Thrillion kincsei

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát azóta eltelt egy kics idõ és már a 2.1-nél tartanak szóval nagy változáson ment keresztül az egész játék.
Amúgy meg a genváltás most már egy év, ennyi a karakter idõtartama, mondjuk ez nem teljesen igaz, mert van benne némi random is illetve vannak szörnyek, tárgyak meg egyéb hatások amik szerencsétlen esetben csökkenteni tudják a dolgot. De elvileg valahogy pár nappal ki is tolhatod az élettartamot.
Kb mennyi idõ a genváltás?

Cicaaa
Sziasztok!!

-Lenne pár kérdésem! Aranyat hogy lehet(ha lehet) küldeni a másiknak??

-A házzasághoz el kell érni valamilyen szintet?

-Lehet valamivel nöelni a csp-ket?

Elõre is köszi!!!!

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Grat!<#eljen><#hawaii>
Játszol még?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem 2. generácioban tök jó karim volt figyu:
Lord Fearord
Támadó: 124
Védõ: 107
Életerõ: 71
Észlelés: 49
Hadvezetés: 226
Papi Rang: Plébános (34)
Hírnevek:
Hadvezetés - szakaszparancsnok
Kincsvadászat - szörnyvadász
Ima - tiszta lélek
Munka- tanonc
Küzdõtér - gladiátor tanonc

Trófea:
Fido4life
Sziasztok ! Újra regiszráltam az oldalra, szóval ha gondoljátok össze futhatnánk egyszer majd a játékban ! Üdv !

Aha, majd a honlapot megcsekkolom és thanks!<#wave> No és miért nem jössz vissza Thrillionra? Lett csomó minden... még a mágiát is visszahozták... igaz, egy félig-meddig kihalt városba, ahol most indul be az élet, de IC-n is használhatod.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kata
Az nem klán volt, csak szövetség. De már megszûnt rég, mikor az a bizonyos két oldal is.
A Shayelle teljesen az én szüleményem, a kitalált amazon nyelvvel, az istenhitükkel és mindennel együtt. Még a régi honlap megtalálható itt: http://amazon.uw.hu/index2.htm (régen fix méretû ablakban nyílt meg, azért van mozaikozva most a háttér). Ja és Laetitia volt a karim neve.

[/cserf][/fülünyúl]

Ááá bazzzz... sry, hogy háromszor ment el.

Ahhááá.... nem ismertem ezt a szót, de így már érthetõ, meg az is, hogy miért lett akkor Kev-Inn. Akkor se tudom megszokni, nekem már csak Kevin marad. Ja, Shayelle-t alapítottad elõször? Mi volt a karid neve? Lehet, hogy meséltek nekem rólad, amikor rövid idejig ott voltam... most már Smer viszi a klánt és egész ügyes, meg jó is a dolga a shayelléseknek... de mi, liliomosk se panaszkodhatunk. Na és most megvan még az a harmadik klán, vagy nincs? :S Ezt az egyet nem értem már csak.

Ahhááá.... nem ismertem ezt a szót, de így már érthetõ, meg az is, hogy miért lett akkor Kev-Inn. Akkor se tudom megszokni, nekem már csak Kevin marad. Ja, Shayelle-t alapítottad elõször? Mi volt a karid neve? Lehet, hogy meséltek nekem rólad, amikor rövid idejig ott voltam... most már Smer viszi a klánt és egész ügyes, meg jó is a dolga a shayelléseknek... de mi, liliomosk se panaszkodhatunk. Na és most megvan még az a harmadik klán, vagy nincs? :S Ezt az egyet nem értem már csak.

Kata
A Shayelle klánt csináltam, a HOSZ a Harmadik Oldal Szövetsége volt. Volt két oldal akik nagyon ölték egymást mind játékban, mind személyeskedve, és mi akik ki akartunk maradni ebbõl alkottuk a semleges harmadik oldalt. Ami aztán a legerõsebb szövetség lett késõbb.
Az a fogadó azért lett Kev-Inn, mert Kevin volt a karakterneve annak a srácnak, aki megalapította. Thrillion indulásakor a legelsõ ilyen közösségi helyszín volt. Kevin fogadója néven is futott, a Kev-Inn már csak szójáték, gondolom az angol "inn" szót ismered, ami nem az "in" + n, hanem vendéglõt jelent.

