Call of Duty 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UltimateGamR

Egy ilyen TVn kezdtem el tolni a Call of Duty 3at XBOX 360-on!!
Ráadásul ugyanezen fogom tolni a PS2es változatot is!

Vélemény:
-HIHETETLEN grafika ( szó szerint , az összes mai PCs játékot gyalázza )
-HIHETETLEN hang/zene effektek ( komolyan , 7.1es hangrendszeren már olyan érzésem volt mint ha tényleg dúlna a csata a közelemben )
-PAZAR küldetések ( ellehet felejteni a PCs codokat , Big Red Onehoz hasonló )

Negatívum:
-NINCS , talán az hogy nemtudom kipróbálni X Liveon , enyi

Értékelésem: 98%

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Seth
hát battlefield esetében is bevállalták , pedig arról is a 2.vh jut az ember eszébe szerintem. A sok 2.vh-tól nekem kicsit már csömöröm van(pedig imádom), jó lenne egy kis vérfrissítés
Ja és tudod mi a hülyeség?? a "lesz"-t X-el írni <#whatever> /kötekedés off/

PSN ID.: Beegabor

sharamboy18
szerintem is hülyeség lex a CoD4 ha lex és a jövõben fog játszódni...az már nem az igazi CoD lex<#szomoru1>

I LOVE DEEP

Ez azért vicces...CoD negyedik része - ha lesz -, modern korba fog játszódni majd? Na ne már... valamit átlehet vinni részenként szép lassan, valamit azonban nem. CoD mindig is a második világháborút foglalta magába... számtalan csata volt, amit még bele lehetne venni az újabb CoD részekbe, s nem kéne elbaszni olyanokkal, mint pl shotgun és bevallom picit restelkedve, füst gránát. Azért restelkedve, mert elején semmi bajom nem volt vele, de szerintem se használtak füst gránátot a második világháborúban, ahogy azt egy haverom nekem mondta.

Szal CoD-t nevigyék modern korba, nem akarok afgán terroristák ellen harcolni lol...inkább koncentráljanak a nagy harcokra.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

dinomano
kint a PS2-es verzijo pár torrentoldalon...Kivancsi leszek...Game-kepeket i talaltam 1 francia oldalon; picit szebb mint a 2. rész PS2-re... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

sacano1
hol találom? pliz

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

gameplusz
Call_Of_Duty_3_PAL_XBOX360-DAGGER

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Prince of Máté
hát a hírek szerint nem egyenõre hanem soha, de elõbb utóbb biztos lesz PC-re de csak éves múlva

Seth
ez ugye most egyelõre nem lesz pc-re??
mert akkor beszerzem a ps2-est, de ha pc-n is lesz akkor inkább azt ( xbox360,ps3 nem játszik ^^)

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
remélem ez a COD 3 már olyan lesz mint a PC-s COD2 ,mármint hogy mutatni fogja ha elõtted van egy gránát és az élet is más lesz , gyógyulós módszer. Tudom hgo yiylen lesz PS3-ra meg x360-ra de remélem PS2-n is ilyen elsz.

Prince of Máté
basszus ez nem idejött volna :S sry

Prince of Máté
Na ma végigvittem!
Nagyon király a játék.
Fõleg hogy az utólsó 2 pálya havas, amit nagyon szeretek!
Tök jól nézett ki hogy esett a hó, várom a CoD 3-at!<#eljen>

sharamboy18
vagy=vagyok

I LOVE DEEP

sharamboy18
rábasztál mert nem vagy se szeplõs se semmi...amúgy + leszophatsz<#mf1>

I LOVE DEEP

sacano1
hogy mindenki megnyugodjon
http://www.gamekapocs.hu/hir/5006/Call+of+Duty+3+Gameplay+Trailer

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

sacano1
te ezt nekem irogatod?

