368
  • avman
    miért járatják le az önnönmagukat nacionalistának valló kirakatemberek a hasnzos és jó népnemzeti gondolkodást?
    miért akarjuk bebizonyítani az önvizsgálat helyett, h milyen okosok is vagyunk meg szépek és jók, miközben minden értelmes ember elmenekült/l lassan ebből az országból?
    miért nem hajlandóak gondolkodni és szöveget értelmezni emberek ahelyett, h csak scriptekben gondolkodnak?
  • icewolf
    Inkább te vagy beteg. Egy cigány, vagy egy román közt is van randes ember, és van a "magyar"-ok közt is sokkal szemetebb aljasabb gazember mint a a románok/cigányok közt, példának okáért tele van velük a parlament!
  • neoG
    öööö izéé.mi a sztori?A románok leigázzák a földet(!)és nekiállnak univerzumokat hódítani!És az ujjászületett Magyarság meg köszöni szépen, nem kér a rabigából és fellázad a (gyakorlatilag) elnyomó románok ellen...ez nem öngól?
  • Spica
    miért az a szórakozása néhány embernek, hogy a nacionalistákat, beszámíthatatlan konzervatív nácinak sorolja be?

miért az a szórakozása néhány embernek, hogy bebizonyítsa a magyarok szart sem érnek?

miért az a szórakozása néhány embernek, hogy védje a román neonácikat és közben ócsárolja a nemzeti öntudattal rendelkező magyarokat?
  • avman
    és az egymiliós kérdés hányan is vették át magyarországról maghyar állampolgárként a nobel- díjat, mert itt éltek és alkottak?
  • avman
    mivel úgy látom a script kiddie szöveg ragadós ezért mégiscsak kiszedtem a scripteket komolytalan postjaiból- mély lélegzet.
    " A magyarországi vezetés magyarelenes'
    nahát, ilyet még soha nem hallottam senkitől. főleg nem egy bizonyos politikai körtől
    "szerintem György Péter egy mocskos románbérenc áruló, mivel az Oláh Action (1000 éves amiga játék, ultragagyi) miatt kiverte a balhét, most meg lapít, mint sz.r a fűben. De mellé lehetne állítani a full liberális társaságot is."
    igen, ez a retorika is teljesen ismeretlen volt eleddig számomra

"Azért ne felejtds el, hogy a 20. század előtt nem voltak balosok Magyarországon, és azért valahogy mégiscsak elevickélt ez az ország. Pl Mátyás is extenzív politikát folytatott, meg is lett az eredménye. Meg ez a gyenge, jobbos, semmire se jó ország megállította a törökök előrenyomulását, és 150 évig tartó rombolás után hipp-hopp újraépült a jobbosok által, és újra politikai tényező lett Európában."
    Egyébként nem akar itt senkise extenzív politikát folytatni."
    sztem a feudalizmus idején (főleg egy rengeteg népcsoport alkotta kárpát-medencében) kimutatni egy román gyökerekkel is bíró uralkodóról (ájvé, hiszen őtet ellopták ezek az ellenszenves románok, sőt nem is ellopták, hanem a ballibek adták el nekik kilóra) a népnemzeti törekvéseket + jobbos/balos ellenérdeket illetve jobbos kvintesszenciát keresni itt igencsak torz elmére és történelemszemléletre vall.

"Most az, hogy ez sokaknak (ballib. köcsögök)"
    aszta. ezek a csúnya ballibek kiknek is a vesszőparipái...

