4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2282 Ezt szerintem még ne, mert spoiler az emos srác mögötti 3 tag kicsit. -
#2281 nekem aztán mindegy, én nyomtam a bannerra egy adblock-ot:P -
#2280 nem rossz bár asászke tiszta itacsis a naruto pofája meg eléggé elcseszett :D -
#2279 a mostani olyan aranyoooos -
#2278 [URL=http://www.sg.hu/galeria/1080215672/10802156721233601498.jpg]Erre gondoltam pl^^[/URL] -
#2277 hát nézzük a kínálatot ami jöhetne :D -
#2276 Na most felmerül a kérdés, hogy a banneren szerepelhet e olyan karakter, akit az animézők még nem ismernek, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amint vége a hülye fillereknek, fognak, a Hebi-s kompániára gondolok, eléggé körülöttük fog forogni mostanában a sztori -
#2275 Hehe, ez rekordsebesség volt valóban:D -
#2274 Na meg is van a dolog, micsoda gyorsaság, biztos meglátták amit írtam és nem akarták, hogy szpemmelni kezdjek meg lázadni =D -
#2273 Ha 1-2 napon belül nem lépnek majd jól megzaklatom őket, mert az ötletek jók és ha kivitelezed is akkor meg hajrá-hajrá :) -
#2272 Nah, elküldtem a kérelmem a modiknak:) -
#2271 Támogatom. -
szaszukeeee -
#2269 +1 Up
:) -
#2268 -
#2267 Na jó most már tényleg jó lenne egy házigazda a spoilerek miatt:D Ha gondoljátok én szívesen elvállalom. Ajánlólevélként megtekinthető 2 "menedzselt topikom"^^ Vállalom egy linkekkel csinosított banner elkészítését, az aktuális anime résznél későbbi események direkt beírásának törlését, és arra gondoltam kéne egy spoiler tag-eket elhelyező gomb, hogy mangáról is lehessen beszélni kényelmesen. Mit szóltok?:) -
#2266 ezzel semmi baj nincs:) engem az zavart hogy nem tette spoilerbe, én meg elkezdtem olvasni -
#2265 Igazad van azért mondom, meg ahogy Klemice is említette ez anime topic nem Naruto - Kettő az egyben :) -
#2264 meg hogy naruto meg sai öszejönnek...
nyugi nem :D -
#2263 rendben van, nem mondom h nem jutoto eszembe, nah de akkor is. -
#2262 Spoilernek spoiler ebben igazad van, no de csak nem mondod, hogy eszedbe sem jutott mi lesz ha ketten összekeverednek főleg amilyen szándékai vannak a travinak.. Várható volt már az első ezzel kapcsolatos résznél, hogy kettőjük közül valaki a rövidebbet húzza, és az nem az emos lesz. -
#2261 jogos, anime topic eredetileg -
#2260 aki nem olvas mangát annak spoiler sorry, de a múltkor is ez volt... -
#2259 -
#2258 de most miéééért?? spoiler baszod... -
#2257 ha nem jött volna közbe a filler, akkor kicsivel Hidan és Kakuzu legyőzése után (mangában 343) -
#2255 péjnisz -
#2254 Péjn :D igyis lessz leirva -
#2253 nem úgy kell ejteni?:O -
#2252 hát, ha egyszer a manga kiadás is eljut odáig, remélem nem Péjn lesz belőle -.- -
#2251 :D Erre még visszatérve:
A japán szöveg alapján leírva Pein, kimondva Pain, ebből az angolban egyértelműen Pain lesz lefordítva, na most hogy ebből mi lesz magyarul, az a fordítón múlik, de bármelyik verzió "helyes" szvsz:) -
#2250 akkor töröljétek -
#2249 Csak kettő, végül is.. :) Kinek mi a sok :) -
#2248 Ða -
#2247 sztem ebbe nem sok spoiler van :P -
#2246 1 napos a manga, tessék használni legalább egy kicsit a spoiler lehetőséget :P
Nem biztos, hogy aki csak most olvasná el az örül, hogy elmondtad a lényeget :D -
#2244 így érthető -
#2243 jaja nem nagyon tudok angolul szal maradok a magyarnál :D -
#2242 magyar :O
naruto-kun-os pein névadás :D
na de ebből már volt vita
bocs -
#2241 de nem sűrűn sajna
mangát még nem olvastam. majd este ha lesz magyar. addig semmi spoiler!! :D