163
  • adam first
    #163
    Ezt megérdemelték,jól csináltátok. :))))))))))))))))))))))))))))))))
  • playmore
    #162
    http://superdante.extra.hu
  • BT91
    #161
    nem Blu-ray író, olvasó
  • BT91
    #160
    sztem a PS3 "ott lett elrontva" hogy Blu-ray írót akarnak belerakni, ez nagyon megdobja az árát... túlságosan is!!

    és azért valljuk be, hogy nem sokban különbözik a grafika a két konzolon(box, PS3, persze apróbb eltérések vannak a többi paraméterben, de nem annyi, hogy megérje azt az árat, amit terveznek a PS3-nak :(

    Persze aki nem csak simán konzolt akar venni, hanem Sony FAN, az +veszi...
  • BT91
    #159
    az már az enyém, szal cumi :D
  • ColdFire
    #158
    Bazzeg nekem a csaj kell!!!!!!
  • Ma2ska
    #157
    Azon összeveszni , kinek milyen konzolja van, épp olyan mintha elkezdené ütni egymást két ember, mert az egyiknek sony tv je van otthon a másiknak meg philips, vagy a mercisek és a suzukisok hajba kapnának az utcán,hogy te megamonopol ötletmásolós getzi autós lerántom a büröd. Ezt belátva a vita dedós mivolta megállapitható.
  • playmore
    #156
    "Sajnálom, ilyen vagyok. De meg lehet keresni e-mailban, megbeszélni találkozót a szerkesztőségen keresztül, míg az x-es kisgyerekek többsége sötétedés után már az utcára sem mer kimenni (vagyis nem vállalja fel magát, örül az arctalankodásnak mint lehetőségnek, hogy úgy beszéljen csúnyán, hogy a jó édes anyja nem csap a pici szájára)."

    Pontosan az ilyen hsz-eket próbáltam elkerülni, aminek az a vége hogy gyere ki a hóra. Számomra a vitatkozás nem egyenő a "széjjelverlek ha meglátlak" viselkedésmóddal. Ha így működne a világ (bár sok helyen így működik) akkor pedig bizonyára az "igzesek" nyernének hiszen egy 4 kilós tömör tárggyal könnyebb fejbecsapni vkit mint egy slim PS-el nem? ;)
  • muerte2
    #155
    Ki a pö**öm ez a DZSON?
  • carville
    #154
    Dzson én még mindig kiváncsi lennék hogy az 576 hírkommentjei között miért nem osztod meg a nézeteidet az olcsó szórakozási lehetőségekről (mert ugye ez az egész neked csak egy jó szórakozás elmondásod szerint), mert speciel kiváncsi lennék hogy Liquid és Oldern kollégáid mit szólnának hozzá.

