Thrillion kincsei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert moa léptem át és mikor szóltam volna?😊
Játékot meg egyeztetünk majd msnen, ok?

Akkor miért nem szóltál?😛 Nem azért járogatok ide, hogy a hsz-kat nézzem - yo, azért is - ,de rátok vártam 😛. Leginkább rád nevin<#wink>. Szal majd ma összehozhatnánk 6körül egy játékot...mit szólsz?

Meg, ha gondolod te is jöhetsz Dragooon

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Dragooon
én is

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Már átléptem az ominózus 3. szintet, ha erre vagy kíváncsi😊

Na, ki hogyan áll, frissen újra regelt elvtársak?<#hehe><#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ergo súgó rúúlz

Maak
Támogatás:
A játékban a cselekedeteiddel sok világi vagy papi hatalom figyelmét keltheted fel, akik - amennyiben nekik tetszõ dolgokat mûveltél - kisebb pénzösszegekkel jutalmazzák tetteidet. Ilyen lehet például egy Thrillion Kincse felajánlása a Papi Széknek. A Támogatást naponta kapod csengõ aranyban, és bizony különbözõ mértékben. Errõl bõvebben a cselekedetek pontban olvashatsz, kiemelten a Társasági Élet cselekedetnél. Ne feledd, hogyha a fontos személyiségeknek kevésbé tetszõ cselekedeteid után a támogatásukat megvonják tõled, ezért figyelj oda, mikor és mit teszel.

ez is benne volt 😊

Hírnév:

A játék folyamán a hírnevedet a cselekedeteid meghatározzák meg. Ha `híres` vagy, az semmilyen elõnyt vagy hátrányt nem jelent a játék szempontjából, kivéve talán azt, hogy egy hírhedt párbajhõssel talán kevesebben állnak le kötekedni, vagy mások mirõl ismernek meg téged.
A hírnevedet az befolyásolja, hogy milyen sûrûn vadászol kincsek után, milyen a Jellemed, bolygatsz meg sírokat, mennyi ostromból kerültél ki gyõztesen, dolgoztál-e tisztességesen vagy minden idõdet a Gwuff!-versenyen töltötted-e? Nincs rossz vagy jó hír, pozitív vagy negatív hírnév. Ez egyszerûen csak azt próbálja megmutatni, hogy `milyen` a karaktered.

Elõször `Ismeretlen`-ként kezded a pályafutásodat, majd rossz vagy jó hírben tûnhetsz fel mások elõtt a cselekedeteiddel. Idõvel akár `Hõsök hõsé`-nek vagy a `Halál nagymesteré`-nek fognak szólítani. Minden csak Tõled függ.

...és ez is 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kisfigi
Van egy olyan hogy támogatás, az hogy megy?Nekem most 9 szóval azt a 9g-t meg is kapom vmikor?
Meg a hírnév az mikor változik?

Destiny. The design is clearly ancient.

Maak
A regisztrációtól számítva: 95+3d10 nap múlva (98-125)

Ha pedig többedik generációd akkor az elõzõ váltástól számított ez az idõ, nem az újra alkotástól.

Súúúúúúúgóóóóóóóóóóóóóóó 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kisfigi
Mikor van genváltás?<#idiota>

Eleinte lehetett valami alapja a dolognak, hiszen a játékos tapasztaltságára engedett következtetni, de a multik, és a karakterek "vándorlása" (öröklõdése userek közt) miatt már nincs sok jelentõsége.
ahamm, mellesleg lentebb félre kattintottam #82-re ment a válasz,de gondolom úgyis látjátok..mellesleg az hülye, mrá bocsánat, aki karit,usert reg szám alapján ítél meg<#wink>

Persze, hogy nem Rád... <#nevetes1> (De megemlítem, hogy minél régebben regelt valaki, annál alacsonyabb (kisebb) a kari regszáma. Tehát nem sértés a dolog, inkább hízelgõ. Persze csak azoknak, akik regszám alapján ítélnek meg egy karit/usert.)
jahhaajjjj<#falbav><#falbav>....most esett le, hogy az alacsony regszámút nem rám, hanem a karidra értetted, amelyiknek adatait bemásoltad ide...jajj vazz....<#idiota><#hehe><#hehe>

