254
NE vegyél szőrmét!
-
#94 Akkormeg? Minek egy topik a szörmevásárlás ellen? Egy beteg aberált megnyúz néhány szerencsétlen jószágot, (véleményem szerint ez a video direkt az internetre készült).
Apropo, mért pont a szörme fáj??? Az olyan kézenfekvő, meg mint mondottam volt, a prémes állaok olyan is cukik. De mi van mondjuk a bőrdzsekivel? Legutóbb egy ifjú állatvédő prédikált nekem, hasonló témában. "GO TO VEGETABLE!" Hírdette a disznóbőr dzsekijén díszelgő kitűző. De végülis nemszámít, elvégre a disznó az nem olyan aranyos, az megdögölhet. nem is beszélve mondjuk a halakról...azok végképp csúnya állatok, azok is megdögölhetnek. Horgászok milliói hagyák a szákban a szenvedő dévéreket, majd egy sörösüveggel fejbevágják őket.Kiváncsian várom a Állatvédő Urakat mikor vonulnak az utcára a pontyok jogaiért!
-
Neoncsoves #93 Magyarországon sztem nem sok embernek van pénze olyan szörmére, amilyenre én gondolok... de gondolom ez másmilyen szőrme, bocs ha tévedek. mert amit amerikában látsz egy gazdag nőn hogy rajta van egy menyét szőre vagy vmilyen állaté, vajon miért csak a gazdag nőn van? És gondoljátok el, MO.-n meg 5-öd annyit keresünk mint az amcsik (már aki) -
Shadow_THH #92 megkérdezném a sirvafakadóktól, ha már ugyis ilyen véres szájura sikerült a topig :) kinek van otthon állata és ki hány állatot mentett már meg életében
ja oks köszönöm
(van egy kutyája) -
#91 ha megnézném a videót és itt lenne mellettem az a fasz/faszok hidd le hogy úgy öszeverném hogy vérthényna -
#90 hát kb pont a tieddel bájz -
Shadow_THH #89 igen bedrogozvca 200zal tényleg nem kéne összekeverni az egy év felfüggesztettel
dehát az gondatlanság volt
igaz ha a te rokonodat üti el akkor is ugyanigy nem érdekelne mert véletlen volt meg amugy is sztár -
#88 úgy látszik sokan akarnak szörmét venni. ha nem lenne rá kereslet akkor nem tennének ilyet...
-
Neoncsoves #87 Most mindneki beírja hogy jujj így megölném ugy megverném vááá tarkón lőném. Ott lenne az esély azt állnál és néznél, hozzá se mernél szolni, mert nem tudnád hogy mit csinálna veled, ha egy állattal ezt tette. Szóval most aki irogatta hogy megverem, meg kinyirom, meg velük kéne megcsinálni, ez csak annak szólt. És ismét emeltük az SG szintjét ezekkel a remek hszekkel. Többek közt az enyémmel -
Shadow_THH #86 Hofi mondta: jaj megölik szegény állatokat jönnek az állatvédők - érdekes amikor a tengerből kifogják a több száz tonnányi halat, egyik se megy oda hogy szegény milyen büdös -
#85 ezen lehetne vitatkozni a végtelenségig tökmindegy hogy össze keverjük a kettőt a lényeg az ha netán te követted vólna el ugyanezt gondatlanságból valószínüleg még mindíg bent csücsülnél a hűvösön ha megnem lincseltek vólna-.- erről ennyit.... -
Bankrupt #84 Ugye viccelsz??? Ha nem keresnének százezreket, milliókat ezzel az "üzlettel" nem csinálnák az illegális "melót". -
Shadow_THH #83 off: bankrupt logója:
kit érdekel komolyan :D csegevárás pólót meg marihuánás karkötőt azok hordanak akiknek nincs stilusok és nem tartoznak sehová de nagyon kemények akarnak lenni, ám igazából ötletük sincs arról hogy mit csinálnak
csegevárá nagy kemény csávó volt mert a népért harcolt igen, nekünk kijutott 50 év az eredményeiből, persze jó ha felveszel egy ilyen pólót mert tök cool a majkán is volt ilyen egyszer
on -
#82 Ez elég "Kék Osztriga Bár"-osan hangzott... :) -
Neoncsoves #81 ki akarja támogatni? KI akar szörmét venni? Egyébként sem nagyon érdekel a szőrme. -
#80 közérdekű felhívás..hogy ne vegyél szőrmét, ne támogasd őket-,- -
#79 dőljünk egymás kardjába, hogy már stílusosak legyünk, ok? :) -
#78 Jó lenne nem összekeverni a gyilkoságot és a gondatlanságból elkövetett emberölést !!! -
Bankrupt #77 Te beszélsz naívságról? Szerinted mi azért utáljuk ezeket az embereket, mert állatot öltek? Nem igazán, hanem azért, mert:
1. védett, vad állatot
2. brutális, perverz módon
3. a termék felesleges
Enyhén szólva "feleslegesen" ölik meg őket...
