368
-
Morden23 #78 Nem tudom, mi közöm lenne Tomcanhez. Én nem konkrétan az Oláh Action-ra utaltam akkor, amikor lehúztam a komát. Sőt, még azt sem, amit képvisel, hanem AHOGYAN teszi mindezt.
Egy számítógépes játék nem lesz meghatározó a nemzeti identitástudatban, és főleg nem a magyargyűlöletben, hülyeségeket írsz.
A játék célközönsége nem kompetens a politikai témákban. Hiába mondod azt, hogy a fiatal generációkat ezzel a programmal újabb gyűlölködésre lehet késztetni. Nem igaz. Aki gyűlölködik, az nem ettől fog még inkább, és aki nem, az nem ettől nem fog.
Ha "ez a játék" elegendő arra, hogy bármit befolyásoljon, akkor az csak azért van, mert a kiválóan eszes újságíró barátaink egy csóri senkikből álló programozóbrigádnak olyan marketingerőt adtak, hogy már mindenki róluk beszél. Ezt lehetett volna azzal elkerülni, hogy nem lövik fel a bulvárrakétát. Most itt anyázik X magyar, erre örül magának Y román, és tessék, így már valóban okozhat károkat.
Bármilyen olyan gazdasági, illetve gazdaságpolitikai, esetleg diplomáciai lépés, ami országokon átívelő páneurópai vonatkozásokat von maga után, abba beleszólása van az EUnak. Mivel harmadik ország felé igen sok minden közös (ez a lényege a gazdasági és monetáris uniónak), ezért kereskedelempolitikai kérdésekbe van beleszólása megintcsak az EUnak.
És a milyen magyar vagy te kérdésedre: még egyszer elmondanám, sokkal többet árt az, hogy éppen (most te is, én is) generálják az ingyenreklámot egy egyébként low-end PC-játéknak, mint az, hogy van egy szar valahol, amivel magyarokat lehet irtani. Remélem így már leesett a tantusz. -
Wixi #77 itt irjatok h a codban németeket kell ölni,,, háát igen de az nem arra aalapul hanem a világháborura... ezek meg csak ugy gondolták h magyaroakt kéne irtani a game ben!azt megérteném mint a codban pl a törökök cisnálnának olyan gamet h mindet irtanak de az a történelemre alapul nem arra h most magyaraokat ölünk és kész -
Komolytalan #76 Köszi:-) Egyébként is hülye volnék utálni a románokat: olcsó munkaerő :-P -
Komolytalan #75 Már megint a csúsztatás. Egy háborús játékban ált. katonákat ölsz meg. "Szánalom nélkül gyilkold a romántól idegen mocskok millióit!" - itt szó nincs ellenséges katonákról, meg hadászati, harcászati célokról. Ez színtiszta gyűlöletkeltés.
GTA megint más káposzta, elég magas korhatárt is kapott, joggal. -
#74 Ezért nem szabad hozzászólni az ilyen fórumokba mert a buta embereknek (gordonmail, bár lehet ő csak tul fiatal) felesleges elmagyarázni ugysem fogják fel a dolgokat , sőt nincs semmilyen képük arról hogy hol élnek, mi van a világban.De legalább Komolytalan kicsit feljebbhozza ezen a fórumon a hsz-ek színvonalát.Az utálom a románokat szintű hozzászolásokkal csak saját magatokat nyomjátok le arra a szintre mint azok az emberek akik ezt a játékot elkészitették.Felháboritó maga a játék ez ellen lehet is tenni de nem igy! -
Yv@n #73 Ő? Biztos vagy benne? -
Komolytalan #72 "A határok fixáltak, villongások vannak (megjegyzem, az sem kéne), nem pedig deklarált háborúk."
Ki beszél itt háborúról? Az hogy kinyírnak pár magyart Erdélyben, mert magyarul szólal meg, az nem háború, hanem az ország belügye. Mondjuk ha amerikaival történne ilyesmi, az már nem volna belügy, de ez már más kérdés.
"És Tomcat az, akinek írom."
Érvek vannak, látom... Nem védeni akarom, de szerintem tomcat kb annyira intelligens, mint te vagy, és ezt nem sértésnek szánom.
