Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
hogy érted? magyarországról 😄

honnan származol? (nem gúnyolódni akarok)

CharrDen
manga volt hihetetlenül rövid... 1 hetet vártam, és valahogy olyan hiányosnak tûnt, nagyon rövidnek, fõleg hogy gondolom ez a harc most legalább 5-6 héten keresztül fog menni..

Klemice
unom már ezt a narutot :\

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tudom, én is megtaláltam de nem nézem meg, hagyom jövõ hétre

most nézem a jövõheti részt angol subbal
jah, de már nem lehet letölteni.. 😄 a mai rész 'is' kint van

Klemice
az mekkora egy fos..

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

CharrDen
amúgy a jövõheti az dupla rész

CharrDen
jah csak még nincs rá felirat 😞

Black Hawk
de kijött a jövõheti anime 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Klemice
késik a manga :\

kakaoskalacs
az tenyleg jo (Y)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Kövesdi A
Öhhh ez ki ment a fejembõl
Vagy még , ami jó sorozat
Az a D.Gray-man

Kövesdi A
Az hogy mi volt a specialitásuk , még lehetek egyéb jutsujaik is
Nem hiszem hogy õk is csak nézték ahogy a falújuk eltûnik
Még egy túlnyomóan pacifista társadalomban is akadnak akik nem vetik meg a harcot !

CharrDen
Hát eleve még a sima naruto elején amit ellopott tekercs, az az apjáé volt, ha jól emlékszem...

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az Uzumaki klán a pecsétjeirõl volt híres (amiket harcban nem igazán lehet használni), meg hogy elég sokéig éltek, vagyis nem hiszem, hogy lenne bármi szuperjutsujuk. az viszont tényleg jó lenne, ha Naruto megtanulná az apja teleportáló jutsuját

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kövesdi A
Nem hiszem hogy most kezd majd el jutsukat tanulni legalábbis egyénit ami a sajátja biztos nem fog létre hozni!

Max a klán jutsu-k vagy vérvonalképesség játszhat (pl ha lenne minatonak leírása a teleportos jutsuról , vagy kushináék el pusztult falujában valami elrejtett bunkerben a klánról feljegyzések )
Azt még könnyü szerel meg tudná tanulni , úgy mint a árnyék klón technikát
Amúgy lehet hogy ahogy el megy kushina , mond narutonak valamit hogy itt és ott talál valamit ami a segítségére lehet még
Vagy lehet hogy a hokage õrzi minato feljegyzéseit onnantól narutonak már csak el kell kérnie a nagyitól <#crazya>

CharrDen
Pont erre gondoltam sokszor, bár mondták hogy õ mindig rossz volt a "kézmozdulatok" megjegyzésében, ezért is volt jó neki az a békaidézõ, mert ahhoz nem kell semmi

jaja, köszi ezaz

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Valaki leírná nekem, hogy melyik oldalon találom Naruto filler epizódjainak listáját? Kerestem, de csak a sima Naruto-ét találtam meg, a shipudingét nem 😞

hát jah, jó lenne 😊 vmi kivédhetetlen jutsut ami szétszedi a bolygót 😄SA õ lenne maga a bijufegyver

Egyébként naruto tanulhatna már 1-2 "szél jutsut". Mert eddig csak a rasenganhoz használta, meg fillerbe néha a kunaihoz.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

vixo
Nekem is tetszett a mostani manga 😊

CharrDen
Neki csak az lenne a "Vérvonal képessége", hogy tovább él mint a többiek. Nos, ezt még nem igazán tudjuk, majd kiderül kb 100 év mulva (persze a történeti 100 év múlvában <#vigyor>

Látpom csak nekem tetszett a manga. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Kövesdi A
Hát ez a MANGA fejezett , elég lightos volt-t
Persze ez egy szükséges rossz volt ,bár a kis sasuke meg naruto aranyos
Szóval ha narutobol is kiszednék a rókát õ is túl élné , nem lehet hogy a róka nyomja el a vérvonalképességét ,és csak akor jelenik majd meg amikor nem lesz benne a kóma ?

ironikus 'kérdés' volt..

Klemice
filler :\

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hát akkor mi lesz az animeben...

Klemice
Hogy mennyire szar a manga és mennyire húzza már az egészet a kis ferdeszemû az valami félelmetes 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Jó az új manga.
Aranyos ahogy Itachi fogja Sasuket. 😄

Következõ fejezetben nagy fight lesz.

CharrDen
Ugyanott kezdõdik, csak gyorsabban végigfut az elején.

Kövesdi A
Kb mikor kezdõdik a brotherhood a sima FMA történetéhez képest ?
Az az mi volt még a manga szála a simában és mi már nem ?
Remélem lehet érteni mire gondoltam <#hehe>

én is innen szedem a narutó részeit 😊

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kovacsgellert
Elméletileg igen. Néztem is torrentoldalakon, de az FMA-t, már senki sem seedeli, így leszedni sem lehet... Pontosabban a Brotherhood részeket még igen, de azokat is csak kevesen...

Nem egyszerûbb leszedni a részeket gépre?:o

kovacsgellert
Ismerem ezt a módszert, köszi. 😊 Csak kényelmetlen. 😛
De mostmár megtaláltam más lejátszóval, úgyhogy semmi gond. 😊

CharrDen
Nézd úgy megavideóval, hogy amikor elindul a rész, állísd le, várd meg míg betölti (puffereli) az EGÉSZET, utána húzd ki a netkábelt. Be van töltve, végig tudod nézni, és nem számolja a perceket, csak azt az 1-2 másodpercet amit az elején töltött amig elindult.

kovacsgellert
Uhh basszus. Most vettem észre, hogy az animefreak.tv-n a Mirror résznél nem Megavideo player van....xD

kovacsgellert
A FMA-t lehet olyan oldalon nézni,a hol nem MegaVideó-s menet van. Utálom már, hogy mindig leállít 72 percnél...És mást nem találtam, ami mûködõképes...

Klemice
FMA-bõl a brotherhood követi a mangát, mondjuk két nap alatt elolvastam a 108 részes mangát, de ott 50 oldal egy rész 😄

Death note 37 rész és kiváló

CharrDen
Hát más nyelven nem is nagyon értenénk 😊 Ráadásul a magyar fordítás sokszor másképp fordít, mint ami alapból lenne

kovacsgellert
Én is úgy nézem, pontosan ilyen megfontolásból. 😊 És a mangát is angolul olvasom, mert már megszoktam, hogy mindig angolul van a szöveg. xD

Kövesdi A
Gundam 00 is ajánlom (mindenki)figy(elmébe)elmedbe !
2 évadja van 2*26 rész , és a történet is elég jó !

Count Adyn
Soul Eater is tökjó pl, 51 rész😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha a bleachet nézed, akkor a bounto-s fillereket hagyd ki. Általában jól birom a fillereket, de ez valami....

Ajánlom még a gundam seed-et. (destiny a második évad, ezt még nem néztem meg xD). Az eleje nem valami jó, gondoltam hogy nem nézem végig, de amikor az ûrhajóval leszáltak a sivatagva, onnantol már tetszett.

CharrDen
Én ezeket mind úgy szeretem, hogy japán szszinkron, angol felirat.. Magyar szinkron nagyon el tudja rontani ezeket, fõleg az alap narutót.. Az siralmas volt szerintem