Nem lesz HD DVD az Xbox 360-ban

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õõõ, arra gondoltam, hogy kicsit túl hangsúlyos az erotika (aminek kevés köze van egy játékkonzolhoz), ráadásul a csajszi egy kicsit olyan olcsó-lotyós. 😊

10 ev?miert ne? kulso HD-dvd olvaso az xbox360-hoz (az lesz)+Blu-ray a ps3-ban...iszonyat uj technika,meg kicsit sincs kihasznalva,sem film,sem pedig jatekugyileg,a hd-ready tv-k sincsenek meg annyira elterjedve,szoval uj konzol majd csak jo sokara fog jonni szerintem is.
Hú, ez nagyon jó kép az xboxról<#wow1>

"hirdessen novel"😄
Elso pillantasra azt hittem, hogy mosopor reklam......
psishock
whoa 10 év nagyon sok idô, nem érdemes ilyet erôset ilyen biztosan állítani, attól még hogy most 10 év mulva tervezik kb (már ha így teszik) lehet hogy sokkal kevesebb lesz, persze még lehet hogy több is lesz. De ha engem kérdezel akkor szerintem erôsen fejlôdünk, nem tarthat ki addig a 360-as.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

psishock
is it? xbox360-at akartál venni, hogy lejátszhasd a hd-dvds cuccokat? Akkor biztosan keresztbe tettek neked, de szerintem elég hamar le fog esni az asztali írók/olvasók (és persze a PC-be építhetôk 😊 ára. De ha az íróké nem is olyan hamar, az olvasóké biztosan. én speciel majd a hybrideket célzom meg, de szerintem ezzel te (és mindenki más) is így lesz, csak ki kell várni. Most még "annyira" nem égetô, hogy gondolkoznunk kellene rajta.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Dave9214
következõ box kb 10 év mulva lesz

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Vajon ehhez mit szólt a Toshiba emlegetett embere?:-)

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

psishock
ööö, nem, neeem, az xbox360 már nagyon is present-gen, (a többi meg hamarosan itt lesz,amúgy sem kevertem bele a többi céget, csak azt mondtam "konzolukban"), és nem is azt a marketing nevet próbáltam idézni, hanem direkt a következô generációjú konzolokra gondoltam, a következô xbox-ra... teccik érteni? xD

Sanyix
Húha vannak jó játékok x-re, nem kell fejlesztgetni, dvd-s, warezos 😊 egyre szimpibb így, lehet hogy kéne vennem egyet majd ha ócsóbb lesz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ugh, ez a kép egy kissé szocreál feeling... 😛

Next-Gen konzolok:ps3,xbox360,nintendo Wii
psishock
eddig jól gondolkozik az MS, teljesen ok még a DVD a játékok szempontjából, és még szerintem évekig elég lesz, vannak ahol a harmadát töltik csak be, szóval ekkora kapacitást ilyen gyorsan nem kell forszírozni, fôleg ha az ár rovására is menne. Az is lehet, hogy csak a next-gen konzolukban lesz csak "igazán" szükséges a technika. Mondjuk 4-5 év mulva.

← ElőzőOldal 4 / 4