4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2684 Link -
EnxTheOne #2683 sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni. Most kezdtem el nézni a narutot ( most tartok a 11. résznél :D), az indavideon nézem de ott nem valami jó a minőség, (videoplayer nem müködik nekem) , és torren amit használni szoktam ott csak az elő "fejezet" van fent. Nem tudátok valami jó torrent-et ajánlani ahonan lelehetne tőlteni? -
#2682 úgy kell azt :] -
#2681 hát én tavaly érettségi után 2 nap alatt daráltam le a mangát :)
logóért thx -
#2680 Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy amit Sakura mindig mond, hogy "sandaro" (vagy mi a fene :D) az mi lenne? :D
Előre is köszönöm! -
#2679 na majd este neki állok szedni. még jó h egy hét és érettségi de azért animézok minden nap :DDD
fasza a logód :D nagy változás állt be :D -
#2678 én ma már néztem jólesz -
#2677 ezek már nem is fillerek :D el kéne kezdeni nézni... -
#2676 Naruto Shippuuden - Anime részek megjelenése:
2009.06.18. ~ 114. rész @ ~ A sólyom szeme ~
Orochimaru átalakul és megtámadja Sasuke testét, amibe bele is költözik. Régóta vágyott már arra, hogy birtokolhassa a Sharingant, de...
2009.06.25. ~ 115. rész @ ~ Zabuza kardja ~
Sasuke kiszabadítja Suigetsut, aki további információk közlését egy feltételhez szabja: Kell neki Zabuza kardja. Sasukéék elindulnak a kardért, de egy váratlan helyzet történik...
2009.07.02. ~ 116. rész @ ~ A vasbörtön őrzője ~
Suigetsu és Sasuke "kiszabadítják" a börtönből Karint, aki elég furcsán viselkedik. Sasuke megparancsolja Suigetsunak, hogy szabadítsa ki az összes rabot...
2009.07.09. ~ 117. rész @ ~ Juugo és az Északi búvóhely ~
Sasuke és friss barátai csapattá szerveződtek, és együtt indulnak el az Északi búvóhely felé, de az úton egy kis meglepetés éri őket...
2009.07.16. ~ 118. rész @ ~ Nincs még infó ~
2009.07.30. ~ 119-120. rész @ ~ Kakashi Gaiden - Egy fiú élete a harctéren ~ -
Amcir #2675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenesetre érdekes, hogy Sasuke indulásakor lesz Hokage. -
Cyberdevil #2674 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem Sasuke-t ölik meg, úgy is olyan emos :D -
#2673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dehogynincs.. remélem sasuke jön és megöli.. -
Amcir #2672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem nics valami köze az Uchiha "kihaláshoz"? -
#2671 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!narutonak kéne szólni, ő meg benyögné hogy hanzo-val gengelt danzou aztán ennyi lenne.. áh nemtomén -
#2670 Én már semmin se csodálkoznék ha úgy lenne.. -
Monoton #2669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tobi nem Madara? -
#2668 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah lol Danzo lesz a 6. hokage kezdődnek a szép napok -
#2667 nem derült ki a mangából, így annyira nem spoiler, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Tobi=Danzo -
#2666 végre vége a fillernek.. -
#2665 azt mondjuk megnéztem volna -
#2664 jaja ő az, bepownolta volna az egész falut -.- -
#2663 az a yondaime? :D -
#2662 az de seggbe rúgta volna Sarutobit :) -
Monoton #2661 igen -
Amcir #2660 Lenne egy visszautaló kérdésem harmadik vs orochimaru csatában a haramidk megidézendő Minato Namikaze lett volna? -
#2659 menne neki :P
én tuti vagyok benne szöszke is jó fiu lesz egyszer X'D -
#2658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ennyi erövel naruto szépen dumálja meg az összes tovabbi ellenseget , hogy legyenek jofiuk :D -
Monoton #2657 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert Nagato ezzel is megmutatta, hogy ő is jót akar. -
#2656 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!könnyebb felépyteni a falut. meg szerintem kakashi miatt. nem írahtja ki a sztoriból. ahogy apja is mondta: még sok dolga van :D -
#2655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagato szerintem tutira meghalt , De azt nem értem mi a francnak kell felélszteni aki már meghalt ..fél varos lepusztult de semmi aldozat .-. -
#2654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor nagato meghalt? bazz az elején azthittem átadja a rin'negant narutonak :D
de jön sasuke. végre egy uchiha ^^ -
#2653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát gondolom kitöltik azzal az időt, hogy rendbe hozzák Konohát, meg beszélgetnek nagyokat.. =D -
#2652 manga Franko volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár ha jol gondolom még lesz nem egy filler amig soska és bandaja elér konohaba.. :D Nagato meg egesz jo arc volt , mostmár komolyan érdekelne egy naruto vs soska harc -
#2651 inkább várok :D -
#2650 a szemeim előtt szinte látom a fillert, ami a pain arc után fog jönni -
#2649 azért, hogy ösztönözzön, hogy megtanulj angolul.. két év alatt össze lehet hozni egy középfokú nyelvvizsgát, meg középszintű érettségit.. -
#2648 mér csak estére van magyar? :( -
#2647 Manga hát anyám.. erre nem számoltam annyira. Origami lány aranyos volt a végén =) -
#2646 na 30 rész alatt végre vége ennek a fejezetnek is... szeptember óta ment bakker :D -
Monoton #2645 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek szerint két rész alatt Sasuke kicsinálja Orochimarut? Azt hittem húzzák legalább vagy 2 hónapig :D