    Mellesleg hiába gondolod hogy ugyan olyan vagy mint azok akik reagálnak rád, mert azzal hogy te állandóan tudatosan kelted a flame-et saját szórakozásodra azt bizonygatod hoyg te igenis csak rosszabb vagy. Mint az a szadista aki kutyákat kínoz majd direkt hagyja hogy megharapják, hogy ezzel bizonygassa hogy a kutyákat is elkell altatni nem csak őt kell börtönbe zárni. Nos én tanulok Társadalom Ismeretet és tanultuk mik az érettszemélyiség jellemzői, hidd el ez nincs közte.
  • logenbacsi
    #153
    Es megkernelek teged meg a tobbieket is, hogy vegyetek kicsit vissza a modorotokbol.A nem tetszest szepen is ki lehet fejezni.
  • logenbacsi
    #152
    Nem ertem miert kell egymas gepet fikazni, semmi ertelme nincs. Mindannyian a gamer kozossegbe tartozunk, ahol tulajdonkeppen az szamit, hogy jatszunk es jol erezzuk magunkat. Valaki ezen, valaki meg azon a gepen jatszik. Nem kene odaig fajulnia a dolgoknak ahol a magyar foci tart. Legkozelebb mar ha en azt mondom, hogy xy gepen jatszom akkor az yx gepesek szetverik a pofamat?
    Dzson: Egyaltalan nem ertek egyet ezzel a hatas- ellenhatas dologgal. Ha szerinted tenyleg alsobbrenduek jarnak oda forumozni akkor talan nem kene leszarni az egeszet? Te csak tovabb cukkolod oket. Komolyan elkene gondolkodnod, hogy megeri-e ez az egesz. Azt az idot amit te (es persze masok is )erre pazarolsz akar jatszassal is eltolthetned.Ez nem a haboruzasrol, hanem a kikapcsolodasrol szol.
  • Plazma
    #151
    Elég szomorú, hogy a magyar konzol társadalom ennyire egymásnak tud esni. De a legnagyobb baj, hogy olyan alpári a stílus, ami még a gettóban sem hallható, ráadásul olyankra is jellemző, akik kvázi közszereplők. Dzson hiába mutogat másra. Aki cikkeket közöl, annak felelősségteljesebben kellene viselkednie, és ahogy Tom Alien leírta, az általa képviselt stílus jellemzi az 576-ot is, hisz ilyen embereket (is) alkalmaznak.
    Dzson akármilyen felnőttnek számít, a viselkedése gyerekes, vagy infósként mondva sulinetes. Azt hiszi, hogy ha más alpári stílusú, akkor neki is lehet, és kell is. Ilyet a 3 éves gyerekek játszanak a homokozóban.
    Az ilyen eberek járatják le a teljes konzol társadalmat (függetlenülü hogy mit használnak), ráadásul észre sem veszik magukat, holott már években lehet számolni hányan koppintottak az orrára.
    Konzoltól függetlenül rá kell hagyni az ilyen emberre, ha neki ez az élet/stílus tetszik, hát művelje.
  • Sanyix
    #150
    Hidd el, nintendo, és x fikázókkal is televan a net, többek között az sg fórumon is van jópár, de más fórumokon is van sok. Sőt úgy vettem észre, hogy ezek a sonyfanboykodók többen vannak mint az ellenfeleik.
    "mert valamiért gyűlölik a SONY-t" elgondolkoztál rajta hogy ez azért van talán mert okuk van rá?
  • CzG
    #149
    Na ebben sok igazság van. Senki nem anyázna semilyen fórumon sem, ha dzsonika nem viselkedne úgy ahogy. És az is tény, hogy sehol sem volt az xbox365 amikor ő már lelkesen szidta az xbox-ot.
  • CzG
    #148
    Gyerünk dzsonika nyilatkozz ki!! Erre vár a nép!! Csak téged akarunk hallgatni te segg.
  • Tom Alien
    #147
    Tisztelt Dzson!

    Nem kell ujjal mutagatni. Az x365 még nem is létezett, amikor te már rendszeresen hangot adtál az xbox iránti ellenszenvednek, akár online fórumról volt szó akár az 576 hasábjairól. Tudomásul kell venni, hogy az x365 egy Xbox fanoldal, amit többnyire xboxfanok látogatnak. Akik között természetesen van sok fanatikus is, akiket szerintem érthetően zavar, hogy a kedvencüket szidja valaki.
    Ezek az emberek a vérmérsékletüktől és koruktól függően reagálni fognak az olyan kijelentéseidre mint:
    "Hogy orálisan elégítené ki bill gatest a sok billy jugend köcsög... :)))))"

