Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem Tsunade egyik csigája, vagy egy orvosi ninja (Sakura esetleg?) meg fogja menteni Kakashit, ne hogy meghaljon nekem, õ legfaszább szereplõ😄 De ha anno Neji-t és Choji-t is vissza tudták hozni a halál szélérõl talán õt is sikerülni fog.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NeverwinterKING
lál

\"You are fucking crazy people!\"

Klemice
kage bushin no jutsu konicsuáá

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ToCsEk
nem tudom mit vártok a magyar hangtóé ígyis úgyis kalap szar lesz... japán az isten király 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Klemice
most akkor új magyar szinkron lesz és kakashi nem kreszpó rodrigó hanem kulka jános lesz? 😮 T_T

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Timbo
😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Black Hawk
ezt most én lámáztam el 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kas123
xD oké 😄, most lehet röhögni rajtam 😄

Black Hawk
de igen az animax fogja leszinkronizálni xXDXDXD 😄D:d

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kas123
én úgy tudtam h az animaxtv fogja leszinkronizálni o.O
de ha nem hát nem, én kérek elnézést 😊

Black Hawk
bocsánat de igen 😄 a Naruto-kun szerint decemberben startol.

kas123
nem az animaxtv-re gondolsz te?!
mert a jetix nem fogja újraszinkronizálni 😊

Black Hawk
várj még egy kicsit! elméletileg a jetix is kifog adni egy magyar szinkronos változatot és akkor normális realese lesz hozzá nem ilyen agyonvágott fos mint a jetix.

sziasztok lehetne egy kérsésem? kerestem már ahol tuttam megtudnátok mondani hogy a jetixen eddig leadott magyar részeket honann tudom letölteni?😄 elore is kocce😄(nemfontos eléh ha megtom nézni neten csak mutassatok egy oldalt de magyar szinkron legyen az a lényeg😄)
Frozen Whispers
remélem azért nem dobja fel a pacskert, szvsz Kishimoto sensei már szinte minden normális szereplõt kiiktatott

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

kas123
ha figyelmesen elolvastad, akkor tudhatod h az tényleg kakashi és nem egy klón

Tuti hogy nem hal meg, vagy nagyon gáz lenne ha az történne. Egy egyszerû klónnal megoldhatja a mangaka ha akarja.

kas123
[/spoiler]

Black Hawk
úgy hogy az akatsuki vezetõje ellen harcol aki elhárít mindenféle ninjutsut és telekinetikus képessége van

ToCsEk
hát az érdekes :S hogy halhat meg amikor elõre látja a támadásokat és még le is tudja azokat másolni..[/spoiler]

Picar77
lehet kipurcan Kakashi :S

()() (^^)

ToCsEk
mondjátok mi történt 😄 pls nagyvonalakban írjátok le spoilerben.

NEOreg3
<#nemtudom>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Klemice
de most akkor egy vagy két hét múlva lesz új manga? mindenhol látok mindenfélét kiírva :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

NEOreg3
ha meghal, akkor mészárlás lesz itt Naruto részérõl

Feriluce
hüpp.. olvastátok a 423. részt?😞(( ez nem történhet meg, nem😞😞 túl kell élnie.. muszáj..

ToCsEk
ez a 82. raw rész amennyire unalmas, a vége annyira jóó

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Black Hawk
hmmm Naruto-kun oldala megint bemondta az unalmast 😄

Bulykin
hát ha ezt nézzük akkor igen...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

2008.10.02. ~ 78-79. rész @ Kudasareta sabaki - Elmarasztaló tekintet | Todokanu zekkyo - Beteljesületlen kiáltás!
2008.10.09. ~ 80. rész @ Saigo no kotoba - Utolsó szavak
2008.10.16. ~ Nincs új megjelenõ epizód
2008.10.23. ~ 81. rész @ Kanashiki Shirase - Szomorú hírek
2008.10.30. ~ 82. rész @ Daijippan - 10-es csapat
Elvileg kellett volna lennie,nem?

