4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2764 Tény, hogy erős na de azért ő sem isten. -
Amcir #2763 Mangekyio Sharingannal? -
#2762 Mondom naruto megtérit majd mindenkit a nagy vilagmagmento peacelove dumaval. -
#2761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra még kíváncsi lennék h sasuke h akarja legyakni a kagéket. szerintem még nem áll azon a szinten h harcoljon eggyel. oro-t megölte de még ő se tudta megölni a 3dikat. -
#2760 madara gedo mazo szinkronizálós megszólalása érdekel még engem... -
#2759 tényleg, kisamét kihagytam -
Monoton #2758 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3-an -
#2757 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát elég későn hívták össze őket. az akatsukiből már csak 2en maradtak azzal h sasuke kilépett. -
#2756 mert hogy az akatsuki balhézik...
http://www.onemanga.com/Naruto/417/15/ -
#2755 jaaa így már vágom. kösz
am minek lett össze hívva az 5 kage? ez felett elsiklottam :D -
#2754 http://naruto.wikia.com/wiki/Seven_Ninja_Swordsmen_of_the_Mist
zabuza, kisame, az új mizukage testőr csávó meg még volt valami filleres csávó is -
#2753 kik azok a seven swordsmen? -
#2752 Őaz, thx (: -
#2751 ezt találtam róla, valószínűleg nincs neve csak annyi, hogy death god/shinigami (halálisten) -
#2750 Halee.
Van a Narutoban egy lila bőrű fehér hajú cucc késsel a szájában. Az az öregember idézi elő még a sorozat nagyonelején. Annak mi a neve, ill. hogy tudnék róla kib*szottsok képet keresni?
Előre is thx -
#2749 Ki tudja :D Kisülhet ebböl még akármi :D 2 valtozat a gyülésen midnenki szetver mindenkit vagy Naruto békésen lebeszél midnenkit a harcrol :D -
#2748 kiscsávóból nem nézem ki hogy seven swordsmen -
#2747 Media Player Classic
amugy ez a manga elég érdekes volt , furcsan neznek ki a karakterek :D -
EnxTheOne #2746 sziasztok! lenne egy h*lye kérdésem :D a ti BSSplayeretek lejátsza az "AVI (X264)" tipusú videokat? -
#2745 megint semmitmondó részek lesznek egy darabig... -
#2744 Ha nem olvasom ezt a mangát nem vesztettem volna sokat.. -
#2743 juugo ^^, ö lesz a legjobb :DDD várom a köv részt -
#2742 Remélem rendszeresítik a rádiózást a többi részben. ^^ Ez a végére tökéletes így =) -
#2741 http://www.lugaluda.com/2009/06/30/naruto-shippuuden-116/ -
#2740 Megneztem egyet OMG :D neha sirtam a bena megvalositastol neha jokat nevettem (: -
#2739 én szoktam :D jókat nevetek rajta -
#2738 Annyira nem érdekeltek az előző részek,ezért kezdtem az akkori aktuális résszel.Csak ez a Itachi vs Sasuke érdekelt már jó ideje. -
#2737 én nem, de állítólag nagyon jó... -
#2736 Amúgy valaki Akatsukit nézi amit Fekete Dani csinál ? xD -
#2735 mellesleg az anime most a 347. fejezetnél tart a manga szerint -
#2734 440től kezdeni hát gratulálok -
#2733 383. fejezet 15. oldal -
#2732 Én nem rég kezdtem olvasni a Naruto mangát.A Naruto-kun.hu oldalról töltöm.440-dik résztől kezdtem.Az érdekelne hogy melyik részben harcol Itachi és sasuke?? -
#2731 ja a kurva anyját, remélem sikerrel jár a holnapi rész..
kell nekem spoilereket olvasni :D -
#2730 Danzou hogyis lett hokage ennyit mondott kb :
"adaffgdfbdhÉNsfdfghflhlfghHOKAGE!!!!!fdhdfgh -
#2729 A raiekage hívta össze, hogy megbeszéljék a gondokat az akatsukiról.
Danzouhoz semmi köze mivel még konoha ostroma előtt elindultak a meghívással a nigger ninják -
Monoton #2728 Szerintem se lesz sok jelentősége, neki már a Homok falu védelme a dolga. Nem indulhat meg csak úgy akciózni :D -
Monoton #2727 Pontosan nem tudom mi a célja (elfelejtettem), de úgy rémlett ott erősíthetik meg az öreget. -
#2726 valamit te nem értesz, annak a találkozónak nem éppen danzou megerősítése a célja -
#2725 érrtem :) bár nemhiszem hogy kulonosebb jelentosege lenne visszatérésének