    Bármennyire is szomorú, de a magyarországi Xbox - Sony ellentét egyik legnagyobb okozója te magad vagy. Biztos remek szórakozás gyerekeket provokálni és komoly elégedettséggel tölt el, hogy ismét tönkretettél egy topikot és elrontottad mások szórakozást. Ez önző és jellemtelen dolog.
    Te mint egy "független multiplatform magazin" cikkírója, közszereplővé váltál, ezért felelős vagy a magánvéleményedért is. Nem két különböző személy "DZSON a cikkíró" és "DZSON a magánember".
    Nem kell csodálkozni azon, hogy az emberek elfogultnak tartják a cikkeidet, mégha hangoztatod is az objektivitást, az efféle megnyilvánulások után. Te egy lapot is képviselsz és ezzel nem csak a sajátod, hanem a kollégáid munkáit is hiteltelenné teheted. Ez ismét borzasztó önző dolog.
    Véleményem szerint, ezek a beírásaid mások durva hozzászólásaival nem igazolhatóak. Tisztában vagyok vele, hogy azok beírások is ugyan olyan alpáriak mint a tieid, de ők gyerekek, te pedig egy felnőtt ember vagy, aki úgy néz ki, hogy nem rendelkezik felelősségtudattal.
    Neked mint az egyetlen konzol magazin munkatársának, az lenne a feladatod, hogy megbékítsed az embereket, nem pedig egymásnak ugrasszad.

    Tisztelettel,
    Tom Alien
  • Dzson
    #146
    T. playmore!

    "Meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy közöljem veled mennyire nem tartom helyesnek amit művelsz (nem azért írok ilyen kultúráltan mert félek hogy bannolnak vagy hogy megsérül valaki lelke, hanem mert szeretném ha végigolvasnád). Először jó poén volt ez a fos-igzbogzozás, de most már nagyon nincs értelme."

    - De van értelme, ameddig ilyen CzG szerűségek egyetlen célja a SONY fikázása. Tudod, hatás - ellenhatás.

    "Sajnálatos módón Te vagy az egyik legnagyobb flamekeltő a hazai netes körökben és amit Te poénosnak gondolsz az mások, fiatalabbak szemében tanító jellegűnek tűnik. Ezért lesz úgymond sok khm...paraszt. "

    Csak bele kell olvasni az emlegetett x365 fórumba, és máris visszadegradálódok lelkes amatőrré az ottani flameboy-okhoz képest.

    "Az alapján hogy nem vagy már tinédzser el tudom képzelni hogy azt a sok marhaságot és flamet amit összehordasz csak saját szórakoztatásodra teszed, de ez elérte a visszataszító szintet."

    - Sajnálom, ilyen vagyok. De meg lehet keresni e-mailban, megbeszélni találkozót a szerkesztőségen keresztül, míg az x-es kisgyerekek többsége sötétedés után már az utcára sem mer kimenni (vagyis nem vállalja fel magát, örül az arctalankodásnak mint lehetőségnek, hogy úgy beszéljen csúnyán, hogy a jó édes anyja nem csap a pici szájára).

    "- egy év múlva sírhatsz ugyanis az 576 konzol hasábjain lesz 80% X360 és 20% Wii ugyanis az X360 sokkal olcsóbban lesz warezolható és vagy szépen 360-as játékokat tesztelsz vagy nem veszi majd meg senki az újságot"

    Khm, mint írtam, van otthon más konzolom is a PS2-n kívül. És ha x-es anyagot kell tesztelnem multihoz, akkor szó nélkül letesztelem és objektívan tálalom a nagyérdemű elé.

    "- írhatsz a legújabb PSP eladásokról (ami persze tudjuk hogy egy Ipod klón hiszen a Sony csőrét igenis bökte hogy hazai terepen sz*rrá alázta egy külföldi cég hordozható multimédia terén), hogy mennyire lealázza a DS továbbra is hiszen nem jelenik meg rá más játék mint a PS2-esek lebutított változatai"

    Nos, én nem nevezném iPod klónnak, mivel csak 12548569x több dologra használható, mint bármelyik iPod modell. Az, hogy mp3-mat is képes lejátszani, az apple márkanéven kiadott cuccnak meg ez a fő és egyetlen funkciója, az még szerintem nem ilyen párhuzam.

    "Miután ezt elolvastad, gondolkozz el mennyire örülnél neki ha ilyen írásokkal kellene nap mint nap találkoznod. Köszönöm."

    Imádnék kultúráltan beszélgetni (ha erre céloztál az ilyen írások kapcsán), ha nem a fent említett flame nationnal találnám magam szemközt 95%-ban, akiknek az az egyetlen reakciója az felé, aki nem fogadja el az ők felsőbbrendűségét, hogy "buzi".

