4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• NEOreg3
    de Itachinak akar öltözni:|
  • datango
    sharingan az nemjo , legyen inkabb byakagan szem:)
  • overlocker
    nmtudjátok most a jetixen mé a régi rész megy?? azért lesz uj is ma nem??
  • Doomista
    kész feladom...nem lesznek akkor sharingan szemeim!

azt még hallotam hogy budapesten az arena plázában van egy kis bolt ahol elvileg csinálnak szines kontaktlencsét...de oda nem fogok eljutni :s
  • Doomista
    fene az egészbe:s csinálok házilag ! :D
  • Black Hawk
    az a 100$ os az csak egyre vonatkozik szerintem :)
  • Doomista
    #1430 - sajnos pár helyen jártam de pasz :s
    #1431 - huuu kbszt drága :s
    #1432 - huuum drága :s
    francokat nem értem miért ilyen drágák :s de az a 100 dolláros még elgondolkoztat.meglátjuk,én per pill nem találtam ilyen jo oldalakat :)
    nagyon szépen köszi mindenkinek !
  • Black Hawk
    ezek nagyon elborultak :D ha olcsóbb lenne még el is gondolkodnék rajta :D
  • NEOreg3
    itt van sokféle csak nem tudom, hogy magyarországra szállítanak-e, plusz 200 dollár az elég húzós
  • Lord Nomak
    Kifejezetten hogy hol lehet kapni lövésem sincs, de biztos neten találsz külföldi oldalt ahol megrendelheted vagy bemész egy akár optikushoz és rákérdezel hol lehet különleges kontaklencséket csináltatni.
  • Doomista
    nekem valamilyen sharingan féle alakzatu szinü kontaklencse kéne,de valszeg sehol sem találtam,ötlet ?:s itachinak akarok öltözni,jelmez meglesz,csak sharingan kontaklencse kellene :D
  • Black Hawk
    Néhol? :D olyan mint valami mutáns. De azért kösz:D
  • ronihun
    néhol hibás de nem rosz
  • Black Hawk
    túl sok a szabadidőm :D
  • Lord Nomak
    Ritka gáz rész volt az e-heti. -.-"
  • DUGACS
    ÓRIÁS ÁRNYÉK KÍGYÓ
  • Lord Nomak
    Flamel off, próbálkozz máshol, köszönjük a véleményed. =)
  • Black Hawk
    A Naruto szent és sérthetetlen :D tess én kimondom. A sima naruto egyértelműen gyerekesebb. Elég durván festene hogy a 12-13 éves genninek halomra mészárolják a banditákat. :D
  • BEAST #1421
    nezz at az anime topicba ;p
  • Zodd
    De amint mondtam is, kérlek sorold fel te milyeneket szeretsz, mert az is érdekelne (ez itt picit off) :).
  • Zodd
    Úgy éreztem az egész postodnak a célja a Flame beindítása, ami szerintem felesleges.
    Vannak ebben az animeben is szerethető részek, ahogy a többiben is, csak meg kell találni.
    Senki sem mondta, hogy szent és sérthetetlen. (Nekem sem ez a kedvencem)
    Csak tetszik benne a sok bolondozás, nekem az nyerte el benne a tetszésem.
    Sajnos abból a Shippudenben egyre kevesebb van. :(
  • Fbn Lx
    Eleinte nekem se tetszett, olyan 12-14 éves célközönséget véltem felfedezni. Shippuuden viszont már komolyabb, szeretem. sima narutót csak a hangulatáért byrtam, hogy olyan jól meg van alkotva a világ.
  • Androsan666
    Nem tudtam hogy baj ha elmondom a véleményem. Bocsi többet nem fog előfordulni hogy a szent Naruto animét jellemezzem.
  • Bulykin
    szerintem értelme az volt, mert elmondta a véleményét az animélval kapcsolatban, szal...
  • Zodd
    Mindenkinek más és más tetszik. Csak mi értelme volt ezt ide beírni?
    Egyébként milyen anime az ami megfog???
  • Androsan666
    Na ez az az anime ami nem fogott meg. Egyszerűen 30 résznél nem tudtam továbbnézni.
  • Lord Nomak
    Arra gondolt szerintem amikor shikamaru meg naruto korházban voltak leet meglátogatni, úgy emlékszem ott futottak össze garával és "nekimentek", akkor kapott narutótol egy pofont, amúgy amikor a hang ninjával harcolt válogatáson ott a hátra fejelésnél elengedte a csajt az utolsó pillanatban, csak az kissé elszámolta magát azért ájult el.
  • Drephis
    mert shikamaru nem volt fal közelébe, a csaj meg igen. :D
    meg asszem azzal az árnyékos jutsuval meg tudja fojtani az ellenfelét.
    gaarás részre meg nem emlékszem...
    btw.... így is meg lehet oldani.. :)
  • robi3
    shikamaru hogyan tud legyőzni valakit is azzal az árnyék izével? mert ha az ellenfél kap valamit azt ő is megérzi és volt az egyik részben hogy egy csajjal lefejeltette a falat és a csaj elájult ő miért nem érezte? amikor meg lefogta a gárát akkor meg a naruto behúzott a gárának azt meg megérezte ez most hogy van?
  • datango
    nekem csak 56 ig vannak fent a részek :( várok várok várok :)
    de miert pont a lényegnél szakd meg a rajzfilm :) most indul be sztem :)
  • Lord Nomak
    Hja már nézhető állapotban van 1-2 órája, legjobb az 57. vége, ilyen dolgokkal tudják elfeledtetni a szememben hogy 20 perc kemény fillert nézek esetleg.
  • Zodd
    Ha minden igaz dupla rész jön :)
  • Lord Nomak
    Kakashi amit kapott új részekben omfg.. Én alapból rühellem a magyar szinkronokat és feliratokat is miután láttam valamit eredeti hangal és angol felirattal, na de azért ez túlzás. Én biztos nem támogatom a nézőközönséget, 1 mert kiszednek minden kb 8 év feletti jelenetet másik a szinkron -.-
  • erik10
    most megy!eléggé gáz!bár shikamarunak és sasukénak van a legjobb sinkronja igy is XDXD
  • kas123
    mert aki nem látta az eredetit az nézni fogja :)(amiről nem tud vki az nem fáj neki)
  • sweech
    minek erőltetik
  • Lord Nomak
    Na Jetix meg az új naruto részek.. Vártam már 1 hete hogy mikor lesz 5. este, erre most elkezdik 10 perc csúsztatással és kb a fele részt le sem adják.. Gondolom korosztályos probléma miatt -.-
  • Lord Nomak
    A vége a legütősebb poénban szerintem, hárman is lesápadtak mikor Narutotól megkérdezte a csajszi azt ^^
  • datango
    én inkabb a shippuuden folytatasat varom mar:)
  • dieselG
    Kövezzetek meg, de a negyedik Naruto film eléggé tetszett, míg a másodiknál és a harmadiknál majd' bealudtam...
    Igaz, az eleje szívszorító, a vége meg hmm... de közben pörgős, POÉNOKKAL TELI volt és ez a lényeg!