254
NE vegyél szőrmét!
  • Dynamic
    Most mi a gondod?Természetes, hogy normális ember így reagál.Nyílván nem gondolja senki komolyan, hogy megölné azokat az embereket...
  • Shadow_THH
    MAx kétszer is irtam miért nem olvasod el?
  • Max7
    nem volt semmilyen infóm ezért következtettem a videobol ezek szerint tévesen! de sajnos akkor se tudsz mást tenni azon kivül hogy nem veszel szörmét sajnos!
  • phalanx
    ez bizony kínában történt, itt van hozzá a cikk (vigyázzat, megynílik vele a videó is hacsak le nem állítod)
  • Shadow_THH
    tényleg hiszen mióta északi szomszédaink beléptek az euba teljesen megváltoztak a kisebbség jogai is, már nem raknak ki olyan táblát sem párt propagandaként, hogy a magyar egy féreg

nagyon naív vagy ki lehet kapcsolni a TV-T
  • Bankrupt #49
    Mivel internetről van, semmit nem tudunk tenni, sajnos. Te felejetsd el az elfelejtést, nem lehet ilyenekkel együtt élni, ilyen világba.
  • Shadow_THH
    te nagyon naív vagy ne is haragudj

a höbörgős országokról meg annyit hogy onnan én sokszorta több ilyen esetről tudok
    pl zippocat olyan országból származik ahol lehet ellene tüntetni
  • Max7
    országról beszéltem és igen pl ameria sem fog belépni az euba mert semmi köze nincs európáha de monjuk afganisztán se fog belépni az euba és kína se mert semmi közük nincs az eu-hoz! és maximum ez az egy esély lenne hogy megfékezzék az álatkínzást!
  • Max7
    én csak 1 példát hoztam fel de konkrétumokkat is tudok mondai privátban hogy melyik országra értem az hogy egy kis eltérés az igértben és máris milliók tüntetnek a mostani helyzetnél meg csak mindenki höbörög!

az meg hogy 1 hozzászólásbol megutálsz 1 embert az nem engem minősít! és ha nem nézel hiradót és nem informálodsz az sem engem minősít!

amugy tökéletes példa a 32 hozzászólásra!

-höbörög
    -lázong magába
    -elfelejti
    -éli tovább az életét!
  • ollie
    PEdig az állatokat éppen hogy hideg helyen tenyésztik, higy minél sűrűbb és vastagabb legyen a bundájuk. Afrikában teljesen elsatnyulna a bundájuk.
  • Shadow_THH
    hát de hülye vagy te, minden afrikai meg arab hülye mert soha nem léphetnek be az euba?

sok bolygó kapitányát nézel, azt nagyon jó megirni hogy MOCSKOS KÜLFÖLDIEK KINYIRJÁK AZ ÁLLATOKAT, csak azt elfelejtitek hogy ezek a mocskos külföldiek a kereslet kínálat miatt ölik le őket, és bizony a kereslet nálunk és a nyugati országokban van, ők sem nyirbálnának le minden állatot csak azért mert ráérnek tehát ennyit a gonosz nem eu és nem amerikai országokról
  • Ron Ragm
    dehogynem
    talán el kellene olvasni a topic címét
    mást nem is lehet tenni, mert habár ha meg is szüntetik ezt a forrást, mivel van rá kereslet alakul másik öt ilyen csoport

mindössze arról van szó hogy nem kéne fölöslegesen kelteni a gyűlölködést, mert így ti se lesztek jobbak
  • REALista
    Ja de utálom az ilyen embereket akik minden szarra azt mondják hogy tipikusan a magyarokra jellemző!!!Minden országban úgyan ez a helyzet csak te azt nem érzékeled annyira!A politikát meg tényleg hadjuk mert nagyon nem vagy képben és nem is értem hogy hogyan kapcsolódik a témához!!!
  • Shadow_THH
    nem tudom miért fikázzátok a 32-es hozzászólást rengeteg ilyen eset van most egyet láttatok, igen vallóban büntetést érdemelnének, de ez van
  • Max7
    ha megfigyeled nem szük utcák és zugárusok meg teaültetvények vannak mindenhol hanem sivatag por és fekete börű emberek! tehát ez nem kína hanem valamelyik déli ország! és ez ellen nem tudsz mit tenni! A déli országok ahol nagy a meleg hátrányos helyzetűek, tehát soha nem lépnek be az eu-ba ráadásul semmi közük nincs europához!
  • Shadow_THH
    engem meg nem mert csak egy jó ügyvéd kell hozzá
  • sweech
    nah ezt nekem nem szabad megnéznem
  • PíszLávJuniti
    így van.
  • Max7
    semmit nem tudsz tenni! a magyar az ilyen! lázong meg hőbörög magába! nem akarok politizálni ezért csak kicsit teszem nézd meg más országokba 1 picit eltér a politikus a kampányprogramjától és máris milliós tömeg tüntet! itthon szívatnak minket mint a gravitáció és semmi! tehát a magar ember höbörög és lenyeli amit kap!
  • Evogordon
    Tuti hogy te vagy a kamerán aki nyúzza az állatot. takarodj
  • phalanx
    ez esetben igen

