163
  • playmore
    Gondolom ez nekem jött volna: először is a PSP-vel felemás érzéseim vannak. Szerncsére vett egyet a legközelebbi barátom és ezért magam is meg tudtam győződni mit nyújt. Multimédiára jónak tartom, bár a filmnézés szerintem nagyon furcsa olyan kis kijelzőn valahogy úgy érzem mintha egy PDA lenne csak menőn megcsinálva. Ráadásul a legnagyobb gondom a PSP-vel az hogy ma MO-on van-e ennek létjogosultsága? Szerintem buszon, metrón nem érdemes elővenni itthon. Marad a vonat meg az autó (ha nem te vezetsz). Ha meg otthon játszol? Nem igazán tűnik jó választásnak. Külön zavaró számomra hogy általában csak PS portokat lehet rajta játszani, jó-jó hasznosnak tűnik hogy pl otthon játszol elutazol PSP-n folytatod...nem gáz ez egy kicsit?
  • CzG
    Aha, tehát a privát kis ps3 szerelmi fészekből olyan okosak mindaketten. Akkor gondolom a ps3 feliratú análvibri sem hiányozhat. Mert abban legalább van rezgés.
  • RadioStar
    onnan neteznek nem tudtad két csörgés közben
  • CzG
    Na mi van dante? Végre odaengedtek a gép elé? Nem inkább valami melegbárban kellene dzsonnal egyetemben üldögélned?
  • RadioStar
    Én csak azt furcsálom hogy egy ilyen kis gyerekes alpári tahó hogy lehet újságíró?!?
  • Marlosh
    ??
  • Super DANTE
    Nem iPod klón, az ipod hozzá képest egy buta valami...hanem a 21. század walkmanje, végülis az is Sony találmány, csak raktak hozzá még egy két plusszt is és hidd el nagyon frankó kis gép!
  • Super DANTE
    Ehh pici rigó te már eleget kavartál a 365-ön és az 576-on itt is kezded! Rossz véged lesz, ha így haladsz!
  • Marlosh
    Ezzel epp azt bizonyitod,hogy te sem vagy sokkal kulonb......
    En mar lattam szellemileg alultaplalt Pc,Mac,Ps,Xbox tulajdonost is,akkor most mi legyen? ne vegyel egyiket se, mert taho leszel?
  • Mike65
    nagyon nagy igazság!
  • Mike65
    emberek, ahogy itt olvasgattam rájöttem valamire! ez az unreg tag nem lehet más mint dzson névtelenül! erről onnen jöttem rá hogy feltünően védte magát, és ugye nincs olyan ember aki egy ilyet megvédene
  • Project1083
    Hagyd csak had csinalja,kell az elrettento pelda.:)
    Mar elore latom az anyukakat ahogy gyermekuket oktatjak:Ne jatsz sokat ps-el mert olyan leszel mint dzsoni,agyadra megy.:)
  • RadioStar
    mind1 hagyjuk:)
  • playmore
    T. Dzson!

Meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy közöljem veled mennyire nem tartom helyesnek amit művelsz (nem azért írok ilyen kultúráltan mert félek hogy bannolnak vagy hogy megsérül valaki lelke, hanem mert szeretném ha végigolvasnád). Először jó poén volt ez a fos-igzbogzozás, de most már nagyon nincs értelme. Sajnálatos módón Te vagy az egyik legnagyobb flamekeltő a hazai netes körökben és amit Te poénosnak gondolsz az mások, fiatalabbak szemében tanító jellegűnek tűnik. Ezért lesz úgymond sok khm...paraszt. Az alapján hogy nem vagy már tinédzser el tudom képzelni hogy azt a sok marhaságot és flamet amit összehordasz csak saját szórakoztatásodra teszed, de ez elérte a visszataszító szintet. Én sem keresem a különböző fórumokon a lehetőséget hogy hangot adjak nyilvánvalóan téves bár érdekes elképzeléseimnek, pl:
    - egy év múlva sírhatsz ugyanis az 576 konzol hasábjain lesz 80% X360 és 20% Wii ugyanis az X360 sokkal olcsóbban lesz warezolható és vagy szépen 360-as játékokat tesztelsz vagy nem veszi majd meg senki az újságot
    - írhatsz a legújabb PSP eladásokról (ami persze tudjuk hogy egy Ipod klón hiszen a Sony csőrét igenis bökte hogy hazai terepen sz*rrá alázta egy külföldi cég hordozható multimédia terén), hogy mennyire lealázza a DS továbbra is hiszen nem jelenik meg rá más játék mint a PS2-esek lebutított változatai