[/cserf][/fülünyúl]

HOSZ? Az meg milyen klán? Most már csak a Shayelle és a Liliom (utóbbiba van egy nõi karim) van, mint amazon klán. Kevinnél egy kérdés: mi a fenének lett ez a neve, hogy: Kev-Inn... oké, ha leakarjuk fordítani, azt jelenti, hogy Kevinben (mivel Inn-bõl egy "n"-t elveszünk, lesz in és az ben), mert régen Kevin volt simán, amikor kezdtem... reagjaimba is úgyírom, hogy Kevin, szal...

Egyébként grat akkor munkádhoz, mer jó lett a rajz<#eljen>. Bár nem tudom megnéztem-, de hát biztos jó... ám az is lehet, hogy változott azóta :S.

Kata
Régen én is sokat toltam, csak sok rosszindulatú szar alak játszott, akik kikezdtek, ahol csak tudtak, úgyhogy én is évek óta abbahagytam. Anno én rajzoltam a Kev-Innt, meg én alapítottam meg az amazonklánt, HOSZ-t... Sok találkozónk is volt.

[/cserf][/fülünyúl]

Looool....tiszta WoW<#hehe>. No, egyik karim 6 nap múlva gent vált, majd vele zsupsz el Karavánpihenõbe. Thanks a választ!<#wave>

Karavánpihenõben van egy olyan gomb, hogy Zarándoklat.
Kb. 3-4 napon át 20 csp-ket nyomogatsz rá és egyszer ki fog jönni egy válassz Házat típusu felirat. Mivel most csak 1 ház van, ezért azt fogod választani :) Aztán már tudsz meditálni, lesz manapontod, varázslatokat tanulni stb.

Hajrá<#eljen>.

Egyik karim talán 4-dik genes, vagy az lesz, bár szerintem nem... és majd 5-dik genbe lép :S, másik meg friss kari és csak 2-dik genes, de már vagyok legalább 1 éve tékán. Szóval a csépé nem minden. De, hol a rákba van ott varázslat tanulása? Lenyomtam a 60 csépémbõl 20-t hadvezetésre, de varázslat az aztán nuku.

Kinek lenne kedve játszani egyet a napokban velem külsõn/priviben? Tökre semmi dolgom, belsõn is pangás úgyahogy, csak néha mennek a reagok, szóval lehetne egy kis játékot szervezni.

Alwares
Huh régen mennyi toltam :) Lehet újból elkezdem, 2-3 éves kihagyás után :)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nekem 16 gen után már nem nagy újdonság a csp-zés :)
Bár ez a varázslattanulás funnak tûnik.

Ja csépé? Mostanába nem csépézek, de egyik karim 7 nap múlva gent vált és akkor majd vele hajrá. A másikkal is csak akkor folytatom, ha gent váltott, most már nem érdemes.

Ó úgy látom kicsit el lett temetve a téma.
Pedig már bekerült a varázslás is. Azthittem, hogy végre lesz valami, amivel lehet szöszmötölni, de kb. 1 hét alatt meg lehet tanulni összes varázslatot :(

Pár kép azoknak, akik betévednek és nem tudják mi az:

Távolrév térképe

Címlap

Cselekvés - egyik fõ menüje a játéknak

Játéktér1 - a legfontosabb rész

Játéktér2

játéktér3 - az egyik legforgalmasabb helyszín. Kevin kocsmája.

Na és ez csak Távolrév. Ötbánya is nagy ,bár közel se ekkora és ott kevesebben is vannak. Van még egy város, Karavánpihenõ asszem:S.

Sry a fos sárga síznért, de nálam mindig így néz ki paintben.

Dragooon
kedvenc klánom a zsebmetszõk, azt hiszem visszatérek oda, hogy kamatoztathassam tolvajtudásom, illetve kémkedés közben szerzett tapasztalatomat

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Kiado majd mit szólsz egy külsõhöz valamikor?

<#falbav>...nehogymár.....sry kisfigi de ez komolyan....súúúúgóóóó<#idiota><#hehe>

kisfigi
Hanyadik gentõl lehet feleséged?

