Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nem hiszem hogy õk is csak nézték ahogy a falújuk eltûnik
Még egy túlnyomóan pacifista társadalomban is akadnak akik nem vetik meg a harcot !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Max a klán jutsu-k vagy vérvonalképesség játszhat (pl ha lenne minatonak leírása a teleportos jutsuról , vagy kushináék el pusztult falujában valami elrejtett bunkerben a klánról feljegyzések )
Azt még könnyü szerel meg tudná tanulni , úgy mint a árnyék klón technikát
Amúgy lehet hogy ahogy el megy kushina , mond narutonak valamit hogy itt és ott talál valamit ami a segítségére lehet még
Vagy lehet hogy a hokage õrzi minato feljegyzéseit onnantól narutonak már csak el kell kérnie a nagyitól <#crazya>#crazya>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Persze ez egy szükséges rossz volt ,bár a kis sasuke meg naruto aranyos
Következõ fejezetben nagy fight lesz.
Az az mi volt még a manga szála a simában és mi már nem ?
Remélem lehet érteni mire gondoltam <#hehe>#hehe>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De mostmár megtaláltam más lejátszóval, úgyhogy semmi gond. 😊
Death note 37 rész és kiváló
2 évadja van 2*26 rész , és a történet is elég jó !
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ajánlom még a gundam seed-et. (destiny a második évad, ezt még nem néztem meg xD). Az eleje nem valami jó, gondoltam hogy nem nézem végig, de amikor az ûrhajóval leszáltak a sivatagva, onnantol már tetszett.