Call of Duty 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyen TVn kezdtem el tolni a Call of Duty 3at XBOX 360-on!!
Ráadásul ugyanezen fogom tolni a PS2es változatot is!
Vélemény:
-HIHETETLEN grafika ( szó szerint , az összes mai PCs játékot gyalázza )
-HIHETETLEN hang/zene effektek ( komolyan , 7.1es hangrendszeren már olyan érzésem volt mint ha tényleg dúlna a csata a közelemben )
-PAZAR küldetések ( ellehet felejteni a PCs codokat , Big Red Onehoz hasonló )
Negatívum:
-NINCS , talán az hogy nemtudom kipróbálni X Liveon , enyi
Értékelésem: 98%
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Ja és tudod mi a hülyeség?? a "lesz"-t X-el írni <#whatever>#whatever> /kötekedés off/
PSN ID.: Beegabor
I LOVE DEEP
Szal CoD-t nevigyék modern korba, nem akarok afgán terroristák ellen harcolni lol...inkább koncentráljanak a nagy harcokra.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
mert akkor beszerzem a ps2-est, de ha pc-n is lesz akkor inkább azt ( xbox360,ps3 nem játszik ^^)
PSN ID.: Beegabor
Nagyon király a játék.
Fõleg hogy az utólsó 2 pálya havas, amit nagyon szeretek!
Tök jól nézett ki hogy esett a hó, várom a CoD 3-at!<#eljen>#eljen>
http://www.gamekapocs.hu/hir/5006/Call+of+Duty+3+Gameplay+Trailer
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
száradjon le aza kezed ameikkel fogod a joystick-ot<#mf1>#mf1>(remélem jól írtam)
I LOVE DEEP
Szal elõzõ kommentemben az "Intenet Explorer"-es marhaságommal csak azért jöttem fel, mert vki említette, h (nem pontosan idézek) "milyen jó a konzol, még internet is van rajta + h DVD-t is lehet vele írni...)
Tehát sztem a PC az azért jobb mert mindent lehet vele 😛
Míg alapvetõen a konzol az csak játékra lett kifejsztve, és nem is kétlem h abban rossz lenne.
Csak azon dühöngök h nincs pénzem konzolra, és így hogy játszak a kedvenc játékaim folytatásaival, amikor csak konzolra jelennek meg... <#falbav>#falbav>
igazadvan, nincs nagy játékélményem konzolos tapasztalatnban, ezért is írom h inkább irígységbõl útálom a konzolokat, mert nekem még nincs. (a legtöbb ember irigységbõl szid olyat, mást ami neki nincs, vagy mert már kitapasztalta, én elõbbibe tartozom) 😄 <#nyes>#nyes>
Mondjuk a GTA-t nemtom elképzelni konzolra, csak Pc-re, de biztos h ott is lehet vele játszani...
De az amikor a VC-re meg a SA-ra kész játékátalkítások készültek, akkor az azért több volt mint 5 perces szórakozás... Addig is szidom tovább a konzolokat, h nem jön a PC-re a COD3 és a GTA4...<#szomoru2>#szomoru2>
Haverok, Buli, Fight Club!
FPS-t,RTS-t, talán RPG-t játszani azért mérföldekkel jobb ezzel a "felhasználói környezettel", mint egy joypad-en.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
...Annyiban ertelmes vagy, hogy (pár veled egykoru)itt a forumon anyazik stb.; te legalabb érveket sorolsz fel..igaz, h. ezek nem alljak meg a helyüket, ill.1-2 gondolattal cafolhatok; de mégiscsak érvek...
Eh, belekezdek 1 kis ellenvetesbe; nem vita, hanem "szemfelnyitas" vegett... Tudod, van warez konzolra is kemenyen, nem szükseges megvenned 15-20ezrekert a gameket... a modolasbol én kinöttem, a modok nagy része az orig. jatekhoz kepest eleg satnya szinvonalon van...Van pc-m is, mint itt az emberek nagy részének (konzol mellett); ha modolni tamad kedvem, elöszedem a pc-t...de itt az emberek nagy része jatszani szeret; nem autokat bemasolgatni a GTA-ba, aminek (rövid, 5perces szorakozason kivül) szerintem semmi ertelme... "100 jobb jatekelmeny"-ezt mire alapozod, amikor nicns viszonyitasi alapod? Hidd el, meglepödnel; ha megtudnad hogy mi az igazi jatekelmeny... :-P
"Van rajta net??? És milyen böngészõ??? Internet Explorer?"-erre ott a pc, ami egy munkaeszköz...
