4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Lord Nomak
    Ezt szerintem még ne, mert spoiler az emos srác mögötti 3 tag kicsit.
  • NEOreg3
    nekem aztán mindegy, én nyomtam a bannerra egy adblock-ot:P
  • ToCsEk
    nem rossz bár asászke tiszta itacsis a naruto pofája meg eléggé elcseszett :D
  • Klemice
    a mostani olyan aranyoooos
  • Count Adyn
    [URL=http://www.sg.hu/galeria/1080215672/10802156721233601498.jpg]Erre gondoltam pl^^[/URL]
  • Klemice
    hát nézzük a kínálatot ami jöhetne :D
  • Count Adyn
    Na most felmerül a kérdés, hogy a banneren szerepelhet e olyan karakter, akit az animézők még nem ismernek, de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amint vége a hülye fillereknek, fognak, a Hebi-s kompániára gondolok, eléggé körülöttük fog forogni mostanában a sztori
  • Count Adyn
    Hehe, ez rekordsebesség volt valóban:D
  • Lord Nomak
    Na meg is van a dolog, micsoda gyorsaság, biztos meglátták amit írtam és nem akarták, hogy szpemmelni kezdjek meg lázadni =D
  • Lord Nomak
    Ha 1-2 napon belül nem lépnek majd jól megzaklatom őket, mert az ötletek jók és ha kivitelezed is akkor meg hajrá-hajrá :)
  • Count Adyn
    Nah, elküldtem a kérelmem a modiknak:)
  • Lord Nomak
    Támogatom.
  • Klemice

szaszukeeee
  • kakaoskalacs
    +1 Up
    :)
  • Bulykin
  • Count Adyn
    Na jó most már tényleg jó lenne egy házigazda a spoilerek miatt:D Ha gondoljátok én szívesen elvállalom. Ajánlólevélként megtekinthető 2 "menedzselt topikom"^^ Vállalom egy linkekkel csinosított banner elkészítését, az aktuális anime résznél későbbi események direkt beírásának törlését, és arra gondoltam kéne egy spoiler tag-eket elhelyező gomb, hogy mangáról is lehessen beszélni kényelmesen. Mit szóltok?:)
  • Bulykin
    ezzel semmi baj nincs:) engem az zavart hogy nem tette spoilerbe, én meg elkezdtem olvasni
  • Lord Nomak
    Igazad van azért mondom, meg ahogy Klemice is említette ez anime topic nem Naruto - Kettő az egyben :)
  • Klemice
    meg hogy naruto meg sai öszejönnek...

nyugi nem :D
  • Bulykin
    rendben van, nem mondom h nem jutoto eszembe, nah de akkor is.
  • Lord Nomak
    Spoilernek spoiler ebben igazad van, no de csak nem mondod, hogy eszedbe sem jutott mi lesz ha ketten összekeverednek főleg amilyen szándékai vannak a travinak.. Várható volt már az első ezzel kapcsolatos résznél, hogy kettőjük közül valaki a rövidebbet húzza, és az nem az emos lesz.
  • Klemice
    jogos, anime topic eredetileg
  • Bulykin
    aki nem olvas mangát annak spoiler sorry, de a múltkor is ez volt...
  • Klemice
  • Bulykin
    de most miéééért?? spoiler baszod...
  • Drephis
    ha nem jött volna közbe a filler, akkor kicsivel Hidan és Kakuzu legyőzése után (mangában 343)
  • Klemice
    péjnisz
  • kakaoskalacs
    Péjn :D igyis lessz leirva
  • NeverwinterKING
    nem úgy kell ejteni?:O
  • Hiromi
    hát, ha egyszer a manga kiadás is eljut odáig, remélem nem Péjn lesz belőle -.-
  • Count Adyn
    :D Erre még visszatérve:
    A japán szöveg alapján leírva Pein, kimondva Pain, ebből az angolban egyértelműen Pain lesz lefordítva, na most hogy ebből mi lesz magyarul, az a fordítón múlik, de bármelyik verzió "helyes" szvsz:)
  • NeverwinterKING
    akkor töröljétek
  • Lord Nomak
    Csak kettő, végül is.. :) Kinek mi a sok :)
  • Klemice
    Ða
  • NeverwinterKING
    sztem ebbe nem sok spoiler van :P
  • Lord Nomak
    1 napos a manga, tessék használni legalább egy kicsit a spoiler lehetőséget :P
    Nem biztos, hogy aki csak most olvasná el az örül, hogy elmondtad a lényeget :D
  • Klemice
    így érthető
  • NeverwinterKING
    jaja nem nagyon tudok angolul szal maradok a magyarnál :D
  • Klemice
    magyar :O
    naruto-kun-os pein névadás :D

na de ebből már volt vita
    bocs
  • NeverwinterKING
    de nem sűrűn sajna

mangát még nem olvastam. majd este ha lesz magyar. addig semmi spoiler!! :D