4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1799 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem Kishimoto végre megmutatja hogy mennyire kemény Naruto. Kiváncsik vagyok erre a csatára Naruto vs. Pein -
#1798 nem -
skygt90 #1797 hi ! a héten volt új rész ? -
#1796 majd egy képet rakj be magadról :) -
#1795 csingiling csengővel -
#1794 már csak egy szalmakalap kell xdd -
#1793 THXXXXXXXX:P megveszem:P -
#1792 xstation.hu -
#1791 Köszi e lencséket:D és a kabátról tudtok valamit? valhonan lehet e rendelni vagy venni valahol? és mennyibé? Lencse az meglesz péénz gyűjtögettem már nyár eleje óta optikus az meg meglesz 1 hónap mulva.. -
#1790 Remélem sok pénzed van erre, mert a sharinganos kontaklencse az nempicit drága :). Amúgy meg el kell menni egy optikushoz, és tőle kérni, mert ugye nem mindegy hogy milyen méretű kell, milyen a görbülete stb...
Néhány netes kontaklencserendelőben belehet ezeket állítani, de ha tudod , hogy neked milyen kell, akkor le a kalappal :). -
#1789 http://www.9mmsfx.com/lenses.html
majd képet kérnék a farsangról -
#1788 Császtok skacok! lenne 1 kérdésem otársammal együtt akarunk venni Akatsukis kabátot! Csak nem tudjuk hol lehet és mennyiért tudnátok nekünk segíteni???? A másik kérdés hogy fullos legyen:P Sharinganos Kontaklencsét hol lehet venni? PLS HELP ME! -
#1787 most nézem a Celeb vagyok hülyeséget az RTL klubbbbbon és mit hallok?? hát Naruto zene megy alatta...nem az openingek, hanem a részek közbeni zene(harc, poénkodás stb.nél szokott lenne) loál^^ -
#1786 anyukájuk alagsorában laknak wowoznak és hentájra maszturbállnak :D -
#1785 "
//(which we assume consist of living in their mothers' basements, playing WoW, and masturbating to hentai) "
ez pontosan mit is jelent? -
#1784 köszönjük a fordíításokat, egyébként tényleg le a kalappal elöttük hogy fordítanak free time ből...
-
#1783 Ingyen csinaljak, rendes toluk... en se turnem ha kis idiotak beszologatnanak nekem, de altalaban amilyen stilusban reagalnak meg engem is idegesit. Persze lehet mondani hogy akinek nem inge... viszont akkor sem kellene felvenni a kesztyut kis tizenevesek ellen, es ugyan olyan melyen szanto szinten visszavagni. -
#1782 ha tizenéves faszok vérpistis beszólásain képesek felhúzni magukat akkor gratulálok nekik. Megértem hogy ingyen dolgoznak és ezt becsülöm is bennük, hogy a saját szabadidejüket áldozzák ránk, de mindig voltak kis Steve Blood-ok akik akkor érezték magukat gecikeménynek ha anonymusként lefikázhatták mások munkáját... -
Elyanon #1781 Szerintem meg inkább tudomásul kellene vennie az összes embernek aki az ő fordításaikra vár mindig, hogy ők is emberek, és csak mellékesen megjegyezném, hogy NEM fizetnek nekik ezért, magyarul alapvetően ingyen csinálják a népnek a feliratot. Igazán fel lehetne fogni, hogy nekik is meg tud telni a hócipőjük. Én VELÜK értek egyet, NEKIK adok igazat. És ha mélyebben belegondoltok, szerintetek is igazuk lehet...
//(which we assume consist of living in their mothers' basements, playing WoW, and masturbating to hentai) - Ebben nagy igazság rejlik, ami persze nem mindenkire igaz, de valljuk be, sok emberre az...// -
#1780 Annyira örülök hogy a DB-sek ennyire humorosak (butafaszok) -
#1779 miert mit csinaltak? -
#1778 ennyi örömöm lenne egész hétvégén erre ezt is elveszik tőlem:( -
#1777 már megint mi a fasz bajuk van a DB-seknek? -
#1776 hát a lényeget érti az ember kivéve amikor "itarakihucsima hozakijusamikozuháááá" -
#1775 jöjjön már a db-s változat, látni akaroooom -
#1774 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!francba reméltem már hogy valami kiscicás négeres féleség de nem :(:D
kösz%% -
#1773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát kérem szépen erről-e,de vigyázz mert eőrőssen 18++ -
#1772 nem találok ma animét, miről tetszik beszélni? -
#1771 az új opening egész jó lett. azt hiszem jövőhéten nem lesz. -
#1770 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ez a special nem volt semmi :D fej nélkül gg.. asuma death... :( -
#1769 új opening fasza:O -
#1768 76-77. rész megnézve:) nem volt rossz, Asuma nagy tag, amit a végén csinált támadást az fasza volt -
#1767 öhm, elfelejtettem frissíteni szorráááj :DDD -
#1766 tess:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/149464749/_DB__Naruto_Shippuuden_076-077__933CA825_.rar.html -
#1765 narutokun-ék most bealudtak kissé, szerencsére nem csak ők csinálnak hozzá feliratokat, szal hiddenleaf-ről már szedhető -
skygt90 #1764 hi ! feliratot a 76-77-es részhez mikor lessz kész ? -
#1763 megtaláltam^^ köszi szépen
"Alive"
(Ending theme, episodes 65-77)
Performed by Raiko -
#1762 itt nézd meg, sztem biztos meg lesz :) -
#1761 tudja vki h mi a címe(esetleg előadó) annak a számnak ami a Naruto(nem shippuuden) 67-68.részének is az endingje??? előre is köszi:)
a hétvégén elkezdtem nézni előlről az egészet, nagyon nagy amikor Orochimaru megtámadja Konohát^^ kedvenc részeim egyike:) meg a csuninXD vizsga:) -
#1760 mondjuk ahogy nézem, ne msokat kellett volna visszaolvasni :DDD
sorry