    Üdv:
    Dzson
  • Dzson
    #145
    Nézd már meg az itteni vagy 576-os fórumokat, hol megy be egy PS2 tulaj pocskondiázni az igzeseket rajtam kívül? PS2 fikázó kisgyerekekkel tele van a net, érdekes módon. Tuti ezek azért vettek x-et is, mert valamiért gyűlölik a SONY-t, és nem játszani akartak hanem vagizni a suliban.
  • Dzson
    #144
    Ez sajnos így van, onnan jönnek át a légyfejűek, ez 1:1 ottani stílus. Néha én is beleolvasok, de röhögés helyett szánakozom rajtuk valahol. Bár talán benő a fejük lágya, hiszen a legidősebb sem lehet több 22 évesnél.
  • CzG
    #143
    Miért is kellene szólni? Mint ahogy már sokszor leírtam nem mi keztük a szemétkedést.
  • D0C
    #142
    Te Unreg, az a probléma, hogy egy csürhét próbálsz az emberi viselkedésre rávenni. Nem fog menni. Ezek mind a Xbox365.hu-ról vannak és ha meglátják Dzsont, azonnal összeszaladnak és kollektíve átvonulnak a SG-re, ahol az a menőbb, amelyiküknek mocskosabb a pofája.
    Érdemes szemezgetni a xbox365.hu fórumáról, ott ez a stílus megy, és ami a legszomorúbb, senki nem szól rájuk, annyira megszoktt.

    Tanulságos, az egyikük lefejezné, a másikuk a kezét vgná le, a harmadik sziériába küldené, a negyedik csak simán köcsögözik:

    19:47 CzG
    Én csak a kezeit vágnám le. Ne tudja többet kontrollert meg a farkát markolászni.

    19:45 kerryking
    szerintem raboljátok el dzsont, vágjátok le a fejét, vegyétek fel videóra (símaszk legyen rajtatok) a felvételt küldjétek el az rtl klubba, a fejét pedig martinnak,

    19:39 CzG
    Crockett:Persze, hogy nem kell félteni. Bárkinek megmerem mondani a véleményemet. Ez a gyökér nem érdemel mást.

    19:32 RadioStar
    Komolyan mondom az ilyenek nagyon fel tudnak idegelni amúgy higgadt vagyok de ez...

    19:29 Crockett
    Köszi.Hú banyeg itt aztán van minden.Téged sem kell félteni ahogy olvastam.


    19:29 RadioStar
    CzG: felavathatná a boxerom

    19:28 CzG
    Radio Star: Hát esetleg ellehetne menni az 576 irodájához és ott megvárni egy kis baráti csevejre.

    19:24 RadioStar
    hé nincs erről a dzsoni ról vmi konkrét információ mert látom meg akar murdelni

    19:17 RadioStar
    Na most megmondtam neki

    19:15 RadioStar
    Hé emberek megint itt van dzson már vagy két hete nem hallottam arról a buziról

    19:04 CzG
    Crockett:Nem olvastad el azt amit kilinkeltem? Mármint a hozzászólásokat. Ott megtalálhatod ennek a kis buzinak a legújabb megmozdulását is.

    18:36 Mike65
    el kéne küldeni szibériába az ilyeneket

    18:34 CzG
    Igen. Végül is ő a fönöke ennek a buzinak.

    18:33 Crockett
    Martin?Az 576-Ból?

    18:30 CzG
    Viszont jó lenne ha végre martin az agyához kapna és kirúgná ezt a köcsögöt. Az az ámokfutás amit művel jobb helyeken azonnali kirúgást érne.

