4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1439 de Itachinak akar öltözni:| -
#1438 sharingan az nemjo , legyen inkabb byakagan szem:) -
#1437 nmtudjátok most a jetixen mé a régi rész megy?? azért lesz uj is ma nem?? -
#1436 kész feladom...nem lesznek akkor sharingan szemeim!
azt még hallotam hogy budapesten az arena plázában van egy kis bolt ahol elvileg csinálnak szines kontaktlencsét...de oda nem fogok eljutni :s -
#1435 fene az egészbe:s csinálok házilag ! :D -
#1434 az a 100$ os az csak egyre vonatkozik szerintem :) -
#1433 #1430 - sajnos pár helyen jártam de pasz :s
#1431 - huuu kbszt drága :s
#1432 - huuum drága :s
francokat nem értem miért ilyen drágák :s de az a 100 dolláros még elgondolkoztat.meglátjuk,én per pill nem találtam ilyen jo oldalakat :)
nagyon szépen köszi mindenkinek !
-
#1432 ezek nagyon elborultak :D ha olcsóbb lenne még el is gondolkodnék rajta :D -
#1431 itt van sokféle csak nem tudom, hogy magyarországra szállítanak-e, plusz 200 dollár az elég húzós -
#1430 Kifejezetten hogy hol lehet kapni lövésem sincs, de biztos neten találsz külföldi oldalt ahol megrendelheted vagy bemész egy akár optikushoz és rákérdezel hol lehet különleges kontaklencséket csináltatni. -
#1429 nekem valamilyen sharingan féle alakzatu szinü kontaklencse kéne,de valszeg sehol sem találtam,ötlet ?:s itachinak akarok öltözni,jelmez meglesz,csak sharingan kontaklencse kellene :D -
#1428 Néhol? :D olyan mint valami mutáns. De azért kösz:D -
#1427 néhol hibás de nem rosz -
#1426 túl sok a szabadidőm :D -
#1425 Ritka gáz rész volt az e-heti. -.-" -
DUGACS #1424 ÓRIÁS ÁRNYÉK KÍGYÓ -
#1423 Flamel off, próbálkozz máshol, köszönjük a véleményed. =) -
#1422 A Naruto szent és sérthetetlen :D tess én kimondom. A sima naruto egyértelműen gyerekesebb. Elég durván festene hogy a 12-13 éves genninek halomra mészárolják a banditákat. :D -
#1421 nezz at az anime topicba ;p -
Zodd #1420 De amint mondtam is, kérlek sorold fel te milyeneket szeretsz, mert az is érdekelne (ez itt picit off) :). -
Zodd #1419 Úgy éreztem az egész postodnak a célja a Flame beindítása, ami szerintem felesleges.
Vannak ebben az animeben is szerethető részek, ahogy a többiben is, csak meg kell találni.
Senki sem mondta, hogy szent és sérthetetlen. (Nekem sem ez a kedvencem)
Csak tetszik benne a sok bolondozás, nekem az nyerte el benne a tetszésem.
Sajnos abból a Shippudenben egyre kevesebb van. :( -
Fbn Lx #1418 Eleinte nekem se tetszett, olyan 12-14 éves célközönséget véltem felfedezni. Shippuuden viszont már komolyabb, szeretem. sima narutót csak a hangulatáért byrtam, hogy olyan jól meg van alkotva a világ. -
#1417 Nem tudtam hogy baj ha elmondom a véleményem. Bocsi többet nem fog előfordulni hogy a szent Naruto animét jellemezzem. -
#1416 szerintem értelme az volt, mert elmondta a véleményét az animélval kapcsolatban, szal... -
Zodd #1415 Mindenkinek más és más tetszik. Csak mi értelme volt ezt ide beírni?
Egyébként milyen anime az ami megfog??? -
#1414 Na ez az az anime ami nem fogott meg. Egyszerűen 30 résznél nem tudtam továbbnézni. -
#1413 Arra gondolt szerintem amikor shikamaru meg naruto korházban voltak leet meglátogatni, úgy emlékszem ott futottak össze garával és "nekimentek", akkor kapott narutótol egy pofont, amúgy amikor a hang ninjával harcolt válogatáson ott a hátra fejelésnél elengedte a csajt az utolsó pillanatban, csak az kissé elszámolta magát azért ájult el. -
#1412 mert shikamaru nem volt fal közelébe, a csaj meg igen. :D
meg asszem azzal az árnyékos jutsuval meg tudja fojtani az ellenfelét.
gaarás részre meg nem emlékszem...
btw.... így is meg lehet oldani.. :) -
robi3 #1411 shikamaru hogyan tud legyőzni valakit is azzal az árnyék izével? mert ha az ellenfél kap valamit azt ő is megérzi és volt az egyik részben hogy egy csajjal lefejeltette a falat és a csaj elájult ő miért nem érezte? amikor meg lefogta a gárát akkor meg a naruto behúzott a gárának azt meg megérezte ez most hogy van? -
#1410 nekem csak 56 ig vannak fent a részek :( várok várok várok :)
de miert pont a lényegnél szakd meg a rajzfilm :) most indul be sztem :) -
#1409 Hja már nézhető állapotban van 1-2 órája, legjobb az 57. vége, ilyen dolgokkal tudják elfeledtetni a szememben hogy 20 perc kemény fillert nézek esetleg. -
Zodd #1408 Ha minden igaz dupla rész jön :) -
#1407 Kakashi amit kapott új részekben omfg.. Én alapból rühellem a magyar szinkronokat és feliratokat is miután láttam valamit eredeti hangal és angol felirattal, na de azért ez túlzás. Én biztos nem támogatom a nézőközönséget, 1 mert kiszednek minden kb 8 év feletti jelenetet másik a szinkron -.- -
#1406 most megy!eléggé gáz!bár shikamarunak és sasukénak van a legjobb sinkronja igy is XDXD
-
#1405 mert aki nem látta az eredetit az nézni fogja :)(amiről nem tud vki az nem fáj neki) -
#1404 minek erőltetik -
#1403 Na Jetix meg az új naruto részek.. Vártam már 1 hete hogy mikor lesz 5. este, erre most elkezdik 10 perc csúsztatással és kb a fele részt le sem adják.. Gondolom korosztályos probléma miatt -.- -
#1402 A vége a legütősebb poénban szerintem, hárman is lesápadtak mikor Narutotól megkérdezte a csajszi azt ^^ -
#1401 én inkabb a shippuuden folytatasat varom mar:) -
dieselG #1400 Kövezzetek meg, de a negyedik Naruto film eléggé tetszett, míg a másodiknál és a harmadiknál majd' bealudtam...
Igaz, az eleje szívszorító, a vége meg hmm... de közben pörgős, POÉNOKKAL TELI volt és ez a lényeg!