163
  • xen
    Lehet, hogy venni kéne egy PS3-at, mert az mint tudjuk csodákra képes, még az is lehet hogy ráférne :)
  • Mike65
    muhhaha ez komoly :D
  • xen
    Na az jóó lenne
  • CzG
    Hát nem lenne rossz. Csak nincs akkora tárhely kapacitás ahova minden hülyesége elférne.
  • carville
    Újjuj ez egy életveszélyes fenyegetés volt nemde?

Dzson tőled meg csak annyit kérdeznék 576 hírkommentekbe hogy hogy nem írsz? Talán azért mert ott a szerkesztőség megkíván egy minimális értelmet a kommentekben, de itt kitudod élni magadat? Vagy miért?
  • playmore
    Mi lenne ha csinálnék egy oldalt ahova csak jelszóval lehet postolni és akkor pár kattintással mindenki gyűjthet, elterjezteném néhány "igzesnek" a jelszót aztán uzsgyi.
  • Mike65
    AOR volt a másik adminja az oldalnak de róla most nem tudok semmit, meg talán project is admin volt nem tudom hogy helyre e bírnák állítani, meg hogy rico eladta e a honlapot a gépével együtt :)
  • playmore
    Tetszés szerint behelyettesíthető a név! pl: http://dzson.justgotowned.com/
  • playmore
    Ezt az oldalt is ajánlom figyelmetekbe: http://superdante.justgotowned.com/
  • Sanyix
    Ja, és talán még dzsonika idézeteit is megörökíthetnénk :)
  • RadioStar
    gyerünk az 576-ra vadászni
  • Marlosh
    Eddig terveztem,hogy veszek majd egy ps3-t(tradicio,volt ps1-2),de ezek utan meggondolom,meg a vegen azt hiszik majd en is ilyen szinten vagyok......
  • CzG
    Elég ha benézel az 576 fórumra. Ott megtalálod. Még nagyon keresni sem kell.
  • playmore
    Az oldalt megcsinálnám viszont az idézeteket össze is kéne gyűjteni...
  • CzG
    Akkor valakinek megkellene csinálni az oldalt. Jó lenne ha ismét lehetne röhögni sokat.
  • xen
    Nem kell nagyon alaposan átolvasni, pár idézet után látszik, hogy egy 10 éves gyerek szintjén van, aki átviszi a szomszéd sráchoz a vadiúj matchbox-át és azzal villog, mert az övé ugye sokkal szebb mint a szomszéd kölöké. Hát alaposabban beleolvasva meg egyenesen szánalmas...
  • CzG
    Várj!! Lehagytad a sonyt!!!!
  • Mike65
    azabaj hogy riconak asszem most nincs pc-je a tárhely meg előtte elbaxódott, így most nincs belőle semmi, pedig az ütős volt :)
  • RadioStar
    dante nem akarlak megbántani de köztudott hogy folyton a nyelveddel matatsz dzson végbele körül...
  • CzG
    Jó lenne ha lenne folytatása a dolognak. Én nagyon remélem hogy lesz.
  • CzG
    Nincs mit. Ezért mondtam azt hogy mind ő mint dzsonika ritka korlátolt figura. Mert ugye dzsonika is ezeket az elveket vallja.
  • Mike65
    azok voltak a régi szép idők rico-val az élen :)
  • Sanyix
    LOOLOOOLLOOL köszönöm hogy ezt megoszottad velünk :DDDD régen röhögtem ilyen jót, ennyi baromságot régen hallottam :) nagyon ütős anyag.
  • CzG
    Sajnos nem én csináltam. De volt ennél durvább is. Csak sajnos nincs folytatása a dolognak. De szerintem ennyi is elég hogy megismerd ezt a csaodalényt.
  • playmore
    Ezen most komolyan annyira röhögtem, hogy már fájt! Remélem updateled szorgosan! Én már Bookmarkoltam!!!
  • Mike65
    és hol a ps3 amivel összekapcsolod?
  • Mike65
    te sztem sokkal tobbet kavartál összességébe mint mi itt eggyütt, nem véletlen volt neked hatalmas rajongótáborod te kis paréj
  • Marlosh
    Jezusom.....
  • playmore
    Nekem idáig az egyetlen játék ami nem portnak tűnt és elfogadható szintű volt az MGS Acid de az is csak azért mert szeretem a kártyajátékokat. Lehet hogy van még de én nem láttam mást. Mondom nekem csak az a gondom hogy a rá lévő anyagoknak macerásabb az irányítása és ha összejövünk 2-3-4-en akkor nemhiszem hogy a buszon fogunk PSP-zni akkor már a nagytévé előtt játszunk ugyi.
    A multimédia képességét elismerem, de ez nekem ma kevés hogy Mo-n érdemes legyen venni pár felnőtt emberen kívül bárkinek is.
    Egyébként összeficcentettük a hétvégén a haver PSP-jét a 360-ammal. Nagyon pöpecül vitte csak az a baj hogy ezt egy bármilyen pendrive is tudja kevesebbért.
    Azért szívesen várom ha van még érved mert még csak pár PS-essel sikerült beszélnem akik tervezték hogy vesznek PSP-t, de nem igazán tudták megmondani miért.
  • CzG
    Ha nagyon alaposan átolvassa valaki akkor kifog neki derülni, hogy mennyire korlátolt figuráról van szó.
  • Sanyix
    Milyen ps3-al kapcsolod össze? Mond el kérlek, nagyon kíváncsi vagyok :)
  • CzG
    Na ha valaki nem ismerné ezen kis hülyét akkor itt megismerheti: www.superdante.uw.hu
  • Sanyix
    Én azt furcsállom, hogy ilyenkor miért nem rakja ki egy moderátor?
  • Super DANTE
    Jön egy PS1 emulátor, ha azokat a gamékat szeretted, akkor nem nagyon kell warez sem.
  • Super DANTE
    Te kis hülye...hány éves is vagy? 10- netán 12? Ugye nem panelproli vagy?
  • Super DANTE
    Nem csak PS2 protok vannak, van és jön sok új exkluzív cím is, netezni is jó rajta, de igazán a legjobb multiban nyomni...no meg a PS3-mal is össze lehet kapcsolni, ami nagyon jó lehetőség.
  • CzG
    Csak nehogy fogak nélkül távozz tőle te kis hülye. Ő nem szereti az ilyen puhány tintahalakat mint te.
  • Marlosh
    Haat,amugy,nem nem franko!
    Draga,a jatekok is dragak,a filmek is,warezolni maceras es rizikos es bamulni egy tenyernyi kepernyot filmezeshez,kimeriti az ostoba igenytelenseg fogalmat(nalam legalabbis)
    Ipod detto,csak azzal meg jatszani sem tudsz viszont a winchester miatt joval dragabb.....
  • Super DANTE
    Ma megyek anyádhoz este!
  • RadioStar
    Nekem azt mondták van egy ilyen bumerángos ps3 joyuk rezgéssel azt ketten tolják egyszerre