"Persze, mert nem 100%-ban, "csak" 30%ban befolyásolta a GTA. Á, az nem is baj. Ez a gond a liberálisokkal, tudják hogy a világ nem fekete és fehér, és ami nekik nem tetszik ott 1% is hűdesok és üldözendő, ami meg tetszik nekik (pl drogok) ott 10%-ot is le lehet tojni."
    és persze a ballibek megint. (jájj, dejszen megint csúsztatok)

és végül az érvelünk, nem személyeskedünk:
    "Hiába, nem lehet mindenki szuperintelligens amőbás aktivista :-P"
    "Lásd kivel van dolgom, elfogadom ezt a gyenge védekezést, bár erősen kilóg a lóláb."
    "Hmm, fura hogy két ember azonosan gondolkozik, és az nem egyezik azzal, amit az amőba gyűlésen a fejedbe programoztak? :-P"
    "Mire fel ez az agressívkodás? Ha nincs érv akkor elkezdesz kötözködni? Nem vagyok verekedős típus, de ha belémkötsz, mindketten rosszul járunk. Én börtönbe megyek..."
    inkább, ne, de a pitschába elmehetnél, szia.

magyarveszély, nemzetgyilkosok fíling:
    Ez a játék "csak" egy eszköz arra, hogy a 80%-ból az elkövetkezendő 2 évben ne 50% legyen, hanem 70%, vagy 85%
    De ha mondjuk 3 magyarral többet fognak megölni a játék miatt, akkor ezt a játékot be kell tiltani.
    Mert ha X magyar csendben volna, és Y román jövő héten átvágná pár magyar (igaz romániában élő, de magyar) torkát, akkor az jobb volna?
    ó ez meg nem gyűlöletkeltés kicsit sem. azt csak a románok szoktak. mink nem.

és végül román kémeink jelentették
    "A baj az, hogy ezt a játékot kb annyira várják Romániában, mint nálunk anno az Imperium Galacticát. Tehát az hogy az újságírók adtak neki plusz hírverést az csak Magyarországra igaz, romániára nem."
    zúg már a lélekharang erdélyért.
  • csüves
    Akkor mostantól mi is elkezdünk viccelődni!!!!!
  • ROKO
    igen, ezt mondtam én is, csak nem mondtam konkrétumokat, mert tudtam, hogy aki több mint 14 éves, az felfogja, neki még mindig nem sikerült és most engem hülyéz le az értetlensége miatt... ócska megoldás...
    viszont nem tudom szó nélkül hagyni azt a műveletlenséget, hogy a rasszizmus fajgyűlöletet jelent, a román nem faj, hanem nemzet, a cigány etnikum
    Hunnenkoenig,
    minden gondolatom egyedi, nem ihletett semmilyen nacionalista fasz - én így születtem
    és igen, mi "seggfejek" vagyunk, ezt mondtam már én is, csak nem fogtad fel
    megjegyzés: "Kesz. Nincs vitanak helye." ezt nem te döntöd el, egyébként van, mert ez a fórum azért van
  • Morden23
    Lénárd Fülöp - fizika - 1905
    Bárány Róbert - orvosi - 1914
    Zsigmondy Richárd - vegytan - 1925
    Szent-Györgyi Albert - orvosi - 1937
    Hevesy György - vegytan - 1943
    Békésy György - orvosi - 1961
    Wigner Jenő - fizika - 1963
    Gábor Dénes - fizika - 1971
    Polányi János - vegytan - 1986
    Elie Wiesel - Béke Nobel-díj - 1986
    Harsányi János - közgazdaság - 1994
    Oláh György - vegytan - 1994
    Kertész Imre - irodalmi - 2001

