368
  • donatus13
    nem adtunk gyökeér egyáltalán nincs vége háborunak 4 éve tart és hivatalosan és t 72 egyáltalán nem adtunk iraknak se most se régen látszik nem nézel tvét 2 hete volt egy akcio amivel nem tom hány embert kinyirtak
  • Pluskast
    És mielött gond lenne belőlle. Az új iraki kormánynak adtunk t72-et.
  • Pluskast
    Mióta állunk háborúban irakkal??? Miről beszélsz?? Iraknak van egy amik által irányított bábkormánya. Hivatalosan rég véget ért a háboró. Már 4 éve. Amúgy meg igen adtunk t72-t iraknak. És mindenki "megynugtatására" még létezik 1db zászlóajnyi t72 :)
  • donatus13
    énse de szertném megélni:Dromania:D
  • Psyho06
    Remélem megélem még azt hogy visszaszerezzük azokat a területeket amiket elvettek tőlünk,de erre nem sok esélyt látok.
  • Psyho06
    Asperot,rendben igazad van de attól én még a románokat fogom utálni,persze hamár itt tartunk a franciákat és az angolokat is utálom,ez van,beképzelt népek,persze mi magyarok is gyáva nép vagyunk és eltűrünk mindent
  • antikommunista2
    rohadt románok -.- télleg kéne 1 román irtó game xD....
  • Epikurosz
    Túl sokat kell karbantartani, drága a fenntartása, és nem elég ütős az elektronikája, számítógépes felszereltsége. Az egyetlen ami jó, az aerodinamikai jellemzői, persze ez jó alap.
  • donatus13
    igazad va njatekkal kapcsolatba grafikan jó magam is nagyot röhögtem mekkora szar
  • sazsmadar
    Véleményem most már az, hogy ebből a játékból egy online játékot kellene készíteni, amiben semmiféle singel player lehetőség sincs. Mint az america'a army-ban. És aki akar az román oldalon harcol aki akar az pedig magyar oldalon. És akkor mindenki kiélheti magát aki akarja. És nem lesz egyoldalú a játékmenet sem. Bár ezeket a gagyi képeket elnézve 2006-ban, olyan mintha 1996-97 írnánk. Ezt a grafikát még a freespace is felülmúlta. Egy-két román hülyegyereken kívűl ki akar ezzel játszani? Persze ettől függetlenül nemtetszésemet továbbra is fentartom.
  • KryssHUN
    Egy ilyen birka nemzetett mint mi vagyunk mindenki ugy tapos meg ahogy akar, még a szörös-talpú román hülyegyerekek is rajtunk röhögnek.
    Hát ennyit a jelenkor magyarországáról......
  • Esrohnoil
    Politika minden,
    pénz meg a zsebünkben nincsen.
  • donatus13
    jaja politka minden
  • sazsmadar
    Mi bajod van a mig29-el? A világ egyik legjobb vadászgépe. Még a NATO is elismerte. Olyan manőverekre képes amiket más repülőgéppel nehezen lehet megcsinálni. Az, hogy a NATO nem fogadja el a NATO-ban, az meg szerinem csak üzletpolitika semmi más.
  • Zenty
    Nemháboruzunk irak ellen ,csak segitünk a békefentartásba !
    Egyébként téleg szégyen hogy szinte semmit se gyártunk...
    Ugytudom szinte mindere van valami prototipusunk ,de semmitse akarnak gyártani..
    Volt az a gepárd puska?
    Az is az egyik legjobb mester lövész puska és azt hiszem azt se gyártja hadsereg mert költségvetés...( egy puska se megy nekünk? :D)
  • donatus13
    ez igaz de a t-72 eket nam adtunk iraknak ha egyszer háboruban állunk velük
    és lesincsenek váltva müködnek
    hát de nem hogy adnánk iraknak fegyvert magunk ellen
  • Epikurosz
    A magyar hadsereg úgy szar, ahogy van.
    Vettek francia Mistral légelhárító (föld-levegő) rakétákat (méregdrágán), amelyek hatótávolsága, ha jól tom max. 5 km. 3 célpontból egyet találtak el vele a katonai gyakorlatnál, az is talán vonuló madárcsapat volt.