<#eljen><#hawaii>...naná, mer te nem is tom, hmióta tolod tékáõt, én meg csak1éve, persze, hogy alacsony regszámú vok😛<#hehe>. Meg volt az a bann is ugyebár<#rolleyes>....egyébként legelsõként regelt karim most lenne4dik genes😛P

Jól van... <#worship> Ha ez boldoggá tesz, te hívtál. <#nevetes1> (Az alacsonyabb regszámú.)
biztosan..de igenis én hívtalak😛...én adtam a lniket és mutogattam a TK topikot<#vigyor2>...nemtom melyik az idõsebbik karid😛:S

Hogy te hívtál ide?!<#ejnye1> Nem, nem... Ide kivételesen nem. <#papakacsint> (Ez az "idõsebbik" karim. <#kacsint>)
Meeeeeeaaaaaaaahhhhh sziaaaaaaaaaaaaaaaaaa<#eljen><#taps><#taps><#eljen><#hawaii><#hehe>. Nyehehe, én hívtam ide õt *büszkélkedik* Ez melyik karid?<#fejvakaras>. Amúgy grat érte, a teljesítményért<#eljen>. Én már11-dik szintû vok Nattel. Szal remélem nekem is sikerül eljutnom 16ig, mint neked<#wink>

Na halihó!<#wave>
Jöttem dicsekedni a karakteremmel.<#nevetes1> Holnap lesz genváltás, és annak ellenére, hogy elsõsorban a játék IC része miatt TK-zom, azért ez a generáció csp-ügyileg is elég jól sikerült (az eddigiekhez képest legalábbis):

Hírnév: Csaták mestere
Jellem: Semleges
Életvitel: Fényûzõ
Pontszám: 58157
Támogatás: 990
Szint: 16
Arany / Mithrill: 785/0
Tapasztalat: <229543>
Napi fenntartás: 62
Szerencse: 5
Hadvezérség: 588
Papi rang: fõpapnõ (186)

Generáció: 7
Trófea: Ghoulkirály
Város: Távolrév
Bátorság: Óvatos

Alap Akt. Származtatott
Erõ: 49 57 Támadás: 59
Ügyesség: 49 53 Védekezés: 61
Egészség: 50 59 Életerõ: 62
Észlelés: 52 79
szóljatok, ha 3-dik szintûek lesztek. Játszhatnánk majd játéktéren...

kisfigi
De<#nyes>

Dragooon
Feel Fatalyst, nem?

Dragooon
na én közben elértam a kemény 1000. tp-met 😛
csak azért ennyi, mert gyûjtögettem néhány falut, amik közben termelik az állatokat, amíg én kincsvadászaton vagyok nyehheheh aztán majd 20 csp-t rászánok a városok kiírtására (vagy tornyok erõdök kastélyok várak)

kisfigi
Amúgy utazni úgy lehet hogy elõször karavánpihenõbe és utána a bányába vagy hogy?
Neve: Feel Fatalist <#hehe><#eplus2><#eljen>

<#eljen><#hehe><#vigyor2>...mi a neved? TK-n...<#hehe>

kisfigi
Eddig nem törölték a karim ezaaaaaaaaaz!!!<#eljen>

Dragooon
ez válasz volt #68-ra

Dragooon
Máté (megszólalt az egóm)

kisfigi
Igen<#hehe>

Sir Quno Jedi
Olyan nevet válassz ami az olvasott novellák és a már bentlévõ nevek alapján csengésben és hangulatban illenek a világba vazeg! Olyan nehéz? 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

thanks!<#wave> Innen engedi<#eljen>

normális nevet, emberi, hétköznapit nem tudsz kitalálni?<#hehe><#hehe>

kisfigi
INNEN le tudod tölteni

kisfigi
Szóval volt egy karim azt kisfigi-nek hívták azt törölték!
Utána regeltem új néven az meg Feel Fatalist!De ezt még nem törölték!
Amúgy ha ezt a Feel Fatalistet is törlik akkor a Chikko vagy a Chikko de burne jó lenne azt nem törölnék?<#nemtudom>

Ha gondoljátok, késöbb, mikor már elõre haladtatok, ti is betehetitek, hogyan álltok éppen.

