Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Nejinek a Hakke Rokujuuyonshou támadása az összesen 64 pontot érint vagy mindig elõrõl kezdi ? Mert kettõvel kezd aztán négy és így tovább.. Viszont túl gyors nekem 32 és 64 kézmozgása ahhoz hogy összesen 64 legyen, szerintem folyamatosan elõrõl kezdi mindig amikor mondja.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Bulykin
lenne egy kérdésem: csak nekem szar a felirat, mert ilyen összevisszaságokat ír ki a normális szavak helyet, pl: ß$&@ meg ilyenek
Mievl tudom kijavítani? van vmi progi hozzá? elõre is thx

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
téháiksz

Bulykin
lol😄

Lord Nomak
Engem a "Create AMVs" vágott földhöz =D Na meg a Kakashi proktológia is durva ^^

sweech
gaara meg orochimaru theme song kurvanagy 😄

Lord Nomak
Ezen így reggel 9kor bekészültem kicsit =D

sweech
igen

datango
lehet utálni fogtok , de kérdezzem már meg hogy a shippuuden 56 ig van még csak? 😊 mert én eddig tudtam megszerezni 😊 hát hogyis mondjam pont itt kezd jó lenni csak az anime 😊

kas123
"Mielõtt megkapnánk a 15 milliomodik "Mikor lesz kész a Movie felirata?" kérdést, jelentjük, hogy rajta vagyunk az ügyön. Ha kész lesz szólunk. Jah egen... holnap folytatjuk a Direkt letöltéses izébigyót meg a japó' nyelvleckét. Utóbbi úgy volt hogy ma lesz, helyette Movie feliratot készítünk."

Bulykin
gondolom akkor el is kezdték fordítani😄

sweech
ideje =)

kas123
Kijött a DB-s naruto movie.

Lord Nomak
Megnéztem mielött kikerült az oldalra, a felét értettem a felét nem sajnos.. megvárom dattebayot a dologgal aztán kezdem elõrõl, szerintem jó lett amúgy, a története is egész jó. Bár a következõt várom a legjobban :\

ToCsEk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A film elején rögtön szemtanúi lehetünk Naruto halálának és temetésének - ami úgy tûnik, egy bepillantás a jövõbe. Shiyo (vagy Shio... nem hallottam tisztán) miko egyik látomása volt.

Oni no Kuniban (Démonok országa) egy veszélyes lényt kiszabadítanak fogságából, s emberi testet kap. Számomra leginkább valami bijuu-ra vagy valamilyen más démonra emlékeztetett... A férfi, akinek a testébe beleköltözött (mellesleg önként ajánlotta fel), négy harcost küld, hogy végezzenek a fiatal mikóval, aki képes lehet újra fogságba ejteni a szörnyet, ahogy azt hosszú évekkel ezelõtt édesanyja tette - mint a film vége felé kiderült.

A csapat tehát elindul, s segítségükre van több ezer fém (?) katona is. Nekem rögtön az agyaghadsereg jutott róla eszembe, amit az egyik kínai császár sírjában találtak... De ezek nem tûntek olyan törékenynek és nem értettem pontosan, micsodák. Ettõl függetlenül határozottan nyomulnak elõre s a nyílvesszõk sem használnak ellenük.

Az elsõ faluból, amit lerohannak, még sikerül egy üzenetet eljuttatni Konohába, ahol Tsunade megbízza a Hetes csapatot - Narutót, Sakurát, a Sasukét helyettesítõ Lee-t és a Kakashit helyettesítõ Nejit -, hogy siessenek a miko segítségére és védjék õt meg, hogy ismét bezárhassa a szörnyet. Így tehát elindul a kis csapat, míg a többi jounin (Kakashi, Gai) a furcsa katonák sorait próbálják tizedelni.

Eközben a négy ellenséges ninja (feltuningolva egy "kis" extra chakrával, köszönhetõen valami fura lénynek, amit a fõnöküktõl kaptak) megérkezik a faluba, ahol a miko is lakik. Nagy vérengzés lesz itt is, ám Narutóék épp idõben érkeznek, hogy a miko elmenekülhessen.

