147
-
#107 nem is kell kém x.x
-
#106 ma már ne
holnap nekem jó lenne, meg is taníthattok (visszaszoktathattok) a játékhoz ;) -
Dexantreal #105 Név: Natasha Methood Hírnév: Zászlóhordozó, párbajsegéd
Jellem: Semleges Életvitel: Átlagos [Módosít]
Pontszám: 17598 Támogatás: 318
Szint: 11 Arany / Mithrill: 624 / 0
Tapasztalat: [77798] Napi fenntartás: 29
Szerencse: 5 Hadvezérség: 152
Papi rang: apáca (26)
--------------------------------------------------------------------------------
Generáció: 2
Trófea: Tigriskölyök
Város: Távolrév
[Utazás] Bátorság Óvatos
[Módosít]
--------------------------------------------------------------------------------
Alap Akt. Származtatott
Erő 41 42 Támadás 54
Ügyesség 40 41 Védekezés 46
Egészség 39 53 Életerő 56
Észlelés 30 37
[Pontok elosztása (0)]
-
Dexantreal #104 ...ma valamikor1kis játék sg csapat?:S (Dragooon, kisfigi, nevin és a többiek, ha még vannak) -
#103 Haye
Név: Khemy Hírnév: Hadvezér-apród, harcos tanonc
Jellem: Semleges Életvitel: Átlagos
Pontszám: 3102 Támogatás: 32
Szint: 5 Arany / Mithrill: 2330Arany / 0Mithrill
Tapasztalat: [6425] Napi fenntartás: 10
Szerencse: 0 Hadvezérség: 29
Generáció: 1
Trófea: Szemvájó
Bátorság: Óvatos
készüljetek :P jön az akasztanivaló -
Dexantreal #102 reszkessen Thrillion -
#101 3-as szintű vagyok! -
#100 átmész 3ba
srry nem tudtam lenni 6kor mert eléggé nagymigrénem volt -
#99 Én még csak 2-es szintű vagyok szal hogy tudunk együtt jáccani? -
Dexantreal #98 Ez gondolom " ma léptem át és mikor szóltam volna?" akar lenni. Sry, na. Jó, majd egyeztessünk msn-n, amikor épp vagy és megfelel neked. Nekem ugyanis nagyjából akármikor jó, kivéve, ha épp géjmelek, de hát azt is abba hagyom és hajrá. Szóval csak rajtad áll a dolog. -
nevin #97 Mert moa léptem át és mikor szóltam volna?:)
Játékot meg egyeztetünk majd msnen, ok? -
Dexantreal #96 Akkor miért nem szóltál?:P Nem azért járogatok ide, hogy a hsz-kat nézzem - yo, azért is - ,de rátok vártam :P. Leginkább rád nevin. Szal majd ma összehozhatnánk 6körül egy játékot...mit szólsz?
Meg, ha gondolod te is jöhetsz Dragooon -
#95 én is -
nevin #94 Már átléptem az ominózus 3. szintet, ha erre vagy kíváncsi:) -
Dexantreal #93 Na, ki hogyan áll, frissen újra regelt elvtársak? -
Dexantreal #92 ergo súgó rúúlz -
#91 Támogatás:
A játékban a cselekedeteiddel sok világi vagy papi hatalom figyelmét keltheted fel, akik - amennyiben nekik tetsző dolgokat műveltél - kisebb pénzösszegekkel jutalmazzák tetteidet. Ilyen lehet például egy Thrillion Kincse felajánlása a Papi Széknek. A Támogatást naponta kapod csengő aranyban, és bizony különböző mértékben. Erről bővebben a cselekedetek pontban olvashatsz, kiemelten a Társasági Élet cselekedetnél. Ne feledd, hogyha a fontos személyiségeknek kevésbé tetsző cselekedeteid után a támogatásukat megvonják tőled, ezért figyelj oda, mikor és mit teszel.
ez is benne volt :)
Hírnév:
A játék folyamán a hírnevedet a cselekedeteid meghatározzák meg. Ha `híres` vagy, az semmilyen előnyt vagy hátrányt nem jelent a játék szempontjából, kivéve talán azt, hogy egy hírhedt párbajhőssel talán kevesebben állnak le kötekedni, vagy mások miről ismernek meg téged.
A hírnevedet az befolyásolja, hogy milyen sűrűn vadászol kincsek után, milyen a Jellemed, bolygatsz meg sírokat, mennyi ostromból kerültél ki győztesen, dolgoztál-e tisztességesen vagy minden idődet a Gwuff!-versenyen töltötted-e? Nincs rossz vagy jó hír, pozitív vagy negatív hírnév. Ez egyszerűen csak azt próbálja megmutatni, hogy `milyen` a karaktered.