Én azt megértem, ha Magyaro. Lopakodókat venne, ha adnák a szövetségeseink, az amcsik, mert talán azt nem tudunk gyártani, de ilyen kis vállról indítható kütyüket, meg modern, hi-tech harckocsikat ne tudjunk gyártani... hát ez szégyen. A MIG-29-esekkel való szarakodás meg egészen nevetséges.

Szegény Darányi Kálmán néhai miniszterelnök, a győri fegyverkezési program (1938) meghirdetője, forog a sírjában.
  • donatus13
    meg a másik te nagyon okos vagy iraknak minek adnák fegyvert ha irakkal hábáruzunk
  • donatus13
    nah nem tom hol halottad ezeket de faterom seregnélvan harckocsisoknál és nem mondta hogy t-72 leváltanák
    másik meg migeket leváltották grippenek
  • Zenty
    Mára nem a létszám számit egy hdseregnél ( már nem kardozunk meg közel harc menő)
    Technika lenne a lényeg ,de abban is szarok vagyunk a románok nemtudom ,hogy jobbak vagy gázabak e?(gondolom nem jobbak max több van nekik)

Jóh egyedül talán kinánál számit a létszám, ugyanis ott 100 millios legaláb össz hadsereg... Nincs egyetlen egy szárazföldi erő ami legyözné kb:D
  • Komolytalan
    "akkor miért is létezik ebben az országban az állam és mi az amit nekem nyújt" - na pont erről beszéltünk nemrég üzlettársammal is. Nyugdíjrendszer ugyebár 2012-ben összeomlik gyurcsányi szerint ha nem teszünk valamit (na majd pont ő tesz, lol), egészségügyben így is úgy is fizetni kell, akkor meg mi a töknek fizetünk adót meg járulékokat? Így hogy duplájára emelték a havi fizetendőt, inkább bezárjuk a boltot, és dolgozunk feketén, a kormány meg adóztassa meg saját magát.
  • Komolytalan
    A hadsereg célja nem csak az hogy háború esetén megvédjen, békeidőben is vannak feladatai. Pl árvíz, tűz, egyéb természeti katasztrófáknál.
    Amúgy a jelenlegi hadsereg az már tökmind1, hogy 30 vagy 25ezer fő, mivel pl nincs hatékony eszköze arra, hogy egy szál tankot megállítson. T-72-ket és Mi-24-eket leszerelték mindet, mert sokba kerül (gyurcsány odaadta a tankokat az irakiaknak "ingyen" (ő zsebébe került a vételár)), és egyébként is olyan durva, nem is rózsaszín, stb. Vadászgépek sajna nem igazán jók földi célpont megsemmisítésben (meg 1 felszállás kerül kb annyiba mint 1 tank). Harckocsi elhárításra jelenleg van vállról indítható rakéta (RPG, ha páncéltörő fejjel eltalálod a lánctalpat akkor megáll, más kárt nem lehet benne tenni vele), illetve gyalogsági tankelhárító gránát (jön a harckocsi vagy 70-el, lefekszel elé a gödörbe, átmegy feletted, és hátulról rádobod a motor részre, sok sikert hozzá). Ja, meg talán még van tankelhárító akna is. Azért egy lézeres célelemzős T-72 ellen ez szerintem elég karcsú.
    Szóval akár meg is lehetne szüntetni a magyar hadsereget, mert max arra jó, hogy ha egy szerb vadásztársaság berúg valami névnap alkalmából akkor az ő előnyomulásukat meg tudja állítani. Másra nem.
  • Komolytalan
    30ezer jelenleg, ezt csökkentik 23-25 ezerre. És nem a hadsereg, hanem a hadsereg és kiszolgáló személyzet létszáma (tehát gyakorlatilag titkárnőtől takarítóig mindenki benne van a 30ezerben).
  • Pluskast
    Ezt már hallottam én is. Ekkor fordúlt meg a fejemben az a gondolat, hogy mi a fenéért van az állam? Mi az amit nekünk nyújt. Ha háború lenne megvédeni nem tudna. Az ország életszínvonalát jobbítani nem tudja csak elcseszni a gazdaságot és még jobban megadóztatni annak állampolgárait, külügyi színten nem képviseli megfelelően az országot (lásd a slota féle dolgot), szóval akkor miért is létezik ebben az országban az állam és mi az amit nekem nyújt??
  • donatus13
    gyökér a tothok nem románok azok németek tartoztak
  • Epikurosz
    Szó volt itt arról, hogy Romániában alacsonyabb az életszínvonal.

