Nem lesz HD DVD az Xbox 360-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig azt kell. Különben eléri azt amit akar és neki lesz igaza.
Szinkronrendezõ: Dezsõffy Rajz Katalin
Arról beszélek, hogy a ti stílusotok legalább annyira gyomorforgató egy kivülálló szemszögébõl..
Hát ez tényleg nagyon jó.
Pont ez a célja, de annyi eszetek sincs, hogy észrevegyétek.
Miért kell folyamatosan a kelteni a feszültséget a két tábor között?
Nagyon elegem van már belõle, hogy semmirõl nem lehet normálisan beszélgetni, mert mindíg van egy hozzád hasonló tökkelütött, aki tönkretesz mindent.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Biztos vagyok benne, hogy ha beülnétek sörözni, egy egészen más embert látnál. Elég elolvasni a cikkeit, egy precíz, poénos ember írásai.
Lehet kritizálni a fórumkommentjeit, de megállapítani, hogy milyen ember az életben, azt nem.
Látom igazi "fanboy", de nem kötexek vele, ha neki ez a fixaideája akkor azt tiszteletben tartom. Ha úgy érzi, hogy a sony minden védelmet megér és maximálisan kell támogatnia akkor tegye. Fejezze csak ki magát a maga egyszerû szövegével. Ahol dolgozik, valószínûleg hasonlóan gondolkodnak az emberek, és ezért szeretik ezt benne is, ezért kapja a vállveregetést, és a fizetést. Ha szerinte az élet fehér és fekete akkor legyen, így biztosan boldagabb az élete. Csak arra figyel amire kell, és nem fogyaszt energiát arra, hogy megpróbálja más szemszögbôl is megérteni a dolgokat. Ez így teljesen jogos, ilyen emberekre is szükségünk van, legyél mindég egyszerû, Dzson.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Ugyan is ilyen CD-író (parasztosan: másoló) van a gépemben.;)))
Khm ez a vita kezd egy bizonyos szint alá menni, amire asszem itt a többség keszonbetegség nélkül nem fog tudni lesûlyedni. (Copy right Kuncze Gabor)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
"A Microsoft okosabb iPod-riválist fejleszt
Piaci pletykák szerint a Microsoft lekoppintja az Apple modelljét: multimédialejátszóval és online zenebolttal próbálja meg karácsonykor áttéríteni a fogyasztókat."
Áááá, nem másol senkit a mikrofos, nem megy mindenki után aki jeletõs piaci sikereket ért el, hogy ellpoja tõlük a piaci stratégiától kezdve mindent.
Hogy orálisan elégítené ki bill gatest a sok billy jugend köcsög... :)))))
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
(Angolszász csajok között viszont gyönyörû)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Figyeljetek szerintem nem a grafika számit hanem az hogy az embernek játszahtó legyen, mert mindenkinek más játék tetszik. Én pl furcsa emberke vagyok. Én sok mindennel játszom: STARCRAFT-tal, NFS MostWanted-el, SW Battlafront 2-vel, sõt még a Duke Nukem Time to Kill-lel is ami ps1-es játék, de még van több is.
Figyeljetek, nekem nem érdekel hogy ilyen jó a grafja a játéknak, vagy ilyen szar, csak nekem játszható legyen. És szerintem van olyan közöttetek aki szereti még a régi játékokat.<#kacsint>#kacsint>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
MW-ben peldaul siman bealudtam jatek kozben:D
Amugy szerintem a kulso meghajto otlete sokkal jobb, mint a sony beepitett megoldasa. Igy ha kell megveszed,ha nem akkor nem....M$ okosabban csinalja!
Az pedig mar tenyleg nem tunik olyan nagyon tavolinak(talan meg az en eletemben meg lesz)
Amugy lehet abban valami amit mondasz.......
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0