hibásan leírsz.

de az mégis durva hogy egy nép már teljesen kimutatja hogy utálja a magyarokat!én ezen vagyok felháborodva!nem azon hogy egy játékban írtják a magyarokat...<#wilting>én a ruszkikat utálom...gondolom tudjátok miért...

Most komolyan ezen vagyunkleakadva? Magyarokat kell irtani egy játékban, hát borzalom... Mit gondoltok a 2.vh játékokról, és a benne felvonultatott német katonákról?

Lepra telepjük van még nekik igen. Valahol a dunadeltávan egy kis faluban. De a falu nincs rajta a térképen. :) Erre õk sem büszkék már. Hát azt már nem tudjuk meg soha, hogy alakult volna ha nem ...
Engem egyébként az bosszant az egészben trinanoni históriában, hogy õk profitáltak belõle, és még nekik ál feljebb.

végülis az osztrák-magyar monarchia csak egy világháborút robbantott ki. a monarciában egyébként elég keményen leszarták a szláv kisebbségeket. szóval az egészet mohácstól kezdve csak magunknak köszönhetjük-

de igy kedveztek a kisantantnak, MVH-ban meg Sztálin bábjainak. ha nemn szabdalják szét az talán még rosszabb lett volna, képzeld mennyi és hányféle kisebbség élne Mo-n, +az elcsatolt területeken az infrastruktúra elég alacsony szinvonalon volt/van
románok meg föjenek cask a saját levükbe a lepra telepeikkel(még vannak...) meg az állitolagos dák származásukkal, hülye albán birkapásztorok...

Egy országnak sincs igazán jó kapcsolata a szomszédaival. Amit eddig nem tudtunk elérni, azon ez a játék már igen keveset változtat. Azzal, hogy a média felkapja, meg mindenki fújol, csak rontjuk a helyzetet. Így nem vagyunk jobbak balkáni szomszédainknál, akik csak az alkalomra vártak, hogy lelõjék a szomszédot...

Jaja! Errõl tényleg a politikusok tehetnek. De nem a mostani szavazás. Hanem azok a tetves angolok, és fraciák. A múlt század elsõ felében, és közepén. Azok tehetnek róla. Ha jól megnézed egyik vesztes államot se szabdalták szét annyira mint Magyarországot. Pedig az akkori Magyarország nem volt egy meghatározó hatalom.

Mit lehet mondani erre! Szánalmasak. Egyébként én errõl a múlt héten hallottam, akkor dünöngtem rajta, most már csak jó röhögök. Aza a baj, hogy az ilyen embereket már sajnálni se tudom. Egyetemisták?!!! Lelkileg pedig kicsi pici duzzogó gyerekek.
Arra se érdemesek, hogy az ember a cipõét beléjük törölje.

Finomítottak rajta a 3/4-ed története kivágták de még mindíg a magyarokat jelöli meg ellenségként
Ez az egész gyûlölködés, amiatt a qrva szavazás miatt van, hogy ki milyen állampolgár lehet.... Kiba**ott politikusok tehetnek az egészrõl, meg a szerencsétlen nyugdijasok, akiket félrevezettek.... Ilyen geci az élet!