a gond csak az, hogy kínában (ott készült a felvétel) ezért semmilyen büntetést nem fognak kapni
  • REALista
    Meglepne hogy ha gyilkosok csak pár évet kapnának!!!
  • Ron Ragm
    ugyanmár, vegyétek már magatokat komolyan. nem ez az első eset hogy hasonló dolog derült ki, és ugyanaz a forgatókönyv játszódik le itt mind az összes eddigi esetben:
    -lázadozás, hogy ez szörnyű
    -gyilkolásra, kínzásra való kitörés
    -majd egy idő után elfelejtődik a topic és mindenki éli tovább az életét

lehet gondolkozni mit is kéne csinálni az álhősködés helyett, köszönöm
  • desigo
    Nagyon durva
  • Bankrupt #30
    Természetesen acélbetétes bakanccsal!!!
  • Shadow_THH
    igen csak azt elfelejtitek hogy vannak olyanok is akik embereket ölnek kinoznak

nekik meg pár év jár

tehát akkor könnyü mondani az állatkinzásra a halált én inkább az elsőre adnám
  • mila69en
    vagy inkabb bezárnám egy arénaba egy szép nagy kiéhezett oroszlánnal...oszt tessék lehet nekiálnni megnyúzni^^
  • FOXX supreme
    büntetést???
    HALÁLT!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Max7
    hááát a magyar jogszabályok szerint gyilkolásért életfogytigléant is kaphatsz ha szar az ügyvéded de álatkínzásért max 5 évet!
  • Bankrupt #25
    Ilyet is ritkán mondok, de jelen esetben a halál a legjobb megoldás.
  • Shadow_THH
    ez nem a bunda miatt van, nem lesz attól szebb a bundája egy mosómedvének sem hogy a földhöz csapkodják a lábánál fogva szal ez inkább perverzió szerintem

ezek az emberek ugyanugy büntetést érdemelnének
  • Ron Ragm
    de tarkónlőni valakit helyes dolog.
  • mila69en
    ez már mellékes^^ ha nem lesz senki olyan, akkor sohasem fogják érezni azt amit ők tesznek-.-

szerk: magyarán mondva szívbaj nélkül megnyuznám azt amelyik ott éppen a nyakát taposta szerencsétlen állatnak, de minimum a nyakán ugrálnék pároslábbal
  • Csuhai G
    Csak az a baj, hogy ez ellen mi nem sokat tehetünk! :'(
  • Bankrupt #20
    Ez igaz, de ha te is azt teszed, amit ők tesznek az állatokkal, te is olyan leszel..
  • Max7
    az nem jó mert egyből a kisagyat sérti a golyó és nem szenvednek!
  • mila69en
    éppen a jómúltkor olvastam valamelyik újságban kamiont állítottak meg ami tele vólt állatokkal zsúfolva de valami iszonytos körűlmények között szállították vólna őket külföldre..... gondolom pont erre a célra:(
  • Honda F1
    10 másodpercig se bírtam
  • FOXX supreme
    A KÚRVA ANNYÁT AZ OLYANNAK AKI EZT CSINÁLJA................azt kéne faszánál fogva felakasztani és megnyúzni, azt, azt a majmot!!!!!!!!!!!!! ehez nem tudok mást mondani!
  • mila69en
    az nem jó mert meghalnának egyből, és nem éreznék miközben megnyúzom