"Jó dolog, hogy valaki felemeli a hangját, de teheté olyan ember is, akibe egy minimális érzék szorult a világgazdaság és a nációk között átívelő kapcsolati rendszer iránt"
Igen, ezt hiányolta ő is a mokkában. Bezzeg az Oláh Action ellen - ami egy 1000 éves, csak emulátoron futó, senki által se ismert játék - milyen felhördülés volt...
", nem pedig egy színostoba barom"
Ne mondj ilyeneket magadról plz :-)
"mert az egész országot égeti,"
Mivel égeti? A román vezetők léptek a játék ellen (vagy tomcat mellett, ahogy tetszik), pedig ha valakiknek fel kellett volna hördülniük tomcat ellen akkor azok ők.
"és ráadásul még ostobább, de hangos embereket gyűjt maga köré."
Hiába, nem lehet mindenki szuperintelligens amőbás aktivista :-P
"A magyarok kiirtása egy játékban? Ki nem szarik rá? Pont senkit nem érdekel, legfeljebb pár nemzeti identitás-zavaros, esetleg extranacionalista román aranyifjút, aki majd ezzel a szarral fog játszani."
Románia 80%-a támogatja az ötletet (a magyarok kiirtását), legalábbis elvi síkon. Nyilván nem ragadna mind baltát meg villát, mert lehet hogy a mocsok magyarok visszaütnek, de ha volna egy piros gomb amivel ki lehetne irtani a magyarokat, románia 80%-a megnyomná. Ezt az arányt gyengíteni kellene, nem erősíteni. Ez a játék alkalmas arra, hogy erősödjön.
"Szerinted mi lesz ez, egy jelkép, egy szimbólum a "magyar métely" ellen? Ne bosszants már fel."
Ez a játék "csak" egy eszköz arra, hogy a 80%-ból az elkövetkezendő 2 évben ne 50% legyen, hanem 70%, vagy 85%.
"Magyarország nem helyezhet kilátásba csak úgy semmiféle szankciót. Mire gondolsz szankciók alatt? Minden románt kinevetünk, aki Mo-n van? Mert kb. az éles nyelveddel vagdalkodhatsz az EU beleegyezése nélkül."
Na, azért ez nem teljesen így van. A legdurvább amit most el tudok képzelni az, hogy megszakítja romániával a diplomáciai kapcsolatot, illetve kiutasít az országból minden román állampolgárt. Persze ezeknek vannak finomabb változatai is. De kereskedelmi szankciókra is számíthatnak, pl rengeteg román cég vezet magyarországon számlát, mivel itt olcsóbb a számlavezetés, jobbak a kamatok. Namost ha ezeket a számlákat befagyasztják - kormány megteheti - akkor az igencsak megrázná az egyébként sem atomstabil román gazdaságot is. Lehet genyózni, nem kell betojni.
"Bush nem fogja semmiben segíteni a románokat, főleg nem Magyarország ellen. Főleg azért, mert a "Magyarország ellen" politikailag és diplomáciailag = "az EU ellen" frázissal."
EU ellen simán támadna, de NATO ellen nem, szóval tényleg nem fogja ket segíteni. De az is tény, hogy a Magyarokat se segítené a románok ellen, mint ahogy azt a nagyeszű kolléga felvetette lejjebb.
"Ez a játék meg nem atrocitás, csak pár ráérő, újságírónak gúnyolt görény elkezdi felfújni, hogy legyen miről cikkezni."
Én se szeretem a firkászokat, de ha a román hatóságok is igazat adnak arra, hogy a játék gyűlöletkeltő, akkor elég fura magyar vagy te, hogy felülbírálod, és azt mondod, hogy nincs ezzel a játékal semmi baj se. Nekem égne a pofámon a bőr ezután, és neked?
"A 80as években, ha annyi orosz meghalt/árulóvá vált volna, mint amennyit Hollywood filmek terén bemutatott, már üres lenne az az ország. Ugyanez áll a Közel-Keletre, a Kistigrisekre, Kínára, Indiára, az angolokra, a németekre, a csigazabálókra, a digókra, és ezt még lehetne folytatni."
