Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
egész jó filler rész volt mai 😄

Klemice
errõl beszéltem #2324ben
az ilyen utolsó oldalak nem szoktak fakek lenni

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NeverwinterKING
én enm néztem meg mer nem akarok spoilert 😛

\"You are fucking crazy people!\"

kakaoskalacs
elnézéstk érek ez valoszinuleg fake 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs

NeverwinterKING
az nagyon az elején van 😄 sokat várhattál.
220 részt egy más után néztem folyamatosan. 😄D

Black Hawk
szokd meg 😄 én a Naruto sorozatot a Shikamaru Tajuja harcnál értem be ... azóta hétrõl hétre élek 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Nagyon furcsa most hogy egy hetet kell várnom, az eddigi részek darálása után 😄

REAL MADRID

Klemice
a holnapi manga elég bizarr lesz ha igazak a spoilerek (én csak a képeknek hiszek ilyen értelemben)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

kakaoskalacs
uj anime rész 😄

Klemice

nyirog
hy, nem tudjátok h a naruto moviek mellett mit takarhat az az OVA ?

nyirog
nem passzol, mert az aonos-ban ki van vágva a rész elejénléévõ kzleméyna naruto movie3-ról ezért van így több mint 2 perc elcsúszás a felirat és a video között :S

NEOreg3
jó a DB-s felirat az aone-shez is szerintem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nyirog
nem tudaj valaki, hogy honnan tudnék magyar feliratot szerezni a Naruto 197. részéhez, mert amiket eddig láttam a hidden liefen, meg a naruto kunon azok a DB - verzióhoz voltak hegesztve, próbálkoztam googlel is de csak ilyen videómegosztó oldalakat adott ki jóformán. Elõre is kösz!

Klemice
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De most Pain elvitte és felfújható szexbábút csinál belõle vagy mi a franc?

Amíg nem mutatják a temetését addig nem hiszem el hogy halott 😊

REAL MADRID

Klemice
spoiler..

he had stolen kakashi... most mi van???

Klemice
pain

na hát meglátjuk pénteken hogy mi is van, de nagyon ajánlom hogy az elkövetkezõkben ne legyen szünet

Ez még stimmel is, Itachi szerette a tesóját, de tudta h ha Madara manipulálja akkor bizony a falut meg kell védeni. Viszont túl sablon lenne, ha Pein letépné Naruto állkapcsát, akkor lenne bonyodalom rendesen. HAjrá Pein. 😄

Count Adyn
Elég valószínû hogy Sasuke ellen lesz valami sharingan-tól megvédõ cucc😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Saját szemeivel nemhiszem hogy menne neki 😊

REAL MADRID

nyirog
Jó lenne már, ha adnának valami utalást az itachitól kapott erõre, hogy az milyen is valójában,meg mit is takar pontosan. Azért belegondolva mekkora lenne már,ha naruto a sharingant is tudná használni, meg az amateratsut.

Gondolom nem õ szeretné elpusztítani a másik felét.

REAL MADRID

ronihun
azt nem értem meg azon csodálkozom h h lehet az hogy narutobol még nem jött elö a kyuubi? látván hogy elpusztult a fél város , kinyirták a mesterét stb..vagy én elfelejtettem vmit amiért ez nem lehetségs?

...

Elég rendesen hullanak az emberek.

REAL MADRID

vixo
Áhhh csóri béka papa,h felnyársalta már az a mocsok Pein,nah meg Shizune is meghalt! :'( A következõ mangának elég érdekes címet adtak: "béke"...
már kíváncsi vagyok,h mi van Kakashi-val,nem halhatott meg vagy ha igen,akkor mutassák már a holttestét,mert olyan rossz,h nem tudni róla semmit,meg már nem emléxem,h Tsunade-vel mi van? Õ most meghalt?

BEAST
Valoszinuleg Naruto fog tombolni mert bezar a kedvenc ramen kajaldaja, csak a szokasos :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Klemice
100. részre biztos valami nagy happeninget terveznek

kakaoskalacs
2009.03.05. ~ 99. rész @ Arekurū Bijū - A tomboló vadállat

ez érdekes lessz 😊 remelem 😉

kakaoskalacs
Nagato-t ? 😄 az érdekes lenne

Klemice
Nem tudom, de Pain mesedélutánt fog tartani, de valszeg beszívja mert vagy megtalálják Nagatot, vagy jönnek a nigger ninják, esetleg Sasuke..

kakaoskalacs
most akkor narutonak nem is maradt ereje harconli? (a mangaban)

Lord Nomak
96.

#2297: Nem maradtál le sok izgalomról, amióta csak küszködés megy inkább nekiálltam Bleachet nézni, gondoltam, hogy az se lesz rossz és szerencsére nem csalódtam, még van pár tucat rész belõle amit nem láttam. Remélem kihúzom vele addig amíg Narutoban nem lesz valami változás.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

BEAST
Miota a db nem foglalkozik Narutoval nem igazan neztem, lehet nekem is be kellene potolnom :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bulykin
már vagy 5 résszel le vagyok maradva, lehet h holnap megelsem õket😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Klemice
mármint hanyas rész 😊

Lord Nomak
Na ez az anime jó volt, már amennyire. A vége viszont jópofa. 😊

Klemice
Narutot addig nem tudják kiszipkázni amgí ki nem szipkázták Killerbeet, milve a 9 farkútól most össszeomlana a szobor

NEOreg3
Gai csapata és a Raikage csapata is úton van Konoha felé, szerintem valamelyik közbe fog avatkozni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vixo
Ááááh,de durva Pein elkapta Narutot! Kíváncsi leszek,h kiszabadul-e vagy Pein magával viszi,aztán jöhet majd egy mentsük meg Naruto-t küldetés,kicsit hasonlóan,mint amikor elhurcolták Sasoriék Gaara-t.Anime részekhez hasonlóan lehetne itt is olyan hét,h dupla manga 😄

kakaoskalacs
biztos ami biztos alapon csinaltam 😄

NEOreg3
ebben semmi spoiler nem volt, de egyet kell értenem veled, ritkafasza volt😊

kakaoskalacs
MEkkora volt az uj manga Whooa

Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel akkor itt nézelõdhet <#hamm>
http://docler.hu/videos/search?query=naruto
Aki az ilyesminek nem híve attól elnézést kérek.
Count Adyn
Banner marad, rákattintva elvisz az nkw.hu-ra, ott a fõoldalon kivan téve az aktuális cucc igen hamar, és még fordítják is magyarra idõvel mind mangát mind anime-t^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lord Nomak
Itachi meg Ino viszi a pálmát nálam. x) Szóval én is támogatom a mostani bannert. A lényeg itt a mangázás meg anime letöltési lehetõség lenne amikor frissítés van szerintem. 😊

NeverwinterKING
támogatom. de banner maradjon, annyira kawaii rajta mindenki^^

fõleg itácsi<#puszis><#idiota>

Count Adyn
Hjah😊 Marad ez akkor még egy darabig😊

Klemice
szaszuke nem emós

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;