Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Robbie Keane -> Pool 😞((((((((
Állítólag 18 millió font.
A csapat egyik "emblémája" távozott...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
Silva....sztem lehetetlen elhozni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GTheo
David Silváért állítólag beajánlottunk 16 millió eurot.
Berbatovnak mindenképpen maradnia kéne.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

John Cena
Nem lehet szó nélkül elmenni a Tottenham nyári átigazolásai mellett. A londoni egylet már eddig is igencsak aktív volt, olyan neveket csábított magához, mint Luka Modric, vagy Giovani Dos Santos. Az együttesnél most a támadó szekció újabb megerõsítését tervezik: a Zenit elismerte, hogy bejelentkeztek Arsavinért.
- Valóban tárgyalásban állunk a Tottenham csapatával - mondta el a Zenit szóvivõje. - Nagyon szeretnének megegyezni velünk, de úgy tudom, hogy az általunk kért 27 millió euró túl sok lenne nekik. Õk legfeljebb 20 millió eurót fizetnének érte.
Az mindenesetre biztos, hogy ha Arsavin valóban a Spurshöz igazol, akkor Dimitar Berbatovot, és/vagy Robbie Keane-t anyagi megfontolásokból kénytelen lesz elengedni Juande Ramos szakvezetõ.
Ám még így is könnyen lehet, hogy - amennyiben minden összeáll a fehérmezeseknél - akár a dobogós helyek valamelyikét is megcélozhatja az egyesület, letaszítva onnan a Top Four (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man United) egyikét.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
A "Daily Express" értesülési szerint David Bentley 20 millió euróért a Tottenham Hotspur együtteséhez igazol. A 23 éves, Arsenal nevelésû játékos két éve tagja a Blackburn keretének, és egészen remek idõszakon van túl.
A Spursnél az eddigieknél is nagyobb változások lehetnek a nyáron, távozhat Robbie Keane (Liverpool?) és Dimitar Berbatov (Manchester United) is.

LasDen
úgynéz ki Berbatov 28 milli fontért távozik a MU-hoz..... .(
sajnálom, hogy távozik, de akkor a helyére vmi mnõségi csatárt kéne igazolni.....Arshavint mondják, de én nem örülnék neki......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
12millát ajánlott a Spurs az Espanyolos Luis Garciaért......24 milla€ a kivásárlási ára....de sztem nem éri meg ennyiért elhozni......
Keane pedig a Pool felé tart.....ha megy onnan Crouch, akkor õt akarják helyette.....Bentért pedig a Sunderland ajánlott 12millát...sztem õt nem kéne eladni....jobb játékos, hogy a Sunderlandbe menjen....

LasDen
a többség az új volt....szám és név nélküli, de kurva jól nézett ki 😄
de volt egy az ideibõl is.....rendelni nem akarok, mert pólónál szeretem elõször felpróbálni, hogy jó-e.....nem lutrizok 😄
de így helyette Spanyol mezre ruháztam be.....

GTheo
Milyen mez volt? És mennyiért?
Vaterán van 9500+pk-ért új hazai mez 😊
Én most egy barca mezre ruházok be( az új sárgára), utána jöhet egy Spurs mez 😊

Nekem minden álmom egy 125 éves Spurs mez, ha vki tud nekem L-eset vagy XL-eset szerezni szóljon 😊

LasDen
Pedersen.....sztem nem kéne és nem is jönne 😄
Downing meg túl drága lenne.....

Most voltam írországban és vettem egy Spursös sálat 😄 mezt is majdnem vettem, de nem volt jó.....csak 1-gyel nagyobb kellett volna......😄

GTheo
Nem bánkódom, hogy ha nem jön Santana 😄
Balszélre Downing vagy Pedersen kéne igazán.

LasDen
Santana nem fog jönni.....Fio nem adja el és a játékos se akar nagyon jönni....
Modric meg sztem jóvásár volt má csak azé is me ilyen EB után mégtöbbet elkérhettek volna érte.......

GTheo
Eddigi érkezõk:
Luka Modric 23 millió euro
Giovani Dos Santos 6 millió euro
Mario Santana ? millió euro
Gomes ? millio euro

LasDen
simán 10 fölötti árra gondoltam....furcsa dolgokat csinálnak Laportáék eddig 😄

GTheo
Miénk Giovani ! 6 millió euroért. Mint Spursös kurvára megérte, mint barcás nem.
Remélem jól fog teljesíteni a srác 😊

LasDen
nem értem mért erõltetik ezt a Benzema ügyet.......hisz õ úccse hagyja ott a Lyont.....de Eto'o meg nem hinném, hogy a Spursbe jön.......

John Cena
Mint arról honlapunk is többször beszámolt, Ronaldinho szinte biztosan távozik a Barcelona együttesétõl, Samuel Eto'o pedig a Tottenham Hotspurrel tárgyal, azaz elképzelhetõ, hogy õ sem marad. A katalánok már kiszemelték az utódját is: Karim Benzemát, a Lyon 19 bajnoki gólnál járó támadóját szeretnék megszerezni.
Benzema kétségtelenül remek formában van, a Barca esélyeit azonban nagyban csökkenti az a tény, hogy korábban kijelentette, legalább még egy szezont a Lyonban akar tölteni, hogy tapasztalatot szerezzen.