Ez a hozzászólásod igaz része, amely azonban nem alkalmas az előzőek igazolására, mert abszolúte semmi köze sincs hozzájuk. -
Yv@n #71 Nemtudom. Egyszerűen azt látom, mint anno a gta-nál amikor perelték, hogy amikor belekötöttek mi volt az indok? "Nőket kell benne ölni, és a játék jutalmazza"...He???? Gondolom játszottunk itt párana GTA-val, és tisztában vagyunk vele, hogy ez mennyire fedi a teljes valóságot.
Az itt említett játékot viszont szerintem egyikünk sem látta ezeddig, így fogalmunk sincs róla, hogy mennyiben igaz, hogy a játék egyetlen lényege, hogy a magyarságotkiirtsd benne. Mint tudjuk mindenhol vannak kapkodó szervezetek, akik ha egy A4es fehérlapon meglátnak egy fekete betűt, akkor abba egyből belelátják, hogy a fehérek elnyomják a négereket, és már keresik is a lehetőséget ajogban, hogy hogyan sajtolhatnának ki ebből valami pénzt/ismeretséget.
A németes példa arra kívánt utalni, hogy egyből mindenkiben megjelentek a hatalmas hazafias érzelmek (juj magyargyilkos játék született), miközben ugyanezen emberek röhögve osztják a fejlövést, gyújtják rá a bunkert lángszóróval, vagy adott esetben basszák oda a gránátot/lőnek közé tankkal az akár német, akár tök mindegy milyen(aktuálisan elfogadott, korhűen gonosznak kikiáltott...2.vhben német, manapság arab/tökmindegy mi csak terrorista legyen) katonáknak, a legkissebb lelkifurdalás nélkül. -
ThedarkmanHUN #70 Egyébként meg basszák meg a románok -.-'' -
#69 Ismerem, állati fasza gamma -
ThedarkmanHUN #68 Hey ennek a gamenak a története nekem hasonlit csak az általam ismert (és egyben kedvelt ) "Oláh Action" nevezetü játék történetére? Ott ugyanez volt csak nem Románokat hanem Romákat kellett ölni (el se tudja képzelni az az ember aki nemjáccott velet mien fasza volt) -
#67 Beteg. -
Komolytalan #66 Remélem nem fogalmaztam bonyolultan, 12 évesnek már értenie kellene. Ha felfogod a szavak értelmét, amit írtam, és a válaszod ennyi, akkor - mint azt korábban említettem -, annyit érsz amennyit az érveid. -
Yv@n #65 Amennyiben ez valóban ígylenne, úgy lenne olyan lehetőség, hogy a németekkel irtsd a szövetségeseket. Erre eddig azonban nem nagyon találhatunk példát.
Nem azt mondom, hogy ez a követendő. Csak azt, hogy talán kicsit túl van lihegve, lásd sony reklám. -
Morden23 #64 Komolytalan, a világ politikai jellegei már megváltoztak. A határok fixáltak, villongások vannak (megjegyzem, az sem kéne), nem pedig deklarált háborúk.
És Tomcat az, akinek írom. Jó dolog, hogy valaki felemeli a hangját, de teheté olyan ember is, akibe egy minimális érzék szorult a világgazdaság és a nációk között átívelő kapcsolati rendszer iránt, nem pedig egy színostoba barom, mert az egész országot égeti, és ráadásul még ostobább, de hangos embereket gyűjt maga köré.
A magyarok kiirtása egy játékban? Ki nem szarik rá? Pont senkit nem érdekel, legfeljebb pár nemzeti identitás-zavaros, esetleg extranacionalista román aranyifjút, aki majd ezzel a szarral fog játszani. Szerinted mi lesz ez, egy jelkép, egy szimbólum a "magyar métely" ellen? Ne bosszants már fel.
Magyarország nem helyezhet kilátásba csak úgy semmiféle szankciót. Mire gondolsz szankciók alatt? Minden románt kinevetünk, aki Mo-n van? Mert kb. az éles nyelveddel vagdalkodhatsz az EU beleegyezése nélkül.