Ha már ilyen okosak vagytok. Most már lehet vitatkozni, hogy hol hány Nobel-díjas él/élt.
  • Marlosh
    Mirol beszelsz?Sokkal tobb nobel dijasunk van (dij/lakossag)aranyaban mint akarmelyik mas orszagnak! Az elmult 100 evben magyar tudosok voltak nem egy vilagra szolo talalmanynal (szamitogep,atombomba a 2 legismertebb,de van rengeteg mas is)
    Na jo a szamitogepnek csak az elmeleti resze volt magyar talalmany......
    A magyar altalanos iskolai oktatas,meg most is klasszisokkal jobb mint a nyugatiak tobbsege(magasabb szinvonal)!
    Egy szo mint szaz,igenis nagy nep a magyar,csak bebirkasodott:(
  • avman
    a legrosszabb az egészben, h gyakorlatilag a játék tényleg egy szégyenfolt, és bármely kormány hivatalosan bekéretné kezdetben az afott nemzet nagykövetét.
    csakhogy a magadfajtáknak ez az egész arról szól, h ennenmagukat állítsák piedesztálra, vagy próbáljanak vmilyen politikai előnyt kovácsolni.
  • Hunnenkoenig
    Ja, es a magyar nep semmivel sem jobb mas nepeknel. Semmivel sem adott többet a vilagnak, mint mas, csak a primitiv agyatokkal odaig nem jutottatok el, hogy azokat a masokat is megismerjetek, mert csak azt szajkozzatok, amit a nacionalista faszok a fejetekbe ültetnek.
  • Hunnenkoenig
    Orvos latott mar?
    Meg mindig nem ertem, mi a francot akarsz mondani, de igazabol nem is erdekel.

A lenyeg, hogy itt mindenki ugyanolyan rasszista birka, aki a romanok ellen beszel vagy Mo-t isteniti, mint azok a romanok, akik allitolag ilyen meggondolasbol csinaltak ezt a jatekot.

Ti sem vagytok naluk jobbak semmivel sem. Ugyanolyan seggfejek vagytok mindannyian. Es olyan meg nincs, hogy "nem vagyok rasszista, csak a romanokat meg a ciganyokat utalom, mert okot adnak ra"

Kesz. Nincs vitanak helye.
  • avman
    mondjuk az állandó, tsúf balliberális veszély, tomcat barátunk pidesztelra állításánák módja, a saját hülyeséged szajkózása és az ellenérvek figyelembevételének mellőzése, a szokott lenézően vállveregető, atyáskodó stíled a kis szegény megtévesztett ballibbel szemben, aki nem is tudja, h az ördög játékszere(melyet a MN-ben meg a demokratában alapfokon tanítanak is) az egész tetves, legtöbbször semmiérő érvrendszered. a többiért meg most nem olvasom át újra ezt a rengeteg hülyeséget, őszintén szólva nem ér annyit és te még annál is kevesebbet.
    juuj, de hát ez is csak a balliberális érvelés iskolapéldája, jujj, hiszen konkrétum, hiszen kiragadsz. az érvelésed és reakcióid az alant, általam nem kevés iróniával megfogalmazott de egyébként az előrecsomagolt konzervkonzervatív szemléletet tűrhetően bemutató egy mondat vegytiszta analógiája.
    a hülye szemellenzős pártfunkci (vagy pártfunkcinak tűnő kreatúra, mint tenmagad) tökmindegy jobbos vagy balos, csak egy kis szócső marad, üres héj, saját gondolatok nélkül. a félelmetes benne, h elhiszi magáról miszerint ő egy önálló, gondolkodó lény.
  • Komolytalan
    "az ultrakonzervatív okosok és a hírekbe bekerülni vágyó agyturkászok népbutító hirdetését látták, amely a társadalmi problémákat rákeni az erőszakos játékokr és tévéműsorokra, az ateistákra, na meg a házasság előtt szexelőkre.
    köszönjük, egyes, leülhetsz fiam."
    Balliberális érvelés iskolapéldáját láthatjuk: ferdítés, olyan szavak szájba adása amelyek nem hangozttak el, logikai bakugrások következtetés helyett, és példás, kettős mércével mérő ítélet.
  • Komolytalan
    Idézhetnél tőlem ultrajobbos demagógiát, hogy komolyan is vegyelek...
  • avman
    végszónak eszembe jutott Négy félbarna sor Kányádi Sándortól (erdélyi magyar költő)

magyarok ne magyarkodjatok
    cigányok ne cigánykodjatok
    magyarok ne cigánykodjatok
    cigányok ne magyarkodjatok

