2192
-
#657 Félidőben:
Tottenham - Stoke 3-0
Defoe, Lennon és Dawson a gólszerzők :) -
#656 Leigazoltuk Cudicinit és visszaigazoltuk(?) Chimbondát is :) -
campy #655 - moderalva - -
Rudee #654 Campbell a MU-tól ment kölcsönbe, gondolom azé nem jáccott ill jácchatott. -
vili 27 #653 Meglepődtem mikor Lennon nevét még a cserék között sem véltem felfedezni. Még hogy hiányzott-e ? De még mennyire. Lennon a csapat motorja. Nem értem az edzőt miért állította fel a csapatot egy támadóval. A United ellen védekező focit játszani önygilkosság. És hol volt Campbell ??? Bevallom én Dos Santosban a Barcában játszott idő alatt sem láttam nagy tehetséget. Bentley-t pedig végig hagyni kellett volna játszani. -
#652 Lennon hiányzott :| mind1 majd március 1.én találkozunk ujra :) -
#651 végre láthatom taarabt-ot játszani,most fgo bejönni elvileg:D -
vili 27 #650 Hát szomorú a szívünk. Az első gól talán nincs ha Huddlestone-on nem vált irányt a labda, és a második gól meg nincs ha Corluka az emberét fogja. Pavlyuchenko nagy gólt fejelt, elismerésem neki.
köszi Jersey :) és Campy mondhatni kifogtam az aranyhalat, ezt mondhatom a barátnőmre :)
és hajrá Spurs !!!
-
#649 5. percbe volt egy gyors Pavlyuchenko gol aztán 35.be jött egy Scholes és rögtön utána egy Berbatov :| na majd 2. félidőbe hátha. come on spurs -
#648 HÁH:D ez jó:)
én nektek drukk! -
campy #647 na de ritka ez:) csodálom hogy nem a szerelem titkai c szappanoperát nézeti veled látod milyen jó kis családi program:) -
vili 27 #646 Emberek ma nagy mérkőzésnek állunk elébe.
A barátnőmmel nézzük a meccset, pontosabban 3-an, mert a közös gyermekünk a párom hasából fogja hallgatni a kommentátort :) Tottenham szurkoló anyától és apától, csakis Tottenham szurkoló gyermek születhet :))))))
-
#645 Ma 18:15től sportklubbon Manchester United - Tottenham Hotspur FA kupa mérkőzés.
akinek nincs sk-ja annak itt egy kis stream:
link -
campy #644 hatalmas meccs volt a Burnley elleni:) -
#643 ez igaz, de én "elvártam" tőlük, hogy bejussanak mint címvédő :D -
Rudee #642 Vagy arra, hogy a 92 indulóból 2 jutott döntőbe. Történetesen egyik a Spurs. -
#641 amúgy meg mire lehet gusztulni? (gusztulni?? hmm....érdekes szó :D)
hogy a csapat majd kiesik?! :D v hogy a Burnley 3-t rúgott?! :D -
#640 Na, ez tényleg mák volt, és ezt nem azért mondom, mert a végén voltak a gólok:)
Ettől függetlenül örülök, azthiszem a Tottenham ellen finálét vívni azért mégiscsak méltóbb egy döntőhöz. -
#639 Móni nem mond ilyet, Ő nem olyan.
oks akkor legyen az a formáció, hogy itt ebben a topikban, mi nem vagyunk gusztik, mi komoly Spurs fanok vagyunk. -
#638 Monotol loptam ezt a dumát :D én ezt nem mondtam hogy azok vagyunk te írtad rám burkoltan szal te teregesd ki a szennyest :D:D -
#637 szal, hogy a szavaiddal éljek, most akkor MI itt a topikban gusztik vagyunk? -
#636 ahha tehát burkoltan legusztizol , htx -
#635 Pont erre, talált :)
szóval akkor leigazolTUK :) -
#634 118' [3 - 1] R. Pavlyuchenko
120' [3 - 2] J. Defoe
áhéééééáááááá4!!!!44444 istenem de kár h csak lájvszkoron tudtam követni :(
Ligakupa döntő:
Manchester United - Tottenham Hotspur
-
#633 jóvan na! most nem lehet kicsit gusztulni ? :D -
#632 nem arra gondolt.....a T/3. személyre gondolt....hogy mi igazoltuk le és nem ők igazolták....ha jól gondolom :D -
#631 na 3:0 a Burnleynek :| asszem most hosszabbítás jön. -
#630 átigazolások topikba láttam :) -
#629 "leigazoltuk" -
#628 leigazoltuk Palaciost! este meg Burnley elleni visszavágó :) -
#627 kapcsolgattam összevissza szval nem láttam az elejétől a végéig de ezzel az 1-1el nem jártunk vmi yol, köv meccseket hozni kéne hogy elkerüljünk a kieső zonábol. Lennon nagyon faszán tolta ma :) -
#626 :ASDasdasasdasdads
még jó, hogy nem néztem. -
#625 Igen igen, a rúgott gólok számát rosszul álmodtam meg :\ -
#624 Ilyen szar meccset is rég láttam , el is aludtam rajta.. miért kellett ilyen deffenzíven pályára lépni... nem értem... -
#623 már csak az a 6 hiányzott hozzá :D -
#622 Azt álmodtam, hogy 6-1-re nyerünk :D -
#621 holnap fél 3-kor Wigan-Spurs ES2-n :D -
#620 Durva meccs volt , idegenben yo lenne megtartani az előnyt és akkor döntő -
campy #619 ilyet még egy kutyának sem szabad mondani... -
#618 hát ez vmi iszonyat durva: D 1. félodőbe szart se értünk most meg úgy játszunk h hihetetlen :D és még van 20 perc...