4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Drephis
    elolvastam...
    de mi az? új sharingan?
  • Black Hawk
    Ez a mostani manga meglepett. A naruto-kunon meg komoly vita megy a csillagszeműről. :D
  • ToCsEk
    neeeem is :D milyen aranyos kis buksia van már Itachinak :D , majdnem emo power xD
  • Drephis
    :DD
    nekem se tetszik amúgy.
  • Black Hawk
    komolyan mondom a brigád fele buzinak néz ki. :D
  • NEOreg3
    nekem se tetszik már a kezdetektől:)
  • kas123
    eddig még csak neked van/volt bajod vele :P
  • Fbn Lx
    már itt is? :/
  • Zodd
    Mi a bajod vele, jójaz.
  • Black Hawk
    könyörgöm a bannert cseréljük le :D.Rosszul vagyok tőle
  • Klemice
    mondjuk lehet hogy végig kéne nézni a fillereket is mert a 60 shippudennel hamar végeznék nagyon
  • Picar77
    Hát nekem tetszettek
    jobb mint a bleach bounto filler részei :DD
  • dieselG
    Én szeretem a fillereket is! :D Leköt.
  • Doomista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát igen, a töltelék részeket sokan nem szerették szeretik xD
  • Black Hawk
    136-tól azt hiszem.
  • Klemice
    a sima naruto sorozatban hol vannak rettenetes fillerek amin csak unatkozna az ember aki a 93mas résznél tart?
  • ToCsEk
    Toshiro Masuda - Sadness and Sorrow

Itt meg is találod, felülről a 8.
  • Lord Nomak
    Ha valakinek egyébként megvan a YouTubeon található

Naruto Soundtrack - Sadness and Sorrow

Track változatban, vagy linket tud adni azt megköszönném, tudom megtalálnám én is neten de fáradt vagyok már ^^
  • Lord Nomak
    Jah, és ezt hogy kompenzálják ? Kirakják mondjuk 8 órára, sok a vágás akkor 8.15ig reklámot adnak aztán a maradék 7-10 perc a műsoridő. Grat ^^
  • Zodd
    A jetix a amerikait vette meg, ezt főleg a poénos Jiraya-s részeknél lehet látni (azaz hogy nem lehet látni :)).
  • Lord Nomak
    Jetix teljesen jó, amikor már kómás vagyok este 11 felé megnézem a két részt aztán alvás. :)
  • erik10
    Animax,nem?én úgy tudom,amúgy meg a jetix sz@rt sem érXD:)
  • ToCsEk
    nemmhiszem :P júlisutol emlméletileg ujra elekzdik adni a tvben, vágatlanul és ráadásul még a szinkron is új lesz

Várjuk szeretettel.
  • Lord Nomak
    Hűha, most ezt fogják ismételni fél évig ^^
  • kas123
    a naruto mangából készült a naruto meg a shipuden
    a shipuden a sima naruto folytatása
    (amikor a végén elmentek narutoék (jiraiyA+naruto) edzeni, akkor ez a shipudenbe ugy folytatódik h xy évvel később...)
  • NEOreg3
    mangában elmesélik hogyan lett Kakashinak sharinganja, amúgy kb nem maradsz le semmìről
  • kas123
    már tovább is leadták :P kb 70ig
  • benthe1st
    Sziasztok!
    Megtudnátok nekem mondani, hogy a Naruto manga, a Naruto anime és a Naruto Shippuden animek közt hogy van a történeti összefüggés? Mármint arra gondolok, hogy én csak a Naruto animet nézem, és ezáltal miből maradok le ha a mangát nem olvasom? Ahogy eddig sikerült leszűrnöm a manga az alap, azt "vitte vászonra" az anime, majd folytatta a shippuden. Így van?
  • Lord Nomak
    Nincs szinkronizált movie, nem is lesz, kellene költségvetés rá ami nincs. :) Látható ez az 1 évig adták az első 30 részt a Jetixen példából. :)
  • Picar77
    sztem a magyar szinkronos moviet kamuzta:D
    japán hang és magyar felirat szerintem csak ilyen van :D
  • Viruz mark
    Szasztok!
    Kettő kérdésem lenne az eggyik hogy van valakinek a naruto uzumaki chronicles 2-höz végigjátszás?
    A másik megvan valakinek a Naruto shipudden movie?Mert a haverom azt mondta hogy magyar szinkronnal megvan nelki.Szerintetek lehetséges?
    Kösz

• datango
    igen, értem. köszönöm szépen:)

én most a 60. shippuuden résznél járok. nos hát nem olvasok animét :) inkább megnézem , de kiváncsi leszek nagyon mi fog kisűlni a dolgokból mert érdekes sai , nagyon megszerette a naruto féle csapatot. de viszont a vén öreg "mestere" az ANBU gyökér mester danzou vagy hogy hivják :) rejteget szerintem némi titkot... remélem nemlesz semmi gáz :)
  • Count Adyn
    Chōjū Giga, amit lerajzol az kel "életre", ez egy sima jutsu állítólag, amit ő tud csak eddig. Az tán ninpo, ami csak annyit jelent, hogy ien ninja skill a dolog.
  • datango
    sai féle shinpo <- lehet nem így helyes leírva :)

az miféle teknika ??? vérvonal beli?
    és mi az a "papir sárkány"?
  • Doomista
    elnézést,vip nemvagyok,kül editeltem volna :s
  • sweech
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget.
  • Doomista
    korcs ? itachi örökké !
    csak kár hogy meghalt,fene abba a korcs sasukebe -.-
  • Black Hawk
    Az egyikkel megkukkolja a csakraáramlást a mássikkal meg szétégeti az ellent :D
  • Lord Nomak
    Hibrid, egyik ilyen másik olyan =D
  • kas123
    korcs itachi lesz ^^