UltimateGamR
irásodon látni hogy milyen kis szeplõs kocka pcs vagy... még szerencse hogy a konzolosõk a mûveltebb játékosok

UltimateGamR
jaja és akkor jön az X és ps2 verzió , PCre meg sose fog megjelenni sõt aki azon tanakodna hogy emulátorral elindítsa annak tudok egy JÓL MÛKÖDÕ EMUt az állatkerben!

sacano1
hi all a cod 3 elméletileg 7 edikén jelenik meg x360 ra

Prince of Máté
Lol vazzeg 10 percig ezen röhögtem hogy száradjon le a kezed <#nyes><#eplus2><#nevetes1>

sharamboy18
remélem is!!!!!!!!!!!!!<#crazya>

I LOVE DEEP

NeoMaN
nyugi, kijön PC-re....

Figyeljetek!HA nem is a közeljövõben de biztos ki jön PC-re.Így vót a San Andreasnál is.
sharamboy18
te télleg egy buzzancs vagy...télleg neked ez miért jó hogy ha nem jön ki pc-re?
száradjon le aza kezed ameikkel fogod a joystick-ot<#mf1>(remélem jól írtam)

I LOVE DEEP

A a cod 3 pc-s topikja mér van lezárva, mer lehet h soha nem jelenik meg?

dinomano
Ok., Ha irigysegöl szidod a konzolokat, akkor szidd nyugodtan... :-P Amugy a konzoloknak az a jo pont, h. ugy kapsz egyre szebb jatekokat, hogy a hardver nem valtozik; és optimalizaljak a game-ket a "kõbe vésett hardverre"...ez ad egy hardverlimitet; tehat idövel pl. lekörözte a PC a PS2-öt+X-boxot; de nem kerül az embernek penzbe az egyre ujabb+egyre szebb game-ek beszerzesre..nem kell folyamatosan fejlesztened...Ha ebböl indulsz ki; akkor SOKKAL olcsobb mint a PC...amugy meg mi az hogy draga? PS2-öt(igaz, kimenö technika), de 30-40e ft; csak ki kell chippelned, oszt game-ket szerezni... :-) TV meg mindenkinek van otthon... SZoval relativ h. mi draga meg mi nem...a draga az, amikor félévente 100e-t költessz a gépedre, h. elinduljanak az uj game-ek..nah, az draga... :-P

Hát pontosan 5 évvel vok 20 alatt 😛, és igazad van én sem birom a (sokszor korombeli) egybõl anyázókat, én csak az eddigi véleménymet szemléltetem, sztem ez a vita, amelyikbõl a másik csak tanulhat. Sztem vita és vitatkozás nem =! (vitatkozás: anyázás és egyéb értelmetlen baromságok vágása a másik fejéhez)
Szal elõzõ kommentemben az "Intenet Explorer"-es marhaságommal csak azért jöttem fel, mert vki említette, h (nem pontosan idézek) "milyen jó a konzol, még internet is van rajta + h DVD-t is lehet vele írni...)
Tehát sztem a PC az azért jobb mert mindent lehet vele 😛
Míg alapvetõen a konzol az csak játékra lett kifejsztve, és nem is kétlem h abban rossz lenne.
Csak azon dühöngök h nincs pénzem konzolra, és így hogy játszak a kedvenc játékaim folytatásaival, amikor csak konzolra jelennek meg... <#falbav>
igazadvan, nincs nagy játékélményem konzolos tapasztalatnban, ezért is írom h inkább irígységbõl útálom a konzolokat, mert nekem még nincs. (a legtöbb ember irigységbõl szid olyat, mást ami neki nincs, vagy mert már kitapasztalta, én elõbbibe tartozom) 😄 <#nyes>
Mondjuk a GTA-t nemtom elképzelni konzolra, csak Pc-re, de biztos h ott is lehet vele játszani...
De az amikor a VC-re meg a SA-ra kész játékátalkítások készültek, akkor az azért több volt mint 5 perces szórakozás... Addig is szidom tovább a konzolokat, h nem jön a PC-re a COD3 és a GTA4...<#szomoru2>

DoNorBi
pontosan,pc-n rpg-hez hasonló játékok vannak de egysem az amirõl ez a kategória szól...