• ROKO
    na mégegyszer:
    különleges helyen laksz és bolond, aki nem becsüli ezt meg, mert kimossák az emberek agyát, pl. hányszor hallom "kis ország", de azt egyszer sem: Európa legöregebbje
    egyszerűen annyit: ne buzgálkodj testvéreid ellen, de üsd le aki bugzálkodik ellenetek
  • hoditoka
    Hát sajna voltak olyan események amik rosszat tetek a magyaroknak, na de én szeretem a szemszögeket mert sok mindent elárulnak, mert télleg én se szeretem a romákat és ha lenen oylan játék ahol őket kell írtani lehet játszanék, de ezt nem ültetném át a valóságba,(bocs ez már egy másik vélemény is)
    na de télleg kár olyanba bele menni hogy aki ilyenekkel játszik az azt hiszi majd hogy ez valóság. de aki azt hiszi hogy valóság annak télleg szanatorium jár.
    a választások emiat fontosak, mert ha ugy lenne hogy nem tetszi ka kormány váltsuk le akkor eléggé változatós lenne magyar ország:D, de majd következönél szavazzünk a jobbikra:)
  • Hunnenkoenig
    Es ezzel most mit is akartal mondani?
  • ROKO
    JAAAAAAAAAAA álljunk már meg egy szóra, egy osztrák újság szerint ma Magyarországon példanélküli diktatúra van, most akkor kétségeim támadtak, hisz ezt pont az osztrákok mondják
  • ROKO
    na most hoditoka, itt nincs szemszög, objektíven nézve mit ártott a magyar és mit tett hasznosan? ezen nincs mit vitatkozni, köszönet jár nekünk
    nem értem miért mész bele a 2.VH-ba, mert a szovjetek németnek öltözve a saját falujukat gyújtották fel -> szemét németek stb. de itt nem ez a téma
  • avman
    szívemből szóltál.
    menjetek el valasztani es ha valaki nem jol csinalja a dolgat, rugjatok le a podiumrol es menjetek el ujra valasztani >> ezt kéne ennek népnek a homlokára tetoválni (annak ellenére, h ebben a tetves demokráciában ezt a tetves kormányt nem nem lehet visszahívni)
  • avman
    "Bizonyított tény, hogy az erőszakos játékok és filmek növelik a fiatalok agresszivitását"
    az ultrakonzervatív okosok és a hírekbe bekerülni vágyó agyturkászok népbutító hirdetését látták, amely a társadalmi problémákat rákeni az erőszakos játékokr és tévéműsorokra, az ateistákra, na meg a házasság előtt szexelőkre.
    köszönjük, egyes, leülhetsz fiam.
  • hoditoka
    Hát hogy magyarokat írtani, hát elég csunya dolog.
    Na de az egész néző pont kérdése:
    románok szemszőgéből mi vagyunk a betolakodok akik ralytuk élösködünk(sztem nem de sajna ilyen a világ)
    magyar nézőpont:cigányok itt elősködnek rajtunk, mi tartjuk el őket, mert ők csak csinálják meg csinálják a sok pulyát és utána meg mondják hogy tarsák fent a gyerekeket, mert elég szép pénz kapnak egy gyerek után.
    na de ebből valami olyasmit akarok kihozni hogy mig romániában mi vagyunk a rosz fiúk, addig ide haza a románok.
    csinálhatnánk mi is játékot arról hogy erdély hogy foglalják vissza a magyar csapatok.

