Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ebbe van valami, de ha így van akkor mindenki retteghet naruto-tol (sasuke ha megtámadja, akkor valszeg kipuccan, mert a kyubi felébred narutoban és széjjel szedi 😄

Klemice
még itachiék beszélték, hogy talán pein mondta, a 9-farkút kell elkapni utolsónak, így fennmarad az egyensúly és különben összeomlik a lélekszívó szobor
kell a többi démon a szoborba, hogy megerõsítsék azt és be tudja fogani a 9-farkút?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NeverwinterKING
na igen az egy érdekes dolog lesz

\"You are fucking crazy people!\"

kas123
a 8 farkú-val se bírt el a saját erejével, a 9 farkú meg még erõsebb (és mivel ez narutóban van (és eléggé valószínûnek tartom, hogy majd naruto megtanulja uralni a drága kyubit...)

NeverwinterKING
#1722: elején csak azér néztem mer ki tudja mi lesz belõle de most már teljesen uchiha fan vagyok 😄

#1723:
hát nem tudom, sztem sasuke sokkal erõsebb. meg ott a sharingánja is. neki elég durva jutsui vannak, míg narutonak jóformán 2 😄Dd jó meg a rasenshuriken. de ez a remetés cucc meg nemtom milyen lesz...

Bulykin
jó a szó tesó^^

#1722 naruto bénaXD én se miatta szerettem meg😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

kas123
manga....
Kíváncsi leszek, hogy naruto 1 vagy 2 ujjpöccintéssel fogja lealázni majd sasukét, miután teljesen az uralma alá veszi a természeti erõt 😄. Már most nagy a különbség (nem tudja felemelni a békát - még dobálja is). =)

Klemice
sosem naruto miatt szerettem a narutot 😛

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NeverwinterKING
ja az igen de most megin tréningen van. naruto kezd uncsi lenni... éjjenek az uchihák!!!

Klemice
kamehameha

Bulykin
asdasdasd😄😄
de ne áruld el, majd kiderül(am. nem olvasom a mangát de gondolom ott már kiderült😄)

NEOreg3
gecinagy szélpenge lesz mindkét karján amivel bármit szét tud vágni

amúgy nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bulykin
73.rész
a címbõl kiindúlva én sokkal többet vártam, bár sztem ez is egy eléggé jó rész volt, kíváncsi vagyok milyen lesz majd naruto új techinája😊

Black Hawk
szerintem ezt még valahogy kivédi a bikuci de szerintem a shusano fogja megadni neki a kegyelemdöfést

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

NEOreg3
ezaz Sausuke, használd csak az amaterasut, ne maradjon szerencsétlen Jinchuuriki-bõl semmi se... úgy érzem a bijuu-gyûjtésnek itt végeszakad az akatsuki részérõl

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ToCsEk
talán a 381-383 mangában.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Bulykin
<#vigyor1>

#1711 nos nemtom hogy lesz-e ilyen mert mangát nem olvasom, de ha lesz és te tudtod akkor meg spoilerbe kéne írni!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Klemice
amikor songoku átváltozik szuperszájen 3ba és pikolóval harcol

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

a jirayat mikor ölik meg?

kas123
mert a tudomására jutott, hogy az uchicha klán meg akarta támadni "konohát"...

ToCsEk
ez még a shippuudenben sem derült még ki... csak a angában volt róla szó nemrég de én azt nem nagyon figyelem..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Doom 4
lenen e spoiler kérdésem. Akik nézik jetixeset ne olvassák el!!!!!!!

Olvastam hogy a 3.hokage bérelte fel itachit hogy végezzen a klánnal. De miért? mivel jetixen nézem én is nem fogok 1 hamar réájönni

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

ronihun
szerintem ez hogy sasuke és csapata megy a hachibiért ez pont azért van igy hogy meglássuk hogy milyen erös sasuke vagy a csapata vagy vmi ilyesmi szerintem

...

NEOreg3
manga spoiler

Sasuke-ék elég nagy szarban vannak, fõleg hogy a Hachibi teljes erejét elõ tudta hívni. Ha Sausuke csillagszeme nem rendelekzik valami überképességgel, akkor a fûbe is haraphatnak, de biztos van valami a tarsolyában, sõt azt sem tartom kizártnak, hogy az egész harc már a kezdetek óta csak egy illúzió és miközben harcol velük már nagyban szedik ki belõle a démont.

elitehun
ja általában így szokták
R3TR0
Akkor kb szept közepétõl folytatj
ák a tegnapi rész végétõl?

elitehun
sztem kb 1 hónapig kell várni az új részre
elitehun
én is
Black Hawk
ezek szerint
Black Hawk > Jetixes Naruto

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

R3TR0
A jetixen??

R3TR0
Most akkor medig lesza régi naruto?

NEOreg3
igen

sailor moon > jetix-es naruto?
NEOreg3
bármi más > jetix-es naruto

Black Hawk
dzsetixes vagy-e?

elitehun
engem az idegesít hogy mennek az új naruto részek 1-2 hétig aztán 1 hónapig újra a régi részek. ez olyan rohadt idegesítõ
Bulykin
nah én is perótoltam a részeket, a 71.rész már szerintem egész jó volt, a vége az meg ütött(sztem)^^ kíváncsian várom a folytatást😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ronihun
jo tárgytalan sorry

...

ronihun
a 412-est csak én nem tudom leszedni a naruto-kunrol?:S

...

datango
<#puszis>

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

datango
a 71. rész végénél tényleg kezd beindúlni, amikor megnéztem feldobbant a szívem, kár hogy vége lett... nade ezé sorozat hogy várjuk epekedve a hetek múlását😄😄😄😄

viszont lenne egy kérdésem!
miért adtak kiemelt szerepet amikor mutatták az egyik Akatsuki gyûrûjére a 3 as szám volt írva? mit jelent ez? (gondolom õ a 3. vagymi de olyan régen lehetett már Akatsuki -t látni hogy el is fejeltetttem hogy ez a banda hogy is mûxik stb!)

NEOreg3
ne érjék utól, mert akkor megint jönnek a fillerek:C

Klemice
na legalább beindulnak a dolgok.. de mire utolérik a mangát 😊

Black Hawk
nem filler az utolsó 2 perc ja.

Klemice
nem filler?😮 szedem is

Bulykin
azt nemtom, de már a 71.rész NEM FILLER^^
én azt hitttttem hogy csak a 72 vagy 73tól lesz vége😊

Klemice
öö miért csak jövõ héten lesz a 413? manga

NeverwinterKING
ASD_:_SADFS

én is gyûjtöm, de én az 58.-at láttam :p
bár könnyû úgy gyûjteni, hogy leszarom