4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1879 egészen úgy tűnik :O -
#1878 Kishimoto meg lesz BASZVA!!!!! -
#1877 ezt a mangát most komolyan gondolták? most meghalt? vagy mi a fene? -
Cyberdevil #1876 Sztem több akció és kevesebb monológ legyen. :D -
#1875 hát de a madár felajánlotta, de neki nem kellett, de hát megvakul..
madárka biztos eltette és egy kis seggbekukis zsarolásért odaadja majd vagy nemtom ezért akarok szaszukét látni nem pedig konoha szánamas szenvedését és FÁJDALMÁT -
#1874 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itacsinak kellett volna szószke szeme és nem fordítva :D, v azt mondod h szószkénak nem kellett a mangekjú sáringán? -
#1873 és olyan balfasz hogy ITACSÍÍÍ szeme se kellett neki
ui: szarok bele hogy spoiler -
#1872 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de már a nigger ellen is ki kellett játszania a legerősebb technikáját, és azzal se tudott nyerni :), szóval annyira mégsem erős ez a szószke gyerek, egy remete naru simán leveri majd ^^, vagy ha az nem, akkor majd a kyubi :D -
#1871 én reménykedtem hogy a nigger megöli de nem ölte :\ de akkor is szaszukeeeeeee -
#1870 én már a sima naruto óta hányok a fejétől :D -
#1869 Mangába annyit szerepelt hogy már hányok a fejétől:DD -
#1868 pedig ő a beszteszt^^ -
#1867 Én nemakarom többet látni :D -
#1866 sztem már mindenki :| -
#1865 én már szaszukét akarok látni >< -
#1864 nincs -
Cyberdevil #1863 Tényleg, ezen a héten nincs új manga? -
#1862 már azthittem uj manga :D -
#1861 Kakazu egyre jobban tetszik nekem:) kúrvaerős... -
#1860 asdsdfs :D -
#1859 sáros:D -
#1858 működik a spoiler!
hű nem semmi volt ez a 84. rész! .D
kiderül, hogy az elemek ereje körben hogy hat. de pl egy víz elem egy föld elemmel szemben az milyen lehet? -
#1857 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!teszt -
#1856 spoiler tag úgy látszik bugos lett -
#1855 nem látok jopár üzenetet tán spoiler miatt vagy miért? -
#1854 számomra is ez tűnik a legjobb megoldásnak (jó én vetettem fel :D ) -
#1853 el tudom képzelni hogy ami nekünk a fejezet vége volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor kakashi "meghal", akkor villanás és jön a flasback kakashi gaiden , és szerintem ez még annyira nem is lenne rossz -
#1852 :DDDDdd -
#1851 vagy ebben a pillanatban jön egy flashback-ként a gaiden :W -
#1850 Jaja, egyetértek. -
#1849 de ha még jó fillereket csinálnának, nekem nagyon nem jönnek be :S..
egy kakashi gaiden sokkal többet érne.. mert ha eljutnak oda ahol a manga most tart
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dumálhat kakashi hogy obito meg rin, de aki csak az animét nézi nem nagyon fogja tudni kik azok.. -
#1848 fillerekkel nem számoltam :D -
#1847 vagy 4-6 részes filler jön a hidan/kakuzu részek után úgyhogy :D .. -
#1846 ami azt illeti átlag másfél 2 mangával haladnak/hét mármint az anime ban. szerintem filler nélkül max 70 rész van a manga és az anime közt :D -
#1845 nem tudom mi köze a naruto-nak a barátok köztre.
figyelj annak ideén a dragon ball is hétfő-péntek délután 14:30 tól ment.
Nem volt senkinek baja vele, mindenki szerette. (én speciel nem néztem még 1 rész bk-t sem!)
visszatérve a narutohoz, én nem olvasom direkt a mangát de nagyon sok rész van a shippuuden ben ... és hááát heti 1 részel az unokám is nézni fogja :P -
#1844 ja azt lesüllyedne barátok köztre :D kösz nem :D -
#1843 derossz :D -
#1842 Sőt, konkrétan valakinek a madara. :D:D -
#1841 olyan rossz hogy csak heti egy rész van, nem lehetne valahogy irni a japcsiknak, hogy legalább heti 5 részt leadjanak, hétfő-péntek, mert ez így kibirhatatlan
-
#1840 egy madár :D