Innentõl megkezdõdik a hajsza, majd a harcok - a végsõ csatában pedig nagy szerepet kap természetesen a miko s Naruto is... Shiyo jóslatai pedig eddig mindig beteljesültek, így Naruto élete is veszélyben van... ám kiderül, ebben a lányban több rejlik, mint amit láttatni enged...

Jegyzetek:

miko: shintouista papnõ, általában spirituális erõvel van felruházva

Valamint próbáltam nem lelõni az összes poént, de remélem, azért valamennyire áttekintést kaphattatok a filmrõl addig is, míg nincs felirat Ó, de azt feltétlen meg kell osztanom Veletek, hogy láthatunk majd egy alkoholos csokibonbonnal feltuningolt Lee-t is

Elõfordulhat az is, néhány helyen kissé pontatlan a leírás, mivel nem értettem mindent tökéletesen

Felirat elõreláthatólag még mindig néhány napon belül várható

forrás: nkws

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ToCsEk
uhh, hát ez durvácska, érdekesen kezdõdik, bele a közepébe kb.. 😄, inkább én is várok holnapig.. remélem lesz felirat holnap 😊

kiváncsi vagyok a történetére 😊

sweech
én igen, de nem nézek bele

ToCsEk
én sem, de belenézek azért 😄

NEOreg3
nem beszélek japóul:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ToCsEk

Lord Nomak
Én ilyet nem mondok mert kétszer volt rá példa és azóta sem kedvelnek =D
Volt egy kis vöröske az aranyos volt de a többi ahogy Fbn is írta blöhh. ^^

és leggyakrabban a csúnyácska lánkák.
a nõk nem öltöznek be esetleg a lányok 😄 vagy lánykák

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Lord Nomak
Hát, lehet van aki félreértelmezte és nõként ezért öltözik be narutonak.

wander01
hermafrodita? <#wow2> wtf

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Lord Nomak
Nem tudom ki látta már SakuraCon képeit vagy volt kint de én a 300 feltöltött képbõl 7 olyan képet és embert találtam aki értelmesen nézett ki, a többiek nem igazán foglalkoztak azzal amit/akit szeretnek.
No meg hogy 80% nõ.. szal ja végülis Naruto hermafrodita így is lehet nézni.

Lord Nomak
Sakura magyarhangja Kiszel Tünde

ownage. xD Azt hiszem visszamondanám még a TV elõfizetést is =DD

én akarok animét szinkronizálni! 😄
wander01
ennyi 😊)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Lord Nomak
Öhöm, õk is leadnak 30 részt 2 éven keresztül ? 😊 Engem spec nem érdekel a dolog, eredeti hangal sokkal jobb <3

sweech
A múlt hétvégi SakuraConon az Animax bejelentette, hogy júliusban indul a Naruto, új magyar szinkronnal náluk. Igen! Jól olvastátok, új szinkron lesz a Narutóhoz. És ami a legfontosabb, hogy a Jetixes verzióval ellentétben ez VÁGATLAN lesz. Kéretik rátapadni az Animax-re a Jetix fanoknak, ha már nem a japán szinket választják xP

naruto-kun.hu

nem mintha érdekelne, csakúgy :p

wander01
nekem 768kbit/s elég kevés. kéne minimum 2-3 mbit/s, azt már használni is lehetne...

Lord Nomak
Ez három gépre van szétosztva.. Minek gyorsabb ? Alapvetõen 2megával jön minden ha két gép kilõve. És amíg ingyen van így meg mégjobban felesleges másik, minden szerzõdésújításkor megváltoztatják az elérhetõ legnagyobb csomagra amit a cég kínál ez pedig július vége. Akkor meg 5 megával szedek bármit majd ha 1 gépen használom csak.
De szerintem feleslegesek már az ennyire gyors netkapcsolatok, 600kval is lehet szépen szedni, nekem semmi gondom nincs és nem volt a mostani netemmel soha. Tölteni tudok, feltölteni szintén ez a lényeg.