Destiny. The design is clearly ancient.

Mert generációváltás után 1-es szinttõl kezded, de ha már sok generációs vagy, akkor kezdés után kapsz rögtön tapasztalatot, énis kb. 5-6. szintüként kezdtem váltás után, ami nemrég volt.

7micsoda?amúgy kilehet lépni...klánlap és alúl kilépek a klánból katt

kisfigi
Miért van az hogy 15-dik gen vagy és csak 7lvl?

kisfigi
Klánból ki lehet lépni?

Köszi, én most nem. Asszem én is megtaláltam a kedvenc klánom<#wink>. Nézd meg mibe van Natasha karim, már 2gen óta vagyok abba.

Én már nagyon sok generáció óta mindig ugyanabba a klánba térek vissza, ha akartok gyertek ti is, jó kis közösség :)
Aquillorn Acéltövisei

Dragooon
most éppen erdei impeket gyújtök, már van 660, naponta 180 db jön -.-
jó kis ostrom hét lesz jövõhéten :D

Dragooon
majd ha már komolyabban benne leszünk a játékban, lehetne alapítani egy klánt (vannak elképzeléseim :D)
de ez jó messze van még =)

Dragooon
<#eljen>

Dragooon
te, én ezt akkor kipróbálom :DD majd valamikor

Dejó, hogy van ez a téma is, csak most vettem észre :)

Név: Kiado Hírnév: Ismeretlen
Jellem: Semleges Életvitel: Átlagos
Pontszám: 2929 Támogatás: 0
Szint: 7 Arany / Mithrill: 252 / 104
Tapasztalat: <16810> Napi fenntartás: 18
Szerencse: 0 Hadvezérség: 0

------------------------------------------------------

Generáció: 15
Trófea:
Város: Távolrév
Bátorság Óvatos

:P...és én nem lophatlak vissza,mivel kari amazon..de tudni fogom kivolt és majd megloplak multimmal,ha te is engem:P

Dragooon
nem is kell kém x.x
<#idiota>

Dragooon
ma már ne
holnap nekem jó lenne, meg is taníthattok (visszaszoktathattok) a játékhoz ;)

Név: Natasha Methood Hírnév: Zászlóhordozó, párbajsegéd
Pontszám: 17598 Támogatás: 318
Szint: 11 Arany / Mithrill: 624 / 0
Tapasztalat: <77798> Napi fenntartás: 29
Szerencse: 5 Hadvezérség: 152
Papi rang: apáca (26)

--------------------------------------------------------------------------------
Generáció: 2
Trófea: Tigriskölyök
Bátorság Óvatos

--------------------------------------------------------------------------------
Alap Akt. Származtatott
Erõ 41 42 Támadás 54
Ügyesség 40 41 Védekezés 46
Egészség 39 53 Életerõ 56
Észlelés 30 37

<#eljen>...ma valamikor1kis játék sg csapat?:S (Dragooon, kisfigi, nevin és a többiek, ha még vannak)

Dragooon
Haye

Név: Khemy Hírnév: Hadvezér-apród, harcos tanonc
Pontszám: 3102 Támogatás: 32
Szint: 5 Arany / Mithrill: 2330Arany / 0Mithrill
Tapasztalat: <6425> Napi fenntartás: 10
Szerencse: 0 Hadvezérség: 29

Generáció: 1
Trófea: Szemvájó
Bátorság: Óvatos

készüljetek :P jön az akasztanivaló

reszkessen Thrillion<#hehe>

kisfigi
3-as szintû vagyok!

Dragooon
átmész 3ba<#idiota>

srry nem tudtam lenni 6kor mert eléggé nagymigrénem volt

kisfigi
Én még csak 2-es szintû vagyok szal hogy tudunk együtt jáccani?

Ez gondolom " ma léptem át és mikor szóltam volna?" akar lenni. Sry, na<#wink>. Jó, majd egyeztessünk msn-n, amikor épp vagy és megfelel neked. Nekem ugyanis nagyjából akármikor jó, kivéve, ha épp géjmelek, de hát azt is abba hagyom és hajrá. Szóval csak rajtad áll a dolog.

Oldal 1 / 3Következő →