Nyíltan magyarellenes játék Romániában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy háború vessen véget az összesnek...
Üdv
szabi
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
adjunk fegyvert a cigoknak és támadjuk meg romániát ha nyerünk miénk románia (de minek)
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Bár amilyen hülye magyar állam még meg is tartanák öket....
Egyszerûen elszomorító, hogy ilyeneket megengednek, és még a magyarverésekért sem kapnak komolyabb bûntetést. Bezzeg, ha egy magyar megver egy románt (ami nagyon ritka), azt rengeteg év börtönre ítélik, de ha egy román ver meg magyart, azt elnézik...Sajnálom szegény erdélyi magyarokat. :(((
probaltam nem felbuzditani a "nagymagyar" neteseket ,de ezuton is tisztazzuk:pontosan tudom mien szep hely es mennyi arany van EGYES RESZEIN.(nem csak te nezted meg az uj eldorado cimu filmet...)amugy meg mar telleg nem magyarok lakjak joreszt mert amint a mocskos kezeik koze kerult erdely rokton ontottek oda a romanokat.ennek ellenere meg mindig szep hely foleg telen de rengeteg a lepusztult visszamaradott(putri)resz ami nem kene hisz cigobol van eleg itt is..:(de ha figyelmesen elolvastad volna az elozo kommentemet akor tudnad: nem ezt e nem neked akartam mondani...a tegert meg hadjuk,bar nekem inkabb az kene meg turista ott is van nehany...
a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...
http://www.fn.hu/index.php?id=16&cid=91112 Ez 77db M-zárolt T-72 + 4 millió lõszer (nem csak T-72-höz, mindenféle vegyesen) tök ingyen, az alakuló demokratikus iraki kormánynak, Gyurcsány papától, szeretettel.
Egyébként Mo-n 2 harckocsizó dandár volt, 1ik Tatán, másik nem tom hol, a másik teljesen megszûnt, a tatai még megvan, de csak páncélozott jármûvek (BMP, PSZH, meg hasonlók) vannak, T-72/55-öket kivonták, vagy éppen kivonás alatt állnak. A Mi-24-eket szintén leszerelték/leszerelik, tavaly õsszel született róla döntés (tankokról több mint 1 éve). Bush látogatás alatt még volt 1db mûködõ, felfegyverzett Mi-24, azt lehetett is látni. Ezt az egyet valószínûleg meg is hagyják hasonló esetekre.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Az a putri hely a Kárpát-medence egyik legszebb vidéke és nemsokára a leglátogatottabb túrista paradicsom, ahol egyébként mindenki telket akar, mert hamarosan vagyont fog érni. És azon a "putri" helyen volt Magyarország aranybányáinak 100%-a a trianoni "békediktátum" elõtt stb. stb. Elõbb nézzél már be arra a putri helyre akár a neten keresztül is! Neked nem tengerpart kéne, hanem egy végbéltükrözés az agyadig.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Ettõl mondjuk független az I HATE ROMANIA véleményem.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
,en se bannam ha lenne tengerunk de latom nagyon nyomod a frankot a nyugatiakrol meg minden de kozben a makiban zabalsz...
a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
utálnak minket mint a szart
hogy mér utálmnak??
azért mert tudják hogy ebben a területes faszságban nekünk van igazunk és nem nekik csicska lopos fasszopoknak
a másik hogy voltam kint romániában csak a határnál
mi ebben a lényeg?
Kb 20 al mentünk a 60 as táblánál és egy tromán rendör észrevette a magyar rendszámot és egyböl megbüntetett volna minket gyorshajtásér valami 35 eurora
apám elökapta a telefont és pár perc mulva a román zsaruk huztak is a faszba a félelemtöl
valami hasonlo volt kint szerbiába
Nekem ne mondja senki h ezek után és a világháboruk után ne utáljam a románokat
egy rohatt szemét alaptomos kis geci nép és legszivesebben puszta kézzel ölném meg az összeset
Csak van egy bibi:
nem lehet + lklassan elörébb vannak nálunk technikailag és agyailag is
és ha ez igy megy tovább akkor 60-70 év s már nem fogunk merni ellenkezni nekik
de beszervezek pár havert és csinálok én is egy másik játékot
cime az lesz:
IRtsd Irtsd ki a romákat!!!!
Kara kánként folytatom tanításom.
Nyugalom a hosszú élet ritka!