Öcsém, nem csak ez számít!
    Hiába van neked itt Magyarország egyes részein magasabb életszínvonalad, ha nem tudod, szükség esetén, fegyverrel is megvédeni.

1918 előtt, az tény, hogy Magyarországon magasabb volt az életszínvonal, mint Romániában. Mégis a románok vonultak be 1919 augusztusában Budapestre, és tűzték ki a román zászlót a Parlamentre.
    Utána meg rabolták az országot, vasúti szerelvényeket vittek el innen, meg gyárakat is. A Nemzeti Múzeum kirablását a tűzszünetet ellenőrző angol tiszt akadályozta meg.
    A sztori a II. világháború idején nagyon hasonlóan megismétlődött.

Amúgy van egy jó hírem: Miután 40.000-es létszáma sincs már a magyar hadseregnek (a román hadsereg kb. 120.000-es létszámú!), a jelenlegi derék ballib, Gyurcsány-vezette kormányunk úgy döntött, hogy kb. 6000 személlyel csökkenti a hadsereg létszámát. Leépítések az új reform, vagy egyensúly (=megszorítások) jegyében. Hát, ezt jól megcsinálják.
  • donatus13
    ja meg a történelem nem változtat semmit a játékkal pacsolatban
  • donatus13
    ja meg az a másik hogy mindenki a történelemmel jön be ide és irja hogy mi volt régen az senkit nem érdekel.Most mi van micsinálnak rolunk régen mi volt az most itt nem lényeg
  • donatus13
    itt nem a történelem kell itt az van hogy most mi van
  • Asperot
    Azért az elég baj hogy a gyenge agyatokban csak a gyűlölködés marad meg.
    Ahhoz persze hülyék vagytok hogy történelmet tanuljatok.
    Psyho06-ot felzaklatja Trianon de az már megy hogy észrevegye hogy nem román ötlet volt.
    Ráadásul (akkor) 4 ország kapott az elcsatolt országrészekből. Akkor? Köpködjünk körbe? Esetleg Osztrákokra ne haragudjunk, mert 7 évesen onnan kaptátok a Milka csokit?

Szánalmas, amit itt összehordtatok abban a rohadt nagy önérzet túltengésetekben.
    Minek képzelődtök hajdan volt nagy ország illúziójáról, mikor a maradék aprónak sem adtok okot, hogy büszkék legyünk rá?
  • Esrohnoil
    Vagy jobbat tudok...
    Csináljunk egy játékot mi magyarok is, amiben meg románokat kell írtani. :D
  • Esrohnoil
    "Szánalom nélkül gyilkold a romántól idegen mocskok millióit!" - áll a magyarázó szövegben.

Ha a szövegben kicseréljük a román-t németre, akár Hitler is mondhatta volna ezt a mondatot.