+#71 -
#76 Oké, igyekszem. :) -
Neoncsoves #75 Én legalább nem nyitottam ilyen topicot hogy NE vegyél szőrmét... -
#74 "Egyébként meg a mai normáknak megfelelően elég humánusan ölik meg az állatokat a vágóhídon. Nem szenvednek, vagy legalábbis nem sokat."
ezzel kapcsolatban két dolog jutott eszembe:
1. "álmodj királylány" :)
2. a föld nem lapos :) -
#73 mi lepne meg? ott van páldának ugye aza kis buzi császár előd vagy kia fa**om.... mit is kapott hogy megőlt egy rendőrt? semmit!!!! és rádásúl még drog hatása alatt vólt!!! és miért nem kapoot semmit? mert biztos vólt sok pénze!!!! -
#72 off:
ez a kettő egyszerűen csak katonai szervezet, és a topik kise tér arra a hatalmi rendszerre, amiben szolgáltak, míg a logódban egy politikus és egy politikai jelkép van...szóval nemjó a párhuzam, tehát nemártana logót cserélni, ahogy már mondtam... -
#71 Inkább nem mondok rád semmit. Telejsen más, ha az ember a szükségletei miatt húst eszik, és más ha kínozza az állatokat feleslegesen. Egyébként meg a mai normáknak megfelelően elég humánusan ölik meg az állatokat a vágóhídon. Nem szenvednek, vagy legalábbis nem sokat. -
#70 -
#69 Ne vegyél szőrmét, mert akkor megkínozzák a kedves kis állatokat. Azokat az állatokat melyek kedvesek, aranyosak, pihe-puhák. Küldjük gázkamrába az összes aberrált szűcsöt, vargát! Esetleg kövessék a halálba őket a hentesek, mészárosok, de még a böllérek is!
Húst eszel?! Rohadt gyilkos vagy, dögölj meg!
Komolyra fordítva a szót, szánalmas, álszent, és naív nyavajgásnak tartom a topikot. Az (ilyen típusú) állatvédelem pótcselekvés, és sehová sem vezet, mégis hatalmas birkanyájakat mozgósít! -
Bankrupt #68 Számból vetted ki a szót -
#67 na jah, az álltalad nyitott témáknak aztán több jogosultsága van mint ennek -
FLeK0 #66 TOJÁSEVŐ GYILKOSOK PUSZTULJATOK!!!!!1 -
Neoncsoves #65 Te jóég ezért topicot nyitni, nc -
#64 "nem épp a leghumánusabb"?????
pfff ez te se gondoltad komolyan -
#63 nem igazán értelek! ha arra gonolsz hogy utálsz mert még mindig úgy tartom hogy a magyar nem igazán ál ki semmiért csak magába höbörög akkor ez van! nem kell szeretnünk egymást -
Bankrupt #62 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1074040476
nekik pedig gondolom valami engedélyük van -
#61 hogy könnyítsenek a nagy lelkiismeretükön azzal, hogy magukat is átb@szva azt hiszik hogy ezzel elérnek valamit...illetve kifelé mutatva, hogy itt most mekkora kurvanagy az együttérzés :) -
#60 ha megolni nem is ölném, de ha éppen rá akarna dölni a ház oldala, nem sietnék a segítségére -
#59 Gratula!Sikerült a lényeget kiszűrnöd a mondanivalómból!!!:))) -
#58 az sg még mindig politikamentes, szal nemártana logótcserélni... -
#57 nem tudom ki irta hogy kinában készült ez a videó csak úgy ömleszve futottam végig a topikot szal nem figyeltem a nickneveket de nem volt konkrétum irva tehát feltételezésnek vettem! -
#56 akkor minek írják le? -
#55 húú ez nagyon szörnyű meg hűű meg háá, de mi a szarnak kell ennyit lovagolni rajta? speciel most iwiwen is ez a sláger...
lehet hogy nemépp a leghumánusabban csinálták, dehát nemlehet minden állatnál ezt elérni, főleg innen távolról...az élet kegyetlen :)
most ettől a videótól nem fogok kevesebb húst enni vagy hasonlók, szőrmét is ugyanúgy megvenném minden lelkiismeret furdalás nélkül (bár ez a veszély más okok miatt nem fenyeget :))