4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1959 Animaxon megy naruto vagatlanul szerdankent .. csak ugy hirkent -
#1958 de még oro nem hal meg :A lesz egy shouton filler -
#1957 naruto húúúúúúúúúúú sasuke wááááá -
#1956 engem a shouton baszott fel..
crystal element :| már megint milyen filler lesz ez?
valami orocsimaru bérence -
#1955 direkt alakították így a dolgokat, hogy lehessen fillerezni
csak azt nem értem, hogy mégis mi a francot akarnak kezdeni Tobival, mivel kb semmilyen képességét nem ismerjük, amit meg igen, azt jóval a mostani történések után kellene megismernünk -
#1954 nekem ez a bajom hogy a manga meg az anime ellentételezi egymást
tudom hogy a mangában kétfarkút mondott már akkor is gyanús volt -
#1953 FAIL??? -
#1952 de animeben kétfarkút mondott, az előbb néztem meg, szóval ha magát az animet nézzük a mangától függetlenül, akkor nincs logikai hiba -
#1951 rohadtul a 3 farkút zárják már be asuma halála után
http://www.onemanga.com/Naruto/327/16/ -
#1950 a kétfarkú macskadémont szerezték meg, amikor Pein elhívta őket -
#1949 a macskadémon az a 2 farkú :D -
#1948 na de most ez kaka
asuma halála után pain a 3 farkút 'bezárni' hívja a két drágaságot
erre most meghal mindkettő és ezek után kapják el a 3 farkút? :| -
#1947 mindenképp az eredetit nézd(szerintem is)
-
Kurt97 #1946 De ha csak a szinkron más, akkor a CN-ös is eredeti. De ha megváltoztatják, akkor tényleg a japánt nézem. Valkai tudja a választ? (#1944) -
#1945 az eredeti mindig mindenből jobb -
Kurt97 #1944 Sziasztok, egy kérdésem lenne: A cartoon networkös angol verziót nézem, a 41. jön, de azt hallottam, hogy a CN-es meg van változtatva, hogy leadhassák (mert sok kicsi nézi a CN-t). Ez igaz? Van valaki aki nézett eredeti és CN-es részeket is és ha igen melyiket érdemesebb nézni? Még talán megszokom, hogy más a szinkron... -
#1943 ez már rég átjött nekem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még a rókakoma is megmondta hogy madara irányította, madara meg azt mondja hogy természeti katasztrófa volt höh.. és szaszuke drága hallotta a rókát is, szóval elég hiszékeny jószág -
#1942 főleg mangásoknak -
#1941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!újra elolvastam a sasuke itachi harcot. úgy van h madara el mondja utána az igazságot itachiról. legalábbis azt mondja h ez az igazság. de mikor itachi találkozik narutoval mondja neki h sasukét mindennel el lehet hitetni szal lehet h nem is az a valóság amit madara mondott. :O azért ez durva. meg ügye madara mondja h végre ővé sasuke.lehet h átbaszta :O
-
#1940 Dede, pont ezért kérdem, még nem állnak le, olvastam én is.
Csak érdekelt, hogy ezt a részt miért nem adták ki rendesen.. -
ronesz #1939 pedig még de -
#1938 már nem készítenek shippuuden feliratot -
#1937 sziasztok, nem tudjáktok honnan tudom letölteni a számot ami akkor megy az animében amikor a tervről beszélnek? Pár oldalt már végig néztem de sehol semmi Előre is köszi -
#1936 áh már bánom hogy azt mondtam az upcnek hogy nem kellenek plusz adók 1400ért :D -
#1935 Dattebayoval mi lett? Nem rakták ki a 86-87. részt.
Neten viszont fel lehet lelni, akkor most mi van? Subbolnak, csak nem rakják ki nyilvánosan? -
#1934 4-6os villamos megállóban Naruto vágatlan részek plakát ftw. -
#1933 ahh :D akkor várunk -
#1932 japánban van is én úgy tudom, ők már a 3at reklámozzák:) -
#1931 szerintem ha a halál kapuját is kinyitná, akkor bizony belehalna, viszont egy időre valóban félisten lenne:) -
#1930 "naruto-kunon a Shippuden movie 3 előzetes!!!"
Már megörültem hogy ezekszerint van már shippuuden 2 :( -
#1929 még nem:D -
#1928 kijött már a shippuuden 2? -
#1927 Naruto Shippuuden Movie 2 van már feliratosan? -
#1926 naruto-kun-on sem olvasok többet kommenteket, azok az arcok akik beírnak :|
honnan ismeri tsunade pain-t? jézusom...
és még ehhez hasonlók :D -
#1925 86-87.rész sztem nagyon jó:) de milyen vége volt ááá, mindig a vége a legütősebb:D -
#1924 naruto-kunon a Shippuden movie 3 előzetes!!! -
#1923 najó amíg nem látjuk sétálni (és nem valahol a túlvilágon..) addig halott -
#1922 Dinamike ENTRYYYY :D -
#1921 jah :D megmentené gai :D ahoz már csak az illene ha erre persze kakashi nem emlékezne :D -
#1920 egy gigantikusat rácsap a szívére és újraindul ? :D