4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3970 inari? -
donoki #3969 jövő héten lesz vége a fillernek, aztán jön az inaris epizód -
#3968 ezen a héten nem volt anime ha jól tudom, de filler még folytatódik, bár múltheti rész végén mutatták sóskát -
#3967 anime fillernek vége van már? -
donoki #3966 nagy a punnyadás itt srácok :D -
#3965 Na ez gyilkos :D -
donoki #3964 egy kicsit mintha elrontották volna kakashi fejpántját a mostani animeben:
-
#3963 voltak próbálkozások -
#3962 Sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy nem tudnám egy weblaprol rar ba letölteni egy egész évadot egyszerre vagy esetleg egy torrent oldalról?
mert találtam egy oldalt de ott csak egyesével lehet leszedni...
és az ugy macerás lécci irjatok -
EnxTheOne #3961 Érdekes volt a manga.
-
donoki #3960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah, a Samsarával megzabáltatja Tobit:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Télleg, erre igazán nem is figyeltem fel a mangában, azt hittem csak felveszi a kesztyűjét, vagy valami :D -
#3959 nem figyelitek a korábbi manga részeket vagy szimplán elfelejtitek mik történtek? -
#3958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd zetsu csinál neki új kart, mint múltkor :D http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/486/Naruto_486_05.png -
#3957 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy megkéri hogy élessze fel paint (ha tudja) és ö helyrerakja a testét :D -
donoki #3956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon komoly volt ez a rész :o Érdekes újdonság, hogy Nagato Madarától kapta a szemeit, de mikor? Már kiskorába beültette?:S Érdekes, remélem bővebben lesz róla infó!
Madara amúgy majd úgy is visszavarja valahogy a kezeit, sztem egy másik idmenzióba meg fogja találni a kezeit, ahová a robbanást is küldte :D Max megkéri Kabutot, hogy idézze meg Kakuzut aztán ő majd visszavarja :) de sztem maga is meg tudja oldani. -
#3955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tépte már le a saját karját, amikor Danzo embereivel harcolt, szóval nem újdonság neki, arra viszont kíváncsi vagyok, hogy hogyan növesztett egy újat -
#3954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most akkor letépte a robbanás Madara jobb karját ? Az elég masszív úgy.. Sharinganhoz nem nagyon kell kéz használat de ez kicsit visszaveti a terveiben szerintem. -
#3953 Az eheti manga nekem nagyon adta! :D -
donoki #3952 Nah a manga végére értem, hát meg kell hagyni nagyon durva események történnek a mangában ami még az animében nem törént, érdemes volt elolvasni őket :)) egyre érdekesebb harcok kezdődnek.. -
donoki #3951 igaz, igaz :o én eddig azt hittem, hogy a kilencfarkú szülte és belepecsételte magát Narutóba, de megbánta és ezért mérges rá :o -
EnxTheOne #3950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem azért mert már lehet tudni hogy benne lesz az anya. (igaz ez a kép vissza emlékezésböl van), de már 100% tudják hogy benne lesz :D to be continued
ez a spoiler a mostani manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!folytatom :D pl. miután lefejezték kisamét a raikage és a tesó, és utána lenne egy kép amikor a szigeten harcol, az furcsa lenne :D -
#3949 Nem tudom, én például még csak nem is sejtettem, hogy Naruto-t is anya szülte. :o -
donoki #3948 hmm, hát én ilyenről még nem hallottam :o
EnxTheOne: nem hiszem, hogy az sok spoiler lenne, hogy Naruto hajjal született, más meg nem igazán van a képen.. szerintem -
#3947 pedig van olyan, hogy a kisbaba sok hajjal születik, ami utána ki is hull -
EnxTheOne #3946 szólj egy moderátornak hogy törölje :S Hátha nem látták még sokan. :S -
donoki #3945 hát és?:D +1hónap egy normális szülés helyett ennyire kinő a haja?:D a savak benn kushina hasában lemarták volna a haját =DD -
#3944 10 hónapig volt az anyjában :D -
donoki #3943 hopsz.. azt hittem a kép is spoiler alá kerül, aki nem olvassa a mangát attól elnézést kérek, hogy egy ilyen komoly spoilert benyomtam..:D hajasbaba -
donoki #3941 hát ebbe a részben elég furcsán rajzolták meg Sarutobi fejét :D -
EnxTheOne #3940 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége tényleg érdekes volt, mondjuk szeritnem jobban meglehet volna csinálni amikor itachival találkozik kisame. :S A manga végére visszatérve, szerintem konan valami kamikáze jutsut fog használni. Tudtomal vizben nem tud harcolni, és nagato is meghalt. -
#3939 Hát már én is eléggé untam a mangát,viszont az eheti rész vége felkeltette az érdeklődésemet. -
donoki #3938 nah én is leszedtem, meglessük mit csinál coffos -
#3937 Én meg nézem majd , azt a 4 rész kibírom , bár az tuti hogy kin szenvedés lesz !
Csak szar lesz megint látni, a lúzer narutot , azok után, hogy nem rég meg verte pein-t -
#3936 eddig minden fillert megnéztem, de ezzel most kivételt teszek
úgy sz*rom ketté irukát, ahogy van -
#3935 Na kezdetét vette , a Iruka Shippuuden
Szerencsére csak 4 részes lesz , hála istenek , több nem is kell belőle ! -
#3934 elég unalmas már ez a manga... -
#3933 Konan-nek amúgy sem lenne sok esélye, na de esőben? ha papírjutsun kívül nem tud mást, akkor eléggé megszívta -
donoki #3932 hát jah, már várom a kage találkozót mozgóképben :) remélem normálisan meg fogják csinálni és nem cseszik el úgy, mint Naruto vs. Pain egyes részeit.. a looneytoones-t hanyagolják.. :D -
#3931 Tényleg jó rész volt, bár én ezt a sok vissza emlékezést annyira nem tekinteném fillernek , jók voltak azok ott !
Még szerencse , hogy nem egy 10-15 részes , filler arc-ot kapunk , szerintem jó ha lesz, 4-5 rész És pont elég is lesz ! -
donoki #3930 Jó volt ez az anime rész, egész megható volt ez a visszaemlékezés :) szinte már ez is full filler volt és tényleg az lesz a köv. részekbe, hogy Iruka hogyan fogadta el Narutot.