Miután ezt elolvastad, gondolkozz el mennyire örülnél neki ha ilyen írásokkal kellene nap mint nap találkoznod. Köszönöm.
  • Marlosh
    Mert eltevesztettem:)
  • RadioStar
    de te az 52. hozzászólásról bezéltél
  • xen
    Ja! és ne csodálkozz, ha alpárian válaszolnak egy alpári beszólásra, szerintem te se hagynád, hogy sértegessenek, vagy ha mondjuk leköpnének akkor továbbsétálnál mintha mi sem történt volna?
  • xen
    Rosszul látod a helyzetet. Nem kell ahhoz xbox fanboy-nak lenni, hogy tudja valaki mi a jómodor, vagy ha már itt vagyunk akkor netikett.
  • Ma2ska
    Tehát ha jól értem Dzson alpári stilusa "azért olyan jó" mert azzal felbosszant másokat, akik gusztustalan alpári stilusban válaszolnak neki...hmmm.. és észre sem veszik hogy fel vannak bosszantva. Kb ez volt Unreg mondanivalójának a lényege.
  • Project1083
    Az alpari stilusrol annyit,mindenkihez olyan stilusban es azon a szinten kell kozeliteni ahol tart,dzson tobbszor is bizonyitotta hogy itt tart,ezert igy kell hozza beszelni hogy megertse.
    Egyebkent teljesen mindegy hogy miert ir be ekkora baromsagokat,ugyanolyan szanalamas ha azert irja be mert igy gondolja mintha csak azert irna be hogy jot mosolyogjon az utana kovetkezo kommentek egyreszen.
  • Marlosh
    Nezdd mar meg az 50.hozzaszolast......
  • CzG
    És ezt ő is tudja. Ezért csinálja.
  • CzG
    Na most csak annyit, hogy sosem lesz igaza.
  • Tom Alien
    "Nem hinném, hogy szó nélkül kellene hagyni amit művel."

Pedig azt kell. Különben eléri azt amit akar és neki lesz igaza.
  • CzG
    Tudod mit mondok erre? Akkor ne olvasd. Ilyen egyszerü. És fogd végre föl, hogy ő volt az aki elkezdett szemétkedni. Nem hinném, hogy szó nélkül kellene hagyni amit művel.
  • UNREG
    Az értelem nálad sem teng túl. Látod valahol azt, hogy helyeslem amit csinál?
    Arról beszélek, hogy a ti stílusotok legalább annyira gyomorforgató egy kivülálló szemszögéből..
  • RadioStar
    külömben is nem is neked beszéltem olvassál már vissza úgyhogy te nemtom mit beszélsz
  • RadioStar
    nekem is megvan rólad...
  • Marlosh
    Gozom sincs mirol beszelsz,de a velemenyem megvan rolad ezek utan
  • RadioStar
    nincs itt semmi felelősség mi többen vagyunk dzson és kékosztrigás barátaival szemben
  • Tom Alien
    Én egy szóval sem védtem, viszont az ő beírásai nem mentenek fel a saját beirásaid felelőssége alól.
  • RadioStar
    Te legalább ne védd
  • CzG
    Na Unreg te is elmehetsz dzsonikával egyetemben valami melegbárba. Pont oda valók vagytok. Épeszű ember nem kezdi védeni dzsonikát. Te mást sem csinálsz csak véded.
  • RadioStar
    Te csak ne mutogassál dzson egyik tanítványa
  • Tom Alien
    Te sem vagy különb és csak rontasz a helyzeten.
  • Marlosh
    Hat igen
  • Tom Alien
    "Azért egy dologra jók Dzson beírásai. Vicces nézni, ahogy rögtön egy tucat xbox fanboy ugrik és egyforma, mindennél alpáribb stílusban reagálnak rá mint valami megveszekedett birkanyáj és azt hiszik magukról, hogy különbek."

Hát ez tényleg nagyon jó.
  • RadioStar
    kussssssss
  • UNREG
    Azért egy dologra jók Dzson beírásai. Vicces nézni, ahogy rögtön egy tucat xbox fanboy ugrik és egyforma, mindennél alpáribb stílusban reagálnak rá, mint valami megveszekedett birkanyáj és azt hiszik magukról, hogy különbek.
    Pont ez a célja, de annyi eszetek sincs, hogy észrevegyétek.
  • RadioStar
    Dzson dugf fel magadnak a rezgős joyt még utoljára mert a pfos 3 ban ilyen nem lesz te kis buzi