Call of Duty 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe>.Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Nekem a PAL-os verzió van meg a könyvtárban van hozzá egy nagyon kis méretû rar fájl azzal mit kell csinálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
egyelõre nem tervezik pc-re kiadni,majd talán 1 év múlva
PSN ID.: Beegabor
nem tudja v.ki honnan lehet leszedni???
Játszott már valaki a játék ps2-es változatával?Aki játszott az lécci írja le hogy milyen.
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Német szemszögbõl meg... nem hinném, hogy fognak olyan játékot gyártani. De kitudja.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ez nem történelem óra.
Ez egy J Á T É K ha nem tûnt volna még fel, és nem egy történelmi dokumentum film
BElenéztem a játék azon részébe amibe a fegyverekrõl meg jármûvekrõl van leírás. Na a problémáim: Az amcsi fegyverek meg brittek szarrá vannak éltetve benne, a németeknek meg csak el van mondva pár adata, de az is nagyrészt angolszász mértékegységbe. IStenem egy kar98k lõtávját ne yardban hanem méterben adják már meg! Aztán néztem panzer4-est. A képére 2-3 perc múlva azt mondtam h hasonlít de akkor sem az igazi, és sajna pont a jellegzetességeit baszták el. De amikor az van odaírva a tank alá h 9000et gyártottak 39 és 45 között akkor szívbajt kaptam. Panzer 4-et 1942ben kezdték gyártani és 1944ben szinte leállították a gyártását és helyette a panthert gyártották, szal ennyit a történelmi ismereteikrõl. HA II. Vh-s játékot csinálnak, és csinálnak benne olyan részt ahol felsorolják a történelmi adatokat akkor miét nem vesznek a kezükbe egy rohadt törikönyvet? szánalmas bagázs...
Lehet h az a gond h mindíg sokat várok, ha 2. VH-ról van szó.
Ps2-n rohadt jó, kipróbáltam hát akkor milyen leht x 360-on..
Hát persze a te agyaddal úg yfogtad fel hogy ugyanilyan grafikája van mint a COD2-ben...Igen, hát teljesen más grafikája van ami ezerszer jobb, és a fizika is jó benne, nem tudom neked mi számítana jónak.
Ne csodálkozz ha lelõnek veteránon, nem azért van a veterán hogy azon kell végigvinni, van annál könyneb fokozat is.<#taps>#taps>
hajrá lazsi<#taps>#taps>
Kíváncsian várom lesz-e PC-re.
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
DE!!! Azóta nagyot fordult a világ mióta játszom a carbonnal és a splinter cell legújabb részével vagy a marvel ultimate alliance-szel. Hihetetlen hogy ps2-re nem butítottan adják a nextgen gamékat hanem igényesen megcsinálva (ez annó psx-en nem volt (amikor ugye ps2-vol már a fõ konzol)..úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok. Milyen a grafika meg az egész game?? meséltek róla egy kicsit??
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Jah és így értelmét veszti a játék mert veteránon kívül az ai buta és csak rohansz és tunkolsz, veteránon meg az ai néhol istenszerû képességeket kap, átlõ a falon meg átlát a falon így meg nem lehet szerencse nélkül tovább menni sok helyen.
Nem tudom történelmileg mennyire valósághû, de szerintem beszarás a cod2-höz klépest az összhatás.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Na most akkor ha eltekintek attól h 2.vh és csak a játékot nézem akkor: ez még mindíg agyonscriptelt, a katonáknak semmi IQ-juk nincsen, még mindíg végtelenítve vannak a katonák száma, és akkor fogynak el ha elõreszaladsz. Elõreszaladni pedíg kurva egyszerû még veteránon is, sõt ha nem teszed meg akkor csapattársaid kirohhank az ösztûzbe elõre menni, és ez akkora dühvel tölt el. Valóságban halál lenne a jutalom ezért. Grafikát tekintve nem nagy szám. Egyedüli pozitívumként a füvet tudnám említeni, de azon kívül a cod2 is nézett így ki, azt meg nem értem végképp h 2006ban a kezünkben lévõ fegyveren a nézõkének meg a fegyvernek miért kell szögletesnek lennie ha ezt már a CS:S-be is meg tudták oldalni.
Szal szerintem hulldaék a játék, de azért végig tolom, jó lessz GOW-ig.
Szal ne sajnálja senki h nincs PC-n, nem veszít semmit.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
el tudnám képzelni 7.1nem HDTV-n... vazzeg....
Hogy kötötted rá a házimozidat az Xboxra? Van erõsítõd?
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3