    18:23 CzG
    Ja és mi a legdurvább? Még megis védi egy-két állat. Nem értem ezeknek a lelkivilágát.
  • Derapo
    #141
    Jujj-jujj.Miaz az zikxboksz360?Mijaza hdvdvdd izé?Kell az nekünk?KELL:)Benne nem lesz, de lesz külső nem vagy nem erről megy a vita?
  • Ma2ska
    #140
    Már majdnem eléri a szinvonal egy parlamenti vita szintjét. "Anya, te anya, mindenki bekaphassa, ne hazuggy te görény, az ....baxa meg"
  • pistike88 #139
    Elolvastam a cikket, aztán láttam mennyi hozzászólás van, gondoltam elolvasom azokat is.
    Most jöttem rá, hogy az sg fórum átlagéletkora kb.8-10 év! Ti ezt komolyan gondoljátok?? Olvassátok már végig egy kívülálló szemével, bölcsis szintű marakodás egy pöttyös labdáért, ami ráadásul nincs is, csak mindenki álmodik róla...KIS GYÖKEREK!!!!!
    Ja tudom, jön majd a sok válasz: nem is, te vagy a gyökér...
  • Marlosh
    #138
    Engem az se zavar,ha te is o vagy! akkor is jogoz amit mond!
  • CzG
    #137
    Egyébként még annyit mondanék, hogy én nem vagyok elvakult xbox fan. Van xboxom, de inkább régi gépek emuival szórakozgatok. Mert azokat nagyon szeretem.
  • Morden23
    #136
    Ez nagyon sajnálatos, újabb pechemre holnap nem vehetek részt a magyar konzolhuszárok újabb véres összecsapásában.

    Amúgy annyiban igaza van UNREG-nek, hogy kéne egy weboldal. Én olyat találtam ki, hogy fotózzuk le a legnagyobb Xbox, illetve a legnagyobb Playstation fan-komákat, és rakjuk fel a Microsoft, meg a Sony honlapjára valami ilyesmivel: "Csatlakozz ránk, hogy te légy az élet császára"

    Rekord-döntő negatív PR-hullám dübörögne végig a földgolyón:)
  • CzG
    #135
    Megnyugtatlak, tényleg egy ember volt az aki azokat írta.
  • Marlosh
    #134
    Tetszik vagy sem,unregnek igaza van!Ez szanalmas amit itt muveltek!A kollekcios weboldal belinkelese jo volt,ha azt tenyleg egy emberke irogatta a forumokban akkor az nem semmi:)
    Mindazonaltal utana mar csak unalmas ocsarlas ment semmivel sem magasabb szinvonalu mint dzson hozzaszolasai.......
  • CzG
    #133
    Nyugi, holnap majd úgyis jön dzsonika és folytatódik a buli. Úgyhogy nem maradsz le semmiről.
  • CzG
    #132
    Neked meg odaitéljük a hülyeségi nóbel-díjat.
  • Morden23
    #131
    Basszus, lemaradtam egy újabb "fosbox&gaystation" buliról? Ezt a pechet:)))
  • UNREG
    #130
    Bazz, du. 3 óta folyamatosan ezen rágódtok, fikázódtok, mocskolódtok és gúnyolódtok. Tiszta óvoda.

    Sokkal inkább rólatok kellene egy weboldal, hogy milyen az, amikor egy birkanyáj xbox fanboy órák óta mást sem csinál, csak másokat ócsárol.
  • CzG
    #129
    Ezt az ötletet én is támogatom. Jó lenne ha a nagynyilvánosság is látná hogy mekkora gyökerek.
  • playmore
    #128
    De az nem jó mert elrontják a postokat. Arról lehet szó hogy írjanak, de az idézeteiket ne szerkeszthessék!
  • CzG
    #127
    Úgyis sértett méltósággal közölnék hogy ők az okosak mi meg a panelproli köcsögök.
  • CzG
    #126
    Nekik már tett egy csodát. Összehozta dzsont és dantét. Azóta nem képesek enymásból kiszállni. Mintha sziámik lennének.
  • CzG
    #125
    Ez viszont nagyon rossz hír. Pedig jó kis oldal volt.
  • Mike65
    #124
    nem kell oda semmiféle jelszó, egy sima regisztráció azt kész, had jöjjenek ők is ha mernek azt lehet őket osztani