LasDen
ha Villa megy, akkor valószínû, hogy inkább a Realhoz fog..... 😄
nyáron sztem Berbatov elmegy......csak ne egy angol csapathoz, mert akkor nem járnánk jól 😄 úgyhogy vmi klafa kis csatár jó lenne 😄

GTheo
Mint Barca drukker csak kinevetem ezt a cikket, mint Spurs drukker azt mondom hogy ez lehetetlen lenne 😄
Bár ha Villa megy a barcába akkor van egy kevés esélye ennek, de nyáron tuti hozunk vmi "nagyágyút", nagyon beakar erõsíteni Ramos 😊
http://www.youtube.com/watch?v=RcuqnOAxxcs

GTheo
Robbie Keane góljával 1-0-ra vertük a Readinget idegenben 😊

LasDen
igazából nem látok rá sok esélyt, hogy ide jönne.....hisz sok nagyobb csapat is szvesen látná soraiban.....de azért én örülnék neki 😄

GTheo
magyarul: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=178462
angolul: http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=676750
Villa a Spursben? Elég sokat cikkeztek már arról hogy szeretnénk, de az a kérdés hogy Berbatov mellé vagy helyett? Remélem mellé 😊
[ jó tudom h az nso nem túl jó forrás, de sok helyen írták már ezt ]

Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!! Hajrá Spurs
LasDen
nem csak valószínûleg 😄 biztos mint az atom 😄

GTheo
Sorozatban negyedszer játszottunk 1-1-et, most épp a Boltonnal.

Új igazolás valószínûleg:
http://www.fn.hu/foci/20080426/modric_londonba_szerzodott/

LasDen
hát jah.....sztem Ramos sem hajtja a fiúkat, hogy vmi probléma legye....... 😄
Arra viszont kiváncsi leszek milyen átalakítások lesznek nyáron......fõleg arra, hogy kijön Robinson helyett.... 😄

GTheo
Tegnap 1-1-et játszottunk a Blackburnnel, a bajnokság már szerntem mindegy, kiesni nem eshetünk ki, Uefa kupa megvan a kupadöntõ miatt, szóval szinte vége a szezonnak, attól még lehetne egy szép kis szezonzárást csinálni, és megnyerni a következõ meccseket 😊
Jövõre meg megyünk a BL-helyezésért 😛

GTheo
Nem lehetett szar meccs 😊

LasDen
spurs-chelsea 4-4.....ha berba passzol, akkor...

GTheo
Ilyen nincs 😞((
Utolsó percben Malbranque pipáját kiüti Gomes, és kikaptunk büntetõkkel.<#boxer><#boxer><#boxer>

GTheo
Berbatooooooooooooooooooooov!!!
Mekkora gólt lõtt már 😛PPPPPP
Tovább kell már jutni!

LasDen
ráke hajtani me ez így karcsú......

GTheo
Go Go Spurs, meglehet még a meccs 😊

LasDen
jó lenne továbbjutni....szép lenne a Liga kupa mellé egy UEFA is 😄

GTheo
Szerdán megyünk Eindhovenbe, szerintem továbbjuthatunk, a PSV inkább a bajnokságra koncentrál, bár hétvégén nem játszottak ezért pihentek lehetnek, Go Go Spurs !

GTheo
Féltem is, megtettem tippmixen is a meccset... 😄

LasDen
A Birminghami fasság után..... 😄
FT Tottenham H. <4 - 0> West Ham U.
8' <1 - 0> D. Berbatov
11' <2 - 0> D. Berbatov
85' ❤️ - 0> Gilberto
90' <4 - 0> D. Bent

Prince23
Ááá fene, sajnálom😛

GTheo
Birmingham - Spurs 4-1
Kiütöttek minket rendesen...

LasDen
<#worship><#worship><#worship>
köszi.... 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
grat

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasDen
Ledley King-Woodgate 2õs a legjobb bázzmeg......................GYÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕZEELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM............
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Nuno88
megérdemeltétek a kupát! szép volt!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

GTheo
Ligakupa gyõztes a csapat !!! 😊

totti10
már 2-1 nektek 😉

hajrá,lilák!

LasDen
1-0 oda......a pikcsába.......

LasDen
hülyének fogsz nézni, de tegnap elõtt azt álmodtam, hogy a skysportson néztem meg mennyi lett az eredmény és 3-1 lett a cselzinek..... 😄
De ez nem lehet me úgyis megnézem a meccset szóval ez nem fog megtörténni...... 😄
Videó meg goood 😄

GTheo
Miért mit láttál ?

Nem kicsit jó videó...: http://www.youtube.com/watch?v=Y222dc7M8CQ&eur

LasDen
remélem gyõzelem lesz......és nem az amit láttam....... 😄