Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
#2075: Igen ezt értem, de még mikor csak elõkészíti a technikát elvileg nem érik õt semmilyen sebesülések. Csak miután elhasználta a technikát a becsapódás végett, mert akkor indul be igazán. Amikor becsapódik a technikája valakibe vagy valamibe onnantól indul a sebzés elvileg, nos miután elengedte és hozzávágta valakihez már nincs is ott, sõt a becsapódás után is mint mikor használta az egyik részben már ott se volt mert úgy ellökte õt is meg azt is akit támadott.
Fura ez az egész nekem, hogy mindenkinek lett valami faszányos technikája Shippuudenre de õ már megint megszívta rendesen.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
1., Naruto ha használja az új technikát miért árt neki ? Jó értem, elolvastam, felfogtam. De a becsapódásig nincs semmilyen kihatással rá, különben az edzései alatt is kijöttek volna ezek a problémák.
2., Ha ennyire veszélyes a használata, csinálják végig a klónok és ne adják át, mert ugye végül is az erõ ugyanaz benne és a klónokban. Meg ha egy klón kap egyet akkor viszlát.. viszont ha Naruto is kap egyet miközben a cucc a kezében van neki is viszlát mert elveszti a kontrollt felette.
Szóval ez a "ne használd a technikát" dolog fszság szerintem.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ez elég sok idõ ....
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
mondja hogy don't use that jutsu
flashbackben
kakashi tanított neki olyat amit nem kéne használnia
\"You are fucking crazy people!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
*Naruto - Szószke
*Madara - szószke
*a maradék akatsuki + Pain sincs még leírva, + nagato
*Naruto - konohamaru (sztem õk is fognak még poénból harcolni egymással a vége felé)
*Naruto hokageve válása
*A bijuk sorsa
...rengeteg dolog van még...
meg Kakashi és Itachi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi