Nem lesz HD DVD az Xbox 360-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyerünk az 576-ra vadászni<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Eddig terveztem,hogy veszek majd egy ps3-t(tradicio,volt ps1-2),de ezek utan meggondolom,meg a vegen azt hiszik majd en is ilyen szinten vagyok......
Elég ha benézel az 576 fórumra. Ott megtalálod. Még nagyon keresni sem kell.
Az oldalt megcsinálnám viszont az idézeteket össze is kéne gyûjteni...
Akkor valakinek megkellene csinálni az oldalt. Jó lenne ha ismét lehetne röhögni sokat.
Nem kell nagyon alaposan átolvasni, pár idézet után látszik, hogy egy 10 éves gyerek szintjén van, aki átviszi a szomszéd sráchoz a vadiúj matchbox-át és azzal villog, mert az övé ugye sokkal szebb mint a szomszéd kölöké. Hát alaposabban beleolvasva meg egyenesen szánalmas...
Várj!! Lehagytad a sonyt!!!!
azabaj hogy riconak asszem most nincs pc-je a tárhely meg elõtte elbaxódott, így most nincs belõle semmi, pedig az ütõs volt :)
dante nem akarlak megbántani de köztudott hogy folyton a nyelveddel matatsz dzson végbele körül...
Jó lenne ha lenne folytatása a dolognak. Én nagyon remélem hogy lesz.
Nincs mit. Ezért mondtam azt hogy mind õ mint dzsonika ritka korlátolt figura. Mert ugye dzsonika is ezeket az elveket vallja.
azok voltak a régi szép idõk rico-val az élen :)
LOOLOOOLLOOL köszönöm hogy ezt megoszottad velünk :DDDD régen röhögtem ilyen jót, ennyi baromságot régen hallottam :) nagyon ütõs anyag.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sajnos nem én csináltam. De volt ennél durvább is. Csak sajnos nincs folytatása a dolognak. De szerintem ennyi is elég hogy megismerd ezt a csaodalényt.
Ezen most komolyan annyira röhögtem, hogy már fájt! Remélem updateled szorgosan! Én már Bookmarkoltam!!!
és hol a ps3 amivel összekapcsolod?<#nevetes2>#nevetes2>
te sztem sokkal tobbet kavartál összességébe mint mi itt eggyütt, nem véletlen volt neked hatalmas rajongótáborod te kis paréj<#nyes>#nyes>
Jezusom.....
Nekem idáig az egyetlen játék ami nem portnak tûnt és elfogadható szintû volt az MGS Acid de az is csak azért mert szeretem a kártyajátékokat. Lehet hogy van még de én nem láttam mást. Mondom nekem csak az a gondom hogy a rá lévõ anyagoknak macerásabb az irányítása és ha összejövünk 2-3-4-en akkor nemhiszem hogy a buszon fogunk PSP-zni akkor már a nagytévé elõtt játszunk ugyi.
A multimédia képességét elismerem, de ez nekem ma kevés hogy Mo-n érdemes legyen venni pár felnõtt emberen kívül bárkinek is.
Egyébként összeficcentettük a hétvégén a haver PSP-jét a 360-ammal. Nagyon pöpecül vitte csak az a baj hogy ezt egy bármilyen pendrive is tudja kevesebbért.
Azért szívesen várom ha van még érved mert még csak pár PS-essel sikerült beszélnem akik tervezték hogy vesznek PSP-t, de nem igazán tudták megmondani miért.
A multimédia képességét elismerem, de ez nekem ma kevés hogy Mo-n érdemes legyen venni pár felnõtt emberen kívül bárkinek is.
Egyébként összeficcentettük a hétvégén a haver PSP-jét a 360-ammal. Nagyon pöpecül vitte csak az a baj hogy ezt egy bármilyen pendrive is tudja kevesebbért.
Azért szívesen várom ha van még érved mert még csak pár PS-essel sikerült beszélnem akik tervezték hogy vesznek PSP-t, de nem igazán tudták megmondani miért.
Ha nagyon alaposan átolvassa valaki akkor kifog neki derülni, hogy mennyire korlátolt figuráról van szó.
Milyen ps3-al kapcsolod össze? Mond el kérlek, nagyon kíváncsi vagyok :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na ha valaki nem ismerné ezen kis hülyét akkor itt megismerheti: www.superdante.uw.hu
Én azt furcsállom, hogy ilyenkor miért nem rakja ki egy moderátor?
Jön egy PS1 emulátor, ha azokat a gamékat szeretted, akkor nem nagyon kell warez sem.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Te kis hülye...hány éves is vagy? 10- netán 12? Ugye nem panelproli vagy?
Nem csak PS2 protok vannak, van és jön sok új exkluzív cím is, netezni is jó rajta, de igazán a legjobb multiban nyomni...no meg a PS3-mal is össze lehet kapcsolni, ami nagyon jó lehetõség.
Csak nehogy fogak nélkül távozz tõle te kis hülye. Õ nem szereti az ilyen puhány tintahalakat mint te.
Haat,amugy,nem nem franko!
Draga,a jatekok is dragak,a filmek is,warezolni maceras es rizikos es bamulni egy tenyernyi kepernyot filmezeshez,kimeriti az ostoba igenytelenseg fogalmat(nalam legalabbis)
Ipod detto,csak azzal meg jatszani sem tudsz viszont a winchester miatt joval dragabb.....
Draga,a jatekok is dragak,a filmek is,warezolni maceras es rizikos es bamulni egy tenyernyi kepernyot filmezeshez,kimeriti az ostoba igenytelenseg fogalmat(nalam legalabbis)
Ipod detto,csak azzal meg jatszani sem tudsz viszont a winchester miatt joval dragabb.....
Nekem azt mondták van egy ilyen bumerángos ps3 joyuk rezgéssel azt ketten tolják egyszerre
Gondolom ez nekem jött volna: elõször is a PSP-vel felemás érzéseim vannak. Szerncsére vett egyet a legközelebbi barátom és ezért magam is meg tudtam gyõzõdni mit nyújt. Multimédiára jónak tartom, bár a filmnézés szerintem nagyon furcsa olyan kis kijelzõn valahogy úgy érzem mintha egy PDA lenne csak menõn megcsinálva. Ráadásul a legnagyobb gondom a PSP-vel az hogy ma MO-on van-e ennek létjogosultsága? Szerintem buszon, metrón nem érdemes elõvenni itthon. Marad a vonat meg az autó (ha nem te vezetsz). Ha meg otthon játszol? Nem igazán tûnik jó választásnak. Külön zavaró számomra hogy általában csak PS portokat lehet rajta játszani, jó-jó hasznosnak tûnik hogy pl otthon játszol elutazol PSP-n folytatod...nem gáz ez egy kicsit?
Aha, tehát a privát kis ps3 szerelmi fészekbõl olyan okosak mindaketten. Akkor gondolom a ps3 feliratú análvibri sem hiányozhat. Mert abban legalább van rezgés.
onnan neteznek nem tudtad két csörgés közben<#nyes>#nyes>
Na mi van dante? Végre odaengedtek a gép elé? Nem inkább valami melegbárban kellene dzsonnal egyetemben üldögélned?
Én csak azt furcsálom hogy egy ilyen kis gyerekes alpári tahó hogy lehet újságíró?!?<#ejnye1>#ejnye1><#levele>#levele>
??
Nem iPod klón, az ipod hozzá képest egy buta valami...hanem a 21. század walkmanje, végülis az is Sony találmány, csak raktak hozzá még egy két plusszt is és hidd el nagyon frankó kis gép!
Ehh pici rigó te már eleget kavartál a 365-ön és az 576-on itt is kezded! Rossz véged lesz, ha így haladsz!
Ezzel epp azt bizonyitod,hogy te sem vagy sokkal kulonb......
En mar lattam szellemileg alultaplalt Pc,Mac,Ps,Xbox tulajdonost is,akkor most mi legyen? ne vegyel egyiket se, mert taho leszel?
En mar lattam szellemileg alultaplalt Pc,Mac,Ps,Xbox tulajdonost is,akkor most mi legyen? ne vegyel egyiket se, mert taho leszel?
nagyon nagy igazság!<#worship>#worship>
emberek, ahogy itt olvasgattam rájöttem valamire! ez az unreg tag nem lehet más mint dzson névtelenül! errõl onnen jöttem rá hogy feltünõen védte magát, és ugye nincs olyan ember aki egy ilyet megvédene<#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Hagyd csak had csinalja,kell az elrettento pelda.:)
Mar elore latom az anyukakat ahogy gyermekuket oktatjak:Ne jatsz sokat ps-el mert olyan leszel mint dzsoni,agyadra megy.:)
Mar elore latom az anyukakat ahogy gyermekuket oktatjak:Ne jatsz sokat ps-el mert olyan leszel mint dzsoni,agyadra megy.:)
mind1 hagyjuk:)
