4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2522 na végre kijött :P
7végén meglesem akkor, ha lesz norm változat és felirat :D
de sóska benne van szal csak jó lehet :DD -
#2521 ty -
#2520 Link -
Monoton #2519 nem kell regelni -
#2518 adjál már direkt linket nincs kedvem regelni arra a hulladékra, thx -
#2517 Nem rossz. Az a baj, hogy tényleg ezzel a címmel teljesen másra számítottam.. aztán lett ez belőle. Élvezhető meg minden, na de ajmá :\ -
#2516 beleneztem de felirat nelkul nem vmi jo :D de Sai nagyon keni :D -
#2515 Naruto-kunon van fent online verzióban nézhető, még sehol sincs letölthető változata. Gondolom estére vagy holnap reggelre már vagy DB vagy más kiteszi. -
#2514 linket honnan lehet szedni :O -
#2513 Hát ez a film.. Kicsit másra számoltam Kötelékek címen. Na mindegy, azért ötből hármast megér. -
#2512 de viszont az kiderül h mér utálja konohát.
és teljesen megértem. -
#2511 jeszofkorz -
#2510 pain születése -
#2509 biztos elmondja hogy a második forrás yahiko halála.. -
#2508 én is várom a kövit. bírom az ilyen flashback részeket^^ -
#2507 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Új manga rész nekem tetszett jokis pofázás (: -
#2506 uj anime rész filler :O nemvoltrosz -
#2505 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jahm, Conan origamizott egy közeli búvóhelyet Nagagtónak,ahonnan könnyen irányíthatja a Paineket,csak hát Naruto megtalálta ^^ -
#2504 Szerintem igen. -
#2503 így van.. :D
de most az az egész fa papíból van? -
#2502 Na igen, pedig aki már régóta olvasgatja tudhatná, hogy most legalább 2-3 részen keresztül csak beszélgetni fognak a fájdalomról és a világgal kapcsolatos látásmódról.. :D -
#2501 az a durva hogy mindenki vérja hogy a következöö lessz a hudekiralyuberfasza manga rész :D aztan csak filler -
#2500 Utálom az ilyen részeket, most várhatunk megint vagy 2-3 hetet mire elindul minden esemény, addig csak a magyarázkodás lesz.. :\ -
#2499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát szerintem nem nagyon akarják felfedni a valódi énjét,az még kicsit odébb van,nem egy fillerben fog kiderülni,h mit tud,így megmarad a kis bohókás Tobi szerepben. -
#2498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!minek írnak ilyen monológot Tobinak, hogy túlerőben vannak a konohaiak ezért nem akadályozhatja meg őket a sanbi lepecsételésében? a mangekyu sharinganjával és azzal a képességével, hogy bármin át tud menni a teste, könnyedén begyakna ott mindenkit -
#2497 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uj manga egész jo volt -
#2496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most kezd jó lenni a végére a filler, végre mkaptunk megint egy kis Akatsuki megjelenést benne,remélem,h így a vége felé láthatjuk,ahogy Tobi és Deidara elkapják a Sanbit. Tobit nagyon bírom annyira hülye,miket lenyomot már ebben az anime részben is :D -
#2495 Nekem az előző OP jobban tetszett,viszont az Ending most jobban tetszik,mint az előző,kicsit fordított a helyzet. ^^ -
#2494 Szintén, egyszer megnézem az újat mind a kettőből aztán utána tekerés. -
#2493 én meg mindig áttekerem az ópeningeket meg az endingeket, ennyi :D -
#2492 ez az OP egy Rakat fos :D -
#2491 nekem bejön az uj opening meg ending :) -
Monoton #2490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként az Ending az nem olyan rossz, de az előző volt a legjobb :P -
Monoton #2489 Én már félek bármit is írni Spoileren kívül ami az új részhez kapcsolódik :D
Volt már olyan másik topikban, hogy valaki beírta nem volt olyan jó része az adott sorozatnak. Erre másik user fel volt háborodva, hogy ez SPOILER mert most arra fog számítani, hogy rossz lett az új rész :DDD -
#2488 és ezt mér spoilerbe ? :D -
Monoton #2487 Anime
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az új Opening nem valami nagy szám :S -
#2486 http://cartnecker.freeweblog.hu/index.php?f=7&s=2&blogid=7653&bm=261680
innen le lehet szedni a naruto kun-os mangát magyarúl, ez cartnecker blogja :D, reggel találtam rá... -
#2485 hehe mik nincsenek :D -
#2484 :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a Love Hotel-es Naru-Hina hentaimangaval találkoztam, az még vicces is voltxD -
#2483 neee
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pont tegnap olvastam hinatas hentai mangat vagy minek nevezzem :D kiba hinata meg akamaru volt a foszereplo -.-'