JA és olvastam hogy II vh. rosz fiúi a németek, hát ha szövetséges oldalról nézzük igen, de ha náci oldalról akkor a szovjetek kissé szadistábbak voltak mert ha jól tudom szabad kezet kaptak, mert a nácik meggyalázták az aszonyaikat,feldulták a városaikat meg stb. na de a németeknek tölük alacsonyabb fajjal nem is szabadot kezdenie(szinte mindenki az volt) na de biztos volt olyan aki félrelépet, de szovjet oldalon ez nagyon "jól" be volt mutatva.
    de erről enyit
  • avman
    Komolytalan, úgy látom te meg az ellenamőbák gyűlésáre jársz. pedig alapjában véve nem is beszélnél hülyeségket (miszerint kettős mérce, ennek kapcsán szarban lapító györgypéter), de kilóg a szádból a jobbos ultrademagógia, mint a kukoricatorzsa a román parasztéból.
  • ROKO
    Az előző hsz-t reggel 10-körül fogalmaztam meg, azóta már rendesen elharapódzódott a magyargyűlölet.
    ÉSZREVETTÉTEK, hogy a román játék miatt jobban utáljátok egymást, mint a román játék készítői?
  • ROKO
    Komolytalan minden hozzászólását értettem és többnyire igazat adok, kivéve abban, hogy ez a játék "eszköz" a magyar-ellenességben, Magyarországon többnyire utálják a cigányokat (mert okot adnak rá) -> Oláh Action, Romániában utálják a magyarokat, a játék csak ezt tükrözi.
    Nincs itt másról szó, mint a "trianon-problémáról", ugyanis
    A MAGYARSÁG A VILÁG EGYIK LEGKIEMELKEDŐBB NÉPE
    akár tetszik, akár nem. Ezt nagyon sokan tudják - Magyarországon nem elegen - és ezért félnek/féltek tőlünk, irigykednek ránk. Gondoljunk akár a történelmi hadtetteinkre, akár a tudományos és szellemi tevékenységeinkre és a kiváló földrajzi fekvésére az országnak. Az is jó meglátás. hogy az ország a 20. századig fennmaradt és virágozni tudott a nacionalizmusának köszönhetően (kicsik kedvéért: nacionalizmus nem egyenlő nácizmus). Attól kezdve, hogy a világ egymásnak esett, beleestünk egy szerencsétlen helyzetbe és azóta vergődünk. A szélsőséges fasiszta eszmének egy csatlós voltunk. ezután jött a baloldal - nem kell bemutatni - és most kézzel-lábbal ragaszkodunk az EU-hoz és az USA szövetséghez. Persze jól fogunk kinézni, ha az EU-t eléri a gazdasági válság hamarosan és égetjük az Eurót, vagy ha az USA mellett harcolunk a "békéért", azaz az USA világuralmi terveit kielégítjük úgy, hogy szerzünk magunknak ellenségeket., mert jelenleg azok vagyunk az iszlámok szemében. Hál' Istennek vannak még "hülye trianonosok", akik nem hagyják, hogy ezt a nagyszerű népet a porba taszítsák. IGAZ, a magyarok egymást is utálják, lásd pl. ez a fórum, akkor nem értem, egyáltalán VAN-E MAGYAR NEMZET? Ki áll ki értünk, ha nem mi? Büszke vagyok, hogy tagja vagyok e nemzetnek és harcolnék az összes tagjáért. A játék meg nem érdekel. sokkal inkább, hogy hogy engedhetik meg, hogy Kolozsváron a Mátyás szoborort kék-sárga-pirosba öltöztessék.....stb. Tiszteletem Romániának, amiért a nacionalista eszméinek a segítségével LEHAGYTA(!) Mo-t. A világon a mi jelenlétünk az egyedülálló, bármit mondanak mások. /A saját fenekünket kellene néha nyalni!/
  • avman
    így is van, tudod mit fogom néhai néhány félév törtelemtanárimat és kitörlöm vele. ha kicsit is rálátásod lenne, akkor nem írnál ilyen egetverő oltári nagy baromságokat. a külügynek, a hadügynek, az ezekre vonatkozó közös pénzügyeknek, közös, birodalmi minisztériumai voltak.
  • Hunnenkoenig
    A baj az, hogy a magyarok mindenböl politikat csinalnak.

Nincs mas problematok bazeg? Mert olyan jol all az orszag, hogy mostmar unalmatokban nincs jobb dolgotok, mint a romanokkal foglalkozni.

Az oroszok hanyszor lettek gonosznak beallitva filmekben, jatekokban miegymasban? Erdekelte öket? Nem.