T. Dzson!
Meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy közöljem veled mennyire nem tartom helyesnek amit mûvelsz (nem azért írok ilyen kultúráltan mert félek hogy bannolnak vagy hogy megsérül valaki lelke, hanem mert szeretném ha végigolvasnád). Elõször jó poén volt ez a fos-igzbogzozás, de most már nagyon nincs értelme. Sajnálatos módón Te vagy az egyik legnagyobb flamekeltõ a hazai netes körökben és amit Te poénosnak gondolsz az mások, fiatalabbak szemében tanító jellegûnek tûnik. Ezért lesz úgymond sok khm...paraszt. Az alapján hogy nem vagy már tinédzser el tudom képzelni hogy azt a sok marhaságot és flamet amit összehordasz csak saját szórakoztatásodra teszed, de ez elérte a visszataszító szintet. Én sem keresem a különbözõ fórumokon a lehetõséget hogy hangot adjak nyilvánvalóan téves bár érdekes elképzeléseimnek, pl:
- egy év múlva sírhatsz ugyanis az 576 konzol hasábjain lesz 80% X360 és 20% Wii ugyanis az X360 sokkal olcsóbban lesz warezolható és vagy szépen 360-as játékokat tesztelsz vagy nem veszi majd meg senki az újságot
- írhatsz a legújabb PSP eladásokról (ami persze tudjuk hogy egy Ipod klón hiszen a Sony csõrét igenis bökte hogy hazai terepen sz*rrá alázta egy külföldi cég hordozható multimédia terén), hogy mennyire lealázza a DS továbbra is hiszen nem jelenik meg rá más játék mint a PS2-esek lebutított változatai
Miután ezt elolvastad, gondolkozz el mennyire örülnél neki ha ilyen írásokkal kellene nap mint nap találkoznod. Köszönöm.
Meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy közöljem veled mennyire nem tartom helyesnek amit mûvelsz (nem azért írok ilyen kultúráltan mert félek hogy bannolnak vagy hogy megsérül valaki lelke, hanem mert szeretném ha végigolvasnád). Elõször jó poén volt ez a fos-igzbogzozás, de most már nagyon nincs értelme. Sajnálatos módón Te vagy az egyik legnagyobb flamekeltõ a hazai netes körökben és amit Te poénosnak gondolsz az mások, fiatalabbak szemében tanító jellegûnek tûnik. Ezért lesz úgymond sok khm...paraszt. Az alapján hogy nem vagy már tinédzser el tudom képzelni hogy azt a sok marhaságot és flamet amit összehordasz csak saját szórakoztatásodra teszed, de ez elérte a visszataszító szintet. Én sem keresem a különbözõ fórumokon a lehetõséget hogy hangot adjak nyilvánvalóan téves bár érdekes elképzeléseimnek, pl:
- egy év múlva sírhatsz ugyanis az 576 konzol hasábjain lesz 80% X360 és 20% Wii ugyanis az X360 sokkal olcsóbban lesz warezolható és vagy szépen 360-as játékokat tesztelsz vagy nem veszi majd meg senki az újságot
- írhatsz a legújabb PSP eladásokról (ami persze tudjuk hogy egy Ipod klón hiszen a Sony csõrét igenis bökte hogy hazai terepen sz*rrá alázta egy külföldi cég hordozható multimédia terén), hogy mennyire lealázza a DS továbbra is hiszen nem jelenik meg rá más játék mint a PS2-esek lebutított változatai
Miután ezt elolvastad, gondolkozz el mennyire örülnél neki ha ilyen írásokkal kellene nap mint nap találkoznod. Köszönöm.
Mert eltevesztettem:)
de te az 52. hozzászólásról bezéltél
Ja! és ne csodálkozz, ha alpárian válaszolnak egy alpári beszólásra, szerintem te se hagynád, hogy sértegessenek, vagy ha mondjuk leköpnének akkor továbbsétálnál mintha mi sem történt volna?
Rosszul látod a helyzetet. Nem kell ahhoz xbox fanboy-nak lenni, hogy tudja valaki mi a jómodor, vagy ha már itt vagyunk akkor netikett.
Tehát ha jól értem Dzson alpári stilusa "azért olyan jó" mert azzal felbosszant másokat, akik gusztustalan alpári stilusban válaszolnak neki...hmmm.. és észre sem veszik hogy fel vannak bosszantva. Kb ez volt Unreg mondanivalójának a lényege.
Az alpari stilusrol annyit,mindenkihez olyan stilusban es azon a szinten kell kozeliteni ahol tart,dzson tobbszor is bizonyitotta hogy itt tart,ezert igy kell hozza beszelni hogy megertse.
Egyebkent teljesen mindegy hogy miert ir be ekkora baromsagokat,ugyanolyan szanalamas ha azert irja be mert igy gondolja mintha csak azert irna be hogy jot mosolyogjon az utana kovetkezo kommentek egyreszen.
Egyebkent teljesen mindegy hogy miert ir be ekkora baromsagokat,ugyanolyan szanalamas ha azert irja be mert igy gondolja mintha csak azert irna be hogy jot mosolyogjon az utana kovetkezo kommentek egyreszen.