4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Uchiha Obito
    Áhááá :D Köszi
  • donoki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arról volt itt szó, hogy Gaara támadása ellen ilyen formált amaterasuval (entonnal) kellett védekeznie és ez meglepte :D

464es fejezetben volt.
  • Uchiha Obito
    Ez melyik manga fejezet, miről van itt szó? :D Nem olvasom a mangát, de ez a kép felkeltette az érdeklődésem.
  • donoki
    jah én már láttam ezt, ennél előbb volt egy shippudenes videó is.. az is jó volt :)
  • EnxTheOne
    Ha igy szóba jött a naruto kun, akkor a honlapukon van egy nagyon jó "sima" narutos . videó.
  • donoki
    az animéhez ha letöltök fordítást, akkor csakis HLT-s verziót töltök le, szerintem az ő fordításuk sokkal jobb.. bár embere válogatja..
  • Lord Nomak
    Biztos külön órákat vettek magyar nyelvből.. :) De amúgy most már én is szívesen nézem magyar felirattal, már tényleg csak néhol vannak fordítási ütközések.
  • donoki
    jah, kb a 450. manga fejezettől kezdtem, ott még volt pár elütés, de így már a 470 környékén nem is igen látok, csak éppen fordításbeli problémákat..
  • Lord Nomak
    Elvileg angolról, de azt is nehezen ahogy néha látszik.. de legalább a helyesírásuk javult már, és nem minden második mondatban van elütés.
  • donoki
    Bár, lehet az angol fordítást rontották itt el, ha jobban megnézem.. mivel ha a másik bubit nézzük, akkor meg jól fordították és a magyar fordítással jobban összefügg, hogy kitudta védeni - jó a védelme...
    Nemtom.. a narutokun teamje angolról fordítja, ugye?
  • donoki
    Belekezdtem a mangába és ahogy így olvasgatom ezt a magyar fordítást meg mellette az angolt is.. hát van benne pár elég fail fordítás..
    Mint pl. ez:

• donoki
    jah értem, remélem nem lesz túl unalmas... és hosszú.. :D
  • NEOreg3
    lehet nem voltam elég érthető

úgy gondoltam, hogy az ellenségnek majd lesz valami köze ahhoz, hogy gyerekkorában hogyan kapta azt a sebhelyet, a filler története természetesen a jelenben fog játszódni
  • donoki
    Szerintem tanársegéd nem lehet egy genin.. de majd meglátjuk, hogy mi lesz :)
  • NEOreg3
    szerintem akkor már volt olyan idős, hogy genin lehessen, a küldetések alatt meg bármi történhetett

a címből meg azon kívül, hogy iruka lesz a középpontban, nem sok mindent lehet leszűrni
  • technext
    azt vágom, akkor inkább úgy fejezem ki magam, hogy amikor iruka még gyerek volt, meg kakashi, meg asuma ...
  • EnxTheOne
    a mostani fejezettekbe volt. Szóval animébe nem most lesz. :D
  • donoki
    Én úgy emlékszem még egyszer mikor Irukáról volt szó, hogy az a vágás már gyerekkorában ott volt, mikor meghaltak a szülei a róka által és a 3.hokage vigasztalta, na ott úgy emlékszem már akkor is megvolt neki ez a vágás...
    A filler első címe, meg tanársegéd, szal én kizárnám ezt :
  • NEOreg3
    manga 500-504. fejezet
  • CharrDen
    ohh, mindegy, eszembe jutott, én arra gondoltam, ami még a sima narutoba volt..
  • CharrDen
    mangában? elég régóta olvasom, de nem emlékszem ilyenre.. leírnád spoilerben, hogy mi vóót?
  • Kövesdi A
    Akkor úgy tűnik , a sensei a kukába dobta irukát ,mint karaktert
    Ha filler történetben örőkitik meg
    Nem lehet össze vissza fillerezni , a senseijé a döntő szó .ki tudja talán még felhasználná azt a részt
    A róka támadása ,meg pl minato gyerek kora is ilyen
  • NEOreg3
    nem fogsz, mert a mangában pont nemrég volt részletesen elmondva, hogy mi is történt valójában akkor
  • technext
    a róka támadás korából szívesen néznék dolgokat :)
  • CharrDen
    Háát, ezek szerint (gondolom) bemutatják Iruka múltját :/ Dejó
  • NEOreg3
    filler főgonosza az a ninja lesz akinek iruka a sebhelyet köszönheti az orrán

erre tippelek
  • Kövesdi A
    már mint az állam , ez le maradt a végéről
  • Kövesdi A
    Hát
    Ezektől a fillerektől , se fog leesni
    2010.08.26. ~ 175. rész # Konoha hőse /Filler-story kezdés/
    2010.09.02. ~ 176. rész # Iruka, a tanársegéd
    2010.09.09. ~ 177. rész # Iruka próbái

Előre érzem , hogy rohadt unalmas lesz !
  • donoki
    Jó rész volt most ez, főleg a vége, nem hittem volna, hogy Nagato így megtér és feltámasztja azokat akiket nemrég megölt, na így jön vissza Kakashi is az életbe.. ki hitte volna :D

Ám találtam egy érdekességet ebben a részben - egy ülve repülő embert :D

• donoki
    tessék már kint is van az új mangalica :D
  • Lelouch
    De türelmetlen valaki. :D Valószínüleg majd holnap lesz.
  • CharrDen
    na mi van mangával, most megint nincs?
  • donoki
    jaja, már itt is beszúrtam kicsit jobb minőségben: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281884690&no=24]#24[/URL] ->
    videó
  • ToCsEk
    durvaaa
  • donoki
    van jobb dolga is mint velem csevegni, és a mondat többi része rám is igaz, sajnos nekem sincs egyik sem, csak byakuganom.. de hát ez már eléggé ósdi dojutsu :(
  • CharrDen
    hát, kérdezd meg a történetalkotót, hogy ő hogyan gondolja, én nem tudom sajnos mivel nincs se sharinganom, se rinneganom... :(
  • donoki
    hát a genjutsuból kitud élve kerülni, de abból a rinneganos képességből nehezen ha egyből meghal..
  • CharrDen
    de azt ne felejtsd el, hogy amikor ránézett, még aktiválódott az a képesség, míg a sharingannál elég, ha ránézel és RÖGTÖN genjutsuban vagy
  • donoki
    hát.. de Rinnegannal még Nagato gyerekkorában ránézett mérgesen egy átlag ninjára és máris megölte.. azért a Sharingannal még sem lehet így gyilkolni..
  • BEAST #3890
    A Narutoval pont az a bajom, hogy egyre kevesebb "átlag ninja" van benne. Ehelyett kb mindenkinek van valamilyen hihetetlen egyedi és titkos képessége ami lehet egész életében a bal heréjében volt elrejtve.