254
NE vegyél szőrmét!
  • Bankrupt #134
    Én már a második állatot nem néztem meg
  • joebacsi
    én úgy durván az első 10secet néztem meg, mert minek kínlasszam magam feleslegesen :)
  • DJ Skyline
    én nem,nálam ott tetőzött be,mikor totál lenyúzták,és mutatták a bunda nélküli állat fejét,és ÉLT bazz ÉLT!
    ott mondtam,hogy kösz elég volt,nem bírom tovább nézni!
  • REALista
    Ez egy fórum mit vártál?
  • joebacsi
    hát igen, esély nemvolt rá, hogy a vélemények közeledjenek, fórumon keresztül nemlehet a másikat megütni...szóval maradt ez az egyetlen járható alternatíva :D
  • mila69en
    hm... hírtelen milyen csend lett:DDD mindenki jól meg mondta aztán bájz
  • joebacsi
    egészen addig, amíg ki nem nő belőle... :)
  • Neoncsoves
    nah megbocsájtasz?
  • Bankrupt #126
    #118 #119 van egy kis öszefüggés, szóval az utolsó két sort ne nekem mondd
  • Neoncsoves
    És nem vagyok hülyegyerek...
  • Neoncsoves
    Sokan kihasználják azt hogy most ez az állatvédés a divat aztán pénzt kéregetnek, azt közbe nem is állatvédésre költi hanem gyűjt új cipőre
  • Bakutyin
    Enyhénszólva feleslegesen téped a szádat.
    A mosómedve egy városiasodott csatornatöltelék, hasonlóan viselkedik mint a patkány. Az a sarki róka...ami akár egy szamójéd spicc is lehetett...nem hiszem hogy vadállat. A prémesállatokat külön erre a célra tenyésztik. Még a kutyaprémek "alapanyagát" is. Hogy feleslegesen szadiztak-e vele az viszont már nem kérdés. Viszont feleslegesen engedtek-e ciánt a Tiszába, egy egész vegetációt kiírtva ezzel? Valahogy azért a gondatlanságből elkövetett teljes vizi/vízközeli írtásért jobban fáj a szívem mint egy fogságban nevelkedett állati roncs megnyúzásáért.
  • Neoncsoves
    Én nem mindegyikre mondtam. De ugy tudom a rockerek + a skinheadek (bocs az előbb nem punkot akartam mondani) agresszívek, de azé mondom hogy 1 hülyével kevesebb, mert multkor egymás után 5ször bekopogott a csaj hogy adjunk pénzt mert az állatokért... Amikor ötödszörre kopogott ki se nyitottam az ajtot.. Vannak sunyi állatvédők. Nem úgy értettem hogy 1 hülyével kevesebb. Na meg multkor utcán emgszolál. Légy oly szíves és adj 100FT-ot az állatokért. MOndom jóffan menjé már
  • mila69en
    csak játsza, hogy milyen okos*.*
  • Neoncsoves
    Doom3 lolz. Vigyázz megköveznek az állatvédők akik itt vannak a topicban, a megölös, megverős sztem.. :D
  • ngcsnet
    félre vagy tájolva, igazi punk az környezetet védi...anarchizmus szerint pedig a gyilkolás óriási bűn-,-
  • Bankrupt #118
    Pofád lapos, hülyegyerek
  • mila69en
    tarkon lövés nem megoldás-.- inkabb csak pároslábbal kell a fejére ugrani, aza hatásos
  • REALista
    Ez nem az ismerd fel a képről a játékot topic!!!Egyébként ez a Doom3-ból van!!!
  • 0Fritz0
    Hmm, ez mi?
  • Neoncsoves
    bár elég gusztustalan, lécci töröld ki mert éppen eszek, meg gondolom más is!
  • Neoncsoves
    De azért ari :)
  • Shadow_THH

szegény ellopták róla :((8
  • Neoncsoves
    vigyázz mert jönnek a nagy állatvédők a topicból, meg a valoságbol aztán megvernek + megölnek + tarkón lőnek
  • Neoncsoves
    NE hordj szőrmét (monnyuk..)
  • joebacsi
    ott a pont :D
  • REALista
    Én egyszer megmentettem egy fészekből kiesett madarat!!!!Bár ez lehet hogy nem számít mert utána odaadtam az Óriás Pitonomnak ebédre!!!
  • Shadow_THH
    tényleg a zengői állomás megépült vagy még sok ott a csikoshátunádiposzáta :C
  • Neoncsoves
    Öreg néniket könyebb az igaz, azt ha felidegesíted agyvérzést kap aztán elveszed a szőrméjét azt lesz egy fasza kis szőrméd és akkor nem is vettem...
  • Neoncsoves
    Ez igaz, a rocker vagy punk agyonverné az állatvédőt aztán, legalább 1 hülyével kevesebb
  • Neoncsoves
    kúl
  • Bakutyin
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Neoncsoves
    én nem neztem meg a vidit, de én már mentettem meg egy galambot, nem tudott még repulni, és leesett a fészekből, hazavittük. Azt kiderült hogy beteg volt, éjszaka meg is halt szegényke :( mert este 7kor találtuk meg akkor már nem volt allatorvos. Szegénykét sajnáltam.
    nekem meg van egy madaram :)
  • sweech
    most van 1 kutya, 2 macska...tesómmal hazahoztunk 1 macskát, tesóm egyedül is talált egy kismacskát, azt is hazahozta + mentettem már meg vízből bogarat :D
  • Shadow_THH
    (ték :D )

• Neoncsoves
    na jó nem idegesítem magam byez...
  • 0Fritz0
    Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait. :)
  • mila69en
    én egyszer egy törött szárnyú galambot:DDD

de komolyan:)
  • Shadow_THH
    az én hszeimre senki nem válaszol? :D szerintem kurvára le lehet már zárni a témát
  • Neoncsoves
    egyet értek