254
NE vegyél szőrmét!
-
Bankrupt #134 Én már a második állatot nem néztem meg -
#133 én úgy durván az első 10secet néztem meg, mert minek kínlasszam magam feleslegesen :) -
#132 én nem,nálam ott tetőzött be,mikor totál lenyúzták,és mutatták a bunda nélküli állat fejét,és ÉLT bazz ÉLT!
ott mondtam,hogy kösz elég volt,nem bírom tovább nézni! -
#131 Ez egy fórum mit vártál? -
#130 hát igen, esély nemvolt rá, hogy a vélemények közeledjenek, fórumon keresztül nemlehet a másikat megütni...szóval maradt ez az egyetlen járható alternatíva :D -
#129 hm... hírtelen milyen csend lett:DDD mindenki jól meg mondta aztán bájz -
#128 egészen addig, amíg ki nem nő belőle... :) -
Neoncsoves #127 nah megbocsájtasz? -
Bankrupt #126 #118 #119 van egy kis öszefüggés, szóval az utolsó két sort ne nekem mondd -
Neoncsoves #125 És nem vagyok hülyegyerek... -
Neoncsoves #124 Sokan kihasználják azt hogy most ez az állatvédés a divat aztán pénzt kéregetnek, azt közbe nem is állatvédésre költi hanem gyűjt új cipőre -
#123 Enyhénszólva feleslegesen téped a szádat.
A mosómedve egy városiasodott csatornatöltelék, hasonlóan viselkedik mint a patkány. Az a sarki róka...ami akár egy szamójéd spicc is lehetett...nem hiszem hogy vadállat. A prémesállatokat külön erre a célra tenyésztik. Még a kutyaprémek "alapanyagát" is. Hogy feleslegesen szadiztak-e vele az viszont már nem kérdés. Viszont feleslegesen engedtek-e ciánt a Tiszába, egy egész vegetációt kiírtva ezzel? Valahogy azért a gondatlanságből elkövetett teljes vizi/vízközeli írtásért jobban fáj a szívem mint egy fogságban nevelkedett állati roncs megnyúzásáért. -
Neoncsoves #122 Én nem mindegyikre mondtam. De ugy tudom a rockerek + a skinheadek (bocs az előbb nem punkot akartam mondani) agresszívek, de azé mondom hogy 1 hülyével kevesebb, mert multkor egymás után 5ször bekopogott a csaj hogy adjunk pénzt mert az állatokért... Amikor ötödszörre kopogott ki se nyitottam az ajtot.. Vannak sunyi állatvédők. Nem úgy értettem hogy 1 hülyével kevesebb. Na meg multkor utcán emgszolál. Légy oly szíves és adj 100FT-ot az állatokért. MOndom jóffan menjé már -
#121 csak játsza, hogy milyen okos*.* -
Neoncsoves #120 Doom3 lolz. Vigyázz megköveznek az állatvédők akik itt vannak a topicban, a megölös, megverős sztem.. :D -
#119 félre vagy tájolva, igazi punk az környezetet védi...anarchizmus szerint pedig a gyilkolás óriási bűn-,- -
Bankrupt #118 Pofád lapos, hülyegyerek -
#117 tarkon lövés nem megoldás-.- inkabb csak pároslábbal kell a fejére ugrani, aza hatásos -
#116 Ez nem az ismerd fel a képről a játékot topic!!!Egyébként ez a Doom3-ból van!!! -
#115 Hmm, ez mi? -
Neoncsoves #114 bár elég gusztustalan, lécci töröld ki mert éppen eszek, meg gondolom más is! -
Neoncsoves #113 De azért ari :) -
Shadow_THH #112
szegény ellopták róla :((8 -
Neoncsoves #111 vigyázz mert jönnek a nagy állatvédők a topicból, meg a valoságbol aztán megvernek + megölnek + tarkón lőnek -
Neoncsoves #110 NE hordj szőrmét (monnyuk..) -
#109 ott a pont :D -
#108 Én egyszer megmentettem egy fészekből kiesett madarat!!!!Bár ez lehet hogy nem számít mert utána odaadtam az Óriás Pitonomnak ebédre!!! -
Shadow_THH #107 tényleg a zengői állomás megépült vagy még sok ott a csikoshátunádiposzáta :C -
Neoncsoves #106 Öreg néniket könyebb az igaz, azt ha felidegesíted agyvérzést kap aztán elveszed a szőrméjét azt lesz egy fasza kis szőrméd és akkor nem is vettem... -
Neoncsoves #105 Ez igaz, a rocker vagy punk agyonverné az állatvédőt aztán, legalább 1 hülyével kevesebb -
Neoncsoves #104 kúl -
#103 :DDDDDDDDDDDDDD -
Neoncsoves #102 én nem neztem meg a vidit, de én már mentettem meg egy galambot, nem tudott még repulni, és leesett a fészekből, hazavittük. Azt kiderült hogy beteg volt, éjszaka meg is halt szegényke :( mert este 7kor találtuk meg akkor már nem volt allatorvos. Szegénykét sajnáltam.
nekem meg van egy madaram :) -
#101 most van 1 kutya, 2 macska...tesómmal hazahoztunk 1 macskát, tesóm egyedül is talált egy kismacskát, azt is hazahozta + mentettem már meg vízből bogarat :D -
Shadow_THH #100 (ték :D )
-
Neoncsoves #99 na jó nem idegesítem magam byez... -
#98 Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait. :)
-
#97 én egyszer egy törött szárnyú galambot:DDD
de komolyan:) -
Shadow_THH #96 az én hszeimre senki nem válaszol? :D szerintem kurvára le lehet már zárni a témát -
Neoncsoves #95 egyet értek