Inkabb azzal foglalkozzatok, hogy rendes törvenyek legyenek abban a kibaszott orszagban, hogy a pincernök ne fizetes nelkül dolgozzanak pusztan a borravaloert, meg ne az orszag 99,9%-anak kelljen maganvallalkozonak lennie, mert egy ceg sem akar adot fizetni, meg hogy a bünözes csökkenjen, meg az utak aszfaltozva legyenek Budapest közepen a 21. szazadban.

Soroljam meg?

Ahelyett, hogy a romanokat meg a ciganyokat szidjatok, inkabb menjetek el valasztani es ha valaki nem jol csinalja a dolgat, rugjatok le a podiumrol es menjetek el ujra valasztani.

Ezzel kene inkabb foglalkozni, nem azzal, hogy a romanok milyen jatekot adnak ki.
  • Tompika007
    Büdös tetves cigányok mégjobban megutáltatják magukat. Emlékszem pár éve a Magyar-Román meccsen kifütyültük a himnuszukat az jó volt
  • Spica
    muhahaha ennyit érnek az ilyenek, tegyék ha tetszik nekik

Versenyt kéne szervezni a neonáci csoportok között a führerségért. A romániai lenne az utolsó a háromból, nem? :)

Persze nem azt mondom ilyen az egész állam és minden embere, sőt nem hinném, hogy szabad egyáltalán vádaskodni. Sajnos nálunk is élnek begyöpösödött, dióagyú szélsőjobboldaliak, akik hasonló véleményen vannak, csak ők épp fordítva: a románokat gyűlölik. Lásd az egész jobboldalt ezek alapján ítélik meg. Most mi vagyunk az ítélő helyzetében, nem szabad ugyanezt elkövetnünk.

És amit Morden írt, van benne valami, a románok marketingszempontból tették bele, mert ez így jobban eladható, ez sajnos szánalmas. De vajon a magyaroknál egy ilyen játék esetében nem ez lenne a helyzet? Nem lehetne jobban eladni, a sok torz nacionalizmussal rendelkező emberek körében? Gondolkodjunk már el.

Az a helyzet, hogy gyakorlatilag mindenkinek igaza van itt, nem kell veszekedni. Nem kell szó nélkül elmenni mellette, de gyűlölködni se kell miatta. Tudomásul kell venni, a románok ilyenek, fejletlen, elszegényedett nép; gyűlölik a magyarokat, mert a rabló is gyűlöli azt, akit megrabolt.
  • Yv@n
    Ez így eléggé pillangó effekt szerintem.
  • Marlosh
    ""The Kid" c. klasszikus horrorfilm "
    Uristen,de jo pelda,em meg azt lattam a Ramboban,hogy..........
    A kulcsszo az,hogy az eroszakos jatekok negativan BEFOLYASOLHATJAK (nem pedig 100%,hogy befolyasoljak)a szemelyiseget fiatal korban.
    Az egesz megdobbent vilagnak goze nem volt arrol,hogy a japanok evszazadok ota lenezik es megvetik a kinaiakat.....
    Igenis szuloi,neveloi felelosseg a gyerek fejlodeset figyelni es iranyitani es ebbe beletartozik az eroszakos jatekokkal valo jatek megakadalyozasa bizonyos kor alatt(csakugy mint a filmek,hirek,stb.szurese)!
    Mindazonaltal en is azt mondom,hogy ez ellen a jatek ellen minden eszkozzel fel kell lepni!
    Azt nem tudom milyen egyetemre jarnak a jatek iroi,de mi lesz,ha valamelyikukbol egyszer csak Romania vezetoje lesz vagy legalabbis magas beosztasu emberke?Akkor esetleg mar nem viccbol es nem szamitogepes jatekon at uzeni majd,hogy ki kell irtani a magyarokat.......
  • sazsmadar
    egyébként érdekes! Hivatalos weboldal fóruma már tegnap óta nem működik. :)
  • Epikurosz
    Mondok más példát:

Átélsz erőszakos cselekményeket, akár számítógépes formában is. Egészséges a lelkivilágod, rá se rántasz.