Bush nem fogja semmiben segíteni a románokat, főleg nem Magyarország ellen. Főleg azért, mert a "Magyarország ellen" politikailag és diplomáciailag = "az EU ellen" frázissal.
Ez a játék meg nem atrocitás, csak pár ráérő, újságírónak gúnyolt görény elkezdi felfújni, hogy legyen miről cikkezni.
A 80as években, ha annyi orosz meghalt/árulóvá vált volna, mint amennyit Hollywood filmek terén bemutatott, már üres lenne az az ország. Ugyanez áll a Közel-Keletre, a Kistigrisekre, Kínára, Indiára, az angolokra, a németekre, a csigazabálókra, a digókra, és ezt még lehetne folytatni.
-
#63 Választások után nagy fekete autó megy vidékre, benne Gyurcsány Ferenccel és a kormány 4 másik politikusával.
Egyszercsak az autó nagy sebességgel nekicsapódik egy fának.
Rendőrök, mentők, tűzoltók azonnal a helyszínre sietnek, de csak a totálkárosra tört autót találják, a politikusoknak hűlt helye.
A közelben azonban meglátják a parasztbácsit, aki hatalmas földhalom mellett támaszkodik az ásójára. Megkérdezik tőle:
- Bátyám, látta a balesetet?
- Láttam én.
- S hová lettek a politikusok?
- Elástam őket.
- Meghaltak?
- De meg ám.
- S egy sem maradt életben?
- Hát, a Gyurcsány és az a másik ... a Kóka, az mondta hogy ő még él, de én ezeknek már semmit sem hiszek el !!
-
#62 mivan? Hát te nagyon LoL VAGY -
Komolytalan #61 Ilyen színvonaltalan ma az általános iskolai oktatás? Hol írtam én arról, hogy szeretem a románokat? Hol olvastad, idézd már be légyszi. Egyszerűen jönnek a reagálások a - szerintem teljesen egyértelmű - hozzászólásaimra, de tartalmilag azok mintha nem is az enyémekre jönnének. -
Komolytalan #60 Azért ne felejtds el, hogy a 20. század előtt nem voltak balosok Magyarországon, és azért valahogy mégiscsak elevickélt ez az ország. Pl Mátyás is extenzív politikát folytatott, meg is lett az eredménye. Meg ez a gyenge, jobbos, semmire se jó ország megállította a törökök előrenyomulását, és 150 évig tartó rombolás után hipp-hopp újraépült a jobbosok által, és újra politikai tényező lett Európában.
Egyébként nem akar itt senkise extenzív politikát folytatni. Egyszerűen arról van szó, hogy él a jelenlegi Magyaroszágon kívül is - nem a saját jószántából - néhány millió magyar, akiért az anyaország felelősséggel tartozik. Most az, hogy ez sokaknak (ballib. köcsögök) olyan szinten nem tetszik, hogy pl. jogutód megszüntetik a Határontúli Magyarok Hivatalát az nem jelenti azt, hogy ez így jól is van. -
#59 Hát te beteg vagy...akkor költözz ki romániába' ha annyira szereted a románokat/cigányokat. Én mindenesetre nemszeretem őket, vertek már meg nemis egyszer, holott semmit nemcsináltam velük szemben. -
stukov #58 Ja, egy ismerősöm földrajz-egyetemista korában járt Dobrudzsában, és megmutatták nekik a lepratelepet, ez kb 3 éve volt. -
stukov #57 Románok az űrben <-- ez mekkora poén, hahhaaa -
Byth #56 Ha kiadják, remélem lesz magyar kampány -
Komolytalan #55 Bakker, te aztán rendes agymosást kaptál.
"A románok "ott" vannak mi meg "itt".." - valaki mesélt már neked arról, hogy az országhatárok nem feltételenül esnek egybe a nemzetek határaival? Pl Magyarország határa az tipikusan nem esik egybe a magyar nemzet határaival. Romániában nem 2-3 magyar él, hanem még ma is milliónál több.
