4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1479 elolvastam...
de mi az? új sharingan? -
#1478 Ez a mostani manga meglepett. A naruto-kunon meg komoly vita megy a csillagszeműről. :D -
#1477 neeeem is :D milyen aranyos kis buksia van már Itachinak :D , majdnem emo power xD -
#1476 :DD
nekem se tetszik amúgy. -
#1475 komolyan mondom a brigád fele buzinak néz ki. :D -
#1474 nekem se tetszik már a kezdetektől:) -
#1473 eddig még csak neked van/volt bajod vele :P -
Fbn Lx #1472 már itt is? :/ -
Zodd #1471 Mi a bajod vele, jójaz. -
#1470 könyörgöm a bannert cseréljük le :D.Rosszul vagyok tőle -
#1469 mondjuk lehet hogy végig kéne nézni a fillereket is mert a 60 shippudennel hamar végeznék nagyon -
#1468 Hát nekem tetszettek
jobb mint a bleach bounto filler részei :DD -
dieselG #1467 Én szeretem a fillereket is! :D Leköt. -
#1466 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát igen, a töltelék részeket sokan nem szerették szeretik xD -
#1465 136-tól azt hiszem. -
#1464 a sima naruto sorozatban hol vannak rettenetes fillerek amin csak unatkozna az ember aki a 93mas résznél tart? -
#1463 Toshiro Masuda - Sadness and Sorrow
Itt meg is találod, felülről a 8. -
#1462 Ha valakinek egyébként megvan a YouTubeon található
Naruto Soundtrack - Sadness and Sorrow
Track változatban, vagy linket tud adni azt megköszönném, tudom megtalálnám én is neten de fáradt vagyok már ^^ -
#1461 Jah, és ezt hogy kompenzálják ? Kirakják mondjuk 8 órára, sok a vágás akkor 8.15ig reklámot adnak aztán a maradék 7-10 perc a műsoridő. Grat ^^ -
Zodd #1460 A jetix a amerikait vette meg, ezt főleg a poénos Jiraya-s részeknél lehet látni (azaz hogy nem lehet látni :)). -
#1459 Jetix teljesen jó, amikor már kómás vagyok este 11 felé megnézem a két részt aztán alvás. :) -
#1458 Animax,nem?én úgy tudom,amúgy meg a jetix sz@rt sem érXD:) -
#1457 nemmhiszem :P júlisutol emlméletileg ujra elekzdik adni a tvben, vágatlanul és ráadásul még a szinkron is új lesz
Várjuk szeretettel. -
#1456 Hűha, most ezt fogják ismételni fél évig ^^ -
#1455 a naruto mangából készült a naruto meg a shipuden
a shipuden a sima naruto folytatása
(amikor a végén elmentek narutoék (jiraiyA+naruto) edzeni, akkor ez a shipudenbe ugy folytatódik h xy évvel később...) -
#1454 mangában elmesélik hogyan lett Kakashinak sharinganja, amúgy kb nem maradsz le semmìről -
#1453 már tovább is leadták :P kb 70ig -
benthe1st #1452 Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani, hogy a Naruto manga, a Naruto anime és a Naruto Shippuden animek közt hogy van a történeti összefüggés? Mármint arra gondolok, hogy én csak a Naruto animet nézem, és ezáltal miből maradok le ha a mangát nem olvasom? Ahogy eddig sikerült leszűrnöm a manga az alap, azt "vitte vászonra" az anime, majd folytatta a shippuden. Így van? -
#1451 Nincs szinkronizált movie, nem is lesz, kellene költségvetés rá ami nincs. :) Látható ez az 1 évig adták az első 30 részt a Jetixen példából. :) -
#1450 sztem a magyar szinkronos moviet kamuzta:D
japán hang és magyar felirat szerintem csak ilyen van :D -
Viruz mark #1449 Szasztok!
Kettő kérdésem lenne az eggyik hogy van valakinek a naruto uzumaki chronicles 2-höz végigjátszás?
A másik megvan valakinek a Naruto shipudden movie?Mert a haverom azt mondta hogy magyar szinkronnal megvan nelki.Szerintetek lehetséges?
Kösz
-
#1448 igen, értem. köszönöm szépen:)
én most a 60. shippuuden résznél járok. nos hát nem olvasok animét :) inkább megnézem , de kiváncsi leszek nagyon mi fog kisűlni a dolgokból mert érdekes sai , nagyon megszerette a naruto féle csapatot. de viszont a vén öreg "mestere" az ANBU gyökér mester danzou vagy hogy hivják :) rejteget szerintem némi titkot... remélem nemlesz semmi gáz :) -
#1447 Chōjū Giga, amit lerajzol az kel "életre", ez egy sima jutsu állítólag, amit ő tud csak eddig. Az tán ninpo, ami csak annyit jelent, hogy ien ninja skill a dolog. -
#1446 sai féle shinpo <- lehet nem így helyes leírva :)
az miféle teknika ??? vérvonal beli?
és mi az a "papir sárkány"? -
#1445 elnézést,vip nemvagyok,kül editeltem volna :s -
#1444 Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. -
#1443 korcs ? itachi örökké !
csak kár hogy meghalt,fene abba a korcs sasukebe -.- -
#1442 Az egyikkel megkukkolja a csakraáramlást a mássikkal meg szétégeti az ellent :D -
#1441 Hibrid, egyik ilyen másik olyan =D -
#1440 korcs itachi lesz ^^