4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• NEOreg3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg is hal, meg nem is; Kabutoban tovább él egy része:)
  • NeverwinterKING
    az olvassa el aki manga 350. részénél jár!

Orochimaru tényleg meghal v vissza fog térni?:O
  • NEOreg3
    igazatok van, ne beszéljünk semmiről
  • kas123
    és aki most kezdi a narutot azzal mi legyen? o.O
    őket leszarjuk?!...[Count Adyn-nal ért egyet]
  • NEOreg3
    hála az égnek
  • Black Hawk
    kuspicsába má mindenkinek spoiler kellet volna...
    A mangáról meg ha létfontosságú infó kerül szóba akkor a mai napig spoilerezünk mert lehet az e heti vagy a fél évvel ezelőtti fejezetről van szó... aki a sorozattal halad az nem kiváncsi még arra hogy
    Jiraya meghal, Sasuke MS-t szerez Itachi kivégzése után...
  • Lord Nomak
    Jah értem, úgy látszik csak én értem a lényegét a spoilernak és a normális viselkedésnek másokkal szemben. Tök jó hogy én vagyok a fasz amikor ti basszátok el másoknak a szórakozását. :)
    Azt hiszem én offolom magam ebből a topicból mert ez ultra szánalmas =D
  • Timbo
    ennyi erővel, akkor minden filmről, sorozatról, könyvekről .. sőt mondhatni mindenről csak "spoilerekben" kéne beszélni :D ha nem láttad még a filmet, új részt.. akkor ne gyere ide.. én se láttam még egyik movie-t se mégse zavar a spoiler.. én olvastam el,ennyi.
  • Lord Nomak
    Az túlreagálás ha valamire megkérek valakit és akkor még mások sértődnek meg ezen kb ? Amúgy meg én mindig a szabályok szerint játszottam szerintem és ez elvárható így a többi embertől is, ergó ami sorozatot/moveit érint lehetne spoilerezni, kthxbai. Értelmetlen többet írnom erről mert van aki úgy sem érti meg vagy nem fogadja el ezt.
    Nem csoda hogy ide 10 ember jár kezdek rájönni miért fórumozok én is többet külföldiekkel.
  • Count Adyn
    Sőt bármit írunk ide a sorozattal kapcsolatba azt spoilerbe kell mert hátha valaki még egy rést se látott...
    A mozis dolgot tehette volna valóban spoilerbe, de nem kell tulreagálni
  • Lord Nomak
    És ? Attól miért kell elbaszni másnak az örömét esetleg ? Ja mert úgy gondolják páran értem, hát engem meg akkor annak nem kell érdekelni hogy a 3 hónap több mint a 3 óra érted..
  • ToCsEk
    Ma dupla rész lesz?
  • kas123
    3 hónap alatt többen meg tudják nézni mint 3 óra alatt, és ez a lényeg.
  • Lord Nomak
    Nehéz lenne használni a spoilert ? Tökre nem érdekel hogy 3 hónapja megjelent már lassan a movie de nyugodtan lehetne használni, én sem jövök fel csütörtök este ide és leírom hogy mi történt az e heti részben. Ennyi erővel pedig csinálhatnám nyugodtan. 3 óra vagy 3 hónap mindegy.. Aki látta látta aki nem nem, mert kb most erről van szó.
    Kicsit lehetne figyelni másokra is.
  • ronihun
    ez egy movie semmi köze az animéhez...én se láttam még de nem is gondoltam h meghal.te azt gondoltad hogy naruto megfog halni? csak azért volt az a trailerbe h huu de nagy izgalom legyen és mindenki megnézze
  • Lord Nomak
    Attól függetlenül lehetne rá tenni, van olyan 2001es film amit csak 2 napja néztem meg pl, másokra is tekintettel kéne lenni.
  • kas123
    látta a legtöbb ember 3 hónapja kb
    3 hónapos dologra fölösleges spoiler, a sorozatoknál is 1 hét szokott lenni
  • Drephis
    naruto-kun fórumon linkelte valaki
    jól meg van csinálva :)
  • Lord Nomak
    Tök gáz hogy már látta a legtöbb ember 3 hónapja kb. Amúgy meg spoiler nem dísznek van, használhatnád.
  • Black Hawk
    Ték rohadt életbe.

Ezt meg lehetett volna spoilerbe rakni...
  • Viruz mark
    Gyerekek ez a Shipudden mozi kurvajóvolt!!!!!
    itt van!
    http://www.narutokepek.gportal.hu/gindex.php?pg=25768381
    Naruto nem hal meg!
    a másik egy kicsit kukkancsatok bele a legvégébe!
    XD XD Narutot felkéri a lány hogy sexeljen vele!!!
  • Lord Nomak
    Mindegy mennyire rühellem a fillereket és az unalmas, vontatott részeket, de az ilyen videók végett mondom azt, hogy megvan a szépsége neki.
  • benthe1st
    Ez tényleg nagyon érdekes. Egyébként nagyon sok eredetinek mondott úgymond mai történet alapszik valamilyen régi mondakörre vagy legendára.
  • Viruz mark

Te jó isten megnéztem a kontaklencséket
    135.00 $ ami 21600 fr-ba kerül de csak a kilencfarku róka szeme enyi!
    Komolyan 100.00 $-on alul nincs is kontaklencse De kúlok!
    NINE TAILED FOX!!!THE WIN!
  • Black Hawk
    Érdekesség
  • benthe1st
    Sziasztok!
    Megint felmerült egy kérdésem :) A weben egy csomó angol weboldalt lehet találni, ahol mangák százait lehet online olvasgatni vagy letölteni. Ez azt jelenti, hogy amcsiban totál legális az online manga? Csak mert fura, hogy a goggle is ezeket dobja ki először ha mangára keresek rá, és általában azért azok a weboldalak, amik illegális tartalmakat tárolnak nem szoktak ilyen könnyen fellelhetők lenni (keresők által), vagy azok általában nem hosszú életűek. Ez a kérdés az animére is vonatkozna, mert abból is találni bőven (angolul is, magyarul is).
  • Klemice
    na gyerekek beértelek titeket röpke egy hónap alatt a 3. évadtól
    látom itt is mindenki mangát olvas mert az anime is izé heti 1 és filler :\
  • Bulykin
    az mi az:)
  • Lord Nomak
    Jó de a k*rva annyukat, nem elég hogy szarakodnak most és húzzák a történetet meg 1 hét 1 rész hanem még ilyen fos kerül fel, kthxbai. -.- Kezdem megutálni ezt az animet.
  • sweech
    Naruto Soulppuuden wtf :D
  • Lord Nomak
    Ami dattebayon fentvan 63. rész az mi a gyík már nem azért ?
  • Count Adyn
    A Hét kérdése: "Suigetsut meg lehet inni?" xD
  • Timbo
    kösssz :D
  • sweech
    62
  • Timbo
    japánban hol tart a shippuden?
  • Bulykin
    ott még mindig ismételgetnek vagy már folytatják?XD
  • sweech
    jetixen nem csak az opening szar
  • Dominic901
    Ez az új opening a jetixen valami borzalom
    a lehető legrosszabban van összevágva
    nem megy a zene ritmusához
  • Doomista
    hát mindenkinél más képességet adott...kiváncsi leszek sasukenel mit fog adni,de szrtm még igyis veri naruto,elvégre nem sasuke a cime,hanem naruto :D
  • Black Hawk
    Ez SZöszke Mangekyou-ja. De szerintem Madara csúnyán rászedte őt. Nem véletlenül akarta távol tartani Madarát Sasuketól.