Haverok, Buli, Fight Club!

dinomano
...ebben van valami... Ill a pc-sek rpg-nek vesznek mindent, ami hack and slash és van benn karaketrfejlesztes... :-P az akcioRPG müfajt apposztrofaljak RPG-nek...

CSakis Fps,Rts könnyebb pc-n DE ha én nagyon akarok (nem akarok) veszek egeret és billt ps2-höz és játszom azzal Fps-t!Rpg???Normális rpg nincs pc-n vagyis sztem te akik nem játszotok konzollal nemtudjátok miis az az igazi rpg!(gondolok itt az FF-re,Dragon Quest,Chrono Cross,VAlkyrie,Suikodenre)Ezek ízig vérig Rpg-k!Amig pc-re jelennek meg vicc kategória😊)
dinomano
FPS+RTS igazad van teljes mertekben...bár RPG-t nehezebb szerintem PC-n tolni, gondolok itt a menük kezelesere; ami egy RPG nem keves részét teszi ki... Szoval RPG-nel mar santit a dolog..Viszont sportgame (Tony Hawk pl.); autos + verekedös game eseten kidobhatod az eger+bill. kombinaciot, kinszenvedes... Maszkalos game-nel sem tul felemelö a bill. ... az állás: egy : egy :-P

HuAn82
"A pc-s bill+eger egy felhasznaloi környezet termeke... Akkor hogyan lenne jobb? :-O"

FPS-t,RTS-t, talán RPG-t játszani azért mérföldekkel jobb ezzel a "felhasználói környezettel", mint egy joypad-en.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

dinomano
Bocsi, nem akarok vitatkozni; mivel felig meddig ertelmetlen...a fogalmazasodbol + abbol amiket irsz(nem dolgozol stb.) arra következtetek; h. 20 alatt vagy jóval... Az itt levö emberek többsege 20-30 év közötti... Ahogy az utcan nem allsz neki nalad idösebb emberekkel vitatkozni, itt sem tedd... :-P
...Annyiban ertelmes vagy, hogy (pár veled egykoru)itt a forumon anyazik stb.; te legalabb érveket sorolsz fel..igaz, h. ezek nem alljak meg a helyüket, ill.1-2 gondolattal cafolhatok; de mégiscsak érvek...
Eh, belekezdek 1 kis ellenvetesbe; nem vita, hanem "szemfelnyitas" vegett... Tudod, van warez konzolra is kemenyen, nem szükseges megvenned 15-20ezrekert a gameket... a modolasbol én kinöttem, a modok nagy része az orig. jatekhoz kepest eleg satnya szinvonalon van...Van pc-m is, mint itt az emberek nagy részének (konzol mellett); ha modolni tamad kedvem, elöszedem a pc-t...de itt az emberek nagy része jatszani szeret; nem autokat bemasolgatni a GTA-ba, aminek (rövid, 5perces szorakozason kivül) szerintem semmi ertelme... "100 jobb jatekelmeny"-ezt mire alapozod, amikor nicns viszonyitasi alapod? Hidd el, meglepödnel; ha megtudnad hogy mi az igazi jatekelmeny... :-P

"Van rajta net??? És milyen böngészõ??? Internet Explorer?"-erre ott a pc, ami egy munkaeszköz...

"Valahogy hozzászoktam a pocokhoz, meg a billentyûzethez, nemtom elképzelni h nyamvadt Joypad-en nyomorogjak..."

