4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2322 google a barátod
ova -
#2321 hy, nem tudjátok h a naruto moviek mellett mit takarhat az az OVA ? -
#2320 nem passzol, mert az aonos-ban ki van vágva a rész elejénléévő kzleméyna naruto movie3-ról ezért van így több mint 2 perc elcsúszás a felirat és a video között :S -
#2319 jó a DB-s felirat az aone-shez is szerintem -
#2318 nem tudaj valaki, hogy honnan tudnék magyar feliratot szerezni a [Aone]Naruto 197. részéhez, mert amiket eddig láttam a hidden liefen, meg a naruto kunon azok a DB - verzióhoz voltak hegesztve, próbálkoztam googlel is de csak ilyen videómegosztó oldalakat adott ki jóformán. Előre is kösz! -
#2317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most Pain elvitte és felfújható szexbábút csinál belőle vagy mi a franc? -
Monoton #2316 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amíg nem mutatják a temetését addig nem hiszem el hogy halott :) -
#2315 spoiler..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!he had stolen kakashi... most mi van??? -
#2314 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pain
na hát meglátjuk pénteken hogy mi is van, de nagyon ajánlom hogy az elkövetkezőkben ne legyen szünet -
Cyberdevil #2313 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez még stimmel is, Itachi szerette a tesóját, de tudta h ha Madara manipulálja akkor bizony a falut meg kell védeni. Viszont túl sablon lenne, ha Pein letépné Naruto állkapcsát, akkor lenne bonyodalom rendesen. HAjrá Pein. :D -
#2312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég valószínű hogy Sasuke ellen lesz valami sharingan-tól megvédő cucc:) -
Monoton #2311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saját szemeivel nemhiszem hogy menne neki :) -
#2310 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó lenne már, ha adnának valami utalást az itachitól kapott erőre, hogy az milyen is valójában,meg mit is takar pontosan. Azért belegondolva mekkora lenne már,ha naruto a sharingant is tudná használni, meg az amateratsut. -
Monoton #2309 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom nem ő szeretné elpusztítani a másik felét. -
#2308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt nem értem meg azon csodálkozom h h lehet az hogy narutobol még nem jött elö a kyuubi? látván hogy elpusztult a fél város , kinyirták a mesterét stb..vagy én elfelejtettem vmit amiért ez nem lehetségs? -
Monoton #2307 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég rendesen hullanak az emberek. -
#2306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhhh csóri béka papa,h felnyársalta már az a mocsok Pein,nah meg Shizune is meghalt! :'( A következő mangának elég érdekes címet adtak: "béke"...
már kíváncsi vagyok,h mi van Kakashi-val,nem halhatott meg vagy ha igen,akkor mutassák már a holttestét,mert olyan rossz,h nem tudni róla semmit,meg már nem emléxem,h Tsunade-vel mi van? Ő most meghalt?
-
#2305 Valoszinuleg Naruto fog tombolni mert bezar a kedvenc ramen kajaldaja, csak a szokasos :d -
#2304 100. részre biztos valami nagy happeninget terveznek -
#2303 2009.03.05. ~ 99. rész @ Arekurū Bijū - A tomboló vadállat
ez érdekes lessz :) remelem ;) -
#2302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagato-t ? :D az érdekes lenne -
#2301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, de Pain mesedélutánt fog tartani, de valszeg beszívja mert vagy megtalálják Nagatot, vagy jönnek a nigger ninják, esetleg Sasuke.. -
#2300 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor narutonak nem is maradt ereje harconli? (a mangaban) -
#2299 96.
#2297: Nem maradtál le sok izgalomról, amióta csak küszködés megy inkább nekiálltam Bleachet nézni, gondoltam, hogy az se lesz rossz és szerencsére nem csalódtam, még van pár tucat rész belőle amit nem láttam. Remélem kihúzom vele addig amíg Narutoban nem lesz valami változás. -
#2298 Miota a db nem foglalkozik Narutoval nem igazan neztem, lehet nekem is be kellene potolnom :d -
#2297 már vagy 5 résszel le vagyok maradva, lehet h holnap megelsem őket:D -
#2296 mármint hanyas rész :) -
#2295 Na ez az anime jó volt, már amennyire. A vége viszont jópofa. :) -
#2294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Narutot addig nem tudják kiszipkázni amgí ki nem szipkázták Killerbeet, milve a 9 farkútól most össszeomlana a szobor -
#2293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gai csapata és a Raikage csapata is úton van Konoha felé, szerintem valamelyik közbe fog avatkozni -
#2292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ááááh,de durva Pein elkapta Narutot! Kíváncsi leszek,h kiszabadul-e vagy Pein magával viszi,aztán jöhet majd egy mentsük meg Naruto-t küldetés,kicsit hasonlóan,mint amikor elhurcolták Sasoriék Gaara-t.Anime részekhez hasonlóan lehetne itt is olyan hét,h dupla manga :D -
#2291 biztos ami biztos alapon csinaltam :D -
#2290 ebben semmi spoiler nem volt, de egyet kell értenem veled, ritkafasza volt:) -
#2289 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MEkkora volt az uj manga Whooa -
Taigetos #2288 Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel akkor itt nézelődhet
http://docler.hu/videos/search?query=naruto
Aki az ilyesminek nem híve attól elnézést kérek. -
#2287 Banner marad, rákattintva elvisz az nkw.hu-ra, ott a főoldalon kivan téve az aktuális cucc igen hamar, és még fordítják is magyarra idővel mind mangát mind anime-t^^ -
#2286 Itachi meg Ino viszi a pálmát nálam. x) Szóval én is támogatom a mostani bannert. A lényeg itt a mangázás meg anime letöltési lehetőség lenne amikor frissítés van szerintem. :) -
#2285 támogatom. de banner maradjon, annyira kawaii rajta mindenki^^
főleg itácsi -
#2284 Hjah:) Marad ez akkor még egy darabig:) -
#2283 szaszuke nem emós