"Kár ezen kiborulni egy percig is, nem tehetsz ellene semmit." - mi az hogy nem tehetsz ellene semmit? Demokráciának csúfolják azt, amiben élünk. Van magyarországon román nagykövet, szépen magához kéretheti az államfő, és elmondhatja neki a rosszallását, szankciókat helyezhet kilátásba romániával szemben.
"Ez a fajgyűlőlet." - Az hogy álljunk ki a nemzetünk tagjaiért, szigorúan demokratikus eszközöket igénybe véve?
"Nincs jogod felelőségre vonni, vagy megvetni bárkit is nézetei miatt." - kicsit tájékozódj már az alkotmány környékén, hogy mit is ír erről. Magyarországon bármely kisebbség vagy többség elleni uszítás igen keményen büntetendő, illetve elítélendő tevékensyég (büntetik ha állampolgár teszi, elítélik ha külföldi). Ugyanitt írnak a Magyarországról elszakadt magyar nemzetiségűek védelméről is.
"Rengeteg nációt..kissebséget érnek sokkal komolyabb attrocitások, mint ez a játék." - vagyis ha te valakit pofon vágsz, majd ugyanezt az illetőt egy haverod megszúrja késsel, akkor te bűntelen vagy, mivel te 8 napon belül gyógyuló, ő meg 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztatok? Nem, ez egyátalán nem így van. Mindkettő büntetendő, elítélendő.
Te nem vagy tisztában az általad használt szavak értelmével, csak hányod egymás után őket, mintha random generátorral írnád a hozzászólásaidat. Van benne pár hívószó (fajgyűlölet, nem tudsz tenni semmit, semmi közöd hozzá), de az hogy ezek közül egy is megáll-e vagy sem, az abszolúte nem érdekel. -
-
#53 A baj AZ, hogy a kibaxott romanok/cigányok betelepültek annak idején, és most is települgetnek és ki akarnak baszni minket az országunkból, ezt NEMszabad hagyni.
Énnekem van egy Romanos gamem, amiben cigányokat kell írtani, a kedvenc játékaim közé tartozik -
pentium419 #52 én azt mondom: magyar jobbosok kipróbálhatták mien az ha extenziv, agressziv politikát folytatnak(1941-44), és láttuk mi lett belőle, szal hiába ugatnak igy ugy, nem tehetnek semmit!!! csak kárognak meg gyűlölködnek! ez nem vezethet sehova. különben is, románok bokor papa nélkül is megesznek minket vacsorára ha arra kerülne sor. de ez lehetetlen, mivel nem a XX. szd első felében vagyunk, megváltoztak a nemzetközi kapcsolatok, nem lehet cask ugy lerohanni bárkit is...
ez a játék meg, hmf, amatőr próbálkozás, kis jobbos románok által megalkotva -
#51 Nem tudom minek kell itt vészmadarat jáccani..meg csinálni a fesztivált. A románok "ott" vannak mi meg "itt".. Ők "azzal" jáccanak mi meg mással. Kár ezen kiborulni egy percig is, nem tehetsz ellene semmit. Ez a fajgyűlőlet. Ez van. Nincs jogod felelőségre vonni, vagy megvetni bárkit is nézetei miatt. Sajnos ez van... Rengeteg nációt..kissebséget érnek sokkal komolyabb attrocitások, mint ez a játék. -
Komolytalan #50 Ezt a lerohanás dolgot milyen nyelven olvastad ki a hozzászólásomból? Segítek, magyarul nem ezt jelenti. Magyarul annyi van benne, hogy romániában egy németellenes játék meg egy magyarellenes játék nem teljesen egy kategória, mivel románia területén német kisebbség nem túl jelentős, viszont magyarok élnek ott, érték őket attrocitások (most már nem verik, csak hátrányosan különböztetik meg őket), és románia 80%-a örül, ha attrocitások érik őket. Egyébként felhomályosítalak, Bush inkább a románoknak segítene mint nekünk. -
Komolytalan #49 Annyit érsz mint az érveid. Pont. -
Komolytalan #48 "Netrunner, ez azért lehet, mert Tomcat egy vérestorkú fasz. És ő tényleg az. Nem kicsit a magyar nemzet szégyene."