Elég az off.

wander01
para. torrent 700-750, fpt 750-840 között. kéne valami gyorsabb cucc 😊

Lord Nomak
Én torrentezéssel szerencsésnek mondhatom magam, 3-400k között jön mindig minden, ftp-rõl ha szedek akkor 670-700 között.

bleach pl. max fél nap késéssel mindeg fent van usteamen. meg úgy általában, ha kell egy anime, oda megyek elõször. könnyebb és gyorsabb nekem, mintha torrentekkel kínlódnék :p
Lord Nomak
Ez azon múlik kinek mennyi az ideje és milyen a mentalitása, én is üzemeltetek zenei ftp-t és naprakész, este leadják mixet, gép felveszi, reggel pedig töltöm fel ftp-re max 15 óra a megjelenéstõl és már tölthetõ.

wander01
torrenttel legyél naprakész, ne ftp-vel. az archivum. torrent meg 0days gondolom az üzemeltetõknek sincs mindig energiájuk hogy minden ott fent levö sorozatot frissitsenek, meg ujakat tegyenek fel. mivel free ezért magánember pénztárcáját terheli, meg adományokbol jön még össze gondolom. örülj hogy van, és valaki foglalkozik vele. naprakész torrenttel legyél.

Lord Nomak
De nem naprakész és engem ezért irritál a dolog meg nem is tetszik.

wander01
régi cuccokhoz nagyon jo. friss ugyis torrent, oda meg 2-3 hét késéssel legkésöbb felkerül 😊 én most rászakadtam a Tenhjou Tenge-re megint meg a Full Metal Panic Fomoffou-ra 😄D hatalmas na az is onnan van, máshol a büdös életben nem találod meg.

Lord Nomak
Jó hely, fõleg hogy amikor Shippuuden 14 része fentvolt dattebayo már az 50. résznél járt -.-"
De amúgy jó tanács..

annyit mondok h aki narutot akar : wéwéwéPONTusteamPONThu azt nézzen utána a forumon hogy kell ftp rõl letölteni mielõtt elkezd baromságokat kérdezni

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

ToCsEk
" Sok-sok téves információ terjeng a neten... sok felõl hallani sok mindent, de mi most megmondjuk a frankót! Összeszedtünk mindent amit tudni kell a Naruto Shippuuden Movie 1-rõl, vagy másképp, ahogy hívni szokták a 4. Naruto Movie-ról.

A filmet tavaly augusztusban mutatták be a Japán mozik. Szeptemberre felkerült az Internetre egy hamis fájl, amely azt állítja, hogy az a Naruto Shippuuden Movie RAW verziója. De mivel ez egy csomagolt fáljban van, és jelszót kér, így kamu az egész. Ez a fájl a mai napig terjeng a neten, úgyhogy kérünk Titeket ne dõljetek be. Ha van infó a filmrõl, akkor az oldalon tájékoztatunk Titeket ^.^

A film hivatalos DVD megjelenése Japánban, április 23-a. Innentõl kezdve bármely' nap bármely' percében felbukkanhatnak a RAW verziók. A fordító csapatok is munkához látnak, és ahogy kiadja a DatteBayo az angol subot, Mi is nekilátunk a magyar felirathoz. A magyar felirat elkészülése az angol után pár napra tehetõ.

Sok-sok téves információ terjeng a movie-kkal kapcsolatban is. A filmeket nem fûzi semmilyen szál az animéhez, szóval akár meg is halhatna Naruto, ez nem érintené a most futó mangát és anime sorozatot. ^.^

Ha minden jól megy... jövõ héten már ki is derül minden 😊

Ma este pedig várható egy összeállítás a Naruto Shippuuden Movie 2-rõl, melynek címe: Kizuna, azaz Kötelékek. Ebbõl is kaptok majd egy hosszú elõzetest melyet japán nyelvrõl fordítva tálalunk elétek ^.^"
forrás

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Lord Nomak
Még se semmi. ^^ Nem szóltam 😛 Megtaláltam AnimeAddicts oldalán kompletten. 😛

Lord Nomak
Valaki esetleg tudna nekem linkelni egy komplett Naruto magyar zippet ? 1-220 részig. Shippuuden megvan csak a többinek veszett nyoma.. :F

Bulykin
fasza lesz😄 a zene is jó alatta.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lord Nomak
Van rá esély ahogy elnézem.. sajnos. :\ Akinek lesz valami infója honnan lehet levadászni az ossza majd meg velünk ha kérhetném. 😊

kinek a sírkövénél sírnak, ugye nem.. ?

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?