Black Hawk
Remélem Kishimoto végre megmutatja hogy mennyire kemény Naruto. Kiváncsik vagyok erre a csatára Naruto vs. Pein

NEOreg3
nem

hi ! a héten volt új rész ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

kas123
majd egy képet rakj be magadról 😊

Klemice
csingiling csengõvel

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Timbo
már csak egy szalmakalap kell xdd

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Vlaghimiir
THXXXXXXXX😛 megveszem😛

kas123
Vlaghimiir
Köszi e lencséket😄 és a kabátról tudtok valamit? valhonan lehet e rendelni vagy venni valahol? és mennyibé? Lencse az meglesz péénz gyûjtögettem már nyár eleje óta optikus az meg meglesz 1 hónap mulva..

kas123
Remélem sok pénzed van erre, mert a sharinganos kontaklencse az nempicit drága 😊. Amúgy meg el kell menni egy optikushoz, és tõle kérni, mert ugye nem mindegy hogy milyen méretû kell, milyen a görbülete stb...
Néhány netes kontaklencserendelõben belehet ezeket állítani, de ha tudod , hogy neked milyen kell, akkor le a kalappal 😊.

Klemice
http://www.9mmsfx.com/lenses.html
majd képet kérnék a farsangról

Vlaghimiir
Császtok skacok! lenne 1 kérdésem otársammal együtt akarunk venni Akatsukis kabátot! Csak nem tudjuk hol lehet és mennyiért tudnátok nekünk segíteni???? A másik kérdés hogy fullos legyen😛 Sharinganos Kontaklencsét hol lehet venni? PLS HELP ME!<#worship><#worship>

Bulykin
most nézem a Celeb vagyok hülyeséget az RTL klubbbbbon és mit hallok?? hát Naruto zene megy alatta...nem az openingek, hanem a részek közbeni zene(harc, poénkodás stb.nél szokott lenne) loál^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Black Hawk
anyukájuk alagsorában laknak wowoznak és hentájra maszturbállnak 😄

datango
"
//(which we assume consist of living in their mothers' basements, playing WoW, and masturbating to hentai) "

ez pontosan mit is jelent? <#vigyor2>

datango
köszönjük a fordíításokat, egyébként tényleg le a kalappal elöttük hogy fordítanak free time bõl...

BEAST
Ingyen csinaljak, rendes toluk... en se turnem ha kis idiotak beszologatnanak nekem, de altalaban amilyen stilusban reagalnak meg engem is idegesit. Persze lehet mondani hogy akinek nem inge... viszont akkor sem kellene felvenni a kesztyut kis tizenevesek ellen, es ugyan olyan melyen szanto szinten visszavagni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Black Hawk
ha tizenéves faszok vérpistis beszólásain képesek felhúzni magukat akkor gratulálok nekik. Megértem hogy ingyen dolgoznak és ezt becsülöm is bennük, hogy a saját szabadidejüket áldozzák ránk, de mindig voltak kis Steve Blood-ok akik akkor érezték magukat gecikeménynek ha anonymusként lefikázhatták mások munkáját...

Szerintem meg inkább tudomásul kellene vennie az összes embernek aki az õ fordításaikra vár mindig, hogy õk is emberek, és csak mellékesen megjegyezném, hogy NEM fizetnek nekik ezért, magyarul alapvetõen ingyen csinálják a népnek a feliratot. Igazán fel lehetne fogni, hogy nekik is meg tud telni a hócipõjük. Én VELÜK értek egyet, NEKIK adok igazat. És ha mélyebben belegondoltok, szerintetek is igazuk lehet...

//(which we assume consist of living in their mothers' basements, playing WoW, and masturbating to hentai) - Ebben nagy igazság rejlik, ami persze nem mindenkire igaz, de valljuk be, sok emberre az...//

Black Hawk
Annyira örülök hogy a DB-sek ennyire humorosak (butafaszok)