Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Bár legalább szerepelnek kicsit a többiek is, meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mai rész kezdésérõl jutott eszembe ez a kép😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
helyette nézzetek Full Metal Alchemist -et, az legalább 51 rész színtiszta történés, izgalom. semmi filler, semmi töltelék rész hogy meglegyen a 400 rész
Bazinga!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
btw! Tegnap láttam Jetixen beharangozót, hogy Naruto meg Shaman King szavazás van amivel hétvégén a gyõztessel maratont csinálnak vagy mi.. noh szóval a beharangozóban azt a részt tették be amikor Naruto Kabuto ellen harcol Tsunade találkozásakor.. szóval most hogy is van ez ? Beharangozni be tudják az új részekkel de nem vették meg a licenszet ? Érthetetlen.. ha meg megvan miért nem adják le. Kész átverés ez az egész :F
...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(és am errõl te hallottál, neked kéne mesélni róla 😄)
#1303 - ezt hol hallottad?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2. a harcukban, azért harcolt narutoval, mert különben naruto nem engedte volna sasukénak h elmenjen orochimaruhhoz.
3. nem akarta megölni, mert nem akarta h az legyen amit Itachi mondott neki ("megkell ölnöd a legjobb barátod h megszerezd a blablabla....")
Hát mit ne mondja elég unalmas :S. pl.: Lee-vel elsõre simán meg lehet verni mindenkit :S. A story mod se nyûgözött le :S...
Tudja valaki hogy mi a címe és elõadója annak a számnak ami a naruto magyar (angol) változatának, elsõ évadának a nyitószáma?
Már rég meg akarom tudni de sehol se találom...
Elõre is kösz
szenes
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Valaki meg tudná mondani, hogy a Sipp. 55. rész után és a 4. movie-n kívül lesz-e a sorozatnak folytatása??????<#wow1>#wow1>
Elõre bocsi ha ez hülye kérdés, de én még nem olvastam a mangát és jópár részlet kimaradt, de a kíváncsiság nagyon hajt!!!!<#mf1>#mf1>
ezen szakadtam rendesen 😄D bár lehet votmá nem tudom 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
jólértem h deidara itt orochimaru vérvonalképességérõl beszél? mi oro vérvonalképessége? 😮
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"