Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timbo
egészen úgy tûnik 😮

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Black Hawk
Kishimoto meg lesz BASZVA!!!!!

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Klemice
ezt a mangát most komolyan gondolták? most meghalt? vagy mi a fene?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Sztem több akció és kevesebb monológ legyen. 😄

Klemice
hát de a madár felajánlotta, de neki nem kellett, de hát megvakul..
madárka biztos eltette és egy kis seggbekukis zsarolásért odaadja majd vagy nemtom ezért akarok szaszukét látni nem pedig konoha szánamas szenvedését és FÁJDALMÁT

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

kas123
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itacsinak kellett volna szószke szeme és nem fordítva 😄, v azt mondod h szószkénak nem kellett a mangekjú sáringán?

Klemice
és olyan balfasz hogy ITACSÍÍÍ szeme se kellett neki

ui: szarok bele hogy spoiler

kas123
de már a nigger ellen is ki kellett játszania a legerõsebb technikáját, és azzal se tudott nyerni 😊, szóval annyira mégsem erõs ez a szószke gyerek, egy remete naru simán leveri majd ^^, vagy ha az nem, akkor majd a kyubi 😄

Klemice
én reménykedtem hogy a nigger megöli de nem ölte :\ de akkor is szaszukeeeeeee

kas123
én már a sima naruto óta hányok a fejétõl 😄

Count Adyn
Mangába annyit szerepelt hogy már hányok a fejétõl😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bulykin
pedig õ a beszteszt^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Count Adyn
Én nemakarom többet látni 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

NeverwinterKING
sztem már mindenki :|

\"You are fucking crazy people!\"

Klemice
én már szaszukét akarok látni ><

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kas123
nincs

Tényleg, ezen a héten nincs új manga?

ronihun
már azthittem uj manga 😄

...

Bulykin
Kakazu egyre jobban tetszik nekem😊 kúrvaerõs...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Klemice
asdsdfs 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Count Adyn
sáros😄

datango
mûködik a spoiler!

hû nem semmi volt ez a 84. rész! .D

kiderül, hogy az elemek ereje körben hogy hat. de pl egy víz elem egy föld elemmel szemben az milyen lehet?

NEOreg3
teszt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
spoiler tag úgy látszik bugos lett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ronihun
nem látok jopár üzenetet tán spoiler miatt vagy miért?

...

Klemice
számomra is ez tûnik a legjobb megoldásnak (jó én vetettem fel 😄 )

ronihun
el tudom képzelni hogy ami nekünk a fejezet vége volt
amikor kakashi "meghal", akkor villanás és jön a flasback kakashi gaiden , és szerintem ez még annyira nem is lenne rossz

...

NeverwinterKING
😄DDDdd

Klemice
vagy ebben a pillanatban jön egy flashback-ként a gaiden :W

Toodmayne
Jaja, egyetértek.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Klemice
de ha még jó fillereket csinálnának, nekem nagyon nem jönnek be :S..
egy kakashi gaiden sokkal többet érne.. mert ha eljutnak oda ahol a manga most tart
dumálhat kakashi hogy obito meg rin, de aki csak az animét nézi nem nagyon fogja tudni kik azok..

Black Hawk
fillerekkel nem számoltam 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Klemice
vagy 4-6 részes filler jön a hidan/kakuzu részek után úgyhogy 😄 ..

Black Hawk
ami azt illeti átlag másfél 2 mangával haladnak/hét mármint az anime ban. szerintem filler nélkül max 70 rész van a manga és az anime közt 😄

datango
nem tudom mi köze a naruto-nak a barátok köztre.
figyelj annak ideén a dragon ball is hétfõ-péntek délután 14:30 tól ment.
Nem volt senkinek baja vele, mindenki szerette. (én speciel nem néztem még 1 rész bk-t sem!)
visszatérve a narutohoz, én nem olvasom direkt a mangát de nagyon sok rész van a shippuuden ben ... és hááát heti 1 részel az unokám is nézni fogja 😛

Black Hawk
ja azt lesüllyedne barátok köztre 😄 kösz nem 😄

Klemice
derossz 😄

Toodmayne
Sõt, konkrétan valakinek a madara. 😄😄

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

datango
olyan rossz hogy csak heti egy rész van, nem lehetne valahogy irni a japcsiknak, hogy legalább heti 5 részt leadjanak, hétfõ-péntek, mert ez így kibirhatatlan
<#falbav><#falbav><#email>

NeverwinterKING
egy madár 😄

Klemice
ha olvasod a mangát tudod hogy tobi más valaki

vixo
akkor Tobi nem egyenlõ obito-val igaz???

kas123
1 rajongó által készített

vixo
http://th01.deviantart.com/fs17/300W/f/2007/207/f/3/Tobi__s_Reunion_by_nekoni.jpg

ez hányas manga???

Klemice
nem maradt staminája, se chakrája ezért meghal

NEOreg3
Kakashi azt mondta, hogy feláldozta magát Choji apja, szal valószínûleg meghalt. Azt nem tudom, hogy Kakashi a kimerültségtõl fog-e meghalni, vagy arra értette, hogy már semmi ereje nem marad a további harcokra, így tuti elintézi Pein, mert ugye az eredeti már biztos tud róla, hogy még életben van (a látómezejük össze vannak kapcsolva ugye).

Timbo
jajj ez manga 😄 na mind1 😄

Picar77
nekem is valami ilyesmi jött le :S
de majd kiderül

()() (^^)

ronihun
Chapter 424
Most Choji apja meghalt és Kakashi elvileg meg kell h haljon mert használta ujra a mangekyo sharingant ? mert én igy értettem az angolbol...

...

Timbo
😄 úú a spoilerrõl eszembejutott h a héten se néztem még meg a narutot 😄 köszi 😄