15 év múlva megcsíp egy kullancs, és nem kezelteted, vagy régi csőtörés van a vízrendszerben, és ólmot nyelsz, vagy ahová pusztai kút vizéből iszol arzénes vizet stb. stb. Tehát ér egy olyan lelki, vegyi, fizikai, stb. trauma, amely felborítja az egyensúlyod, és előhozza belőled azt is, amelyről még a megmerészebb álmaidban sem gondoltad volna, hogy ott lappang és ilyen beszűkült tudatú állapotban előjöhet.
  • Epikurosz
    "Az poén lenne:) Jómagam 1990 óra szinte minden játékkal játszottam már ami PC-re volt, szeretem a stratégiát is, FPS-t is, Soldier of fortune-t imádom, mégis szeretetteljes ember vagyok. Vajon akkor hogy lehet ez,kedves Epikurosz? "

Nagyon jó kérdés, és megpróbálok válaszolni rá.
    Te csak hiszed magad "szeretetteljes embernek".
    A fenevad már lerakta a petéit benned, és úgy fog előbújni a szörny a hasadból, mint a "Nyolcadik utas a halál" tragikus sorsú szereplőiből. :-)

Komolyra fordítva a szót, ezek a vérbő történetek úgy elraktározódnak a tudatalattidban, mint az anyját megkettyintő férfi képe a "The Kid" c. klasszikus horrorfilm kisfiújában, aki évtizedek múltán megmagyarázhatatlan késztetést érzett arra, hogy embereket kibelezzen, aztán meg is tette.

A II. világháború alatt az egész világot megdöbbentette, hogy a Kínát lerohanó japán katonák néha mennyire kegyetlenek tudtak lenni. Pedig szegényeket már-már európai értelemben vett iskolákban tanították stb. Azért én benéztem volna azokba a gyerekszobákba és koleszokba, hogy milyen elfojtott indulatok vegyültek bele szegény kis japcsi katonák nevelésébe (beavatási szertartások <- itt ugye az angol kommandósokat is idézhetném stb.)

Hja, kérem, rejtélyes szerkezet az emberi elme. A bemenet egy dolog, de, hogy mi lesz a kimenet, hát az nehezen megjósolható, pláne ha kísértsük a sorsot.
  • Morden23
    Ez a szülő felelőssége, nem a játéké, és nem a filmeké. Még kevésbé ezek tervezőié.
    A Playboyt is megveheti a kisgyerek, a sört is kikérheti a 14 éves, ez van. Neked, mint szülőnek az a feladatod, hogy NE ADD a 6 éves gyereked kezébe a GTA-t, és főleg ne az önvédelmi fegyvert.

Mellesleg milyen érdekes, hogy arra bezzeg nem válaszoltál a nagy "mocskosliberálisdrogimádóamőbavagy" stílusodban, hogy fogd magadat, és nézz utána, mit lehet tenni egy ilyen játék ellen. Addig már nem terjed a nagymagyarság, és valamit meg kéne próbálni/nézni/átgondolni, vagy most hogy?

Mellesleg nem tetszik jobban. Maradj a témánál, és ne személyeskedj, mert ahogyan nekem sincsen gőzöm arról, hogy hány éves vagy, mi a munkád, milyen ember vagy vagy hogyan neveled az (esetleges) gyerekeidet, úgy neked sincsen semmi fogalmad a hozzáállásomról, csak azt tudod, amit ide leírtam.

Egy témával kapcsolatban messzemenő következtetéseket levonni pszichológusok privilégiuma. Ha beszkenneled a diplomádat, még az órabéredet is kifizetem.
  • Komolytalan
    Részvétem neki :-P
  • Komolytalan
    Jó, akkor nevezzem kettős mércének, az jobban tetszik?