"Valahogy hozzászoktam a pocokhoz, meg a billentyûzethez, nemtom elképzelni h nyamvadt Joypad-en nyomorogjak..."
A nymavdat joypad egy game-zesre tervezett, ergonomiailag tökeletesen kezreallo periferia... A pc-s bill+eger egy felhasznaloi környezet termeke... Akkor hogyan lenne jobb? :-O
Elõször is én annyit költök a PC-mre 1 év alatt mint ! 1 ! konzolos játék ára...és eddig minden elment vele (Bios-os huzogatás nélkül)!!! <#nyes>#nyes>
Tudom le lehet azokat is tölteni a NET-rõl, meg lehet h a játék grafikája is jobb...
A PC-s játékoknak sztem 100-szor jobb a játékélményük, fõleg a rettentõ sok moddingolási lehetõség miatt!Én meg azt nézem meg h ti eszement konzolosok h raktok be új autókat, pályákat a GTA-k ba??? <#mf1>#mf1>
A Starforce-ot már rég feltörték...és ha lesz (már biztosan van 😄) új védelem azt is feltörik majd...
Van rajta net??? És milyen böngészõ??? Internet Explorer?
<#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Meg lehet rajta DVD-t írni??? És mégis mit? Csak játékot???
Én abból az élménybõl nem kérek... Valahogy hozzászoktam a pocokhoz, meg a billentyûzethez, nemtom elképzelni h nyamvadt Joypad-en nyomorogjak...
Egyébként a PC mára már UNIVERZÁLIS ezköz, nemcsak munkára van! Játék mellett még egy csomó dolgot is lehet vele csinálni! (pl én TV-zni is szoktam rajta 😄)
Majd ha egyzer dolgozni fogok, akkor majd biztos én is befzetek majd egy konzolra, de akkoris PC-s maradok... Nem akarok senkit megbántani,ez az én magánvéleményem, akinek jobban tetszik a konzol, akkor vegyen azt... (ha van rá pénze)
Aki meg nem csak játszani akar, az maradjon meg a PC-nél és remélje h a jobbnál jobb játékok folytatásait kiadják Pc-re is.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
(Finalböl 2 rész jelent meg, a VII+VIII is PC-re...)
hahahaahoylan játékokat adott a konzolvilág a pc-knek mint a metal gear solid,Resident Evil,Final Fantasy(igaz csak egy részét),Onimusha stb szal belehet fogni a csipogót.....
jah és konzolemulátor?hahahaha várhatsz rá nemlesz oylan soha ahogy van is egy iylen topic "Nobel díjat a p2 és ps3 as emulátorért"!!!
Szal ne álmodj
Konzol förevör😊
A call of duty még nagyon jól elmegy konzolon, irányítható, (lehet hogy) szebb a grafikája, de azért a GTA 4 ne jöjjön ki Pc-re?!
A GTA Pc-n született és remélem h nem holmi nyamvadt konzolon végzi!
Ugyanígy a COD 3-mal, iCESHiT-tel teljes mértékben egyetértek és ha másképp nem megy akkor beszerzek valamilyen konzolemulátort (remélem van), de még mindig útálom a "PC-s játékokra törõ" konzolokat.
Ahogy az egyik fórumozó aláírásában láttam:
"Interneten vitatkozni olyan, mint indulni a paralimpián, attól h nyersz, még fogyatékos vagy..."
Szal megpróbálhattok, de úgysem tudtok meggyõzni h a konzolok jobbak a PC-nél.
PC 4 EVER!<#mf1>#mf1>
(Jah a hordozható konzolokkal semmi bajom, hiszen azokkal jól ellehet bíbelõdni útközben <#nyes>#nyes>)
de sajnos igazad van ebben, télleg nagy cod agyú vagyok, és télleg csorogni fog a nyálam rá, de ugyanakkor sértve is érzem magam be kell valljam
activison már csak azért is bekaphatja, mert az inf wardot sem tartották tiszteletben, mivel túl drágának találták õket. A saját játékukhoz túl drágák...
A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P
gondolom te tudod mi az hogy progamer nem?
na majd a konzolotokon kíváncsi vagyok hogy oldjátok meg
sztem én is, mert fun-nak jó egy kis nintendo, de a hardcore gamer fogalmát nem tudnám átültetni konzolra, mert sztem nem is lehet és amíg léteznek ilyen emberek a PC tovább fog élni,mert van akiért
A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P