OFF: valaki nem tudna nekem1linket adni a Windows Media Player 10-hez?:S Ja és kérlek titeket, ne origo szoftver bázis legyen, mert onnan valamiért nem enged tölteni :S:S...

én meg már értesültem a nevedrõl tegnap<#wink>. Én úgy csinálom, hogy elején járogatok kocsmába csépénél, meg felderítek, amit talál, azt beveszem és hagyom, hogy gyûljön..elsõ genbe. Közbe kincsvadászozgatok, ellehet jutni simán a párbajsegédig és utána megyek hadvezetésre. Addigra van minden fajból nekem vagy 400-500 és kincsvadászat során sokat lehet azért kaszálni, ha el is adod a fegyveredet meg ilyesmi, ami nem kell és abból az összegbõl behívod õket és go. A második genbe meg könnyebb a dolga az embernek, mert ott örököl õsétõl, 1csépé az semennyi és megéri, kapok ezért 6-7 falut is akár.

De inkább megmutatom hogyan is állok:

Név: Natasha Methood Hírnév: Hadtápos, párbajsegéd
Jellem: Semleges Életvitel: Átlagos
Pontszám: 15261 Támogatás: 198
Szint: 10 Arany / Mithrill: 424 / 45
Tapasztalat: <64139> Napi fenntartás: 26
Szerencse: 5 Hadvezérség: 135
Papi rang: apáca (20)

--------------------------------------------
Generáció: 2
Trófea: Tigriskölyök
Város: Távolrév
Bátorság Óvatos

------------------------------------------
Alap Akt. Származtatott
Erõ 39 40 Támadás 42
Ügyesség 37 43 Védekezés 44
Egészség 37 48 Életerõ 48
Észlelés 27 33

Dragooon
engem érdekel, majd meglesem <#eljen>

Én is pont ezen gondolkodtam. Múltkor kincsvadászatot nyomtam, most meg a hadat vezetem😊)
Amúgy engem Jaxdo néven leltek (már ha valakit érdekel).

Sir Quno Jedi
És ha az egész internetrõl kitiltottak volna ezért?! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hadvezetés,vagy kincsvadászat...nálam...vagy mindkettõ

Maak
nekem a legelsõ karim neve bir of prey lett volna...kb 5-6-szor törölték mire aztán rákérdeztem...whyyy?...akkor derült ki hogy a star trek-bõl egy klingon hajó neve...nabumm...

Dragooon
csépé 😄

van közületek olyan, aki gyakran tolvajkodott?

Pedig,ha másra nem,arra jó, hogy ismerõsöket szerezz,vagy mi. Megaztán, ha nem tetszik a sablonos dolog,amiket írogatnak, beszállsz és kiszínesíted a játékot, ahogy te akarod és ezzel mindenki nyer. mellesleg sztem: az igazi játék a Játéktéren (fórumon) zajlik a csépézés csak arra jó, hogy bekerülj vele klánba, ne unscizz egy ideig, satöbbi,de már lentebb leírtam mire való a csépé

Régen játszottam egy darabig, 3. generációs karakterem már meguntam. mert ugye én csak a fejlõdõs/harcolós részéért játszottam, fórum nem érdekel... Sok unatkozó elvont gyerek írogatja a sablonos fantazi kommentjeit, nah abba valahogy nem éreztem késztetést hogy bekapcsolódjak.

Dragooon
<#bee1>

Dragooon
kisfigi <#eljen>
a Feel Fatalist volt az utóbbi neved? vagy ha nem az, akkor mi? írd le, lehet, hogy meg tudom magyarázni mi baja van <#circling>

<#idiota><#hehe>...na akkor megvan, hogy miért törölték. Nemtom mi ez, de nekik megvan a jó okuk rá. Próbálj valami olyasmit, mint ami nekem van. Natasha Methood...így kapásbüól ami épp eszedbe jutt és olyan legyen, hogy ne ütközzön TK szabályaiba, meg ne csupa kis és nagy betûvel írd a nevet. Normálisan.

kisfigi
Nem tudtok valami jó nevet pls találjatok ki nekem mert a név miatt törlik a karim😞
De csak akkor kell kitalálni ha a Feel Fatalist szerintetek nem jó!
pls help!

Dragooon
jaja, jó lett!