4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Lord Nomak
    Van mikor jóra sikeredik.

Viszont most az angol verziót elolvastam mangában, meglepett a dolog, hogy ilyet is kitalált.
  • NeverwinterKING
    a filler mindig nagy nulla :D
  • Klemice
    ez a manga valahogy túl pörgős :D de fasza
  • Lord Nomak
    Még nem mondtam, ezért most megteszem. A mostani anime egy nulla volt. Köszönöm a figyelmet.
  • Klemice
    csaj volt a teste, de az nem Shiore aki képében harcolt naruto meg sasuke ellen
  • kakaoskalacs
    jah aki sóskával is összefutott nem?
  • Drephis
    ő részt vett a vizsgán, kémkedett, ha jól tudom
    valami csaj volt akkor a hordozója, nem?
  • kakaoskalacs
    Kabuto nem?
  • Speedstick
    Hali! Egy kis segítség kéne...Ki Gai sensei magyar hangja? És ki volt orochimaru hordozója a chuunin vizsga alatt(még a régi részekben)? gyorsan kéne a válasz...köszi
  • vixo
    Ááá,eszméletlenül jó volt megint ez a manga!!! ^_^
  • Speedstick
    In order to play NNK, you will need a valid Steam account (www.steampowered.com) and a !!!--->purchased and installed Half-Life.<---!!! (szal meg kell hozzá venni a half-life-ot???:S) NNK will not work on other engines such as Half-Life Source, Half-Life 2, or Counter-Strike Source. Any other methods of playing NNK are not supported. More information on purchasing Half-Life can be obtained by visiting the Steam website (www.steampowered.com).
  • vixo
    ismeritek ezt a készülő pc modot: Naruto PC???
    Én már egy jó ideje figyelem a készülését és hát sztem elég jól haladnak vele,jó kis game lesz,ha majd kijön.Mondjuk én most vettem meg boxra a broken bondot,sztem a legjobb naruto game! ^_^
  • davidka003
    link
    AlltoAvi tökéletes program. Én ezzel szoktam a 720p-s MKV-kat átalakítani AVI-ba, hogy vigye az asztali lejátszó.
  • Timbo
    akkor itt keresgess még
  • nyirog
    köszi, csak a gáz ezzel, hogy max 1 perces videókat enged konvertálni :S, igazából olyanra seretném konvertálni mint anno a DB-s verziók voltak, azzal könnyen betudtam tölteni a feliratot stb, plusz kiszeretném írni ezeket egy dvd-re és ezért is lenne jobb avi-ban :), mert akkor az asztali dvd lejátszóm fel fogja ismerni.
  • Timbo
    ha csak sima lejátszó kell, akkor tudom ajánlani a KM-player nevű progit vagy a VLC nevű lejátszót
  • Timbo
    ezt adta ki a google

amúgy meg rengeteg progi van, de inkább olyan lejátszót keresnék ami játsza az mkv-t úgy egyszerűbb ^^
  • nyirog
    de úgy hogy megmaradjon az eredeti mérete a videónak, mert énróbáltam egymásik progival átkonvertálni a narutot (hirriblesub-os verziót) csak hát az alap 169 mb-ból egy 86mb-os kakit kaptam :S
  • nyirog
    hy az mkv kiterjesztésű videó fájlokat milyen progival tudnám átkonvertálni sima avi-ra ?
  • Lord Nomak
    Hát kb..
  • Klemice
    2 perc alatt át is tekerek egy részt...
  • Timbo
    a mostani filler anime pedig durván ellentétes érzéseket kelt :D
  • Lord Nomak
    A jó életbe ismét túlszárnyalta magát Naruto =D Fene enné meg, hogy megint várni kell a következő mangára =(
    Animebe ez iszonyatos lesz.. az utolsó pár manga hát pwn.
  • NeverwinterKING
    ezt én se értem, meg azt se hogy kakashi mér nem használ más jutsukat. elméletileg tud 1000et. de kb 3at mutat be :|
  • nyirog
    jajó :D , akkor nem vagyok lemaradva :P
  • kakaoskalacs
    Katt

It's been in movie theaters in Japan since August, for the summer holidays.The DVDs of the Naruto movies have come out April 28 of each next year, so you can expect this movie will come out on DVD some time around April 28 2009
  • nyirog
    a "t" rag nem kell :P
  • nyirog
    A Naruto Shippuuden Movie 2 -t mikor jön ki, vagy már le lehet tölteni(?),ha igen akkor honnan? Előre is thx
  • Klemice
    naruto fél kézzel szétcsap pain között, kakashi meg gyakorlatilag a semmiért halna meg?... :S
  • Lord Nomak
    Én örülnék neki ha nem így lenne vége.. azért ő annál sokkal keményebb és sok mindent megélt, hogy egy ilyen harcot így fejezzen be. Igaz, hogy valamilyen szinten szép befejezés is lenne, de ááá csaknem :F
  • Klemice
    staminája attól még lehet.. hátha
  • Hiromi
    Sajnos úgy néz ki, hogy de...
  • Lord Nomak
    De lehetséges. Már régebben is szó volt róla, meg utalás is van rá.
  • vixo
    Jóféle manga volt!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amit Naruto mondott,h nem érzi Kakashi chakráját,ugye nem? az nem lehet, Kakashi nem halhatott meg! vagy mégis? :'(
  • Klemice
    a kiborító a naruto classic végén a filleráradat
  • kakaoskalacs
    jah :D nemértem minek huzzák vonják ..
  • Klemice
    de ígyis fillereznek mindig...
  • kakaoskalacs
    Anime mangához képest csunyan le van maradva.. :((
  • ToCsEk
    mikorleszmáranimébe?:( frog wa
  • kakaoskalacs
    Manga iszonyuu joo :D