4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1839 ha olvasod a mangát tudod hogy tobi más valaki -
#1838 akkor Tobi nem egyenlő obito-val igaz??? -
#1837 1 rajongó által készített -
#1836 http://th01.deviantart.com/fs17/300W/f/2007/207/f/3/Tobi__s_Reunion_by_nekoni.jpg
ez hányas manga??? -
#1835 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem maradt staminája, se chakrája ezért meghal -
#1834 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kakashi azt mondta, hogy feláldozta magát Choji apja, szal valószínűleg meghalt. Azt nem tudom, hogy Kakashi a kimerültségtől fog-e meghalni, vagy arra értette, hogy már semmi ereje nem marad a további harcokra, így tuti elintézi Pein, mert ugye az eredeti már biztos tud róla, hogy még életben van (a látómezejük össze vannak kapcsolva ugye). -
#1833 jajj ez manga :D na mind1 :D -
#1832 nekem is valami ilyesmi jött le :S
de majd kiderül -
#1831 Chapter 424
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most Choji apja meghalt és Kakashi elvileg meg kell h haljon mert használta ujra a mangekyo sharingant ? mert én igy értettem az angolbol... -
#1830 :D úú a spoilerről eszembejutott h a héten se néztem még meg a narutot :D köszi :D -
#1829 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem Tsunade egyik csigája, vagy egy orvosi ninja (Sakura esetleg?) meg fogja menteni Kakashit, ne hogy meghaljon nekem, ő legfaszább szereplő:D De ha anno Neji-t és Choji-t is vissza tudták hozni a halál széléről talán őt is sikerülni fog. -
#1828 lál -
#1827 kage bushin no jutsu konicsuáá -
#1826 nem tudom mit vártok a magyar hangtóé ígyis úgyis kalap szar lesz... japán az isten király :) -
#1825 most akkor új magyar szinkron lesz és kakashi nem kreszpó rodrigó hanem kulka jános lesz? :O T_T -
#1824 :D -
#1823 ezt most én lámáztam el :D -
#1822 xD oké :D, most lehet röhögni rajtam :D -
#1821 de igen az animax fogja leszinkronizálni xXDXDXD :DD:d -
#1820 én úgy tudtam h az animaxtv fogja leszinkronizálni o.O
de ha nem hát nem, én kérek elnézést :) -
#1819 bocsánat de igen :D a Naruto-kun szerint decemberben startol. -
#1818 nem az animaxtv-re gondolsz te?!
mert a jetix nem fogja újraszinkronizálni :) -
#1817 várj még egy kicsit! elméletileg a jetix is kifog adni egy magyar szinkronos változatot és akkor normális realese lesz hozzá nem ilyen agyonvágott fos mint a jetix. -
evil 007 #1816 sziasztok lehetne egy kérsésem? kerestem már ahol tuttam megtudnátok mondani hogy a jetixen eddig leadott magyar részeket honann tudom letölteni?:D elore is kocce:D(nemfontos eléh ha megtom nézni neten csak mutassatok egy oldalt de magyar szinkron legyen az a lényeg:D) -
#1815 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem azért nem dobja fel a pacskert, szvsz Kishimoto sensei már szinte minden normális szereplőt kiiktatott -
#1814 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha figyelmesen elolvastad, akkor tudhatod h az tényleg kakashi és nem egy klón -
Zodd #1813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tuti hogy nem hal meg, vagy nagyon gáz lenne ha az történne. Egy egyszerű klónnal megoldhatja a mangaka ha akarja. -
#1812 [/spoiler] -
#1811 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy hogy az akatsuki vezetője ellen harcol aki elhárít mindenféle ninjutsut és telekinetikus képessége van -
#1810 [spolier] hát az érdekes :S hogy halhat meg amikor előre látja a támadásokat és még le is tudja azokat másolni..[/spoiler] -
#1809 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet kipurcan Kakashi :S -
#1808 mondjátok mi történt :D pls nagyvonalakban írjátok le spoilerben. -
#1807 -
#1806 de most akkor egy vagy két hét múlva lesz új manga? mindenhol látok mindenfélét kiírva :S -
#1805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha meghal, akkor mészárlás lesz itt Naruto részéről -
#1804 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hüpp.. olvastátok a 423. részt?:((( ez nem történhet meg, nem:(:( túl kell élnie.. muszáj.. -
#1803 ez a 82. raw rész amennyire unalmas, a vége annyira jóó -
#1802 hmmm Naruto-kun oldala megint bemondta az unalmast :D -
#1801 hát ha ezt nézzük akkor igen... -
Cyberdevil #1800 2008.10.02. ~ 78-79. rész @ Kudasareta sabaki - Elmarasztaló tekintet | Todokanu zekkyo - Beteljesületlen kiáltás!
2008.10.09. ~ 80. rész @ Saigo no kotoba - Utolsó szavak
2008.10.16. ~ Nincs új megjelenő epizód
2008.10.23. ~ 81. rész @ Kanashiki Shirase - Szomorú hírek
2008.10.30. ~ 82. rész @ Daijippan - 10-es csapat
Elvileg kellett volna lennie,nem?