4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• CharrDen
    Ezt én se tudom, de talán azért, mert a sharingant használva genjutsuval meg tudta félemlíteni.. de csak talán
  • donoki
    Amúgy egyet nem értek (még nem kezdtem el a mangát, újranéztem nagyjából az animet), hogy ha a Rinnegan a Hat Út Bölcsének a szeme (Rikodu), akkor a Sharingantól miért fél Pain? Mármint arra gondolok, hogy Tobi erősebb nála, ez hogy lehet?
    + Ha Naruto letudta őt győzni, akkor egy kis Sharinganos gyerek sem kerülhet az útjába, nem?
  • donoki
    ki tudja, most lehet kiderül róla, hogy régen kiváló ninja volt csak valaki ellopta a képességeit
  • NEOreg3
    az a baj irukával, hogy egy tök átlag ninja mindenféle különleges jutsu nélkül; attól hogy ő ismeri el narutot elsőként, még nem lesz belőle olyan karakter, aki köré jó történetet lehetne építeni
  • Kövesdi A
    Csak ne arról szóljon , hogy iruka elhatározza hogy ott hagya konohát , valamiért Aztán jön a szók ászos naruto utána megy és vissza hozza dolog
    Nem kéne -!
  • donoki
    igen, már 3 rész címe kiderült amiknek a címét nem rég leírtam
    Szerintem egész jó lesz, ha az lesz hogyan fogadta el Narutot meg stb.. lehet hogy elhúzzák és rohadt unalmas lesz, mint a többi.. de legalább nem találnak most ki külön szereplőket, hanem már egy ismert szereplőt mutatnak be...
  • NEOreg3
    iruka?

na ez a filler már most kurva unalmasnak tűnik
  • donoki
    Egy újabb naruto rész címe is be lett jelentve:
    178 "Iruka's Determination" ~ Iruka elhatározása
    "Iruka no ketsui" (イルカの決意) September 16, 2010
  • donoki
    hopp, nem akarja megjeleníteni valamiért, na mind1 feltettem máshova:

• donoki
    legjobb avatar, bár kicsit nagy a mérete :D

• CharrDen
    ha figyeltek, itachi már mondta egyszer kakashinak, hogy sose fogja úgy használni a szemét, mint egy uchiha, mert nincs olyan "teste" (you need the body of an uchiha)
  • donoki
    az meg a másik.. bár felettébb furcsa, hogy ő neki a használata közben meg nem vérzik a szeme, mint pl Sóskának vagy Itachinak.. pedig már a shipu elején Deidara ellen eléggé megerőlteti a szemét Kakshi..
  • technext
    mert ő nem Uchiha, alapból megerőltető neki használnia a szemet, nem h ilyen extra erős dolgokra
  • donoki
    mindig mangekyu sharingan másra képes, ahogy az alakjuk is más :)
  • kovacsgellert
    Tényleg, mivel úgy érzi, hogy az ő hibájából halt meg Obito, ezért aktiválhatta, mert hát ez a feltétel"öld meg a legjobb barátodat".
    De akkor mért nem tud vele "jobb" dolgokat csinálni, mint pl. Itachi vagy Sasuke?
  • donoki
    Deidara-nak hívják.. és rendes Mangekyu Sharingan.. elég kemény szemtechnika a Kamui azért.. max szerintem abból kiindulva aktiválhatta, hogy Obito haláláért magát hibáztatja.. majd valamikor sztem úgy is megmagyarázza Kishi :D
  • kovacsgellert
    Erre semmi magyarázat nincs, csak mikor Naruto a bombás csávóval harcol(a nevét már nem tudom...) akkor Kakashi pár perciug koncentrál és kész. De az szerintem nem is igazi Mangkyo Sharingan(habár annak nevezi), csak valami gyengébb változat. :)
  • donoki
    Amúgy még mindig van egy rejtélyem:
    Kakashi hogyan tudta aktiválni a mangekyu sharingant?:O
  • donoki
    aha :D mi durva lenne egyszer csak feltűnne még a jövőben mint Jashin isten :DD Amúgy az tuti nem Hidan aki ott volt még a kezdetleges szervezet soraiban, mivel amikor a Hidan-Kakuzus rész jön akkor mondja, hogy Kakuzu mindig új társai vannak, mert megöli őket :D szal csak hasonlít.
  • CharrDen
    Igen és várja, hogy valaki kiássa :D
  • kovacsgellert
    Akkor ő még most is ott hever darabokban egy gödörben? :)
  • donoki
    szerintem tuti az.. szinte ikrek lehetnének..
  • XenHai
    Tényleg hasonlít rá!
  • donoki
    huhúú, zsír volt ez a rész :)
    Hidan mintha már akkor is ott lett volna a szervezetben:

• Kövesdi A
    Ebből következtetve ,nem lesz egy hosszú filler
    Reméljük !
  • donoki
    wááá.. a HorribleSubs elfejtette rárakni az angol feliratot a mostani részre :SS Angol felirat nincs.. magyar sincs még.. japánul meg nem tudok... most aztán várhatok
  • donoki
    hmm.. érdekes, na mind1, úgy se tartok még ott :D

Anime-ben a filler elég érdekes lesz, Irukáról fog szólni... talán a gyerekkoráról?

176 "Iruka the Novice Teacher"
    "Shinmai kyōshi Iruka" (新米教師イルカ) September 2, 2010
    177 "Iruka's Trials"
    "Iruka no shiren" (イルカの試練) September 9, 2010
  • Lelouch
    Valami ünnep miatt nincs a héten WSJ magazin.
  • donoki
    wtf?? miért ne lenne?? sehol nem láttam kiírva, h nem lesz .O
  • CharrDen
    nee
  • Lelouch
    Ezen a héten nem lesz.
  • CharrDen
    na a manga hol marad?
  • donoki
    hát az nem kifejezés, hogy rossz minőség, de még nem is a képernyőre van igazítva :DD elég izgalmas így végignézni :o
  • CharrDen
    Igen, youtubeon fenntvan a kamerás felvétel, rossz minőség, de annyira unatkoztam hogy megnéztem :D
  • Amcir
    Mert ha igen akkor csak egy válalkozó kedvű emberkét kéne találni aki tud japánul:)
  • Amcir
    A teljes filmnek a felvétele? (végig?)
  • CharrDen
    Húú, youtubeon fenntvolt az új film kamerás felvétele.. Már várom, jó lesz majd megnézni úgy, hogy értem is miről van szó. Így csak 1-2 szót értettem innen-onnan, ami meg ugye nem elég
  • EnxTheOne
    MOndjuk most tényleg izgalmas, a multheti manga volt az a legjobb ami mostanába volt. :D
  • donoki
    igen, de mangából van 59rész hátra :)) nem sietek sehová.. nem fogok úgy járni, mint az animével, elkezdtem annó a shippuudent, mondom ezaz, még van hátra 100valamennyi rész, az még sokáig eltart.. aztán meg már csak azt vettem észre, hogy nincs több rész :DD úgy, hogy szép lassan olvasom :D

Amúgy meg szívesebben várok olyan részre 1hetet ami nem fos fillerből áll, hanem értelmes folytatásból :)

• Amcir
    De amíg behozza lemaradást addig jó(pl én egy nyár alatt 0-ról az aktuális állapotig megnéztem/elolvastam... onnan tök szar volt azt a 1 hetet kivárni:))