Először `Ismeretlen`-ként kezded a pályafutásodat, majd rossz vagy jó hírben tűnhetsz fel mások előtt a cselekedeteiddel. Idővel akár `Hősök hősé`-nek vagy a `Halál nagymesteré`-nek fognak szólítani. Minden csak Tőled függ.
...és ez is :) -
#90 Van egy olyan hogy támogatás, az hogy megy?Nekem most 9 szóval azt a 9g-t meg is kapom vmikor?
Meg a hírnév az mikor változik? -
#89 A regisztrációtól számítva: 95+3d10 nap múlva (98-125)
Ha pedig többedik generációd akkor az előző váltástól számított ez az idő, nem az újra alkotástól.
Súúúúúúúgóóóóóóóóóóóóóóó :) -
#88 Mikor van genváltás? -
Meah #87 Eleinte lehetett valami alapja a dolognak, hiszen a játékos tapasztaltságára engedett következtetni, de a multik, és a karakterek "vándorlása" (öröklődése userek közt) miatt már nincs sok jelentősége. -
Dexantreal #86 ahamm, mellesleg lentebb félre kattintottam #82-re ment a válasz,de gondolom úgyis látjátok..mellesleg az hülye, mrá bocsánat, aki karit,usert reg szám alapján ítél meg -
Meah #85 Persze, hogy nem Rád... (De megemlítem, hogy minél régebben regelt valaki, annál alacsonyabb (kisebb) a kari regszáma. Tehát nem sértés a dolog, inkább hízelgő. Persze csak azoknak, akik regszám alapján ítélnek meg egy karit/usert.) -
Dexantreal #84 jahhaajjjj....most esett le, hogy az alacsony regszámút nem rám, hanem a karidra értetted, amelyiknek adatait bemásoltad ide...jajj vazz.... -
Dexantreal #83 ...naná, mer te nem is tom, hmióta tolod tékáőt, én meg csak1éve, persze, hogy alacsony regszámú vok:P. Meg volt az a bann is ugyebár....egyébként legelsőként regelt karim most lenne4dik genes:PP -
Meah #82 Jól van... Ha ez boldoggá tesz, te hívtál. (Az alacsonyabb regszámú.) -
Dexantreal #81 biztosan..de igenis én hívtalak:P...én adtam a lniket és mutogattam a TK topikot...nemtom melyik az idősebbik karid:P:S -
Meah #80 Hogy te hívtál ide?! Nem, nem... Ide kivételesen nem. (Ez az "idősebbik" karim. ) -
Dexantreal #79 Meeeeeeaaaaaaaahhhhh sziaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nyehehe, én hívtam ide őt *büszkélkedik* Ez melyik karid?. Amúgy grat érte, a teljesítményért. Én már11-dik szintű vok Nattel. Szal remélem nekem is sikerül eljutnom 16ig, mint neked -
Meah #78 Na halihó!
Jöttem dicsekedni a karakteremmel. Holnap lesz genváltás, és annak ellenére, hogy elsősorban a játék IC része miatt TK-zom, azért ez a generáció csp-ügyileg is elég jól sikerült (az eddigiekhez képest legalábbis):
Hírnév: Csaták mestere
Jellem: Semleges
Életvitel: Fényűző
Pontszám: 58157
Támogatás: 990
Szint: 16
Arany / Mithrill: 785/0
Tapasztalat: [229543]
Napi fenntartás: 62
Szerencse: 5
Hadvezérség: 588
Papi rang: főpapnő (186)
Generáció: 7
Trófea: Ghoulkirály
Bátorság: Óvatos
Alap Akt. Származtatott
Erő: 49 57 Támadás: 59
Ügyesség: 49 53 Védekezés: 61
Egészség: 50 59 Életerő: 62
Észlelés: 52 79
-
Dexantreal #77 szóljatok, ha 3-dik szintűek lesztek. Játszhatnánk majd játéktéren... -
#76 De -
#75 Feel Fatalyst, nem? -
#74 na én közben elértam a kemény 1000. tp-met :P
csak azért ennyi, mert gyűjtögettem néhány falut, amik közben termelik az állatokat, amíg én kincsvadászaton vagyok nyehheheh aztán majd 20 csp-t rászánok a városok kiírtására (vagy tornyok erődök kastélyok várak) -
#73 Amúgy utazni úgy lehet hogy először karavánpihenőbe és utána a bányába vagy hogy?
Neve: Feel Fatalist -
Dexantreal #72 ...mi a neved? TK-n... -
#71 Eddig nem törölték a karim ezaaaaaaaaaz!!! -
#70 ez válasz volt #68-ra -
#69 Máté (megszólalt az egóm) -
#68 Igen