Ok, és ha tomcat az akinek írod, akkor már kiirthatóak a magyarok? Szerintem György Péter egy mocskos románbérenc áruló, mivel az Oláh Action (1000 éves amiga játék, ultragagyi) miatt kiverte a balhét, most meg lapít, mint sz.r a fűben. De mellé lehetne állítani a full liberális társaságot is. -
#47 ÉS?
Mit karasz tenni? lerohanod őket?
Lebombázod romániát? Bush segít szivesen.. csak mond hogy sok az olaj Romániaban... -
Komolytalan #46 "Most komolyan ezen vagyunkleakadva? Magyarokat kell irtani egy játékban, hát borzalom... Mit gondoltok a 2.vh játékokról, és a benne felvonultatott német katonákról?"
Apró pici különbség: nemrég készült romániai felmérés szerint a románok 80%-a gondolja azt, hogy a legfőbb ellenségük, és a gondjaik okozójai a magyarok (a maradékból gondolom fele magyar, fele meg a normális kisebbség). Most szerinted magyarországon hány % mondja azt, hogy a legfőbb ellenségei, és gondjai okozói a németek?
-
Komolytalan #45 "Ez az egész gyűlölködés, amiatt a qrva szavazás miatt van, hogy ki milyen állampolgár lehet...."
Ha a 90-es években még nem küldtek volna el a TV elől miután köpött a maci, akkor láthattad volna, hogy jóval a kettős állampolgársági szavazás előtt is verték a magyarokat a jelenleg romániához tartozó Erdélyben, meg falujaikat lerombolták buldózerrel, stb. Ez nincs benne a történelem könyvedben? -
#44 a nicked tükrözi a mondani valód ... pont. -
peca #43 rohadt neonacik... mar megint.. -
Komolytalan #42 "Magyarországon ez bűncselekménynek számítana (mindegy melyik nemzet ellen irányul). Románia annyira ellentmondásos, mint a tálib vizespóló."
Magyarországon ez annyira nem számít semminek se, hogy hivatalos/ismert személy füle bojtját se mozdította az ügyben. Egyedül Tomcat beszélt róla a mokkában, de az idióta csiszár ebből is azt akarta kihozni, hogy tomcat provokálja a románokat... A magyarországi vezetés magyarelenes - ez van. -
#41 most ugyanaz lemegy itt is mint a játékok topicban... grat. -
#40 sztem ez nem több mint amikor bármely más játéban Észak koreát, Németeket..kínaikat..ameraikaikat..japánokat..kell ölni.. benne volt hogy mi is sorra kerülünk. :D
Ha nekik ez kell, ("erre verik"), annyira nem tud felzaklatni.
Ez egy játék... nem valami propaganda.. de arra kétségtelenül jó hogy letöltse a sok hülye.. és játszon vele.. és majd mi fogjuk irtani a magyarokat az ürben.. há há háhá háhá az egész egy vicc.. az is nevetséges aki ezen felháborodik. -
Epikurosz #39 Le kell szögezni néhány dolgot:
A románok mentalitása ma is agresszív, expanziós (=hódító, terjeszkedő). (!)
Én Bukarestben végeztem az egyetemet, és ott a történelemtanárom (ma is írogat nagyromániás cikkeket, a neve Deac Augustin, és erdélyi román származású amúgy) nyíltan hirdette a katedráról a román nacionalista célokat.
Ezek egyike az, hogy a román nemzetre küldetés vár, és úgy, ahogy a ma szentnek nevezett Stefan cel Mare (Nagy István) moldvai fejedelemnek meghatározó szerepe volt a törökök által épp levert bizánci császárság örökösödésében (XV.század második fele), úgy Romániának domináns szerepe kell, hogy legyen először Európa eme térségében (regionális hatalom), majd még később meglátjuk.
Épp ezért, a román nacionalisták mindig is hatalmas ellenszenvvel tekintettek azokra, akik expanziós törekvéseiknek útját állják: régen a magyarok, ma az oroszok, ukránok. Amerikában viszont szövetségest keresnek.
Lényegében, ez a számítógépes játék sem más, mint ezeknek a gyerekkorból beléjük csöpögtetett eszméknek a megnyilvánulása.