Szánalmas h. kis 20 éves román pöcsök ilyennel szórakoznak.
  • Esrohnoil
    Ezek után remélem egy románt sem engednek át magyarországra...
  • Psyho06
    szerintem aki utálja az én népemet,fajtámat,azt én is utálni fogom,ha csinált nekem rosszat, ha nem csinált.És Trianon is nagyon felzaklat.Én személy szerint nagyon utálom a románokat,de nem tudunk ellenük semmit tenni
  • Jumpy
    azt mondaná már meg valaki miért is utálnak ŐK minket???
    Megkapták Erdélyt...vagy vissza ha az ő történelmüket nézzük,akkor meg??
    Ezek után még ŐK utálnak minket?De mire fel??
  • HUaRC
    Ez az egesz kit utalok, kit nem tema teljesen ember illetve tapasztalatfuggo. Ha valakinek ellopjak az autojat, megverik , kiraboljak nyilvan nem az marad meg a fejeben, hogy milyen tisztesseges munkat vegzett az az asztalos cigany gyerek aki megcsinlata a teraszom. Szemely szerint en mar talalkoztam emberileg 10x kulonb romannal illetve romaval is, ellenben jopar mellveregetos "hatulrol-mellbe" tipusu magyarral. Nem kell meglepodni a gyulolkodokon sem, csak nezzetek korul, sok magyar forog a szarjaban, sir hogy nem jut egyrol a kettore, varja az isteni csodat (vagy a kormanyvaltasokat) es ujjal mutogat masokra csak azt felejti el, hogy kozben harommal mutat magara...Valakit mindig okolni kell -.-

Egy paran felhoztak Trianont, a multat, a trotenelmet. Szerintetek az a roman gyerek aki a magyar teruletek "jogos" elcsatolasarol tanul, vizsgazik, megkerdojelezi ezt? Nem hinnem. De tegyetek fel a kerdest magatoknak (Ezen sokat filoztam meg anno a suliban); Honnan tudod, hogy neked nem hazudtak? Honnan tudod, hogy az az "igaz" toretenelem amit neked tanitottak? Honnan tudod, hogy minden ugy tortent ahogy egy magyar leirta az elfogadott tankonyvben? Nem tudhatod... Sokaknak meg sem fordul a fejeben. Epp ugy ahogy annak a roman gyereknek sem aki ott nevelkedik a hatar tuloldalan.

Nap mint nap tomik a fejunket hazugsagokkal, omlik a szenny a TV-bol, minden nap jelennek meg cikkek politikusok kirohanasairol, tomegmegmozdulasokrol masok faji/vallasi hovatartozasat illetoen. Ez is csak egy cikk amin egyesek felhaborodnak, gyulolkodnek, vagy csak mosolyognak egy jot, dehat ezert raktak ide...

Szoval tok felesleges ezen ragodni, kit izgat? Inkabb azzal foglalkozz, hogy mit fogsz csinalni 5-10-20 ev mulva, mit akarsz kezdeni a jovoddel, az eleteddel... A sajat problemaid miatt meg ne masokra mutogass, mert vedd eszre, mindig harommal mutatsz magadra ;) ...
  • chryss
    A jó román kurva anyát aki ki találta ezt az egészet, a csoró románok fulladjanak a tetves gecijükbe meg a kurva anyukat oszt jönnek át azé csóróskodni!!!!
  • Gogo27
    Sajnos ma mar sokkal tobb roman van erdelyben mint magyar.
    Magyar kb 1.5 - 2 milla, roman meg kb 5 milla.

A ket vilaghaboru kozott es a rendszervaltas utan nagyon sokan kivandoroltak, Magyarorszagra, Ausztraliaba, USA-ba.
  • Gogo27
    Csa .. hallom. En meg erdelyi vagyok.
  • MEdievil
    most ha csak a játékot nézzük elég béna (inkább nagyon) ezt gondolom a készítői is észrevették ezért csináltak egy kis botrányt mert amúgy a kutyán nem érdekelne ez a .... (hát nem egy haegemonia vagy ig az biztos XD )