Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonyos okok miatt a Dattebayo nem adja ki ma a Naruto Shippuuden dupla részét. Jelenleg nem tudják megbecsülni, hogy mikorra készülnek el a résszel.
A 31. résztõl kezdve új openinget és endinget kap a sorozat, illetve változtak a Shippuuden rész megjelenések a következõk szerint:
@ október 04. /nincs rész/
@ október 11. /nincs rész/
@ október 18. /Egy öröklött dolog/ (31. )
@ október 25. /A Kazekage visszatér/ (32. )
>>> Feltámad a halál - Nárútó Uzumáki, a szorgos nindzsadiák visszatér
Október elsejétõl a Jetix emelte a dózist a Naruto részekkel kapcsolatban, hiszen napi 3 részt kapnak a rajongók. Ez a napi 3 rész, információink szerint már a második évadból lesz, ahol felbukkan Orocsimáru és Kábútó is, méghozzá a nagy csúnya csunin vizsgán >.<# Megpróbáljuk levadászni az elõzetest és ha horogra akad, akkor feltöltjük a kíváncsi szemeknek.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Reménykedem hogy lassan rájönek hogy nem csak PS-re érdemes kiadni ezeket a játékokat.
Bizok az UBISOFT-ban hogy a következö animés játék amit kiadnak az a Naruto valamelyik része lesz.<#wink>#wink>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
jó lehet hogy van valoság alapja de én inkább nem veném kész pénznek !
a szöveget én se olvastam el... majd egyszer xD
\"You are fucking crazy people!\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem olvastam végig.
...
...
Kérem valaki valamilyen témát dobjon fel.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
AMD 2600+, Aty Radeon 9800 PRO, 512 mb DDR Ram Maxtor 40Gb + Maxtor 80Gb, Philips 19\' LCD monitor
AMD 2600+, Aty Radeon 9800 PRO, 512 mb DDR Ram Maxtor 40Gb + Maxtor 80Gb, Philips 19\' LCD monitor