A nymavdat joypad egy game-zesre tervezett, ergonomiailag tökeletesen kezreallo periferia... A pc-s bill+eger egy felhasznaloi környezet termeke... Akkor hogyan lenne jobb? :-O

Lehet benne valami, mondtam h elfogult vagyok, de én akkor sem fogok konzolra pénzt költeni, fõleg azért, mert nincs rá... 😄
Elõször is én annyit költök a PC-mre 1 év alatt mint ! 1 ! konzolos játék ára...és eddig minden elment vele (Bios-os huzogatás nélkül)!!! <#nyes>
Tudom le lehet azokat is tölteni a NET-rõl, meg lehet h a játék grafikája is jobb...
A PC-s játékoknak sztem 100-szor jobb a játékélményük, fõleg a rettentõ sok moddingolási lehetõség miatt!Én meg azt nézem meg h ti eszement konzolosok h raktok be új autókat, pályákat a GTA-k ba??? <#mf1>
A Starforce-ot már rég feltörték...és ha lesz (már biztosan van 😄) új védelem azt is feltörik majd...
Van rajta net??? És milyen böngészõ??? Internet Explorer?
<#hehe><#taps>
Meg lehet rajta DVD-t írni??? És mégis mit? Csak játékot???
Én abból az élménybõl nem kérek... Valahogy hozzászoktam a pocokhoz, meg a billentyûzethez, nemtom elképzelni h nyamvadt Joypad-en nyomorogjak...
Egyébként a PC mára már UNIVERZÁLIS ezköz, nemcsak munkára van! Játék mellett még egy csomó dolgot is lehet vele csinálni! (pl én TV-zni is szoktam rajta 😄)
Majd ha egyzer dolgozni fogok, akkor majd biztos én is befzetek majd egy konzolra, de akkoris PC-s maradok... Nem akarok senkit megbántani,ez az én magánvéleményem, akinek jobban tetszik a konzol, akkor vegyen azt... (ha van rá pénze)
Aki meg nem csak játszani akar, az maradjon meg a PC-nél és remélje h a jobbnál jobb játékok folytatásait kiadják Pc-re is.

HuAn82
Pizza, haverok, Lan-party. <#worship> PC <#worship>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

dinomano
Haha... :-D

Jah tényleg a 7is megjelent akkor pláne.....az egyik legjobb konzolos játékunk átiratát kapták meg....megsem érdemlik😄
dinomano
..A GTA-nal meg ment a visszacsapás-effektus..elöször kijött PS2-re a GTAIII, oszt rá 2-3évre megkaptak a PC-sek(hiaba volt pc-n az elsö 2-3 2D-s rész...)... a GTA4 eseteben is lehet hogy igy lesz; ki tudja? :-P PC mondjuk még strategiai+online gamekben erös, de az engem meg nem érdekel... :-D
(Finalböl 2 rész jelent meg, a VII+VIII is PC-re...)

Pc-s játékokra tör a konzol?😊))))
hahahaahoylan játékokat adott a konzolvilág a pc-knek mint a metal gear solid,Resident Evil,Final Fantasy(igaz csak egy részét),Onimusha stb szal belehet fogni a csipogót.....

jah és konzolemulátor?hahahaha várhatsz rá nemlesz oylan soha ahogy van is egy iylen topic "Nobel díjat a p2 és ps3 as emulátorért"!!!

Szal ne álmodj

Konzol förevör😊
dinomano
Hmm...Alairas mellé kapsz 1 hasonlatot.... Kb. oylan vagy, mint aki egy fallal szemben álldogál, és akarmit igérnek neki; a büdös-nyamvadt életbe nem akar elfordulni a faltól..ez vagy te... :-D Szerinted én nem PC-n kezdtem? :-P Oszt ott figyel a polcon a PS2; és még akkor is millioszor jobban szeretem a PS-t, ha a PC azota elhuzott hardverben... Lehet fikazodni, lehet ocsárolni a konzolokat, de azt ne feledd el; hogyha a PC dinamikusabban fejlödik is; a konzolra X évig nem kell költened, és egyre szebb game-ek jönnek ki rá(1hatarig of course, elvegre van hardverlimit); a PC-re raköltöd 4-5év alatt(ami 1 konzol élettartalma game-ügyileg...)a gatyadat is + ne hidd, h. annyira rossz dolog egy chippelt gépbe betenni az éppen kiirt jatekot, ami azonnal indul; és nem kell azt figyelned, h. egy probainditas utan mit kell még le-fel huzogatnod a setupban, hogy meglegyen esetleg a 30 framerate... :-D Starforce-rol és egyebekröl ne is beszeljünk, amviel ujabban szopatjak a PC-t... Ne érts félre, nem a PC ellen beszelek; ott figyel az is PS2 mellett; az van netre+felhasz. cuccokra+dvd-t irni... esetleg még HL2 (amit imadok!!!) elmegy rajt... Ez meg a masik, amit mondani akartam...a PC az egy munkaeszköz..egy felhasznaloi programokat futtato valami nalam, amin game-ezni is lehet; de arra ott 1 profibb eszköz: a konzol...

Hát én ebben a konzol-PC ügyben mindig is elfogult vok, többek közt a COD3 ért is útálom a konzolokat, a GTA 4 rõl nem is beszélve!<#boxer><#falbav>
A call of duty még nagyon jól elmegy konzolon, irányítható, (lehet hogy) szebb a grafikája, de azért a GTA 4 ne jöjjön ki Pc-re?!
A GTA Pc-n született és remélem h nem holmi nyamvadt konzolon végzi!
Ugyanígy a COD 3-mal, iCESHiT-tel teljes mértékben egyetértek és ha másképp nem megy akkor beszerzek valamilyen konzolemulátort (remélem van), de még mindig útálom a "PC-s játékokra törõ" konzolokat.
Ahogy az egyik fórumozó aláírásában láttam:
"Interneten vitatkozni olyan, mint indulni a paralimpián, attól h nyersz, még fogyatékos vagy..."
Szal megpróbálhattok, de úgysem tudtok meggyõzni h a konzolok jobbak a PC-nél.
PC 4 EVER!<#mf1>
(Jah a hordozható konzolokkal semmi bajom, hiszen azokkal jól ellehet bíbelõdni útközben <#nyes>)

iCESHiT
igaz hogy van más topik is hogy ezt megbeszéljük, de mondjuk ha jól emlékszem talán mintha a PC-n lett volna elõbb call of duty, akkor ki csorgat mikor?

de sajnos igazad van ebben, télleg nagy cod agyú vagyok, és télleg csorogni fog a nyálam rá, de ugyanakkor sértve is érzem magam be kell valljam

activison már csak azért is bekaphatja, mert az inf wardot sem tartották tiszteletben, mivel túl drágának találták õket. A saját játékukhoz túl drágák...

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

Ebbõl látszik ,hogy a konzollal kell játszani. A pc-sek meg nyálukat csorgatják majd. :-)

ffxi
<#taps>

Fákjúal!

iCESHiT
ultimategamer /clap
gondolom te tudod mi az hogy progamer nem?
na majd a konzolotokon kíváncsi vagyok hogy oldjátok meg

sztem én is, mert fun-nak jó egy kis nintendo, de a hardcore gamer fogalmát nem tudnám átültetni konzolra, mert sztem nem is lehet és amíg léteznek ilyen emberek a PC tovább fog élni,mert van akiért

jólvan pistike ügyes voltál takarodj teis tüntetni....
HuAn82
Ezt is gondolom konzolon írtad be.

ffxi
Az még odébb lesz.

Fákjúal!

UltimateGamR
hála isten , VESSZEN a PC játékos társadalma! Konzoloké a jövõ!

iCESHiT
ez elég nagy szégyennek tartom , mivel cod a harmadik legnagyobb játékosbázissal rendelkezõ fps játék a cs és a bf után

ez kicsit kiadó megmondja hogy a profitért lemondunk dolgokról szagú...